rockul incotro
149 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Inca neste ginduri
Manelesux - Imi plac albumele lui Dickinson, dar parca tot mai mult imi plac maidenurile de pina la real live one. Cred ca e valabila chestia cu imbatrinitul pe care a zis-o Dana. Cu Offspring ai dreptate. Eu am postat referindu-ma la gusturile mele, fara sa analizez obiectiv cit de bine mai cinta unii sau altii.
Dana - Cred ca ai dreptate cu imbatrinitul. Poate fiecare generatie de rockeri are muzica ei, pe care cei de cu o generatie mai inainte o inghit partial sau deloc. La fel se intimpla cu parintii nostri care au ramas la Deep Purple si Uriah Heep, si probabil la fel se va intimpla si cu noi. Noua muzica e pentru tinerii rockeri, desi chiar nu pot considera anumite trupe intrand in stasul asta (o fi chestia cu imbatrinitul de vina ca nu ne plac trupe noi?).
In ce priveste evolutia rockului, daca o comparam cu evolutia celorlalte stiluri, suntem in adevar peste. Ideea e ca e criza in toata muzica pe plan mondial, dar in rock cel mai putin. De 5 ani jumatate din piesele care apar in orice stil (afara de rock) sunt coveruri. Cel putin muzicile de discoteci parca se bazeaza numai pe preluari si remixuri. Mai adaugam si revenirile Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking etc... si vedem ca e intr-adevar groasa. In plus, pe plaiurile mioritice, asistam la moartea maneles si hip-hop, sau asa mi se pare mie. Comparativ cu asta sigur suntem in avantaj, mai ales ca rockul e singura muzica compusa si cintata, cu instrumente si instrumentisti. Pt. restul nu iti trebe nici voce, nici talent, doar cunostinte operare PC.
Dar raman curios totusi unde se va ajunge. Astia batranii nu o mai duc mult (biologia e de vina). Nu ar trebui sa ajungem sa traim din amintiri. Totusi evolutia rockului care e, spre ce stiluri? In 10 ani or sa fie numai de-alde hiphoprockeri? Aici nu prea ma pricep dar sunt interesat de parerile celor mai avizati.
Multumesc.
Dana - Cred ca ai dreptate cu imbatrinitul. Poate fiecare generatie de rockeri are muzica ei, pe care cei de cu o generatie mai inainte o inghit partial sau deloc. La fel se intimpla cu parintii nostri care au ramas la Deep Purple si Uriah Heep, si probabil la fel se va intimpla si cu noi. Noua muzica e pentru tinerii rockeri, desi chiar nu pot considera anumite trupe intrand in stasul asta (o fi chestia cu imbatrinitul de vina ca nu ne plac trupe noi?).
In ce priveste evolutia rockului, daca o comparam cu evolutia celorlalte stiluri, suntem in adevar peste. Ideea e ca e criza in toata muzica pe plan mondial, dar in rock cel mai putin. De 5 ani jumatate din piesele care apar in orice stil (afara de rock) sunt coveruri. Cel putin muzicile de discoteci parca se bazeaza numai pe preluari si remixuri. Mai adaugam si revenirile Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking etc... si vedem ca e intr-adevar groasa. In plus, pe plaiurile mioritice, asistam la moartea maneles si hip-hop, sau asa mi se pare mie. Comparativ cu asta sigur suntem in avantaj, mai ales ca rockul e singura muzica compusa si cintata, cu instrumente si instrumentisti. Pt. restul nu iti trebe nici voce, nici talent, doar cunostinte operare PC.
Dar raman curios totusi unde se va ajunge. Astia batranii nu o mai duc mult (biologia e de vina). Nu ar trebui sa ajungem sa traim din amintiri. Totusi evolutia rockului care e, spre ce stiluri? In 10 ani or sa fie numai de-alde hiphoprockeri? Aici nu prea ma pricep dar sunt interesat de parerile celor mai avizati.
Multumesc.
