O parere ...

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Pt. Anonim si acolitii

Mesajde Sendy » Sâm Sep 29, 2001 7:55 am

Mi-am pierdut rabdarea sa mai citesc aceste kilometrice debitatii complet fara sens (doar pentru voi poate ca au sens!!!) asa ca hai sa o taiem odata ca oricum nu rezolvam nimic.
Oricum povestea cu mentalitatea europeana, lucrez la ea si o sa fii mirat ce priza are unde trebuie!!!
Have a good one!

Sendy!
Sendy
Junior Member

Sendy, fii eleganta!

Mesajde Rolf » Lun Oct 01, 2001 9:33 am

Auzi, daca vrei sa faci o treaba eleganta te rog sa trimiti si parerile gasite pe forumuri cum ar fi http://www.euronews.net sau http://www.skyscraperpage.com sau mai cauta tu. CNN sau FOX am vazut ca nu au forumuri, sau nu am cautat eu bine. Nu mani**** prin omisiune.
Nu te mai lua numai de romani daca tot te iei de cei cu pareri contrare tie. Daca ai obiceiul sa consideri proasta o natie care are reprezentanti cu pareri contrare tie atunci mi-e ca ar trebui sa fii in razboi cu tot globul si ti-ar fii rusine sa faci parte din orice natie. Cunosc un american care s-a exprimat " poate se mai gindesc si conducatorii nostri cind mai dau cu bombe in altii". Te rog sa ii infierezi cit poti si pe americani pe forum (ca am vazut ca asa gindesti).
Iar daca nu mai ai chef de citit replici lungi nu mai intra pe aici. Pe forum asta ai de facut: citesti si eventual raspunzi. Daca vrei sa dialoghezi in 3 rinduri du-te pe irc. Iar dialogurile de gradinita poarta-le acolo. Aici vino cu argumente.
Subiectul asta deja se raceste. Talibanii s-ar putea sa-l predea pe laden si atunci SUA ramin fara motiv de bombardament. Ce vor face in situatia asta ne va arata cit de bine-intentionati sunt.
Rolf
Junior Member

Ipocrizie!

Mesajde Sendy » Lun Oct 01, 2001 10:15 am

"
Initial trimis de Rolf
Auzi, daca vrei sa faci o treaba eleganta te rog sa trimiti si parerile gasite pe forumuri cum ar fi CNN sau FOX

Nu-ti face griji ca le-am trimis deja.

"Nu te mai lua numai de romani daca tot te iei de cei cu pareri contrare tie. Cunosc un american care s-a exprimat " poate se mai gindesc si conducatorii nostri cind mai dau cu bombe in altii"."

1 Sint doar 10 % din americani care au pareri contrare si nu stiu de capul lor! Evident ca voi aderati la ce e gresit. Tipic romanesc! Si pe noi ne doare drept undeva de parerea voastra! Mai ales, dupa aceste discutii ajunse la apogeu!

2 America nu a atacat niciodata pe nimeni si probabil ca sinteti cu totii mult prea timpiti ca sa realizati gravitatea celor intimplate la NY. Daca in casa ta idiotule, ar veni cineva si ar omori-o pe mata, sau pe sorta, nu o sa-mi spui ca tu o sa stai cu miinile in sin si o sa pledezi pentru "nemurirea sufletului" O sa urli probabil ca vrei dreptate! Exact acelasi lucru la alta scara s-a intimplat Americii. Aceasta tara e casa noastra si vrem Justitie. Siguranta ca asa o tragedie nu se va mai repeta. Nu v-ar fi rusine daca ati fi in fata familiilor victimelor din WTC, de felul in care ginditi?! E prea complicat pentru capetele voastre seci!

3 O sa se faca justitie, US va invinge acest razboi si voi toti veti fi tot ce sinteti, niste looseri fara cap! Ce-i drept, Ro nu e in pericol de terorism, fiindca nu e nimic de ea! Asa ca nu conteaza din toate punctele de vedere. Nici macar pentru niste criminali de teroristi! Got it?

" Iar dialogurile de gradinita poarta-le acolo. Aici vino cu argumente."

Ti-as mai da argumente, ti-as da si una peste mutra dar n-ar folosi!

"Talibanii s-ar putea sa-l predea pe laden si atunci SUA ramin fara motiv de bombardament. Ce vor face in situatia asta ne va arata cit de bine-intentionati sunt.
"

Tu esti un monument de timpenie! No negociations! Nu sta nimeni de vorba cu niste tigani criminali. Vor trage consecintele la asa fapte. Si toata sobolanimea aia de acolo de la ei ar trebui sa fie recunoscatoare ca maninca acum mincarea americanilor si ca nu-i lasa sa crape de foame, de ce nu le trimiteti voi romanii lui peste ajutoare daca tot va c****i pe voi atita de grija lor?! Da asta nu vedeti nu? Fiindca nu sinteti deloc departe de ei! Ba cred ca ti-ar sta bine cu turban!

Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Ipocrizie!

Mesajde Rolf » Lun Oct 01, 2001 10:46 am

Printeso, nu ma poti enerva. Si argumente tot nu ai. O tii intruna cu tragedia de la WTC, pe care nu o pune nimeni la indoiala. A fost foarte socanta pt. toata lumea intimplarea. Cauzele nu vrei sa le cauti, te limitezi la a deplinge vicitmele.
Acum alta: sprijinul po****r pt. interventia in Iraq s-a castigat prin mani****re grosolana. Fata ambasadorului Kuwaitului la Washington se dadea la TV drept refugiata care povestea atrocitati care mai de care, in plus s-au filmat tot felul de scene prin spitale americane si au fost prezentate drept tragedie kuwaitiana. Miine iti dau datele exacte: ce companie de PR a fost angajata pt. asta si cum s-a modificat opinia americanilor in urma campaniei guvernului vostru. Asa ca nu imi vorbi despre pareri care sunt fabricate de guvern. Iar California da clasa tuturor celorlalte state, si tocmai acolo sunt aia pacifistii care nu stiu de capul lor.
Si stai sa se descopere mai intii vinovatul! Poate o sa avem cu totii o surpriza. Chestia deja are amploare prea mare si prea e cu ochi si cu sprincene tot ce se declara pe la TV. Deja mi se pare ciudat totul. Sunt curios sa aflu adevarul.
Imi sta misto in turban (khufie se zice de fapt, turban au turcii si indienii). Ce legatura are asta? Nu ma astept la vreun atac al islamului asupra restului lumii pentru a o supune. Ro a fost 400 ani sub turci si nu ni s-a impus religia. Sau mai bine zis nu ma astept la un atac armat, caci atacuri "culturale" si "economice" comit toate natiile. Cea mai successfull e chiar SUA.
Rolf
Junior Member

Incapatinarea timpitului!

Mesajde Sendy » Lun Oct 01, 2001 10:55 am

Mai..Wolf, vad ca nu are rost sa mai discut deloc cu voi fiindca o tineti langa si cu asta basta!
Chestiile cu intrigile de curte la Imparatie sint valabile pentru Cotroceni! Dar evident ca voi raportati totul prin prisa mentalitatii deformate, corupte, degradante s.a.m.d. pe care o aveti si pe care nici dracul nu o sa v-o mai schimbe!
Lucruri evident ca demnitate, corectitudine, profesionalism etc. sint imaginare fiindca ele nu exista in dictionarul uman al romanului! Asta e!
Asa ca hai sa o lasam naibii moarta ca ne certam aiurea. Have a nice life and make sure U don't ever get out of Ro!!!
La revedeaua!

Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Re: Ipocrizie!

Mesajde manelesux » Lun Oct 01, 2001 10:56 am

Initial trimis de Rolf
Printeso, nu ma poti enerva. Si argumente tot nu ai. O tii intruna cu tragedia de la WTC, pe care nu o pune nimeni la indoiala. A fost foarte socanta pt. toata lumea intimplarea. Cauzele nu vrei sa le cauti, te limitezi la a deplinge vicitmele.
Acum alta: sprijinul po****r pt. interventia in Iraq s-a castigat prin mani****re grosolana. Fata ambasadorului Kuwaitului la Washington se dadea la TV drept refugiata care povestea atrocitati care mai de care, in plus s-au filmat tot felul de scene prin spitale americane si au fost prezentate drept tragedie kuwaitiana. Miine iti dau datele exacte: ce companie de PR a fost angajata pt. asta si cum s-a modificat opinia americanilor in urma campaniei guvernului vostru. Asa ca nu imi vorbi despre pareri care sunt fabricate de guvern. Iar California da clasa tuturor celorlalte state, si tocmai acolo sunt aia pacifistii care nu stiu de capul lor.
Si stai sa se descopere mai intii vinovatul! Poate o sa avem cu totii o surpriza. Chestia deja are amploare prea mare si prea e cu ochi si cu sprincene tot ce se declara pe la TV. Deja mi se pare ciudat totul. Sunt curios sa aflu adevarul.
Imi sta misto in turban (khufie se zice de fapt, turban au turcii si indienii). Ce legatura are asta? Nu ma astept la vreun atac al islamului asupra restului lumii pentru a o supune. Ro a fost 400 ani sub turci si nu ni s-a impus religia. Sau mai bine zis nu ma astept la un atac armat, caci atacuri "culturale" si "economice" comit toate natiile. Cea mai successfull e chiar SUA.

deshi risc sa seman cu sendy care tot linge shiretu lu exotica,tre sa dau shi io nishte felicitari lu Rolf,Sioux shi restu pe care nu-i shtiu...
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Realitate!

