Amintiri de la vedete rock
67 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
stii si cunosti,dar cunosti ce stii?sau stii ce cunosti?campania de fol. a creierului
k, in primul rand nu va luatzi de mine ca nu sunt rocker. ascult ce muzica imi place (in mare parte e rock alternativ, metal si nu metal gen nirvana, deftones, sinisstar, rhcp, deep purple, green day, the offspring, placebo, staind, apocalyptca, metallica, the strokes etc si cam tot ce e rock tanar romanesc - de la ab4, ocs, ipr, coma, crize la vdv, zob, emil - + timpuri noi,iris si cargo). nu sunt fan catharsis (sunt mai multe formatzii cu acest nume), ci mi-am ales nickul deoarece mi-a placut conceptul de purificare, nu neaparat prin arta (daca imi luam un nickname dupa o formatzie imi contraziceam singur postul). nu va luatzi de mine ca ascult ce ascult din teribilism, pt. ca nu e asa. daca vreti sa va luati neparat de mine putetzi spune ca ascult in general muzica de mainstream, desi ma indoiesc ca atzi auzit de formatzii gen scarce, imperial teen, ill nino, union underground, black rebel motorcycle club, trooper, comandorul hoisan, simon, luna amara etc.
in al doilea rand, mandria de a fi fan cat mai bun este similara cu mandria de a fi idiot. fan, cel putzin pentru mine, este prescurtare de la fanatic. cautatzi daca vretzi etimologia cuvantului, dar mie asa imi suna. componentzii formatziilor rock si artistii in general sunt majoritatea oameni normali, dar care au un anumit talent. ce diferentza e daca te imbetzi cu bodo, despot sau vlad sau daca te imbetzi cu gica din fatza blocului (desigur gica asta trebuie sa fie cat de cat inteligent). tot te faci muci si de abia tzii minte :p
o strangere de mana e ceva deosebit? deosebit e poate sa cunostii cu adevarat oamenii din spatele muzicii.
indata parca vad ca fetele se cearta cine a s#pt mai bine poolah lui minculescu, sau cine l-a facut mai chel pe boro.
a fi fan inseamna a asculta muzica, a o intelege si a judeca, nu a dezvolta o manie in colectiona la infinit sau a te identifica cu cei care doar canta. artistul este doar un instrument divin, muzica este cea care conteaza. colectii, colectionari, fani=bullsh|t (nu, nu am luat-o razna, nu am spume la gura sau din astea, este doar ce cred eu)
astfel, emisiunea "shtii shi cunoshti" ia sfarsit...
daca nu va convine, well, sue me!
the defence rests (aaaah, recunosc am tricou cu nirvana, dar mai greseste si omul...)
in al doilea rand, mandria de a fi fan cat mai bun este similara cu mandria de a fi idiot. fan, cel putzin pentru mine, este prescurtare de la fanatic. cautatzi daca vretzi etimologia cuvantului, dar mie asa imi suna. componentzii formatziilor rock si artistii in general sunt majoritatea oameni normali, dar care au un anumit talent. ce diferentza e daca te imbetzi cu bodo, despot sau vlad sau daca te imbetzi cu gica din fatza blocului (desigur gica asta trebuie sa fie cat de cat inteligent). tot te faci muci si de abia tzii minte :p
o strangere de mana e ceva deosebit? deosebit e poate sa cunostii cu adevarat oamenii din spatele muzicii.
indata parca vad ca fetele se cearta cine a s#pt mai bine poolah lui minculescu, sau cine l-a facut mai chel pe boro.
a fi fan inseamna a asculta muzica, a o intelege si a judeca, nu a dezvolta o manie in colectiona la infinit sau a te identifica cu cei care doar canta. artistul este doar un instrument divin, muzica este cea care conteaza. colectii, colectionari, fani=bullsh|t (nu, nu am luat-o razna, nu am spume la gura sau din astea, este doar ce cred eu)
astfel, emisiunea "shtii shi cunoshti" ia sfarsit...
daca nu va convine, well, sue me!
