(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
hahahaha, vezi moshule ce rau e sa fii gras?
Eu acu' sunt stresat de ideea ca daca pagina mea continua sa faca figuri trebuie sa iau 107 pagini la rand si sa scriu in fiecare de cateva ori jpg in loc de JPG. Cine are impresia ca e usor... e invitatul meu!
Eu acu' sunt stresat de ideea ca daca pagina mea continua sa faca figuri trebuie sa iau 107 pagini la rand si sa scriu in fiecare de cateva ori jpg in loc de JPG. Cine are impresia ca e usor... e invitatul meu!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
cald imi es i mie!
bhutule,baga tata cu find si replace,mrg destul de rpd!
bah moshule,dar esti greu de gasit bah!
bah moshule,dar esti greu de gasit bah!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Pai cum bai Joao...sunt greu de gasit ? Ca am intrat imediat online ce am citit postul tau..si nu erai pe yahoo messanger ?
Intre timp am tras un pui de somn. Vad ca e prea cald ca sa se mai scrie pe forum..asa ca nu mai scriu nici eu nimic..ca nu am unde. Ma duc sa ma tolanesc inapoi in pat.
Intre timp am tras un pui de somn. Vad ca e prea cald ca sa se mai scrie pe forum..asa ca nu mai scriu nici eu nimic..ca nu am unde. Ma duc sa ma tolanesc inapoi in pat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nothing, i have just took that advise: "free your mind"
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
de ce s-a inchis subiectul casete tehnice ale mondialului?
mosule,esti cacanar!stii foarte bine ca am avut mari probleme si nu mi-a stat mintea la fanclub si la a completa caseta tehnica.daca tu asa consideri ca a fost lipsa de interes..............
mosule,esti cacanar!stii foarte bine ca am avut mari probleme si nu mi-a stat mintea la fanclub si la a completa caseta tehnica.daca tu asa consideri ca a fost lipsa de interes..............
-
SOD - Mesaje: 6035
He,he..si mie imi era dor de Joao. Pai Joao...acum am vazut acest mesaj,deci dupa ce am intrat pe yahoo si te-am abordat !
Hai,SOD...ca ti-l deschid ! Numai plange ! Dar sa nea naiba...sa nu te vad activ la acel subiect !
Hai,SOD...ca ti-l deschid ! Numai plange ! Dar sa nea naiba...sa nu te vad activ la acel subiect !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Radioactive in association with Dreamboard.org
sa aveti o vara cat se poate de placuta !
eu nu cred ca voi mai intra pe fanclub prea des de acum incolo ... cel putin pana in toamna ...
aliosha , moshule daca nu veniti si pe la mine in vizita ma supar :p
sa aveti o vara cat se poate de placuta !
eu nu cred ca voi mai intra pe fanclub prea des de acum incolo ... cel putin pana in toamna ...
aliosha , moshule daca nu veniti si pe la mine in vizita ma supar :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Dupa ce ai fost atat de obraznica..vrei sa mai venim in vizita la tine ? Ce sa facem la tine ?
-
Imi pare rau un pic...m-am luat de Dana, poate fara nici un motiv, dar am facut-o.............................
- J.A.Tiranu
- Junior Member
eu?obraznica? never 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Cred ca am stresat-o rau pe Darky in seara asta, si pe Dana....
Post, asta e, o perioada de post...
Post, asta e, o perioada de post...
- J.A.Tiranu
- Junior Member
merci gabuba
ce o mai face Mirela?
nu am mai auzit nimic de ea de mult?
mai stiti ceva?
nu am mai auzit nimic de ea de mult?
mai stiti ceva?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Da. eu stiu. dar nu itzi pot spune. daca itzi spun trebuie sa te omor.
-
Joao
daca iti spunea...ar fi trebuit sa il omor si eu pe el dupa ce te-ar fi omorat pe tine,aliosha m-ar fi omorat el pe mine ca i-am ucis prietenul...etc etc...si uite asa se ducea tot forumul de rapa...doar pentru ca Joao e un personaj teribil de curios.
am sa scriu cand voi avea timp pe turism sa va povestesc din intamplarile mele "la mare,la soare".until then....the rest is silence!:p
la ora asta....ma gandesc sa o reneg pe caprioara,adik darky....aidk numai pe mosh si pe aliosha ii inviti???biiine,obraznico!!sa vezi cum ramai tu fara bomboane...si te-ai lins si de tortul de inghetata cu ciocolata pe care ma gandeam sa ti-l aduc.......:p
am sa scriu cand voi avea timp pe turism sa va povestesc din intamplarile mele "la mare,la soare".until then....the rest is silence!:p
la ora asta....ma gandesc sa o reneg pe caprioara,adik darky....aidk numai pe mosh si pe aliosha ii inviti???biiine,obraznico!!sa vezi cum ramai tu fara bomboane...si te-ai lins si de tortul de inghetata cu ciocolata pe care ma gandeam sa ti-l aduc.......:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
m-am razgandit
de fapt...mi-am dat seama ca eu nu am nevoie de invitatie acasa la darky...la urma urmelor,i am her favourite auntie-dear,no??
darky,hai ca-ti aduc si bomboane si tort de inghetata...dar sa nu cumva sa aud ca ai fost obraznica cat n-am mai dat eu pe aici...
useri...a fost sau nu cuminte darky luna asta???
darky,hai ca-ti aduc si bomboane si tort de inghetata...dar sa nu cumva sa aud ca ai fost obraznica cat n-am mai dat eu pe aici...
useri...a fost sau nu cuminte darky luna asta???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Cum o sa fie Darky cuminte ? A fost obraznica ca intodeauna !
Sa nu-i dai nici un tort de inghetata !
Sa nu-i dai nici un tort de inghetata !
-
cum am sa-i dau mah lui darky bunatate de tort de ciocolata??pe drum...am sa-l mananc eu pe tot cu pofta...si ei am sa-i adfuc cutia...si am sa ma prefac ca l-a mancta catelul....the dog ate my..cake,as they say..
dar...shshsh...asta ramane doar asa,intre noi...
dar...shshsh...asta ramane doar asa,intre noi...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Normal ..eu nu ii zic nimic. Ca si eu i-am cumparat bomboane ..dar o sa-i zic ca le-a mancat Potbeli !
Ssstt..sa nu ne auda !
Ssstt..sa nu ne auda !
-
nu ne aude mah,ca e trecut de ora ei de culcare...la ora asta probabil doarme neintoarsa si viseaza papusi de alabastru...sau probabil siteuri internet 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Potbeli e un tovarash de-al meu ! E sud coreean. AM urmarit meciul de azi impreuna cu el si ALiosha. Potbeli a fost foarte dezamagit.
-
Nu are nimic din cele enumerate de tine ! Potbeli este ursuletzul meu panda . Sta la mine pe raft....si este tovarash cu lupul albastru !
Aliosha l-a luat astazi din raft..si l-a pus sa se uite la meci..sperand ca va purta noroc coreenilor ! Dar n-a fost sa fie !
Lamurit ?
Aliosha l-a luat astazi din raft..si l-a pus sa se uite la meci..sperand ca va purta noroc coreenilor ! Dar n-a fost sa fie !
Lamurit ?
-