Mesajde Sendy » Lun Oct 01, 2001 11:01 am

Initial trimis de manelesux

deshi risc sa seman cu sendy care tot linge shiretu lu exotica,tre sa dau shi io nishte felicitari lu Rolf,Sioux shi restu pe care nu-i shtiu...

Cine se aseamana se aduna, iar eu sint foarte fericita sa ma ...adun cu Exo, pe cind tu....! Vai de tine, uita-te ce..."sux" de amici ai! Hei, dar faceti o echipa buna, asa ca stati acolo, stick together, O.K.? Si noi o sa stick together aici!!!Hi!

S
Sendy
Junior Member

Re: Incapatinarea timpitului!

Mesajde Rolf » Lun Oct 01, 2001 11:08 am

Mersi de felicitari manelesux, si stai linistit, doar daca ti-oi pierde mintile poate ai sanse sa semeni cu astea doua.
Fratilor, nu credeam sa intilnesc, in spatiul real sau virtual, un personaj ca Sendy. As crede ca exista doar daca ar declara aici ca nu a postat decit ca sa anime(ze?) forumul, si ca nu crede nimic din ce spune.
Sendy, cine o tine langa, noi sau voi, pentru ca nu am citit nici o replica logica din partea ta, si in nici una nu ai trecut de faza cu tragedia si cu pedepsirea vinovatilor, dar asta am mai spus-o.
Mie orasul tau mi-a lasat o parere buna. Pe unde stai (de curiozitate)?

P.S. ...si totusi are cap frumos! (citat Ghighi Bejan, ca sa nu plagiez)

P.P.S. Mani****ri exista in toate tarile. Orice guvern are nevoie de curente de opinie favorabile. SUA e printre maestre, are oameni priceputi in domeniu.
Rolf
Junior Member

Re: Re: Incapatinarea timpitului!

Mesajde Sendy » Lun Oct 01, 2001 11:17 am

Initial trimis de Rolf
Mersi de felicitari manelesux, si stai linistit, doar daca ti-oi pierde mintile poate ai sanse sa semeni cu astea doua.
Fratilor, nu credeam sa intilnesc, in spatiul real sau virtual, un personaj ca Sendy. As crede ca exista doar daca ar declara aici ca nu a postat decit ca sa anime(ze?) forumul, si ca nu crede nimic din ce spune.
Sendy, cine o tine langa, noi sau voi, pentru ca nu am citit nici o replica logica din partea ta, si in nici una nu ai trecut de faza cu tragedia si cu pedepsirea vinovatilor, dar asta am mai spus-o.
Mie orasul tau mi-a lasat o parere buna. Pe unde stai (de curiozitate)?

P.S. ...si totusi are cap frumos! (citat Ghighi Bejan, ca sa nu plagiez)

P.P.S. Mani****ri exista in toate tarile. Orice guvern are nevoie de curente de opinie favorabile. SUA e printre maestre, are oameni priceputi in domeniu.

plus:
"auzi,daca io, cacatu, ma bag in gura ta o sa ma mananci?
Mi se pare normal sa nu va fie frica de ce atzi realizat,ca doar n-atzi realizat nimic...un pic de cokksukking poate sa fie un spice simpatic intr-o relatzie sincera,dar cand ajungi sa itzi cashtigi viza shi slujba cu astfel de metode....So,Sendy,schimba-tzi draga IP-ul shi domiciliul ca in primavara sunt pe tine...Eventual cu avion cu tot.Cum zicea shi Damien,o sa facem un chef monstru pe mormantu tau shi tot acolo o sa ne pisham cand ne-o veni.

P.S.Uitandu-ma in urma mi se face mila de tine.Nu pricep de unde atata masochism sa suportzi ce tzi se spune.U lost this game baby...from the very fukkin beginning.Ai cate ceva de invatzat despre ce se cuvine shi ce nu pe un forum.Nu zic ca eu fac ce se cuvine insa,as an appropriate reaction,un preot mi-a zis ca actzionez fair shi dpdv a lui God sunt okei.Nu vreau sa ma erijez in justitziaru forumului,caci ma preocupa mai degraba atacurile la persoana mea shi a celor pe care ii respect, insa itzi vand un pont: cere-tzi scuze de la forum shi intra cu alt nick,alt IP. Cu asta o sa mai pierzi un pic de self-esteem(care oricum e la pamant) dar o sa cashtigi un lucru de care ai mare nevoie in momentu asta:tolerantza mea shi, cred eu, a majoritatzii celor cu care te-ai luat in gura."

