Locuri ciudate/interesante ...
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Locuri ciudate/interesante ...
In ce locuri mai ciudate sau interesante ati reusit sa o faceti?
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
sa ma laud
cel mai tare loc stramt:bancheta din spate dintr-o dacie break,care a avut niste urme dubioase pana am vandut-o(pe bancheta zic) incordare mai mare ca acolo nu am mai avut nicicand.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
huuuaaaaaaaaa
aliosha te invidiiez cu liftul!
eu am incercat,incepusem deja,dar au inceput sa bata in usa taranii de vecini!
eu am incercat,incepusem deja,dar au inceput sa bata in usa taranii de vecini!
- Joao
- Junior Member
huuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa
Initial trimis de Aliosha
Pai la mine la bloc sunt 2 lifturi![]()
Cu zgomotu era mai greu pentru ca facea pardoseaua aia ca dracu dar nu puteam sa las un asemenea amanunt sa imi stea in cale...
imi faci pofta,las ca vin eu cu ea acasa pe la 4 dimineata,sa vad cine dreacu imi mai bate in usa atunci!
- Joao
- Junior Member
Re: huuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa
Aliosha tu ai facut-o in lift in Canada?
Ca aici am citit in ziar ca ia prins pe doi in lift superintedentul si au platit aia o amenda de 5000$ de cred ca li s-o dus cheful de sex pe ceva timp...
Ca aici am citit in ziar ca ia prins pe doi in lift superintedentul si au platit aia o amenda de 5000$ de cred ca li s-o dus cheful de sex pe ceva timp...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
ha ha ha ha ha. 5000 de dolari ? ha ha ha
Nu ma nu aici . Oricum merci ca m-ai pus la curent cu amenzile.
:p
PS: cum se opresc lifturile astea smecherite intre etaje???![]()
Pai daca n-ai cheia de la ele mai greu, adika nu stiu

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
deci...
acum am vazut ca e si forum cu sex....
1) in padure, "pe la spate" fata sprijinita de pom...clasic
2) intr-un parc la 12 ziua plin de copii in wc-ul public (din mijlocu parcului, adica...o camera mica ceva de gen din plastic...etc)
3) pe scari la gagicamea acasa cu taicasu in basement
)
cam asta ar fii mai interesant...au fost si altele....voi revenii
pace la toti membri care adora sexul
1) in padure, "pe la spate" fata sprijinita de pom...clasic
2) intr-un parc la 12 ziua plin de copii in wc-ul public (din mijlocu parcului, adica...o camera mica ceva de gen din plastic...etc)
3) pe scari la gagicamea acasa cu taicasu in basement

cam asta ar fii mai interesant...au fost si altele....voi revenii

pace la toti membri care adora sexul

-
n3aGabitz - Junior Member
Hai ca mi-am adus aminte una de pe vremea europenelor de acu 2 ani:
eu cu ea in bucataire "sa facem cafeaua" cu usa deschisa
Prietena ei 1 in camera alaturata la TV
Prietena ei 2 la dus
Mentiune : toate usile deschise larg mai putin cea de la baie fireste.
eu cu ea in bucataire "sa facem cafeaua" cu usa deschisa
Prietena ei 1 in camera alaturata la TV
Prietena ei 2 la dus
Mentiune : toate usile deschise larg mai putin cea de la baie fireste.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: mda
Initial trimis de Joao
bah tare-i aliosha asta...............
eu am vrut in tren,cu toti prietenii in compartimentul de langa,dar n-a vrut ea............
am incercat si eu s-o conving de ceva miscare in tren anul trecut cand mergeam la mare dar n-a vrut si mi-a dat duma cu amenda si in plus a zis ca avem tot timpul la mare , unde am si facut-o seara (pe la 8 jumate) in apa si erau destui pe acolo..dar nu au comentat nimic (sau cel putin nu i-am auzit)-oricum nu cred ca ne-ar fi oprit-.