- Rolf
- Junior Member
Rolf, desi asi fi fericita sa dispara manelele si hip hopul asta nu se va intampla prea curand. Posturile de muzica de la TV promoveaza, in detrimentul rock-ului mult prea mult rahat iar pustii sunt generatia TV. Rockul renaste dar nici celelalte nu mor prea curand. Cel putin de cand pe posturile "muzicale" apar numai fomei la dosu' gol (btw, ati vazut-o pe penala de catalina?) care au impresia ca si canta. Eu asi face un canal special pentru alea (sau aia) care se dezbraca pt. a face boboru' sa le urmareasca clipurile. Un fel de play-boy-music chanel. Sa lase naiba locul liber celor care stiu sa cante.
Cat despre batranii muzicii, eu zic ca timpul le-a fost unora un bun profesor. Din pacate profesorul asta isi cam omoara elevii.
Cat despre batranii muzicii, eu zic ca timpul le-a fost unora un bun profesor. Din pacate profesorul asta isi cam omoara elevii.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Inca neste ginduri
Initial trimis de Rolf
Manelesux - Imi plac albumele lui Dickinson, dar parca tot mai mult imi plac maidenurile de pina la real live one. Cred ca e valabila chestia cu imbatrinitul pe care a zis-o Dana. Cu Offspring ai dreptate. Eu am postat referindu-ma la gusturile mele, fara sa analizez obiectiv cit de bine mai cinta unii sau altii.
Multumesc.
NEah,rocku se schimba,se rasuceshte,a avut intotdeauna o zona comerciala,una underground shi una de mijloc la care daca te omorai un pic sa te informezi ajungeai.
Rocku asta hiphopist a fost o idee buna cand a fost o idee noua,dar,cum ziceam de genurile ritmice de rock,se consuma destul de repede alunecand in clisheu shi penibil.Mult nu mai are,oricum.Ultimul Limp Bizkit e full de coveruri shi colaborari...mai mult canta invitatzii decat trupa...la fel ultimu Soulfly....Deftones shi Linkin Park mai mai ca ar avea ceva a lor personal shi le acord credit pentru inca un album...cel putzin nu canta despre my generation la 35 de ani! Insa ultimu val de hardcore-hiphopishti au pierdut deja trenu....ma refer la Papa Roach,System of a Down,Slipknot nu pot sa iasa din stadiu de clone oricat s-ar zbate. Ca shi cu manelele,pushtii o sa creasca shi o sa se plictiseasca....o sa ramana rocku idiot de agatzat fete cum e Crazy Town...da pe ashtia tre sa ii toleram....au fost shi vor fi in veci....
Au inceput sa apara din pacate primele clone HIM shi MArilyn Manson...adica vocalishtii androgini/she-males cu makeup gramada shi voci distorsionate sau extrem de grave....astea o sa mai tzina o vreme teenagerii ocupatzi...da in 5 ani cel mult zic io ca se skimba totul. Spre exemplu Warner Bros a inceput o campanie de "intarire" a soundului promovand trupe mai hard,vezi pe Atomic Static-X shi Cult shi Live...cineva acolo vrea sa scoata la iveala ceva nou.Mai mult,Cradle of Filth au cashtigat un contract la Sony Music.A aparut o casa de discuri MEtal-Is care tzine spatele batranilor Halford,Dickinson,Saxon...
Ceva nou vine shi de la black metal,dar inca nu e suficient promovat shi nici nu prea merita promovata pentru ca in 90% din cazuri suna ca dracu...e mai rau ca manelele.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Inca neste ginduri
Initial trimis de manelesux
NEah,rocku se schimba,se rasuceshte,a avut intotdeauna o zona comerciala,una underground shi una de mijloc la care daca te omorai un pic sa te informezi ajungeai.
Dom'le in fata ta nu poate nimeni sa aiba ultimul cuvant si ma refer aici la numarul mare de informatii pe care le detii. Aplauze pentru memorie si filtrare.
- gaga
Re: Re: Re: Inca neste ginduri
Initial trimis de DANA
Dom'le in fata ta nu poate nimeni sa aiba ultimul cuvant si ma refer aici la numarul mare de informatii pe care le detii. Aplauze pentru memorie si filtrare.