Uite ce e, m-am imbolnavit de stomac de sila discutiilor cu voi asa ca ramin la ce am spus anterior si sa nu uiti daca treci pe aici (Hi!Hi!Mai curind o sa ajungeti in Afganistan la "poporul vostru pretin"! sa ne cauti sa va tragem o f****-n ochi!!! Sa ne anuntati dinainte ca sa ne stringem cu totii da?! Si-acum va las in mizeria voastra umana!
And good look, U'll need it!!!

F*** yourself!

S
Sendy
Junior Member

Re: Incapatinarea timpitului!

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 11:56 pm

Initial trimis de Sendy
Mai..Wolf, vad ca nu are rost sa mai discut deloc cu voi fiindca o tineti langa si cu asta basta!
Chestiile cu intrigile de curte la Imparatie sint valabile pentru Cotroceni! Dar evident ca voi raportati totul prin prisa mentalitatii deformate, corupte, degradante s.a.m.d. pe care o aveti si pe care nici dracul nu o sa v-o mai schimbe!
Lucruri evident ca demnitate, corectitudine, profesionalism etc. sint imaginare fiindca ele nu exista in dictionarul uman al romanului! Asta e!
Asa ca hai sa o lasam naibii moarta ca ne certam aiurea. Have a nice life and make sure U don't ever get out of Ro!!!
La revedeaua!

Sendy
Vizitator

Nici aici nici aici

Mesajde Vortex » Joi Oct 04, 2001 8:03 am

Am asistat la multe despartiri lungi da asta le intrece pe toate. La revedere, va las draq, ramaneti in kktul vostru, etc. Pana si Porki Pig era mai rapid in balbaiala de la final de desen animat. M-am prins si ala e american. Poate-s neamuri.

DA PLECATI DRAQ ODATA!

Dumnezeu sa binecuvanteze america fiindca-i tine pe prosti la distanta!
Vortex
Junior Member

doamne cata prostie zace in tine!

Mesajde Vizitator » Joi Oct 04, 2001 12:12 pm

Initial trimis de Sendy
""

Tu esti un monument de timpenie! No negociations! Nu sta nimeni de vorba cu niste tigani criminali. Vor trage consecintele la asa fapte. Si toata sobolanimea aia de acolo de la ei ar trebui sa fie recunoscatoare ca maninca acum mincarea americanilor si ca nu-i lasa sa crape de foame, de ce nu le trimiteti voi romanii lui peste ajutoare daca tot va c****i pe voi atita de grija lor?! Da asta nu vedeti nu? Fiindca nu sinteti deloc departe de ei! Ba cred ca ti-ar sta bine cu turban!

Sendy

BAI MORON !!!!!! TI-AR FI STAT BINE IN KKK , URLA PROSTIA SI DOGMA IN TINE !!!

YOU ARE A LIABLILTY FULL OF CRAP!

vai de tine , pe bune dispari dracu de pe forumul asta ca te-ai facut de tot kktul!
Vizitator

Prostii si...distanta!

Mesajde Sendy » Joi Oct 04, 2001 1:27 pm

Initial trimis de Vortex

Dumnezeu sa binecuvanteze america fiindca-i tine pe prosti la distanta! [/B]

Ai perfecta dreptate!!!! De acum inainte chiar ca o sa vedeti din fata vize ptr. America, asa ca nu stiu daca nu cumva ar fi mai potrivit sa plingeti prostia voastra! Multumim oricum lui Dzeu ca a pus intre noi oceanul!!!
s
Sendy
Junior Member

Re: doamne cata prostie zace in tine!

Mesajde Sendy » Joi Oct 04, 2001 1:29 pm

Initial trimis de un american la paris

BAI MORON !!!!!! TI-AR FI STAT BINE IN KKK , URLA PROSTIA SI DOGMA IN TINE !!!

YOU ARE A LIABLILTY FULL OF CRAP!

vai de tine , pe bune dispari dracu de pe forumul asta ca te-ai facut de tot kktul!

Ce p***a matii vrei?! Ca sa-ti vorbesc in limbajul tau familiar!

S
Sendy
Junior Member

Mesajde Vortex » Joi Oct 04, 2001 2:03 pm

Pai lui Dumnezeu ii multumesc si eu pentru oceanul care va da voua carne, lapte, branza, oua. Dar nu-ti multumesc si tie pentru oceanul de kkt pe care l-ai pus intre noi.

p.s. adio inseamna ca nu mai vii niciodata pe-aici, iti amintesti?
Vortex
Junior Member

Mesajde EXOTICA » Joi Oct 04, 2001 8:21 pm

Initial trimis de Vortex
Pai lui Dumnezeu ii multumesc si eu pentru oceanul care va da voua carne, lapte, branza, oua. Dar nu-ti multumesc si tie pentru oceanul de kkt pe care l-ai pus intre noi.

p.s. adio inseamna ca nu mai vii niciodata pe-aici, iti amintesti?