the defence rests (aaaah, recunosc am tricou cu nirvana, dar mai greseste si omul...)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
dragule catharsis,
pai cum sa nu ne luam de tine cand tu te iei de noi?as zice ,fara nici o intentie de a te jigni,ca esti un om lipsit de perspective si fara nici macar o singura pasiune.daca tie iti place sa mananci mamaliga cu branza si smantana,asa imi place mie sa strang mana lu' nu-stiu-cui si sa ma fac ranga cu nu-stiu-cine.corect pana aici?
threadul asta se cheama "amintiri de la vedetele rock" si noi asta am facut. am zis ce amintiri avem.ori daca tu consideri ca un autograf nu e o amintire ci un frigider sau un tractor,atunci tu ai dreptate iar noi toti suntem niste dobitoci.
afla ca imi face o deosebita placere sa ma fac ranga cu Bodo si sa am poze inramate cu mine +Cargo,Iris,Celelalte Cuvinte,Vita de Vie,samd.tu ai asa ceva?
scuze,am uitat,tu nu faci asa ceva.este cu mult sub standardul tau.tu esti prin excelenta un doct si un erudit.tu asculti muzica sau incerci sa o pricepi si sa-i descoperi tainele?
ai venit pe threadu asta,ai aruncat cu cacat si apoi vii si ne spui ce muzic asculti si care e parerea ta despre sintagma "fan".bravo domnule,ai reusit sa strici si threadu asta.pentru muzici si fani sunt threaduri facute special iar asta e pentru amintiri.daca nu ai amintiri,du-te nene de aici si lasa-ne pe noi sa aberam si sa ne povestim ce avem de povestit.cred ca te pricepi de minune sa strici cheful oamenilor.
daca mi-ar fi tras-o in kur Minculescu,fii sigur ca as fi povestit aici acest lucru.si altii ar fi facut acelasi lucru.cunosc o fata,care nu e proasta deloc,care se f**e cu Kempes si toata lumea stie.asta e amintirea ei.e de blamat?trebuie sa aruncam cu cacat in ea?
inainte de a-mi da un raspuns,te rog sa te gandesti si apoi sa scoti din tine ce ai de zis.
SOD - baiatu care colectioneaza betii!
pai cum sa nu ne luam de tine cand tu te iei de noi?as zice ,fara nici o intentie de a te jigni,ca esti un om lipsit de perspective si fara nici macar o singura pasiune.daca tie iti place sa mananci mamaliga cu branza si smantana,asa imi place mie sa strang mana lu' nu-stiu-cui si sa ma fac ranga cu nu-stiu-cine.corect pana aici?
threadul asta se cheama "amintiri de la vedetele rock" si noi asta am facut. am zis ce amintiri avem.ori daca tu consideri ca un autograf nu e o amintire ci un frigider sau un tractor,atunci tu ai dreptate iar noi toti suntem niste dobitoci.
afla ca imi face o deosebita placere sa ma fac ranga cu Bodo si sa am poze inramate cu mine +Cargo,Iris,Celelalte Cuvinte,Vita de Vie,samd.tu ai asa ceva?
scuze,am uitat,tu nu faci asa ceva.este cu mult sub standardul tau.tu esti prin excelenta un doct si un erudit.tu asculti muzica sau incerci sa o pricepi si sa-i descoperi tainele?
ai venit pe threadu asta,ai aruncat cu cacat si apoi vii si ne spui ce muzic asculti si care e parerea ta despre sintagma "fan".bravo domnule,ai reusit sa strici si threadu asta.pentru muzici si fani sunt threaduri facute special iar asta e pentru amintiri.daca nu ai amintiri,du-te nene de aici si lasa-ne pe noi sa aberam si sa ne povestim ce avem de povestit.cred ca te pricepi de minune sa strici cheful oamenilor.
daca mi-ar fi tras-o in kur Minculescu,fii sigur ca as fi povestit aici acest lucru.si altii ar fi facut acelasi lucru.cunosc o fata,care nu e proasta deloc,care se f**e cu Kempes si toata lumea stie.asta e amintirea ei.e de blamat?trebuie sa aruncam cu cacat in ea?
inainte de a-mi da un raspuns,te rog sa te gandesti si apoi sa scoti din tine ce ai de zis.