- bogdanypo
- Junior Member
era frumos in camin, unde trebuia sa-mi babardesc gagica noaptea, in camera cu inca vo trei. atunci am devenit expert in pozitia "pe la spate din lateral"
apoi sa nu credeti ce se spune. o felatie administrata in timp ce conduci masina e chiar de cacao (daca mai trebuie sa apesi frana in timp ce iti dai drumu' s-a dus dracu' toata jmecheria ).
top trei al meu:
3. la una acasa : ma-sa facea dus si ea ma catifela la nici 3 metri departare (se auzeau doua tipuri distincte de pleoscaituri
)
2. in incinta UTCB (fac. de constructii) in amfiteatru (aveam un paznic pe care il cunosteam si ne lasa sa intram noaptea sa invatam in facultate - ca mai faceam si altele, deh! )
1. ieri la munca (am pus-o pe tipa capra pe birou, si da-i !)
asta a fost deosebita pentru ca nu am incuiat usa - m-am bazat doar pe auz pentru a da "stop" in caz de aparitii inoportune - si asta a facut sa creasca emotia ....
apoi sa nu credeti ce se spune. o felatie administrata in timp ce conduci masina e chiar de cacao (daca mai trebuie sa apesi frana in timp ce iti dai drumu' s-a dus dracu' toata jmecheria ).
top trei al meu:
3. la una acasa : ma-sa facea dus si ea ma catifela la nici 3 metri departare (se auzeau doua tipuri distincte de pleoscaituri

2. in incinta UTCB (fac. de constructii) in amfiteatru (aveam un paznic pe care il cunosteam si ne lasa sa intram noaptea sa invatam in facultate - ca mai faceam si altele, deh! )
1. ieri la munca (am pus-o pe tipa capra pe birou, si da-i !)
asta a fost deosebita pentru ca nu am incuiat usa - m-am bazat doar pe auz pentru a da "stop" in caz de aparitii inoportune - si asta a facut sa creasca emotia ....
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Re: Locuri ciudate/interesante ...
Initial trimis de B-O-B-O
In ce locuri mai ciudate sau interesante ati reusit sa o faceti?
Cel mai ciudat loc in care am facut-o a fost intr-un hamac, pe terasa casei prietenei mele. Nu stiu daca cei din blocurile de vis-a-vis ne-au vazut, dar nu cred pt ca era noapte. e destul de dificil sa-ti mentii echilibrul dar merita!
- arici
java, threadul era despre locuri ciudate/interesante in care s-a intamplat intamplarea , nu ce ti-ai dori tu.... zgarie nori, avioane etc...![]()
Yop, I know that, da' de avioane n-am pomenit, de zgarie-nori, da !
Si ca sa fiu in tema, imtamplarea s-a intamplat odata intr-un bloc cu 10 etaje, la etajul 11

- java
noroc cu netu' asta.mai gasiti informatii la http://www.ado.ro
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
1. Lugu-lugu sub dus
Gradul de excitatie
Transformarea unui loc de igiena intr-un loc al placerii, apa si sapunul aduc senzatii noi.
Riscuri fizice:
Atentie sa nu alunecati (sapun, loc stramt). Si sa nu raciti (daca treaba se prelungeste).
Fata se spala, este relaxata, oferindu-se placerilor produse de maciulia dusului. Udati-va cu jetul de la dus in locurile cele mai intime. Stiati ca femeile se masturbeaza cu jetul de apa de la dus? Barbatul o ia in primire. Frecati-va corpurile ude si lunecoase unul de altul. Ea geme. Asezandu-va pe marginea cazii va va vi mai usor cu saruturile "deocheate".
2. In al 9-lea cer in ascensor
Gradul de excitatie
Locul este un adevarat uter mecanic: spatiu stramt, cald, placut, in care trebuie sa penetrezi foarte rapid.
Riscuri fizice:
Vezi sa nu-ti intre scrumiera in fund iar in faza finala: baietii - o criza de lumbago iar fetele - sa nu dea cu capul de tavan. Inainte de orice - cu conditia sa nu va aflati intr-un turn de 120 etaje - apasati pe butonul stop "STOP". Trebuie sa va grabiti, nu va dezbracati de tot, doar putin, cu bratele in sus, chiloteii putin jos, spatele gol lipit de placa rece, fustita ridicata pe talie. Atingeri si lipiri de oglinda, ea te inconjoara cu picioarele pe dupa talie. Pentru orgasm, reactiveaza liftul (vibratiile sunt binevenite).
3. Amortizoare in masina
Saruturi inflacarate, nu va separa nimic decat schimbatorul de viteze. Fata se urca deodata calare pe baiat. Ghemuiti in mai putin de un metru patrat, fiecare are acces la toate "optiunile": piept, picioare, spate, coapse...
Gradul de excitatie:
Clasic.
Riscuri fizice:
Ingrozitor pentru fata daca scaunele nu sunt rabatate: pozitie aplecata cu volanul in spate apasand dureros si pe sira spinarii, coccis si atlasul gatului (vertebra cervicala care sustine capul). Indepartand picioarele, isi forteaza muschii aductori.
4. Giumbuslucuri in bucatarie
Grad de excitatie:
7/10 pentru acest loc (si acest moment) neasteptat (9/10 daca lumea va asteapta in salon).
Riscuri fizice:
Alunecatul (pe masa lucioasa sau pe vreo coaja de cartof). Atentie sa nu se rupa masa sau sa va intre vreun obiect in fund.
Ea este preocupata cu aranjarea platourilor (taie felii de rosii si branza). Baiatul o saruta pe gat, ii mangaie sanii. Intoarce-o cu fata spre tine, ridica-i fustita, aseaz-o pe masa (este rece si ei i se face pielea de gaina). Potriveste-i-o intre picioare. Mainile ei sunt la nuvelul curelei tale (este perfect!). impinge-o de fese si trage-o inspre tine.
5. Sport intr-o camera (a altuia)
Gradul de excitatie:
Totul iti aminteste ca este vorba despre un loc "furat": mirosul, obiectele, decoruri necunoscute...
Riscuri fizice:
Putin mai riscant din punct de vedere fizic decat amorul practicat de tine (cand nici nu te astepti cade tablia patului, si apoi este cam scurt, te lovesti tot timpul cu capul de comoda...).
Sexul in pat este un lucru banal, in afara de cazul in care nu esti in patul tau (parintii nu sunt acasa, prietenul a plecat...). Actul se va petrecedeci in mod diferit, cu mai multa infrigurare ("si daca se intorc?"). Lasati usa deschisa ca sa mariti sentimentul de nesiguranta.
6. In doi la toaleta
Gradul de excitatie:
Transformarea unui loc de igiena, riscul de a fi surprins si auzit.
Riscuri fizice:
Atentie la muschii aductori. Fata care sta cu picioarele departate trebuie sa le desfaca cel putin cat lungimea vasului de WC. Suportul pentru hartia igienica ar putea-o intepa.
Picioarele si mainile vi se ating pe sub masa: exista seri care apropie, corpuri care se cheama si nu la telefonul mobil, ci in direct. Repede, sa cautam un loc intim:... toaleta! Lasa in jos capacul, baiatul se aseaza pe scaunul de la WC iar fata pe genunchii lui, cu fata spre el. Mainile sunt libere pentru mangaieri, buzele se cauta, se saruta. Se aud aplauze la sfarsit? Ce-ati facut? Ati lasat usa deschisa?
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
1. Lugu-lugu sub dus
Gradul de excitatie
Transformarea unui loc de igiena intr-un loc al placerii, apa si sapunul aduc senzatii noi.
Riscuri fizice:
Atentie sa nu alunecati (sapun, loc stramt). Si sa nu raciti (daca treaba se prelungeste).
Fata se spala, este relaxata, oferindu-se placerilor produse de maciulia dusului. Udati-va cu jetul de la dus in locurile cele mai intime. Stiati ca femeile se masturbeaza cu jetul de apa de la dus? Barbatul o ia in primire. Frecati-va corpurile ude si lunecoase unul de altul. Ea geme. Asezandu-va pe marginea cazii va va vi mai usor cu saruturile "deocheate".
