taranii si otv-u

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

taranii si otv-u

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 12:12 am

azi la emisiunea sobolanului diaconescu a fost raluca de la blue jeans (am impresia), cu telefoane in direct de la alex (as 20) si impresarul lucian ionescu.
nu mi s-a parut ca lucian ionescu ar fi tocmai un model de gandire (dimpotriva) insa s-a mentinut la limita bunului-simt. daca raluca (bluejeans cred) incepuse, cu gestica de telenovelas, sa-i explice ca minte, c-a luat banii ca bla bla iar alex (as20) incepuse sa manace cacat cum ca 'noi trupele facem muzica' si-ncepuse cu glas de cartier sa bombane, ionescu nu a coborat nivelul desi devenise destul de iritat (cred si eu) si le-a explicat cum ca 'ma baiete ma, nu voi faceti muzica ma, sting face muzica'.
raluca (bluejeans) a intervenit si i-a explicat d-lui lucian ionescu 'zici asta pt ca n-o sa fi niciodata impresar al unor trupe ca voltaj sau hi-q' (vorbea la per-tu). alex (as20) a completat pe un ton mistocaresc 'oti fi dumneavoastra un om de cultura educat etc. dar nu sunteti om de muzica'.

ce-am vrut sa zic: m-am saturat de neam-prostismul ridicat la rangul de show-tv si de...aerele carpelor si aurolacilor ajunse vedete in show-biz-ul romanesc. e intolerabil asa ceva, e un atentat la cel mai elementar bun-simt... ce dracu facem mai oameni buni?!?! cat ne mai complacem!??
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: taranii si otv-u

Mesajde qeru » Joi Iun 20, 2002 5:38 am

Initial trimis de tre cool
azi la emisiunea sobolanului diaconescu a fost raluca de la blue jeans (am impresia), cu telefoane in direct de la alex (as 20) si impresarul lucian ionescu.
nu mi s-a parut ca lucian ionescu ar fi tocmai un model de gandire bla bla bla
vedete in show-biz-ul romanesc. e intolerabil asa ceva, e un atentat la cel mai elementar bun-simt... ce dracu facem mai oameni buni?!?! cat ne mai complacem!??

moshule, te-a micat in popou sa te uitzi pe otv:rolleyes: io mi-am luat maciuca-n ceafa prima data cind am dat cu ochii de el. a doua oara am vazut cum se certau in direct nicolaescu cu stere gulea pe legea cinematografiei (ma interesa subiectu' da' am vazut ca pierd timpu'), iar a treia oara n-a fost inca. da shi tu pe vh1
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Re: Re: taranii si otv-u

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 4:24 pm

Initial trimis de qeru

moshule, te-a micat in popou sa te uitzi pe otv:rolleyes: io mi-am luat maciuca-n ceafa prima data cind am dat cu ochii de el. a doua oara am vazut cum se certau in direct nicolaescu cu stere gulea pe legea cinematografiei (ma interesa subiectu' da' am vazut ca pierd timpu'), iar a treia oara n-a fost inca. da shi tu pe vh1

ce sa fac ma... sunt masochist.... 'mi-as p##a in natia lor de @!$!#% #%!%@#%^!!!
tre
Junior Member

Re: taranii si otv-u

Mesajde Kryszti » Joi Iun 20, 2002 5:36 pm

fratele meu, tre cool...

Ai cam dat-o in bara cu chestia asta, pt. ca nu stii cine e lucian ionescu, ce mizerie de om si ce prost profesionist e.
N-am timp sa-ti detaliez acum, dar daca te intereseaza subiectul, iti dau detalii mai incolo (aici sau pe pm).
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Sa ma bag si eu

Mesajde dinu » Joi Iun 20, 2002 8:18 pm

Nuj' cum sa spun da' daca voua va place mai mult televiziunile-consens-reclama-detergent-poze-Marin-imoral, ata ete... da' sa stiti ca nu cam aveti dreptate.
dinu
Junior Member

Re: Re: taranii si otv-u

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 11:42 pm

Initial trimis de Kryszti
fratele meu, tre cool...

Ai cam dat-o in bara cu chestia asta, pt. ca nu stii cine e lucian ionescu, ce mizerie de om si ce prost profesionist e.
N-am timp sa-ti detaliez acum, dar daca te intereseaza subiectul, iti dau detalii mai incolo (aici sau pe pm).

n-am dat-o in bara... n-ai citit cu atentie. stiu cine e lucian ionescu si cat de dobitoc e. eu ziceam doar ca s-a mentinut la limita bunului-simt in timp ce carpa de la bluejeans si aurolacu de la as20 mai aveau putin si-ncepeau sa-njure.
tre
Junior Member

Re: Re: Re: taranii si otv-u

Mesajde Kryszti » Vin Iun 21, 2002 7:51 am

n-am dat-o in bara... n-ai citit cu atentie. stiu cine e lucian ionescu si cat de dobitoc e. eu ziceam doar ca s-a mentinut la limita bunului-simt in timp ce carpa de la bluejeans si aurolacu de la as20 mai aveau putin si-ncepeau sa-njure.