Nu cred ca America are nevoie de ocean ptr. a se alimenta cu lapte si oua. America are detoate,inafara de oil...pe care il luat de la arabi..si daca ne suparam..mai facem un golf war:)
America are defapt nevoie de ocean ca sa ne dam cu barcile noi astia smekeri..si cu jets ski...iar in cele din urma, sa tinem fraierii emigranti mai departe de aceste meleaguri frumoase:)
Ai ai ai..
"Adio deci..pe curand"
EXOTICA
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Oct 04, 2001 11:19 pm

Initial trimis de EXOTICA

Nu cred ca America are nevoie de ocean ptr. a se alimenta cu lapte si oua. America are detoate,inafara de oil...pe care il luat de la arabi..si daca ne suparam..mai facem un golf war:)
America are defapt nevoie de ocean ca sa ne dam cu barcile noi astia smekeri..si cu jets ski...iar in cele din urma, sa tinem fraierii emigranti mai departe de aceste meleaguri frumoase:)
Ai ai ai..
"Adio deci..pe curand"

ce teorie extraordinara! daca nu ma inshel si tu esti destul de emigranta nu? ca doar nu te-ai nascut acolo! damn! atat de proasta esti ca nici nu-ti dai seama ca te faci fraiera singura ! ptiuuuuuuuuuuu drace ! mai rar ca voi trio (exotic!)
ca sa nu mai zic ca prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul ; sure you remember romanian !!

beat it you creep!
Vizitator

Mesajde doua vorbe » Vin Oct 05, 2001 12:24 am

Ai ai ai..
"Adio deci..pe curand"

Aveti de toate si prostie berechet !!!

"America are detoate,inafara de oil...pe care il luat de la arabi..si daca ne suparam..mai facem un golf war:)"

Tocmai ai dat dovada ca statul vostru nu ataca doar cand are interes :rolleyes:

"America are defapt nevoie de ocean ca sa ne dam cu barcile noi astia smekeri..si cu jets ski...iar in cele din urma, sa tinem fraierii emigranti mai departe de aceste meleaguri frumoase:) "

Zau ca as fi fost fericit daca oceanul tinea emigranti prosti departe , dar cum se vede au ajuns intai englezi si pe urma voi in america de nord :p .

"departe de aceste meleaguri frumoase:) "

Frumoase corect , dar asteapta tu pana cand pune bush sorbu pe alaska ;) , de mai vezi tu copacel acolo :) .

Ca tot ziceti cat de frumoasa ie tara voastra , tin sa va zic ceva
" Omul sfiinteste locul si nu invers "

In traducere pentru alunele care le numiti voi creier , daca tara ie frumoasa nu vrea sa zica ca si voi sunteti frumoase , sau ca aveti pic de celule gri in podul ala gol care il purtati pe umeri :p

----------------------------------------------------
bai fratilor nu se gaseste nimeni sa le blocheze pe tzoapele astea ?
doua vorbe
Junior Member

Mesajde Vortex » Vin Oct 05, 2001 9:58 am

"Nu cred ca America are nevoie de ocean ptr. a se alimenta cu lapte si oua. "
Pe bune? Cand ti-ai dat seama ca pe la noi asa se zvoneste...

"America are detoate,inafara de oil...pe care il luat de la arabi..si daca ne suparam..mai facem un golf war"
Cine "mai facem", tu si cu cine? Ca poate aveti nevoie de ceva ajutoare ca am auzit ca in state nu va primeste pe voi femeile in armata daca nu aveti tampoane kaki.

"America are defapt nevoie de ocean ca sa ne dam cu barcile noi astia smekeri..si cu jets ski..."
Da, ai dreptate si aici ne dam cu barcile si cu jeturile doar astia jmecherii si vai de cine sta in fata jetului.

"iar in cele din urma, sa tinem fraierii emigranti mai departe de aceste meleaguri frumoase"
hehehe, frumos spus pentru o nativa americana. Iar de frumoase sunt frumoase, pacat ca le populeaza emigrantele fraiere.

"Adio deci..pe curand"
Doamne fereste!!!!!
Vortex
Junior Member

Labageala.... Vortexista!!

Mesajde Sendy » Vin Oct 05, 2001 1:36 pm

Initial trimis de Vortex

Mai bin Ladenule deghizat, degeaba vrei tu sa pari ciumec in fata noastra nu esti nimic altceva decit un nimeni. Exo esti tare baby! Keep up your smart atitude!
Tu tembelule aperi o cauza pierduta din start! Cum iti explici ca toate personalitatile foarte calificate si profesionale in domeniul high diplomatic si politic cred ca noi?! Sau toti de la Tony Blair la Bush sint niste prosti, iar geniile lumii zac la...Caracal! Hai sictir!

S

"America are detoate,inafara de oil...pe care il luat de la arabi..si daca ne suparam..mai facem un golf war"
Cine "mai facem", tu si cu cine? Ca poate aveti nevoie de ceva ajutoare ca am auzit ca in state nu va primeste pe voi femeile in armata daca nu aveti tampoane kaki.

"America are defapt nevoie de ocean ca sa ne dam cu barcile noi astia smekeri..si cu jets ski..."
Da, ai dreptate si aici ne dam cu barcile si cu jeturile doar astia jmecherii si vai de cine sta in fata jetului.

"iar in cele din urma, sa tinem fraierii emigranti mai departe de aceste meleaguri frumoase"
hehehe, frumos spus pentru o nativa americana. Iar de frumoase sunt frumoase, pacat ca le populeaza emigrantele fraiere.

"Adio deci..pe curand"
Doamne fereste!!!!!
Sendy
Junior Member

Mesajde Vortex » Vin Oct 05, 2001 1:50 pm

Probleme de exprimare? Nu mai sunt cuvinte pentru la revedere? Incearca in portuguese. Se spune ADEUS
Vortex
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Oct 07, 2001 11:02 pm

de unde atata inteligenta pentru cuvinte articulate si intr-o insiruire cat de cat inteligibila????
Vizitator

Mesajde Vortex » Lun Oct 08, 2001 8:53 am

Apropos de tufisul din capu' statului american, l-ati vazut la TV citind cu intonatie de pe monitorul din fata sa? Fals ca o tufa de Venetia.

Vali, nu e nevoie de prea multa inteligenta pentru o propozitie macar cat de cat corecta. Ciumec cum sunt cred ca este doar o problema de vocabular (daca vrei sa scrii ceva si ti s-au terminat cuvintele din dotare apelezi la ramasitele amintilrilor din copilaria europeana asa cum fac doamnele).
Vortex
Junior Member

7 Oct 2001

Mesajde Sendy » Lun Oct 08, 2001 9:19 am

[quote]Initial trimis de Vortex
"[B]Apropos de tufisul din capu' statului american, l-ati vazut la TV citind cu intonatie de pe monitorul din fata sa? Fals ca o tufa de Venetia."

Notati-va aceasta data in jurnalele voastre, pentru posteritate!
Ziua in care v-au tras-o peste bot si in trompa original de tot americanii, asa "cu tufisuri in cap"!! In locul vostru as fi mult mai precauta cum ma exprim!!!! Parca acest "prealuminat si atotstiutor Forum pretindea ca musulmanii sint ...tari! Ati luat-o original si e doar inceputul! Adio mai looseri si God bless America!
Sendy
Sendy
Junior Member

Re: 7 Oct 2001

Mesajde KickAss » Lun Oct 08, 2001 10:06 am

Sendy, degeaba te scalzi tu in rahat atata cu statul protector care nu loveste in natia pe care o guverneaza. Vrei sa facem un mic exercitiu de recapitulare al evenimentelor petrecute in America asupra carora planeaza o mai mica sau o mai mare umbra de culpabilitate?

1. Klu-Klux-Klan
Pana acum, tara noastra de rahat, asa rasista si imbecila cum e ea, nu a reusit sa adune impresionantul numar de victime provocate de kkk in urma prigonirilor rasiale. Uite ca nici macar nu avem o varianta romaneasca.

2. Pearl-Harbour
Radarul in WW2 a fost una din marile inventii, dar, fiinca era o inventie engleza, americanii au cam ignorat-o si nu au avut incredere in ea. Aveau radar atunci cand avioanele japoneze se apropiau, si ar fi avut destul timp sa evacueze vivilii si avioanele aflate la sol. Asta ca sa nu vorbim de exact ceea ce vorbea si Ralf. Stii tu, chestia aia cu informatiile despre atac. N-ai decat sa faci spume la gura zicandu-ne noua ca nu exista asa ceva. In tata acesta discutie CULTURALIZAREA este cuvantul cheie. Tu te ingropi cu capul in tarana precum strutul pt. ca nu poti accepta o infrangere.

3. Vanatoarea Comunistilor din '50
Care era un pic suspectat de comunism era torturat psihic si hartuit pana recunostea implicarile sare in organizatii comuniste, chiar daca nu era adevarat. In acea perioada, poporul vostru de aur, se kk pe el de frica unui atac comunist. Asa ca guvernul vostru de aur a avut grija de voi, si a bagat la parnaie pt. tradare sute de oameni banuiti cum ca ar fi participat la activitati pro-comuniste. Toate astea intr-o tara unde teoretic libertatea de opinie si de exprimare sunt considerate libere. Ce crezi, daca eu vin acum in state si ma apuc sa strig "Stalin was the greatest leader of his time" ma linseaza sau nu? Eu zic ca da. De ce? Pt. ca am o parere diferita de a voastra. Halal libertate de opinie. In acelasi timp, in Romania, "tara de kkt fara personalitate civilizatie si cultura", pot sa fac chestia asta linistit. Ba chiar pot s-o fac si la un post de televiziune.

4. Asasinare lui JFK
Esti sigura ca nu a fost un atac comandat din interior? Poate marii vostri armurieri si marea voastra armata aveau toate motivele. Nu uita ca JFK, era foarte aproape de o finalizare a razboiului rece intr-o perioada in care dezvoltarea militara era pe primul loc. Sume uriase plecau din buzunarul celebrului contribuabil si de duceau pe arme, avioane si dezvoltarea tehnologiilor armate. Si aici vorbim de zeci de miliarde anual.

5. Toate razboaiele voastre
Contribuabilul tipa ca vrea macel, guvernul de duce, lanseaza 3 rachete de croaziera si totul acum e OK. Contribuabilul american vrea sa vada rachetele lui bombardand, avioanele lui zburand, creeindu-si astfel o imagine de liniste sufleteasca. Toata chestia din Afganistan acum e o bravada. Ce vreti voi sa distugeti cu rachete? Corturi, pesteri??? Doar cu razboi psihologic se poate realizq ceve acolo. Si asta se stie si se va aplica. dar, mai intai, voi, imbecilii de rand, trebuia sa va uitati fascinati si plini de excitare americana la CNN unde se aratau bombe.

Diferenta dintre noi, "retarzii" forumului si voi "trioul magic" este aceea ca noi chiar dispunem de detasarea care ne permite o analiza corecta a faptelor voastre. Voi, sunteti conditionate de "Visul American". Nu realizezi ca practoc nu sunteti altceva decat niste maimute cu salarii de peste 2000$, dar tot maimute. Vine unul si stiga ceva de genul "Martienii sunt de vina pt. atacul de la WTC! Traiasca acest popor minunat! Traiasca America" si voi, imediat, va suiti in rachete si va duceti ca boii pe Marte sa-i zdrobiti pe martieni.
Tu chiar esti idioata. Nu intelegi ca noi nu suntem de partea talibanilor? Auzi, ne-ati tras-o!!! Ce tampenie!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: 7 Oct 2001

Mesajde Vortex » Lun Oct 08, 2001 10:17 am

Initial trimis de Sendy

Notati-va aceasta data in jurnalele voastre, pentru posteritate!
Ziua in care v-au tras-o peste bot si in trompa original de tot americanii, asa "cu tufisuri in cap"!! In locul vostru as fi mult mai precauta cum ma exprim!!!! Parca acest "prealuminat si atotstiutor Forum pretindea ca musulmanii sint ...tari! Ati luat-o original si e doar inceputul! Adio mai looseri si God bless America!
Sendy

Jurnalele sunt bune pentru cei ce nu au memorie si in cazul acesta dna. Sendy (sau dna America, depinde pe ce nume doriti sa va strigam) ar fi cazul sa incepeti sa completati macar incepand de astazi ca ne tot amenintati cu adio dar tot ramaneti cu noi. Oricum, merci de lamurire, acum am inteles cine si-a luat-o: musulmanii. Cum (inca) nu fac parte din aceasta religie inseamna ca am scapat cu fata si gura curata asa ca va pasez dvs. hartia igienica pentru a va completa toaleta.
Vortex
Junior Member

Re: Re: 7 Oct 2001

Mesajde Rolf » Lun Oct 08, 2001 10:18 am

Initial trimis de KickAss
Aveau radar atunci cand avioanele japoneze se apropiau, si ar fi avut destul timp sa evacueze vivilii si avioanele aflate la sol.

Apropo de asta, am auzit ca airforce-ul SUA e teoretic pregatit ca un avion de vinatoare sa poata intercepta un avion civil in max. 5 minute de cind acesta se abate de la traiectorie. In conditiile astea pare ciudat ca 4 avioane, in decurs de o ora jumate, s-au abatut de la culoar si armata dormea.
Dar mai bine nu mai speculez nimic, deja toate astea sunt racite rau. Poate aflam adevarul peste fo 50 ani.
Rolf
Junior Member

Pt. Kickass

Mesajde Vortex » Lun Oct 08, 2001 10:29 am

1. Klu-Klux-Klan
- nu numai ca a facut victime degeaba dar datorita kkk acum in state nu mai poti vedea un film sau o fotografie publica fara ca sa existe in ele toate rasele pamantului. Cum ar veni kkk si-a facut-o cu mana lui (si-l doare)

2. Pearl-Harbour
- asta a fost o crima, toata lumea stie dar statele n-o recunosc. Iar despre atacul din 11, un om important din lumea muzicii americane a spus ca "acest atac a fost Pearl Harbour-ul generatiei MTV" Si a spus-o un american!