Adica ma faci tocilar?
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Inca neste ginduri
Adica ma faci tocilar?
Cam asa ceva. Dar haide sa nu mai deviem de la subiecte (aici e cu rockul incotro) ca ne ia gatul angel cu coasa. (glumeam angel, alina,v-ati prins sper)
- gaga
Re: Re: Re: Re: Re: Inca neste ginduri
Initial trimis de DANA
Cam asa ceva. Dar haide sa nu mai deviem de la subiecte (aici e cu rockul incotro) ca ne ia gatul angel cu coasa. (glumeam angel, alina,v-ati prins sper)
Pai care a deviat? Io vorbeam de rock incotro,destul de la subiect,shi tu ma felicitai pentru memorie.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
rockul lu peste
vcalistii gen manson sau ala de la HIM sunt promovati in spiritul homosexualitatii...cel putin ala de la him, eu am zis ca e femeie!!!
metallica...trupa asta nu ma exista de mult!!! de prin 91 asha
de trupele grele nu discut, ca nu prea m-a prins curentul, dar cine a zis ca promovarea conteaza foarte mult..are mare dreptate, nenorocitii astia de la korn, bizkit, linkin park shi toata gama!!! de apar de cate 20-30 de ori pe zi la tv shi eu tre sa stau cate 10 zile ca sa vanez o piesa cu rolling stones sau zeppelin!!!!!!!!
eu sper din toata inima sa vad stones sau sabbath la bucuresti inainte sa mor, eu sau ei!!! ca de trupe de kkt m-am saturat
/me recunoaste ca discutia l-a cam depasit
metallica...trupa asta nu ma exista de mult!!! de prin 91 asha
de trupele grele nu discut, ca nu prea m-a prins curentul, dar cine a zis ca promovarea conteaza foarte mult..are mare dreptate, nenorocitii astia de la korn, bizkit, linkin park shi toata gama!!! de apar de cate 20-30 de ori pe zi la tv shi eu tre sa stau cate 10 zile ca sa vanez o piesa cu rolling stones sau zeppelin!!!!!!!!
eu sper din toata inima sa vad stones sau sabbath la bucuresti inainte sa mor, eu sau ei!!! ca de trupe de kkt m-am saturat
/me recunoaste ca discutia l-a cam depasit
- Vizitator
Postul lui peste
Bai valentine, daca dai macar da cu motiv. Adica de ce nu mai exista Metallica? Pentru ca le-a facut m****x o lista cu nerealizari din ultimii zece ani? De ce nu ne spui si noua parerea ta (conteaza), cam asta era ideea. Cat despre trupe de kkt care canta pe la noi, hm... uite doua contraexemple: Page/Plant care a fost super concert si Steve Vai care m-a facut sa-mi doresc sa devin menajera lui Vai ca sa-i pot vedea toate concertele. A fost inimaginabil (il am si pe video dar nu se aude la fel de marfa ca in sala)
- gaga
Re: rockul lu peste
Ala de la HIM m-a escitat shi pe mine prima data cand l-am vazt,ceea ce n-ash putea sa zic de manson,ca era rujat de prost gust shi cu produse oriflame.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
mie imi place vocea lui Manson indiferent ce spuneti voi (copiaza, scoate coveruri, etc). Am vazut un interviu cu el la MCM parca. Il urmareau cu camera de filmat prin japonia. Mie mi s-a parut ca tipul se cam preface cu imaginea pe care si-a creat-o. Eu cred ca e mai intreg la cap decat mine sau decat voi.
- gaga
Initial trimis de DANA
mie imi place vocea lui Manson indiferent ce spuneti voi (copiaza, scoate coveruri, etc). Am vazut un interviu cu el la MCM parca. Il urmareau cu camera de filmat prin japonia. Mie mi s-a parut ca tipul se cam preface cu imaginea pe care si-a creat-o. Eu cred ca e mai intreg la cap decat mine sau decat voi.
Manson nu copiaza shi nu face coveruri...io abea daca shtiu de Sweet Dreams shi de inca vro 2 coveruri care au aparut pe ceva compilatzii shi EPs....pe albume nu a pus nicodata coveruri din cate shtiu.Vocea lui este mai mult decat capabila,prima data cand l-am auzit mi-am amintit de acrobatziile vocale ale lui king diamond,muzica este complexa,cu multe influentze luate din cele mai variate locuri,industrial,glam,alternativ,gotic...apoi e singurul cantaretz de rock comercial care face albume conceptuale...shi pe urma e imaginea,foarte bine realizata zic io,a avut cate o imagine pentru fiecare album,Antichristul,Androginul,Adam cel facut din lut shi pus pe cruce...altfel,manson este un om normal care shtie pe ce butoane sa apese ca sa curga banii...altfel zis,e sold out,dar pe banii care ii face mai shi ofera ceva,spre deosebire de multe alte trupe comerciale.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
m******x, eu am acasa un album intreg de coveruri. Maine il aduc si-ti spun ce piese sunt, oricum sunt coveruri dupa judas, madonna, AC/DC, e si sweet dreams in vreo trei variante. See ya tomorrow, I'll be back with more manson..
- gaga
Re: Postul lui peste
Initial trimis de DANA
Bai vali, daca dai macar da cu motiv. Adica de ce nu mai exista Metallica? Pentru ca le-a facut m****x o lista cu nerealizari din ultimii zece ani? De ce nu ne spui si noua parerea ta (conteaza), cam asta era ideea. Cat despre trupe de kkt care canta pe la noi, hm... uite doua contraexemple: Page/Plant care a fost super concert si Steve Vai care m-a facut sa-mi doresc sa devin menajera lui Vai ca sa-i pot vedea toate concertele. A fost inimaginabil (il am si pe video dar nu se aude la fel de marfa ca in sala)
pisici, metallica nu a mai scos nimic ca lumea de nu stiu cand
plus ca la bucuresti s-au facut de kkt in toata regula...a fost unul din cele mai concerte...nici cargo nu a cantat atat de prost cu un singur citarist cum a cantat metallica la bucuresti. si acum, sincer, dupa deep purple, nimeni nu a cantat vreodata ca lumea cu o orchestra (iris iese din discutie, ca e in romania)
plant era cam ragusit la buc, dar page rea in vena ca de obicei
ai atins punctul sensibil...nu imi place sa mi se spuna "valentin"
- Vizitator
Initial trimis de DANA
m******x, eu am acasa un album intreg de coveruri. Maine il aduc si-ti spun ce piese sunt, oricum sunt coveruri dupa judas, madonna, AC/DC, e si sweet dreams in vreo trei variante. See ya tomorrow, I'll be back with more manson..
Okei,deci m-am exprimat greshit trebuia sa folosesc termenu LP...
alea pe care a pus Manson coverurile sunt EP-uri.Care au fost scoase de regula ca adaugire la un album,ca bonus trackuri in bestofuri,etc....Manson nu a inlocuit niciodata un LP cu un album de coveruri.A scos LP-urile regulat shi a umplut intervalu dintre ele cu diverse.Asta ca sa fac comparatzie cu Metallica care a prezentat Garage inc. ca "noul album Metallica" shi au mai shi indraznit sa traga un turneu pe seama lui.Iar acu daca ii spun unui dobitoc ca tallica nu a mai scos nici un album de la Reload,imi vine cu "da garage shi s&m nu-s albume?"ei bine,nu...asha ceva nu apare in discografia oficiala a unei trupe...decat in discografiile complete,alea in care se trec shi bootlegurile,demourile,etc.Intr-o discografie calitatea de "album" se da doar LP-urilor shi albumelor live,shi,eventual,EP-urilor pe care apar piese unreleased before.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
anii 90
cred ca anii 90 inseamna mai mult decat metallica si limp bizkit. exista trupe care inca fac muzica, desi nu au atatea clipuri si interviuri la mtv sau mcm. chiar daca mainstream-ul este orientat undeva in zona alternative, post-grunge, rap-metal, vor ramane trupe axate pe melodicitate: am ascultat ultimul solitude aeturnus, e excelent. therion - deggial de asemeni. cathedral, nevermore, iced earth, dream theater sunt trupe care au facut muzica in anii 90. nu am nici-un motiv sa cred ca nu se va intampla asa si in anii ce vor urma.
orice artist a avut idolii sai. venom a deschis calea catre thrash si death, motorhead si sabbath au deschis calea catre metallica si megadeth. chuck berry, bo diddley, muddy waters au deschis calea catre rockul din 60-70. in mod analog si rock-ul anilor 90 isi va lasa o amprenta puternica asupra follower-ilor si se va incadra in ceea ce noi astazi numim rock.
orice artist a avut idolii sai. venom a deschis calea catre thrash si death, motorhead si sabbath au deschis calea catre metallica si megadeth. chuck berry, bo diddley, muddy waters au deschis calea catre rockul din 60-70. in mod analog si rock-ul anilor 90 isi va lasa o amprenta puternica asupra follower-ilor si se va incadra in ceea ce noi astazi numim rock.
- aphextwinz
- Junior Member
Re: anii 90
Initial trimis de aphextwinz
cred ca anii 90 inseamna mai mult decat metallica si limp bizkit. exista trupe care inca fac muzica, desi nu au atatea clipuri si interviuri la mtv sau mcm. chiar daca mainstream-ul este orientat undeva in zona alternative, post-grunge, rap-metal, vor ramane trupe axate pe melodicitate: am ascultat ultimul solitude aeturnus, e excelent. therion - deggial de asemeni. cathedral, nevermore, iced earth, dream theater sunt trupe care au facut muzica in anii 90. nu am nici-un motiv sa cred ca nu se va intampla asa si in anii ce vor urma.
aaa....hmm.....aaa.....da,cam asta tot incerc io sa zic shi nu mai termin...
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Manson nu a inlocuit niciodata un LP cu un album de coveruri.A scos LP-urile regulat shi a umplut intervalu dintre ele cu diverse.
Wrong again doctore. Il am in fata, este un long play (total time 77.55 min) si se numeste "From Highway to hell". Are 19 piese dintre care 3 variante la sweet dreams (sweat dreams -ul original din 96 e un EP cu 4 piese aparut in 2 variante, US si Australia ---> informatie luata de pe net).
Pe From Highway to hell sunt NUMAI coveruri de la: Beatles, Doors, Madona, Type 'o Negative, David Bowie, NIN (cine draq e NIN? sau e prescurtare de la 9 inch...), AC/DC si Eurithmycs.
E posibil ca CD-ul meu sa fie facatura, dar toate piesele sunt coveruri ale lui Manson si suna BETON! (are si doua live-uri).
Cat despre ce a spus aphextwinz, cred ca ai vrut sa spui si tu acelasi lucru, dar el a stiut sa o faca. Fraze legate, totul are o logica, nu da in nimeni. E practic o istorie in cateva fraze. Ar trebui sa-i dam un premiu tipului.
*dana il aplauda pe aphextwinz*
- gaga
From highway...
Initial trimis de DANA
Wrong again doctore. Il am in fata, este un long play (total time 77.55 min) si se numeste "From Highway to hell".
Nu am gasit pe net nimic despre vreun album "From Highway to Hell", nici vreun album care sa contina doar coveruri (nici pe pag oficiala nici pe alte fanpages), asa ca s-ar putea intr-adevar sa fie facatura sau sa fi fost scos in ultimele zile si sa nu fi aparut inca pe nici un site. Are vreo data pe el CD-ul?
NIN e chiar 9 inch nails.
- Rolf
- Junior Member
Re: From highway...
Initial trimis de Rolf
Nu am gasit pe net nimic despre vreun album "From Highway to Hell", nici vreun album care sa contina doar coveruri (nici pe pag oficiala nici pe alte fanpages), asa ca s-ar putea intr-adevar sa fie facatura sau sa fi fost scos in ultimele zile si sa nu fi aparut inca pe nici un site. Are vreo data pe el CD-ul?
NIN e chiar 9 inch nails.
Multumesc de informatie (cu NIN).
Pe CD (care oricum e bulgaresc) scrie 2001. Stiu ca nu scrie nimic pe net despre el. Pt. o informare mai completa uite si piesele(cu timpii):
1.Highway to hell 03.48
2.My Girlfriends Girlfriend 03.01
3.Another brick in the wall part 2 04.16
4.Golden Years 03.45
5.Sweet Dreams (cyric remix) 04.46
6. Suicide is painless 03.44
7.Down in the park 05.00
8.Five to one 03.02
9.Like a virgin 07.38
10.Terrible lie 04.41
11.Sweet dreams (house on the hounted hill remix) 04.54
12.Sick City 02.03
13.Iron Man (feat Spooky Kids) 04.49
14.Rock'n Roll Nigger 03.33
15.Surrender 03.59
16.Working class hero 03.41
17.Come together (live) 01.27
18.My monkey (live) 05.09
19. Sweet dreams (nightmare remix) 04.39
- gaga
Re: Re: From highway...
Initial trimis de DANA
Multumesc de informatie (cu NIN).
Pe CD (care oricum e bulgaresc) scrie 2001. Stiu ca nu scrie nimic pe net despre el. Pt. o informare mai completa uite si piesele(cu timpii):
Cu placere.
Se pare ca ne aflam in fata unui mister adinc :). Ori o fi vreo compilatie a bulgarilor, ori o fi scos chiar de ei, ca si colectie de coveruri. Daca toate piesele astea apar pe rind pe alte albume, sunt sanse sa fie scos de bulgari, daca nu, mai greu (de unde puteau sa faca rost bulgarii de piese cintate doar prin concerte si nepublicate?).
Poate stie cineva care e treaba (vreun fan eventual).
- Rolf
- Junior Member
Hai ca m-ai pus in dilema. Acum trebuie sa caut piesele de pe toate albumele si sa vad daca exista fiecare piesa. Oricum cine a facut compilatia (culmea este ca i-a dat si nume) a facut o treaba buna.
- gaga
Initial trimis de DANA
Wrong again doctore. Il am in fata, este un long play (total time 77.55 min) si se numeste "From Highway to hell". Are 19 piese dintre care 3 variante la sweet dreams (sweat dreams -ul original din 96 e un EP cu 4 piese aparut in 2 variante, US si Australia ---> informatie luata de pe net).
Pe From Highway to hell sunt NUMAI coveruri de la: Beatles, Doors, Madona, Type 'o Negative, David Bowie, NIN (cine draq e NIN? sau e prescurtare de la 9 inch...), AC/DC si Eurithmycs.
E posibil ca CD-ul meu sa fie facatura, dar toate piesele sunt coveruri ale lui Manson si suna BETON! (are si doua live-uri).
Cat despre ce a spus [b]aphextwinz, cred ca ai vrut sa spui si tu acelasi lucru, dar el a stiut sa o faca. Fraze legate, totul are o logica, nu da in nimeni. E practic o istorie in cateva fraze. Ar trebui sa-i dam un premiu tipului.
*dana il aplauda pe aphextwinz* [/B]
wrong again,sweet butterfly...A devenit Lp pentru ca l-au facut bulgarii asha.Ala nu e un release oficial,e colectzia de coveruri a vreunui fan.Nu e prima data cand bulgarii scot astfel de rarities....
Highway to hell e un film pentru care Manson a pus in soundtrack vro 2 piese shi unu din remixurile lui sweet dreams.
coverul la TypeO a fost prezentat initzial live in cadrul Ozzfest,cand fiecare trupa invitata a venit cu coveruri dupa celelalte trupe shi dupa o piesa de-a lui Ozzy/Sabbath.
Inca doua piese de-acolo au aparut initzial pe demourile cu care Manson a primit contract la Trent Reznor,bossul NIN shi patronul casei de discuri Interscope shi totodata unul din principalii compozitori de pr primele doua produse Manson.Ca sa nu fie banuita ca e doar o clona a lui NIN,ulterior cei doi au rupt relatziile shi Manson shi-a diversificat stilul.