Dupa ce i-a luat lu' aia 25.000$, cred ca cat de carpa sa fie raluca de la blue jeans, avea tot dreptul sa-l injure. Aceasi poveste a facut-o cu imbecila de Georgia, dar pe bani mai putini. Omul e specializat pe tepe...
El, normal ca a incercat sa se abtina, tocmai pentru a amai salva ceva din imagine.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 21, 2002 9:52 pm

ca fapt divers, conform teoriei tale ar trebui sa sunam toti la posturile de radio/tv, eventual sa fim chemati in emisiuni si sa ne-apucam sa-njuram pe toata lumea.
in fine exista tribunale, nu ar fi trebuit sa-si spele lucrurile jegoase in public dar chiar si asa, replici de genul 'ee nu-mi spune', 'dom' ionescu noi suntem aia care facem muzica, 'ntelegi?', 'ai vrea tu sa fii impresar la trupe ca hiq- sau voltaj, aaai?' nu prea-si aveau locul. de ce n-au incercat si carpa si aurolacul sa se mentina la un nivel minim al bunului-simt si sa-i dea cu tifla lu' dom' ionescu? pentru ca-s prosti facuti gramada si se mai cred si vedete!
hai sa presupunem ca nu stii cu ce manareli se ocupa ionescu si te uiti la emisiunea aia. care dintre cele 2 parti ti-ar inspira mai multa incredere si, eventual, un minim de respect: labele alea triste sau dom' ionescu?
tre
Junior Member

hop si eu.... ca nu-i pe bani

Mesajde selah » Mar Iul 02, 2002 5:46 am

ca fapt divers, conform teoriei tale ar trebui sa sunam toti la posturile de radio/tv, eventual sa fim chemati in emisiuni si sa ne-apucam sa-njuram pe toata lumea.
in fine exista tribunale, nu ar fi trebuit sa-si spele lucrurile jegoase in public dar chiar si asa, replici de genul 'ee nu-mi spune', 'dom' ionescu noi suntem aia care facem muzica, 'ntelegi?', 'ai vrea tu sa fii impresar la trupe ca hiq- sau voltaj, aaai?' nu prea-si aveau locul. de ce n-au incercat si carpa si aurolacul sa se mentina la un nivel minim al bunului-simt si sa-i dea cu tifla lu' dom' ionescu? pentru ca-s prosti facuti gramada si se mai cred si vedete!
hai sa presupunem ca nu stii cu ce manareli se ocupa ionescu si te uiti la emisiunea aia. care dintre cele 2 parti ti-ar inspira mai multa incredere si, eventual, un minim de respect: labele alea triste sau dom' ionescu?

ce ziceti de telenovele? hai sa ne luam putin si de astea.....
sau de tanar si nelinistit..... :-) care imbatraneste pe la noi....
selah

Re: hop si eu.... ca nu-i pe bani

Mesajde tre » Joi Iul 04, 2002 2:40 am

Initial trimis de selah

ce ziceti de telenovele? hai sa ne luam putin si de astea.....
sau de tanar si nelinistit..... :-) care imbatraneste pe la noi....

e mult prea vast subiectul numit 'muzica romaneasca' pentru a ne apuca de un subiect si mai vast, cu personagii cu un iq la fel de scazut (daca nu chiar mai scazut) ca asta pe care-l propui tu. :D
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 09, 2002 6:50 pm

Ba, baieti, ba, voi la ce va puteati astepta de la D.D., de la Blue Jeans si de la ASXX?! Bine ca nu au ajuns sa se injure, ca atunci chiar si-ar fi dat seama toata lumea ce "carpe" si ce aurolaci sunt aia! :mad:
Kayla

Mesajde zuza » Mar Iul 09, 2002 11:54 pm

Oricum nu ai la ce sa te astepti de la nici unii. Dar totusi daca IQ de inteligenta al 'starurilor'e asa mare incat se tiganesc peste tot mie mi-ar place sa fie o emisiune numai cu asa ceva dar nu pe tampenia aia de post otv ca atunci nu m-as mai uita la ea. Tare m-ar amuza. :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Aoleu!

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 8:37 am

Daca ar exista asa o emisiune, nu ar mai apuca sa o finiseze niciodata, ca "vedetele" ar dori sa "termine ce au inceput"!;)
Chiar nu stiu pe ce post ar "incapea" o emisiune de genul asta!:confused:
Si sigur eu nu m-as putea uita la asta! :a Va dati seama cate tiganisme ar trebui sa indure bietul prezentator?!:lol:
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii