O noua emisiune underground la TV

ce-a fost pe Muzici o data

O noua emisiune underground la TV

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 1:22 pm

Acum am primit confirmarea (telefonic deocamdata) --> in data de 10 octombrie la miezul noptii se lanseaza o noua emisiune de underground la TVR2. Emisiunea va fi din doua in doua saptamani. In prima emisiune: Kogaion, festival techno underground, Stepan project, reportaj de la o expozitie de grafica punk, new wave din anii 80 (ce a fost si ce este). O sa revin cand voi primi mailul oficial. Poate o sa vi se para ciudata emisiunea, dar asta numai pentru ca realizatorul e un ciudat. Daca aveti comentarii inainte de lansare le astept cu interes si curiozitate.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: O noua emisiune underground la TV

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Oct 02, 2001 10:46 am

Initial trimis de DANA
Acum am primit confirmarea (telefonic deocamdata) --> in data de 10 octombrie la miezul noptii se lanseaza o noua emisiune de underground la TVR2. Emisiunea va fi din doua in doua saptamani. In prima emisiune: Kogaion, festival techno underground, Stepan project, reportaj de la o expozitie de grafica punk, new wave din anii 80 (ce a fost si ce este). O sa revin cand voi primi mailul oficial. Poate o sa vi se para ciudata emisiunea, dar asta numai pentru ca realizatorul e un ciudat. Daca aveti comentarii inainte de lansare le astept cu interes si curiozitate.

eu sustin tot ce-i underground!
sa-l vedempe baiat!
sa-l aduca pe Comandor!!!!!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 02, 2001 1:43 pm

Aline, buna idee!!! Am sa-i comunic doleantele fanilor. Mai ales ca si mie imi place, sper sa nu-i faca figuri aia din TVR.
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Oct 02, 2001 4:07 pm

Initial trimis de DANA
Aline, buna idee!!! Am sa-i comunic doleantele fanilor. Mai ales ca si mie imi place, sper sa nu-i faca figuri aia din TVR.

nu cred ca are sanse sa apara ,mai ales ca tv romania sunt sub aripa politicii!
apropo un interviu cu el in revista "Noua Dreapta"!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 1:56 pm

Am primit newsletterul. Emisiunea (bilunara) va avea premiera pe 10 cum am mai spus. Schomi, i-am transmis ideea cu hoisan dar se pare ca sunt deja pregatite trei sau chiar mai multe editii inainte. Daca e vreun semnal de bine te anunt. Va repet, va fi ciudata.
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 03, 2001 9:11 pm

Initial trimis de DANA
Am primit newsletterul. Emisiunea (bilunara) va avea premiera pe 10 cum am mai spus. Schomi, i-am transmis ideea cu hoisan dar se pare ca sunt deja pregatite trei sau chiar mai multe editii inainte. Daca e vreun semnal de bine te anunt. Va repet, va fi ciudata.

o sa fim pe faza sa-l vedem pe baiat ce-i poate mintea!sper sa tina emisiunea sa nu fie de sezon!ureaza-i tipului succes!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 04, 2001 7:18 am

Initial trimis de Rockeru'Somer

o sa fim pe faza sa-l vedem pe baiat ce-i poate mintea!sper sa tina emisiunea sa nu fie de sezon!ureaza-i tipului succes!

Multumesc de urari, I will. De sezon nu este ca e in noua grila de programe. Si eu sunt curioasa sa vad ce iese. Oricum din cate stiu e intr-un fel si o emisiune culturala la obiect (expozitii si ciudatenii), mai mult de aia sunt curioasa. Si sa vad despre ce este vorba in poemul rock Kogaion/Marius Baras.
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Oct 12, 2001 8:19 am

Initial trimis de DANA

Multumesc de urari, I will. De sezon nu este ca e in noua grila de programe. Si eu sunt curioasa sa vad ce iese. Oricum din cate stiu e intr-un fel si o emisiune culturala la obiect (expozitii si ciudatenii), mai mult de aia sunt curioasa. Si sa vad despre ce este vorba in poemul rock Kogaion/Marius Baras.

emisiune buna in general ,dar nu a venit cu ceva nou,fazele cu tm base sunt de anu' trecut,festivalul respectiv e in desfasurare,chestia cu new wave e de vreun an asa ca s-a imputit si ea...mi-a placut graficianul din cluj ....
keep on good workin' producer!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 8:30 am

Stii care-i treaba? Si aia cu Kogaion era veche. Multe materiale au fost nepublicate si alese de omu' pt. prima editie (eu personal am criticat-o vehement). Treaba e ca au fost prea multe interviuri, obositor (daca nu inregistram sa derulez cred ca adormeam). Si a mai fost disputa techno-rock. Eu am spus (ca si deathangel) ce draq cauta techno la undergraund iar technistii au zis ce cauta rocku' la underground. Ma rog, editia viitoare (17.10.2001) va fi cu Cargo (daca nu am inteles eu gresit).
gaga

undah

Mesajde manelesux » Vin Oct 12, 2001 10:53 am

Initial trimis de DANA
Stii care-i treaba? Si aia cu Kogaion era veche. Multe materiale au fost nepublicate si alese de omu' pt. prima editie (eu personal am criticat-o vehement). Treaba e ca au fost prea multe interviuri, obositor (daca nu inregistram sa derulez cred ca adormeam). Si a mai fost disputa techno-rock. Eu am spus (ca si deathangel) ce draq cauta techno la undergraund iar technistii au zis ce cauta rocku' la underground. Ma rog, editia viitoare (17.10.2001) va fi cu Cargo (daca nu am inteles eu gresit).

Underground nu e un stil, ci e o scena aparte,un segment al pietzei muzicale care nu a reushit sa se faca cunoscut pe scara larga. din diverse motive:fie ca nu i s-a ivit ocazia, fie ca e prea snob, fie ca nu e in stare, fie ca e prea elitist.
In underground se canta o groaza de stiluri,de la manele la HH,tehno,rock,etc.
Notziunea de underground e relativa(DANA,asta cu relativu am bagat-o sa te ung la suflet),astfel ca pt cei de la Universal sau Warner, trupele de la Nuclear Blast sau Magna Carta sau Peaceville sunt underground.Pt cei de la Nuclear Blast trupele de la Bestial Records sunt underground.Pt cei de la Bestial, sunt in underground trupele care inca nu au contracte pe termen lung,etc.Oricum,ideea e ca undergroundu nu e un stil, e o scena unde se petrece orice stil, in multe situatzii e chiar o rampa de lansare a unor trupe.

(bai m-sux, vrei sa-mi faci zile fripte? nu-mi da tu nicku ala pe-aici, ia vezi)
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

manelesux

Mesajde gaga » Vin Oct 12, 2001 11:38 am

Din pacate tot ce a spus manelesux (aproape, ma rog...) tinde sa fie adevarat, chestie care ma calca pe nervi. Pentru ca nu o sa pot pune nici o data un hip hopist in underground (de aici si divergentele de opinie intre mine si respectivul realizator).
Dar dati-mi voie o mica observatie: nu notiunea de underground e relativa ci definirea undergroundului ca stil (tocmai pt. ca nu e stil)

hai bai sux mai des pe-aici ca n-are cine sa se mai ia de mine!
gaga

Pentru Rockeru Shomer, mi-am facut datoria

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 8:40 am

Editia a treia REMIX din 7 noiembrie (miercuri) va contine:

- New Wave 80 versus Rock Alternativ 90 (partea a doua) cu Timpuri Noi, Krypton, Asterisc, Kappa, Floare Albastra, Sens, Telefon aka Directia 5, Parlament, Vita de vie, Proconsul, Desperado, Zid.

- Transilvanian Summit - avampremiera la o noua editie a manifestarii anuale organizate de Cluj Raving Society

- Clipul oficial al festivalului TM00BASE (poate l-ati vazut deja pe Atomic)

- Antique Remix - e vorba de Interitus Dei din Constanta si side-projectul Mysteria: "Eleusis" (vor fi clipuri I.Dei)

- lansarea celui de-al patrulea album Implant pentru refuz: "Oameni fara Fetze"

Despre editia din 21 va mai spun in apropierea datei respective.
gaga

Re: Pentru Rockeru Shomer, mi-am facut datoria

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Noi 06, 2001 8:54 am

Despre editia din 21 mai va spun in apropierea datei respective. [/B][/QUOTE]

cred ca e vorba de 21 noiembrie!
:PPPP

mersi de info!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 9:31 am

Da mah, noiembrie, am scris in viteza si am scris mai va spun in loc de va mai spun, hai da-mi o palma.... merci. Emisiunea urmatoare e in 21 noiembrie si va mai spun despre ea in apropierea datei respective, OK?
gaga

again ok!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Noi 08, 2001 10:59 pm

inca o data tipul a aratat ca e tare!
inca o data felicitari!
inca o data ....sa-l mai vedem la treaba!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Joi Noi 08, 2001 11:17 pm

am vazut si eu juma de emisiune cat am vazut a fost ok
odata vreau sa ma uit si eu la ceva pe tv si atunci SOMN BIZAR
alina
Junior Member