2. In al 9-lea cer in ascensor
Gradul de excitatie
Locul este un adevarat uter mecanic: spatiu stramt, cald, placut, in care trebuie sa penetrezi foarte rapid.
Riscuri fizice:
Vezi sa nu-ti intre scrumiera in fund iar in faza finala: baietii - o criza de lumbago iar fetele - sa nu dea cu capul de tavan. Inainte de orice - cu conditia sa nu va aflati intr-un turn de 120 etaje - apasati pe butonul stop "STOP". Trebuie sa va grabiti, nu va dezbracati de tot, doar putin, cu bratele in sus, chiloteii putin jos, spatele gol lipit de placa rece, fustita ridicata pe talie. Atingeri si lipiri de oglinda, ea te inconjoara cu picioarele pe dupa talie. Pentru orgasm, reactiveaza liftul (vibratiile sunt binevenite).
3. Amortizoare in masina
Saruturi inflacarate, nu va separa nimic decat schimbatorul de viteze. Fata se urca deodata calare pe baiat. Ghemuiti in mai putin de un metru patrat, fiecare are acces la toate "optiunile": piept, picioare, spate, coapse...
Gradul de excitatie:
Clasic.
Riscuri fizice:
Ingrozitor pentru fata daca scaunele nu sunt rabatate: pozitie aplecata cu volanul in spate apasand dureros si pe sira spinarii, coccis si atlasul gatului (vertebra cervicala care sustine capul). Indepartand picioarele, isi forteaza muschii aductori.
4. Giumbuslucuri in bucatarie
Grad de excitatie:
7/10 pentru acest loc (si acest moment) neasteptat (9/10 daca lumea va asteapta in salon).
Riscuri fizice:
Alunecatul (pe masa lucioasa sau pe vreo coaja de cartof). Atentie sa nu se rupa masa sau sa va intre vreun obiect in fund.
Ea este preocupata cu aranjarea platourilor (taie felii de rosii si branza). Baiatul o saruta pe gat, ii mangaie sanii. Intoarce-o cu fata spre tine, ridica-i fustita, aseaz-o pe masa (este rece si ei i se face pielea de gaina). Potriveste-i-o intre picioare. Mainile ei sunt la nuvelul curelei tale (este perfect!). impinge-o de fese si trage-o inspre tine.
5. Sport intr-o camera (a altuia)
Gradul de excitatie:
Totul iti aminteste ca este vorba despre un loc "furat": mirosul, obiectele, decoruri necunoscute...
Riscuri fizice:
Putin mai riscant din punct de vedere fizic decat amorul practicat de tine (cand nici nu te astepti cade tablia patului, si apoi este cam scurt, te lovesti tot timpul cu capul de comoda...).
Sexul in pat este un lucru banal, in afara de cazul in care nu esti in patul tau (parintii nu sunt acasa, prietenul a plecat...). Actul se va petrecedeci in mod diferit, cu mai multa infrigurare ("si daca se intorc?"). Lasati usa deschisa ca sa mariti sentimentul de nesiguranta.
6. In doi la toaleta
Gradul de excitatie:
Transformarea unui loc de igiena, riscul de a fi surprins si auzit.
Riscuri fizice:
Atentie la muschii aductori. Fata care sta cu picioarele departate trebuie sa le desfaca cel putin cat lungimea vasului de WC. Suportul pentru hartia igienica ar putea-o intepa.
Picioarele si mainile vi se ating pe sub masa: exista seri care apropie, corpuri care se cheama si nu la telefonul mobil, ci in direct. Repede, sa cautam un loc intim:... toaleta! Lasa in jos capacul, baiatul se aseaza pe scaunul de la WC iar fata pe genunchii lui, cu fata spre el. Mainile sunt libere pentru mangaieri, buzele se cauta, se saruta. Se aud aplauze la sfarsit? Ce-ati facut? Ati lasat usa deschisa?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la vechi: Totul despre Sex