Ce parere aveti despre Cristiana Raduta?

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Mesajde Mis Vierme » Sâm Iun 22, 2002 3:59 pm

Initial trimis de Sonya17
Bai,am vazut-o pe tipa asta in concert,parca prea se destrabaleaza,mai ales pe melodia Amor,parca era o catea in calduri.Bine,daca tot nu canta,macar se dezbraca

Eu am vazut concertul la Prima, si dupa cum am vazut eu, si Animal X s-a dezbracat, si si mai mult, decat Cristiana asta ar insemna ca si Animal X e...
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Iun 22, 2002 8:27 pm

Da,de animalX nici nu mai zic.Si in Ploiesti au facut la fel cu o panarama care s-a tinut dupa ei peste tot apoi a sfarsit dezbracandu-se pe scena.Se pare ca in viziunea Cristianei si a celor de la Animal X,Turneul Antidrog a fost un doar un prilej de a-si etala dedesubturile.Chestia asta m-a dezgustat,mai ales ca erau si foarte multi copii care stateau chiar in primele randuri
Sonya17
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Dum Iun 23, 2002 8:48 am

Da,de animalX nici nu mai zic.Si in Ploiesti au facut la fel cu o panarama care s-a tinut dupa ei peste tot apoi a sfarsit dezbracandu-se pe scena.Se pare ca in viziunea Cristianei si a celor de la Animal X,Turneul Antidrog a fost un doar un prilej de a-si etala dedesubturile.Chestia asta m-a dezgustat,mai ales ca erau si foarte multi copii care stateau chiar in primele randuri

Eu nu stiu cat de bine cunosti tu melodiile lui Animal X, dar eu nu prea cred ca la "Sex" sau "Arata-mi iubirea ta" s-ar putea dansa altfel. Cat despre Cristiana eu nu cred ca ceea ce a facut ea e atat de rau, ceilalti cantarete apar pe scena si mai dezbracate.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 23, 2002 8:56 am

Vierme bine punctat.. :) dar noi nu avem ce face daca .. fetei nu i-a placut asta este. :( ..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Dum Iun 23, 2002 6:35 pm

Initial trimis de verysweetgirl69
bai stau si citesc dar nu prind firul ... ia ziceti-mi si mie care e faza cu cristiana si animal x dezbracatzi ...

Nu stiu daca ai vazut-o pe Cristiana la vreun concert din Turneul AntiDrog, dar incerc sa-ti explic: Cristiana are o melodie "Amor,amor" si cand o canta la concert la un loc ("vrei sa ma ai?") trage umarul bluzei sale jos, si se vad bretelele sutienului sau. Sonya17 a scris la asta ca ea se dezbraca pe scena, la care i-am raspuns ca la Bucuresti si Animal X s-a dezbracat, in sensul ca au dat jos bluzele. Sper c-ai inteles.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iun 24, 2002 9:15 pm

am impresia ca pe parcusul intregului turneu radutza a facut playback continu. e adevarat?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Ana_pink » Mar Iun 25, 2002 12:09 pm

Initial trimis de Gabytzu
am impresia ca pe parcusul intregului turneu radutza a facut playback continu. e adevarat?

Nu stiu daca pe tot parcursul turneului dar in Bacau sigur a facut playback
Ana_pink
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 25, 2002 3:43 pm

Cristiana la Botosani inainte de a incepe concertul a spus ca nu va canta live ptr. ca are prea multa miscare scenica ..etc. etc... gest de apreciat dupa parerea mea ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Mar Iun 25, 2002 4:53 pm

adevarul e ca au ramas fffff putine formatii in romania care nu fac playback ... raduta vad ca nu e printre ei ...
If you don't know me...DON'T judge me!!!
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 25, 2002 5:05 pm

da asa este .. oricum mai sunt trupe... destule...
sandrino
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iun 25, 2002 9:36 pm

si in Buc. a fACUT SIGUR PLAYBACK, SI IN pLOIESTI, CA MI-A zis Zgubilici... deci... nashpa de ea...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde verysweetgirl69 » Mar Iun 25, 2002 11:12 pm

nu e singura don't worry ... si nu fffff putine formatii care nu mai fac playback asa ca...
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde Ana_pink » Mie Iun 26, 2002 2:20 pm

care? inafara de 3se si animal x...