newsletter

Mesajde gaga » Mie Noi 28, 2001 12:25 pm

Marti, 27 noiembrie, la CLUB A, incepe ROCK SUB SECERA SI CIOCAN
- o serie de intalniri saptamanale la care va fi prezenta si emisiunea TMPUL CHITARELOR ELECTRICE (prin proiectarea unor fragmente sugestive din cele 10 episoade realizate pana acum)! Initiator este NELU STRATONE, principal moderator, ajutat de Florin Silviu Ursulescu si Relu Gherghel. Prima "tema":
ROCK AND ROLL TAVARASI! (anii '60: ENTUZIASTII, COMETELE, SAVOY, SINCRON, OLIMPIC 64, SFINX, SIDERAL, VENUS, CORAL, MODERN GRUP, MONDIAL PHOENIX, ROSU SI NEGRU).

Editia REMIX undergROund din 5 decembrie

DJ PHANTOM, adica Edi Schneider din Sebes - Alba, va beneficia de un profil special (prima parte) care va trece in revista efortul tehnologic de pionierat al celebrului remixer
Va veni apoi randul celui de-al treilea episod din ciclul NEW WAVE '80 vs ROCK ALTERNATIV '90, centrat acum pe interviul cu pionierii clujeni ai genului (fosti membri ai grupului KAPPA,
acum in DESPERADO) Sandy Deac, Ovidiu Buhatel si Laszlo Kovacs. Ne e exclus un interviu cu MIRCEA FLORIAN aflat zilele acestea in Romania, precum si secvente in premiera cu METAMORF din Timisoara, venite special pentru emisiune din Germania! Imagini de arhiva (unele in premiera la televiziune)
cu KAPPA, B 22, HANS KNALL & RAID, ROATA, DIRECTIA 5 (prima formula), VITA DE VIE (idem), TIMPURI NOI... Alti intervievati: Sorin Chifiriuc, Adrian Valentir, Artan, Stelian Tanase. Editia precedenta REMIX: MEDIEVAL va beneficia de un post-scriptum cu opera rock MATYAS A VERPADON pusa in scena la Cluj (1996), JETHRO TULL fata in fata cu PHOENIX, PARADISE LOST fata in fata cu GOD (si curentul GOTHIC din metal-rock), Florian Pittis, Serban Foarta etc. In fine, metalele grele isi au locul si in aceasta emisiune, printr-un reportaj la METALHEART FEST, un nou festival rock cu prima editie in 24 noiembrie, desfasurat la Constanta. NEGURA BUNGET, INTERITUS DEI, TAINE, TROOPER, ROCK'N GHENA si WEB au fost filmati "in action" si intervievati de o echipa (mica dar voinica) de la REMIX UNDERGROUND!
gaga

Mesajde gaga » Mar Dec 18, 2001 9:11 am

maine (miercuri 19 dec ora 24:00) la Remix printre altii vor fi si CARGO

altii: Olimpic 64, Phoenix, Sideral, Mondial, Carusel, Pro Musica, Sterian si Miki, victima revolutiei evocata "in blestematul Interval a fost odata un vocal" (adica Mihai Lucretiu Gatlan + :madd: )
gaga

De la realizator citire

Mesajde gaga » Lun Dec 24, 2001 11:35 am

Doru Ionescu sez:

Echipa de realizatori ai emisiunilor REMIX si TELEVIZIUNEA, DRAGOSTEA MEA! incearca sa va ureze altceva decat ceea ce cu siguranta vi s-a urat pana acum, date fiind sarbatorile de iarna. Asadar, un gand rockeresc: SANATATE, FERICIRE SI EBRIETATE!

q Odata cu relansarea grilelor de programe ale televiziunii nationale, emisiunea TELEVIZIUNEA, DRAGOSTEA MEA! (in varianta documentarelor muzicale realizate de subsemnatul) continua sub noul nume (si orientare / format) REMIX bilunar, la ora 24.00, miercuri, la TVR 2, iar in reluare vineri, la ora 15.10. Datorita ecourilor din strainatate, TV ROMANIA INTERNATIONAL
(satelit HOT BIRD 5 / 13 grade est, frecv. 11623.28 MHz, FEC ¾, rata simbolurilor 27,5 Msymb/s, polaritate verticala) programeaza in fiecare luni din saptamana urmatoare (ora 24.00) si joi, de la 8.30, reluari ale celor mai solicitate editii. Revista U.C.M.R. – “Actualitatea muzicalaâ€Â
gaga

Mesajde gaga » Mar Feb 05, 2002 12:00 pm

ATENTIUNE ATENTIUNE!

REMIXUL S-A MUTAT!

E in fiecare vineri la ora unu noaptea pe TVR2.
Vinerea asta: Altar
gaga

Înapoi la De pe muzica