Aia cu spooky kids shi inca una sunt de pe soundtrackul The Spawn.
Altele,nu tzin exact minte care,au aparut pe Remixes and Repents shi Mother Superior Gets Her Gunn, EP-uri ambele.
Pe urma,nu lungimea face diferentza intre Ep shi Lp,deshi initzial asha era.Smells Like Children e EP shi totushi e mai lung decat LP-ul Potrait of an American Family.IN prezent,Ep-ul e o extensie a Lp-ului,shi e caracterizat prin faptul ca nu prea contzine piese originale,ci rarities sau coveruri sau remixuri.El apare inainte de lansarea unui LP,sau ca completare ulterioara.
Cat despre frazele mele....or fi ele lungi,dar bagi mana in foc ca sunt lipsite de logica?
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
wrong again,sweet butterfly...
Cat despre frazele mele....or fi ele lungi,dar bagi mana in foc ca sunt lipsite de logica?
Nu am o problema cu faptul ca nu stiu. Oricum mi-ai lamurit multe piese, restul va trebui sa le caut. Cat despre faptul ca e facut de vreun bulgar, tot ce se poate dar e o chestie mishto.
Logica? Da, bag mana in foc ca unele sunt lipsite de logica. De logica mea.
p.s. "albumul" asta, sau ce o fi ... From highway to hell e marfa. coverul dupe AC/DC suna betonant
- gaga
Initial trimis de DANA
Logica? Da, bag mana in foc ca unele sunt lipsite de logica. De logica mea.
Pai nu pot decat sa itzi urez ca "logica ta" sa te ajute sa traieshti mult shi bine.Io din cate shtiam tabla inmultzirii e una singura pentru oamenii cu 10 degete.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
E numai buna discutia despre logica. Ia-ti manusile si cizmele de cauciuc si hai pe total anarchy ca iar am deviat de la subiect.
Mai bine vezi de coverul lui manson dupa AC/DC ca eu nu l-am gasit pe nicaieri ceea ce poate insemna ca "from highway to hell" e chiar album.
Mai bine vezi de coverul lui manson dupa AC/DC ca eu nu l-am gasit pe nicaieri ceea ce poate insemna ca "from highway to hell" e chiar album.
- gaga
4 msux: omule, din cate vazui io pe topicu' asta nu era nici-o apreciere pozitiva cu privire la ultima decada, numa' injurii la adresa lu' limp bizkit, metallica, megadeth, acdc si tot ase. acu' eu in particuler stiu ca si matale iti place si muzichie contemporana din care enumerai io, da' asta nu implica ca ce zisei e si cujetarea matale referitoare la chestiune.
4 dana: thanx for the support and for the applauds
!
4 dana: thanx for the support and for the applauds

- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de DANA
E numai buna discutia despre logica. Ia-ti manusile si cizmele de cauciuc si hai pe total anarchy ca iar am deviat de la subiect.
Danutzo,una e sa cautzi nod in papura ori sa-tzi reactzioneze baza la acidul meu,dar cu totul alta este sa faci prezumtzii absurde.Nici macar Copilu Minune nu scoate un album doar ca sa promoveze un cover.Cauta mai bine ca o sa-l gaseshti pe vreo compilatzie,pana la urma nici pe highway from hell nu l-ai mai gasit nicaieri,nu?Deci nu te agita atata,uita-te de unde a pornit discutzia shi ce am incercat sa dovedesc,shi o sa vezi ca s-a dovedit.Sa ne frecam acuma unu de fermoaru celuilalt doar doar o sa gasim o scama,mi se pare penibil.Uite,ca sa dormi tu linishtita pe spate noptzile ce vin,dau o fuga pana la aia care se ocupa de fanclubul european Manson(sunt peaci prin cluj 2 membri) shi incerc sa aflu de la aia cand s-a facut coveru AC/DC.Da promitzi ca te calmezi cu "demonstratzia" asta despre ce e album shi ce nu e?
Pana la urma daca am discutat despre o trupa sau un gen,poate am invatza cate ceva,dar daca mai continuam topicu asta e chiar numa ca sa ne dam cu tifla...iar asta putem sa o facem fara sa mai amestecam muzica.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Initial trimis de aphextwinz
4 [B]msux: omule, din cate vazui io pe topicu' asta nu era nici-o apreciere pozitiva cu privire la ultima decada, numa' injurii la adresa lu' limp bizkit, metallica, megadeth, acdc si tot ase. acu' eu in particuler stiu ca si matale iti place si muzichie contemporana din care enumerai io, da' asta nu implica ca ce zisei e si cujetarea matale referitoare la chestiune.
4 dana: thanx for the support and for the applauds! [/B]
hehe,afexule,pai tzi-am zis ca io am luat-o mai slow iar la cujetarea ta ajungeam shi mai slow.
Da o vorba buna despre Iced Earth shi Nightwish am zis shi io in zilele ce au trecut.
Btw,shtie careva ceva de Evergrey?
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Danutzo,una e sa cautzi nod in papura ori sa-tzi reactzioneze baza la acidul meu,dar cu totul alta este sa faci prezumtzii absurde.Nici macar Copilu Minune nu scoate un album doar ca sa promoveze un cover.
Eu ma gandeam ca e o idee buna sa scoti un album cu toate coverurile, mai ales in cazul lui Manson. Mie-mi place oricat de absur ti s-ar parea.
Uite,ca sa dormi tu linishtita pe spate noptzile ce vin,dau o fuga pana la aia care se ocupa de fanclubul european Manson(sunt peaci prin cluj 2 membri) shi incerc sa aflu de la aia cand s-a facut coveru AC/DC.
Iti multumesc pentru grija paterna, chiar asi dormi linistita daca asi afla ce e cu albumul asta de coveruri
Da promitzi ca te calmezi cu "demonstratzia" asta despre ce e album shi ce nu e?
Pana la urma daca am discutat despre o trupa sau un gen,poate am invatza cate ceva,dar daca mai continuam topicu asta e chiar numa ca sa ne dam cu tifla...iar asta putem sa o facem fara sa mai amestecam muzica.
OK, m-am prins ca lumea e ofensata de prea mult misto. M-am potolit, ba chiar mi-am sters un mare numar de posturi ca sa puteti si voi dormi linistiti. Ieri statea prost cu nervu' neuronu'. Sunt de acord despre discutia despre o trupa sau un gen dar eu zic sa incepi tu sau aphentwinz (bai ce nickuri imposibile v-ati ales!) ca sunteti mai buni la asta. *bump*
Danutzo,una e sa cautzi nod in papura ori sa-tzi reactzioneze baza la acidul meu,dar cu totul alta este sa faci prezumtzii absurde.Nici macar Copilu Minune nu scoate un album doar ca sa promoveze un cover.
Eu ma gandeam ca e o idee buna sa scoti un album cu toate coverurile, mai ales in cazul lui Manson. Mie-mi place oricat de absur ti s-ar parea.
Uite,ca sa dormi tu linishtita pe spate noptzile ce vin,dau o fuga pana la aia care se ocupa de fanclubul european Manson(sunt peaci prin cluj 2 membri) shi incerc sa aflu de la aia cand s-a facut coveru AC/DC.
Iti multumesc pentru grija paterna, chiar asi dormi linistita daca asi afla ce e cu albumul asta de coveruri
Da promitzi ca te calmezi cu "demonstratzia" asta despre ce e album shi ce nu e?
OK, m-am prins ca lumea e ofensata de prea mult misto. M-am potolit, ba chiar mi-am sters un mare numar de posturi ca sa puteti si voi dormi linistiti. Ieri statea prost cu nervu' neuronu'. Sunt de acord despre discutia despre o trupa sau un gen dar eu zic sa incepi tu sau aphentwinz (bai ce nickuri imposibile v-ati ales!) ca sunteti mai buni la asta. *bump*
- gaga
149 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5