SOD - baiatu care colectioneaza betii!
-
SOD - Mesaje: 6035
Re: stii si cunosti,dar cunosti ce stii?sau stii ce cunosti?campania de fol. a creierului
Initial trimis de catharsis
k, in primul rand nu va luatzi de mine ca nu sunt rocker.
ce cauti pe forum rock in cazul asta???
. daca vreti sa va luati neparat de mine putetzi spune ca ascult in general muzica de mainstream, desi ma indoiesc ca atzi auzit de formatzii gen scarce, imperial teen, ill nino, union underground, black rebel motorcycle club, trooper, comandorul hoisan, simon, luna amara etc.
nu vreau sa ma iau de tine ,da; pune-ti o intrebare ...de unde Comandor Secund???
in al doilea rand, mandria de a fi fan cat mai bun este similara cu mandria de a fi idiot. fan, cel putzin pentru mine, este prescurtare de la fanatic. cautatzi daca vretzi etimologia cuvantului, dar mie asa imi suna.
ai dreptate fan vine de la fanatic,da' cunoscand majoritatea membrilor de pe rcok .nici unu' nu e fanatic...eu zic ca toti ar fi incadrati la categoria suporteri cum zice MIncu!
si ce daca ai tricou' cu nirvana??eu am acu' pe mine unu' cu "who the fuck are you?' care tricou' imi zice ca ti se adreseaza tie....ai vrut sa apari cu scandal...asa ai aparut....
m-am abtinut de la injuraturi ca nu vreau sa zica lumea am ceva cu membrii ,desi omu' merita o felatie!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Cu toata criza mea de timp, nu pot sa nu iti zic dragule catharsis ca daca ereai un baiet bun, te limitai sa spui nu va inteleg de ce dracu va agitati era OK, nici io nu sunt f departe de parerea asta, da sa ii faci pe toti prosti la gramada, s-avem pardon, tu esti omul cu problema.
Mie imi place pasajul cu Minculescu, te cam roade invidia pe mosu' ca el poate si tu nu, ha?
Mie imi place pasajul cu Minculescu, te cam roade invidia pe mosu' ca el poate si tu nu, ha?
- Dragos PR
- Junior Member
shtii shi cunoshti revine
off-topic: nu am vrut scandal decat atunci cand m-atzi provocat. eu am pus doar 2 intrebari la care asteptam un raspuns relativ serios nu sa va luatzi de mine. oricum daca v-am stricat jucaria nu-mi putetzi sterge mesajele? deci avetzi si voi un rol activ
ideea de forum e ca fiecare e liber sa posteze asa ca singurul regret pe care il am e ca nu am facut un thread separat, despre ceea ce inseamna sa fii fan
si nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct, daca cineva s-a simtzit atunci e problema lui. toate astea au rezultat din aerul de superioritate cu care unii m-au abordat dupa primele 2 intrebari.
on-topic: cam nimic, continuatzi discutzia sau raspundetzi-mi intr-un mod civilizat :P
on second thought, chiar mai bine faceam thread separat si nu iesea scandal asa de mare. lenea asta...
totusi nu pot sa ma abtzin: Dragos PR, l-ai testat tu pe Minculescu sa vezi daca mai poate?
ideea de forum e ca fiecare e liber sa posteze asa ca singurul regret pe care il am e ca nu am facut un thread separat, despre ceea ce inseamna sa fii fan
si nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct, daca cineva s-a simtzit atunci e problema lui. toate astea au rezultat din aerul de superioritate cu care unii m-au abordat dupa primele 2 intrebari.
on-topic: cam nimic, continuatzi discutzia sau raspundetzi-mi intr-un mod civilizat :P
on second thought, chiar mai bine faceam thread separat si nu iesea scandal asa de mare. lenea asta...
totusi nu pot sa ma abtzin: Dragos PR, l-ai testat tu pe Minculescu sa vezi daca mai poate?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Ozana cea frumos curagatoare si limpede ca cristalul
Avem o data: "nu am vrut scandal decat atunci cand m-atzi provocat. eu am pus doar 2 intrebari la care asteptam un raspuns relativ serios nu sa va luatzi de mine" si "nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct". La a doua strigare nenea zice asa: "mandria de a fi fan cat mai bun este similara cu mandria de a fi idiot".
Sa-i spunem geniu neinteles sau incoerenta?
Asa ba catharsis. Dupa cum am spus si mai inainte, tu ai dreptate! Ai pus o intrebare foarte pertinenta si de bun-simt: "Domnilor, sunteti idioti?", la care asteptai, probabil, un raspuns , nu-i asa, relativ serios. Cand colo ce sa vezi? Gasca asta de rockeri tampiti ti-a sarit in cap! Bine, tu n-aveai nici o vina, ca nu facusei pe nici unu' idiot in mod direct, ii facusei pe toti idioti in mod indirect. Da' asta e motiv sa se ia de tine?
Oricum, eu ti-am zis de la inceput: n-are sens sa te cobori la mintea noastra! Linkin' Park rulllllzzzzz! (canta bine astia, ca eu n-am auzit de ei?)
Inca o data, scuza-ne!
Asa ba catharsis. Dupa cum am spus si mai inainte, tu ai dreptate! Ai pus o intrebare foarte pertinenta si de bun-simt: "Domnilor, sunteti idioti?", la care asteptai, probabil, un raspuns , nu-i asa, relativ serios. Cand colo ce sa vezi? Gasca asta de rockeri tampiti ti-a sarit in cap! Bine, tu n-aveai nici o vina, ca nu facusei pe nici unu' idiot in mod direct, ii facusei pe toti idioti in mod indirect. Da' asta e motiv sa se ia de tine?
Oricum, eu ti-am zis de la inceput: n-are sens sa te cobori la mintea noastra! Linkin' Park rulllllzzzzz! (canta bine astia, ca eu n-am auzit de ei?)
Inca o data, scuza-ne!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: shtii shi cunoshti revine
off-topic: nu am vrut scandal decat atunci cand m-atzi provocat. eu am pus doar 2 intrebari la care asteptam un raspuns relativ serios nu sa va luatzi de mine. oricum daca v-am stricat jucaria nu-mi putetzi sterge mesajele? deci avetzi si voi un rol activ
off-topic, just ask ;D
ontopic, ti s-a raspuns serios, mai citeste odata, cel putin baiatul care colectzioneaza betzii asha a facut.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nu ma prea laud cu amintiri de la vedete rock pentru ca nu prea am amintiri de la vedete; exceptand doar caseta cu dedicatie de la lansarea albumului de debut al Quo Vadis, care nu prea sunt vedete. ( pentru cei care nu cunosc Quo Vadis sunt niste unguri din Timisoara ce canta un amestec Deep purple cu un Def leppard mai timpuriu).
Sper insa ca pe 4 iulie la Arene sa ma bag in seama cu o atentie de la John Petrucci.
Asa sa ma ajute D-zeu.
Va las cu bine si ne intalnim la Arene ... va fi o seara magica...
Sper insa ca pe 4 iulie la Arene sa ma bag in seama cu o atentie de la John Petrucci.
Asa sa ma ajute D-zeu.
Va las cu bine si ne intalnim la Arene ... va fi o seara magica...
MY MADNESS IS YOUR NIGHTMARES...
- mentoros
- Junior Member
daca unii nu intelege (sic!), continui sa va stric topicul... imi pare rau pt. cei care mi-au raspuns serios....
cronologic vorbind, totul e coerent: am inceput prin doua intrebari la care SOD si bhuttu mi-au raspuns la misto si mi-am zis ce polamea (dovada irefutabila ca fac parte din "elita" - probabil de-aia cu alintaroma), hai sa iasa un pic de scandal ca astia-s idiotzi si poate nu se prind. in al doilea post am spus lucruri ce nu prea isi gaseau locul la acest subiect pe un ton care sa atinga orgoliul dumnealor (a iesit ceva cam aiurea totusi), iar la al treilea post am explicat ce scrie putzin mai sus. ce nu e coerent in asta?
repet: "nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct, daca cineva s-a simtzit atunci e problema lui" si imi mentin parerea
mi-am inceput al doilea post cu preferintele mele muzicale IN SPECIAL pentru ca sa nu vina un destept (a se citi idiot, moron, blind, severe brain damage) cu ceva de genul: Limp Bizkit rulz sau Linkin Park rulz. am spus, nu sunt rocker, dar ascult 90% muzica rock. bhuttu, ai din partea mea premiul special Cosmina Pasarin pentru aceasta interventie. (btw, Cosmina o cheama pe aia cu radical din 64?)
de ce nu i-am trimis un mesaj privat lui bhuttu si am scris asta sa va stric din nou subiectul de discutie (urmeaza predicatul...)?
nu stiu, oi fi avand tendinte exhibitioniste... si oricum, daca am inceput o treaba, macar sa o fac bine.
PS: respect pentru baiatul care colectioneaza betzii! pacat ca e acelasi cu cel pe care l-am facut idiot in mod DIRECT mai sus...
Initial trimis de bhuttu
Avem o data: "nu am vrut scandal decat atunci cand m-atzi provocat. eu am pus doar 2 intrebari la care asteptam un raspuns relativ serios nu sa va luatzi de mine" si "nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct". La a doua strigare nenea zice asa: "mandria de a fi fan cat mai bun este similara cu mandria de a fi idiot".
cronologic vorbind, totul e coerent: am inceput prin doua intrebari la care SOD si bhuttu mi-au raspuns la misto si mi-am zis ce polamea (dovada irefutabila ca fac parte din "elita" - probabil de-aia cu alintaroma), hai sa iasa un pic de scandal ca astia-s idiotzi si poate nu se prind. in al doilea post am spus lucruri ce nu prea isi gaseau locul la acest subiect pe un ton care sa atinga orgoliul dumnealor (a iesit ceva cam aiurea totusi), iar la al treilea post am explicat ce scrie putzin mai sus. ce nu e coerent in asta?
Initial trimis de bhuttu
repet: "nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct, daca cineva s-a simtzit atunci e problema lui" si imi mentin parerea
Initial trimis de bhuttu
Inca o data, scuza-ne!
mi-am inceput al doilea post cu preferintele mele muzicale IN SPECIAL pentru ca sa nu vina un destept (a se citi idiot, moron, blind, severe brain damage) cu ceva de genul: Limp Bizkit rulz sau Linkin Park rulz. am spus, nu sunt rocker, dar ascult 90% muzica rock. bhuttu, ai din partea mea premiul special Cosmina Pasarin pentru aceasta interventie. (btw, Cosmina o cheama pe aia cu radical din 64?)
de ce nu i-am trimis un mesaj privat lui bhuttu si am scris asta sa va stric din nou subiectul de discutie (urmeaza predicatul...)?
nu stiu, oi fi avand tendinte exhibitioniste... si oricum, daca am inceput o treaba, macar sa o fac bine.
PS: respect pentru baiatul care colectioneaza betzii! pacat ca e acelasi cu cel pe care l-am facut idiot in mod DIRECT mai sus...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Nea catharsis, caterinca s-a pierdut in oralitate, asa ca o sa-ti raspund serios:
Prima greseala neprovocata:
A doua greseala neprovocata: spui ca la intrebarile tale asteptai un raspuns serios si fara sa ne luam de tine, iar SOD si bhuttu ti-au raspuns ironic. Intrebarile sunt: 1. "voi sunteti disperati?" si 2. "la ce va folosesc autografele si toate acele chestii enumerate mai sus?". SOD ti-a raspuns, serios si fara sa se ia de tine, la a doua (lui ii folosesc autogrefele sa le faca sul si sa ti le bage in cur), iar bhuttu, serios si fara sa se ia de tine, nu ti-a raspuns la nici una.
Punct pentru mine! C-asa e-n tenis!
PS: am si eu cateva intrebari pentru tine:
1. mainstream e in engleza?
2. exhibitionism e in romana?
3. "Luna Amara" e formatie de muzica?
4. 8X8=64?
Prima greseala neprovocata:
, la 10 randuri deasupra lu': "nu am facut pe nimeni prost sau idiot in mod direct, daca cineva s-a simtzit atunci e problema lui" si imi mentin parerea
.pacat ca e acelasi cu cel pe care l-am facut idiot in mod DIRECT mai sus...
A doua greseala neprovocata: spui ca la intrebarile tale asteptai un raspuns serios si fara sa ne luam de tine, iar SOD si bhuttu ti-au raspuns ironic. Intrebarile sunt: 1. "voi sunteti disperati?" si 2. "la ce va folosesc autografele si toate acele chestii enumerate mai sus?". SOD ti-a raspuns, serios si fara sa se ia de tine, la a doua (lui ii folosesc autogrefele sa le faca sul si sa ti le bage in cur), iar bhuttu, serios si fara sa se ia de tine, nu ti-a raspuns la nici una.
Punct pentru mine! C-asa e-n tenis!
PS: am si eu cateva intrebari pentru tine:
1. mainstream e in engleza?
2. exhibitionism e in romana?
3. "Luna Amara" e formatie de muzica?
4. 8X8=64?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
bhuttu, ai din partea mea premiul special Cosmina Pasarin pentru aceasta interventie. (btw, Cosmina o cheama pe aia cu radical din 64?)
LOOL BUEY!!!! Gigi catargu' le are pe shto iar dvs mr bhuttu la cat va stiu de zmiorcait o sa v-o luatzi la bomboana de o sa se zguduie coliva, pe bune asta a fost tare (offtopic da-mi place)
acu' despre spiritualul domn catharsis (in sensul de conceptul de purificare de care pomeneatzi mai inainte), are shi bhuttu niiitzica dreptate, pai asta-i post mah?
am o intrebare: voi suntetzi disperatzi?
si p'orma te miri ca eshti luat cu andreigheorghisme?
- gaga
asta e.ce sa-i faci?zi si tu de 1000 de ori ave maria si bea 50 de beri in cinstea mea si poate nu te va lovi traznetul!
-
la un concert am fost sa iau un autograf de la ...... nu spun cine, si acum suntem impreuna de un an.
- deertet325
- Junior Member
Initial trimis de SOD
da,sunt de la trupa SodaKaustica din Caracal si e de break-dance !
imi dai si mie autograf ..imi place la nebunie trupa asta!
un fan
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
ai ma shomi, da n-o stiai tu p-aia: "buna, sint angy din radautzi si imi place foarte mult de baietii de la trupa asta si care danseaza ei asa frumos de ce nu vine si pe la noi pe la judet ca sa loam autografe ca poate ma marit si eu cu o vedeta dance ca zice colegele mele din clasa ca sint frumoasa foc si ca daca imi pun si dintii s-ar putea sa nu se mai observe ca is sashie ca sa nu mai zic ca daca stau nu se vede ca shchiopat etc etc etc...
bai ce-am pierdut...:
"am o intrebare: voi suntetzi disperatzi?
chiar la ce va folosesc autografele si toate acele chestii enumerate mai sus?"
da mah, suntem disperati... la ce ne folosesc? ca sa ne dam mari pe forum, d-aia...
auziti mai rocarilor, acu pe bune, la ce ne-or folosi alea? a?
bai ce-am pierdut...:
"am o intrebare: voi suntetzi disperatzi?
chiar la ce va folosesc autografele si toate acele chestii enumerate mai sus?"
da mah, suntem disperati... la ce ne folosesc? ca sa ne dam mari pe forum, d-aia...
auziti mai rocarilor, acu pe bune, la ce ne-or folosi alea? a?
-
onk - Mesaje: 1841
cum de ce?ca sa aiba sotiile ce arata la copii cand or creste si sa le spuna:
uite mama ce facea tac'tu cand era tanar si acum a ajuns un betiv fara servici.tu sa te tii de scoala !
p.s. somere,dau autografe,da numai pe burta si cu sticla la schimb!:D
formatia
uite mama ce facea tac'tu cand era tanar si acum a ajuns un betiv fara servici.tu sa te tii de scoala !
formatia
-
[
formatia [/B][/QUOTE]
nenea veau si io!fac si sacrificiu' asta!!
formatia [/B][/QUOTE]
nenea veau si io!fac si sacrificiu' asta!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
pentru autografe cocntactati impresara
se face somere!tocmai am fost contactat de impresarul trupei,fosta mare dansatoare de la Opera Romana,d-ra Dana,care mi-a comunicat ca pune pe roate un mare turneu anti-razboi atomic si vom ajunge si la tine acasa.toate incasarile vor fi varsate intr-un fond ce lupta pentru conservarea si apararea renumitei specii pe cale de disparitie,musca verde carpatina de cacat de urs brun.ce sa-i faci,ne-am luat si noi dupa modelul 3se!
si nu uita : toti te plac asa cum esti!nu lasa musca verde sa-ti cotropeasca viata!
formatia.
ps. avem mare nevoie de un dansator cu experienta care stie sa faca la perfectie schema cu elicopterul.daca doresti sa te alaturi noua,esti binevenit,noi stiind ca tu ai dansat pe toate scenele lumii.
si nu uita : toti te plac asa cum esti!nu lasa musca verde sa-ti cotropeasca viata!
formatia.
ps. avem mare nevoie de un dansator cu experienta care stie sa faca la perfectie schema cu elicopterul.daca doresti sa te alaturi noua,esti binevenit,noi stiind ca tu ai dansat pe toate scenele lumii.
-
Re: pentru autografe cocntactati impresara
[quote]Initial trimis de SOD
[B]se face somere!tocmai am fost contactat de impresarul trupei,fosta mare dansatoare de la Opera Romana,d-ra Dana,care mi-a comunicat ca pune pe roate un mare turneu anti-razboi atomic si vom ajunge si la tine acasa.
va astept de ani de zile...covoru' rosu e deja pe jos...iar colacu' cu sare acu' l-am scos din cuptor...
acum am semnat cu impresara actul care dovedeste ca de azi sunt dansatorul vostru....stiu si schema tancului ...
[B]se face somere!tocmai am fost contactat de impresarul trupei,fosta mare dansatoare de la Opera Romana,d-ra Dana,care mi-a comunicat ca pune pe roate un mare turneu anti-razboi atomic si vom ajunge si la tine acasa.
va astept de ani de zile...covoru' rosu e deja pe jos...iar colacu' cu sare acu' l-am scos din cuptor...
acum am semnat cu impresara actul care dovedeste ca de azi sunt dansatorul vostru....stiu si schema tancului ...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
datorita evenimentelor din ultimele ore impresarul s-a decis sa schimbe scopu' la turneu adica vor dansa in deschidere cei din corul alcoolicilor neanonimi care devalizeaza pizza cu taietoru' de hartii, fondurile se vor duce la fundurile care s-au inscris la top putza ;D shi animalele padurilor tropicale.
marea vedeta va fi sticla de tzuicomicina de la tsep care s-a clocit.
marea bomba alioshiana va fi lansata la concertul dream theater cu ocazia renashterii sheptelului de mushte din kkt de bere.
va multzumesc celor ce atzi participat la concertul de azi noapte in detrimentul panipat shi va mai ashteptam pe la noi daca avetzi shcoala de chelneri.
marea vedeta va fi sticla de tzuicomicina de la tsep care s-a clocit.
marea bomba alioshiana va fi lansata la concertul dream theater cu ocazia renashterii sheptelului de mushte din kkt de bere.
va multzumesc celor ce atzi participat la concertul de azi noapte in detrimentul panipat shi va mai ashteptam pe la noi daca avetzi shcoala de chelneri.
- gaga
iubita mea onka rezolvam. da' tre sa te testez mai intai dupa vizionarea concursului putza de aur nu stiu care sa dea autograf mai intai, cui si unde, apai colectzionarii astia de betzii nu pun totzi suflet si unii e manelisti. vrei sa faci trupa cu mine?
- gaga
67 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3