Dar Animal X au cantat live?! In bacau nu prea...
Ana_pink
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 26, 2002 2:39 pm

nu e singura don't worry ... si nu fffff putine formatii care nu mai fac playback asa ca...

nu mai fii asa de sigura mai ...
sandrino
Junior Member

Mesajde verysweetgirl69 » Mie Iun 26, 2002 5:36 pm

ma rog ... eu asa stiu ... dar eu cum nu mai sunt in ro poate am info gresite
verysweetgirl69
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 27, 2002 3:10 pm

se pare ca asa este.. esti prost informata.. te asigur ca sunt multe formatii care inca mai fac playback..
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 27, 2002 3:11 pm

Nu dau nume ptr. ca am si eu motivele mele.. ok`s ..
sandrino
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Vin Iul 12, 2002 2:36 pm

Nu stiu daca ati vazut, dar joi, la Prima, la Zid a fost un interviu cu ea, si intre alte lucruri a spus ca noul videoclip va fii pt. piesa "Amor, amor". Sunt curioasa cum va iesi.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Sâm Iul 13, 2002 9:49 pm

Probabil o sa se dezbrace ca doar a mai facut-o nu?

Nu stiu precis ce inteleg tu prin dezbracare, dar dupa parerea mea:
1. Daca faptul ca a aparut in Playboi, eu cred ca a fost demult, deja...
2. Daca dansul pe care l-a facut la concerte, nu cred ca e prea mare dezbracare sa tragi umarul bluzei jos, foarte multe tinere port bluze care arata asa...si ei se dezbrac?...
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iul 14, 2002 10:07 am

sunt sigur ca in urmatorul clip va fi mai mult dezbracata decat imbracata :) ...
sandrino
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Dum Iul 14, 2002 1:57 pm

Initial trimis de sandrino
sunt sigur ca in urmatorul clip va fi mai mult dezbracata decat imbracata :) ...

Si asta de ce te deranjaza? Credeam ca baietiilor ii plac fetele dezbracate...
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Lun Iul 15, 2002 10:01 pm

Initial trimis de Mis Vierme

Nu stiu precis ce inteleg tu prin dezbracare, dar dupa parerea mea:
1. Daca faptul ca a aparut in Playboi, eu cred ca a fost demult, deja...
2. Daca dansul pe care l-a facut la concerte, nu cred ca e prea mare dezbracare sa tragi umarul bluzei jos, foarte multe tinere port bluze care arata asa...si ei se dezbrac?...

Sa tragi umarul bluzei ,dar sa gemi ca si cand ai face-o acolo pe scena...sa fim seriosi erau si copii la concerte.
N-am nimic cu ea,am zis-o si-o mai zic dar parca prea vor toate sa ajunga mari artiste facand pe sex simbolurile
Sonya17
Junior Member

Mesajde Ana_pink » Mie Iul 17, 2002 11:55 am

Eu mai bine sa nu-mi exprim parerea despre Raduta pt ca sigur imi veti sari in cap, iarasi, dar ma bucur ca ajungeti sa aveti cam acelesi pareri pe care le am eu despre ea
Ana_pink
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Sâm Aug 10, 2002 12:15 pm

Am vazut la MTV news o parte din filmariile pt. noul clip al Cristianei, si mie imi place f mult ceea ce am vazut. Despre imbracaminte, Cristiana nu e mai dezbracata decat intr-un costum de baie.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde Mis Vierme » Sâm Aug 17, 2002 12:46 pm

In Viva (cu Cristiana pe coperta) este un interviu cu ea, de vreo 4-5 pagini.
Mis Vierme
Junior Member

Mesajde laisha » Sâm Aug 17, 2002 4:06 pm

cristiana raduta este o tipa care arata super bine, despre voce nu stiu ce sa spun ...
eu am auzit despre ea ceva ce nu stiu daca e adevarat, cica Cristiana ar fi combinata cu un important om de afaceri din Bucuresti...si ca Laurentiu i-ar fi ramas dator acestuia cu ceva...si din aceasta cauza a ajutat-o pe Cristiana sa se lanseze........
in rest...totul e
laisha
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 17, 2002 4:22 pm

Am citit si eu lucrurile astea in Academia Catavencu,cum ca s-ar fi casatorit de curand cu Costel Bobic,un om de afaceri care i-a ajutat mult pe 3SE,inclusiv cu casa de discuri
Sonya17
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 31, 2002 10:52 am

Am vazut Callatis in reluare si implicit si pe Cristiana.Era f "imbracata",n-am ce zice!
Sonya17
Junior Member

Ce parere aveti despre Cristiana Raduta?

Mesajde sly » Mie Sep 04, 2002 9:19 am

ce parere aveti despre cristiana?
este o tipa noua in peisajul muzical roman care s-a remarcat odata cu sustinerea mega turneului "Muzica Antidrog" unde a concertat alaturi de 3se shi animalx . se cunoaste ca Laurentiu Duta face vedete pe banda rulanta...
Am o parere destul de buna despre ea...
Hitul meu preferat:Amor,Amor
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Kayla » Mie Sep 04, 2002 11:47 am

Mie imi place si cum canta, dar si cum arata. Ati vazut ce picioare are?! Insa ii statea mai bine satena (bruneta). Oricum, cred ca va avea un mare succes, pe langa cel pe care il are acum. Hiturile mele preferate: Amor, amor si Voi fi a ta.:D
Kayla

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Pop si Dance romanesc