3. Vanatoarea Comunistilor din '50
- no comments

4. Asasinare lui JFK
- eu zic ca subiectul acesta este strans legat de cel de mai sus (toti spun ca JFK era cam rosu) dar s-a batut destula apa in piua pe acest subiect asa ca nu pot spune decat ca ai dreptate.

5. Toate razboaiele voastre
- ca toate razboaiele si acesta declansat de americani este unul al orgoliilor si va fi la fel de penibil ca cel intre evrei si arabi (unii dau cu pietre, altii cu rachete). Si dupa aceea statele vor dansa fericite pe cadavre de copii (btw, dupa atacul de azi noapte s-au anuntat doar 20 de morti asa ca balanta inca este inclinata in favoarea afghanilor. Armata statelor ar trebui sa-si dea mai mult silinta, inca nu-i macel, poate sa incerce sa bombardeze spitale sau gradinite ca sunt mai slab pazite si in acest fel va creste numarul mortilor si sendy va putea striga tare: V-AM TRAS-O

Tu chiar esti idioata. Nu intelegi ca noi nu suntem de partea talibanilor? Auzi, ne-ati tras-o!!! Ce tampenie!!!

hehehe, gand la gand,
Vortex
Junior Member

Re: Pt. Kickass

Mesajde Sioux » Lun Oct 08, 2001 10:44 am

Stimabililor , exemplele gasite de voi sunt concludente insa in actualul context nu shtiu daca ishi au neaparat rostul . Pe de alta parte nu putem sa omitem faptul ca istoria SUA este scrisa cu sange . KKK a fost intr-adevar sangeros . Au murit prea multzi nevinovatzi . Vanatoarea de vrajitoare venea insa firesc dupa intamplarile din URSS(dar asta nu e o scuza ) iar asasinareaa lu Kenmnedy are la baza motive financiare, cei care i-au facut felul pana la urma nefiind altzii decat generalii nemultzumitzi de faptul ca JFK avea de gand sa puna punct razboiului din Viet-nam , fiind unul dintre primii care shi-a dat seama ca este o cauza pierduta shi pentru rushi shi pt americani . Persoana cu care insa v-atzi ales sa va contratzi este pur shi simplu nepotrivita . Ea cunoashte istorie doar prin prisma MTV, CNN shi Cartoon Network . Atata ignorantza la un loc nu am vazut in viatza mea . Daca probabil o s-a intrebatzi ce inseamna Alabama o sa va spuna ca este un orash ceea ce partzial este adevarat , dar nu shi complet... Shi daca tot atzi exemplificat trecutul "glorios" al americanilor, cred ca ar fi trebuit sa incepetzi cu masacrul de la Wounded Knee de pe 29 dec 1890. Au fost poate shi altele asemanatoare , insa asta este atat de sangeros incat in istoria americana este o pagina de rushinoasa . Ceea ce nu intzelege Sendy shi probabil nu va intzelege niciodata ( nici nu are cum de altfel) este faptuil ca mai mult decat orice americanii de 2 , 3 sau 4 generatzii shi-au asumat aceasta istorie. Asta o va diferentzia intotdeauna de cei de acolo shi intotdeauna nu va fi decat un emigrant de proasta calitate , dispus oricand sa pupe in c_r . Un fel de caine de paza . Un fel de Vadim Tudor de america , oricand bun de carne de tun shi ushor de manipulat datorita scazutului nivel de inteligentza shi al ridicatului grad de ignorantza . De fapt Sendy este mai roman decat oricare de pe forum , ea intzelegand foarte bine , ca mana care te hraneshte nu trebuie mushcata .
Sioux
Junior Member

Sioux si Wounded Knee

Mesajde Rolf » Lun Oct 08, 2001 10:56 am

Initial trimis de Sioux
Shi daca tot atzi exemplificat trecutul "glorios" al americanilor, cred ca ar fi trebuit sa incepetzi cu masacrul de la Wounded Knee de pe 29 dec 1890. Au fost poate shi altele asemanatoare , insa asta este atat de sangeros incat in istoria americana este o pagina rushinoasa .

Hehe, imi place legatura dintre Sioux si Wounded Knee! A amintit ce-l doare!
E bine de inteles ca SUA e poate tara care a facut sa curga cel mai mult singe in "procesul de formare si afirmare nationala". Asta le place si acu: lupta pusca contra prastie.
Rolf
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma