Debutantul lunii pe forum

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 01, 2002 11:55 am

Tu nu ai inteles nimic ! Mi-a parut rau de angus ! Si i-am dat si lui premiu ! :D A fost si el bun !....chiar daca a mai facut mistouri !

Baietzi..sa ma anuntzatzi cand suntetzi disponibili sa va ridicatzi premiile oferite de mine : o inghetzatza si o bere ! Singura mea rugaminte este sa nu varsatzi berea pe mine..asa cum au facut unele persoane de pe acest forum !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 01, 2002 12:15 pm

mosule esti najpa rau, era premiu pe baza voturilor nu pe baza gusturilor tale dkk, daca nu te intercaleaza parerile altora nu mai intreba, fa yabadabadu singur, tu centrezi tu dai cu capu' (creca esti dus rau cu capu', vorba lu sod. ai cazut in hipotalamus)
gaga

Mesajde SOD » Lun Iul 01, 2002 7:03 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aham. Deci SOD este adeptul cantitatzii..nu al calitatzii. Prefera useri cu posturi multe din care majoritatea la misto in favoarea unor useri cu posturi mai putine dar mai calitative.
Am inteles..cum stau lucrurile. Acum vad eu de ce este Dana preferata ta..pentru ca are cele mai multe posturi ! :p

Bai..debutantul lunii mai..ai zis ca te impaci cu debutantul lunii aprilie. Hai ! ...datzi-va mainile chiar pe acest thread.

bai blinkote,chiar ma enervez rau de tot!ce-ai ma cu mine?unde ai vazut tu scris ca l-am votat pe angus pentru cantitate?am zis ca apostat peste tot!eu daca postam numai pe animal x,da postam cu foc si patos ma stiai?mai ma votai?eu nu m-am intersectat cu maximus deloc,ce vrei sa fac?te rog sa fii mai atent!in plus de asta,am mai zis de o mie de ori ca nu sunt adeptul cantitatii ci al calitatii.dar se pare,din pacate,ca nu imi urmaresti posturile.iar cat priveste disputa mea cu joao,daca mi-ai fi urmarit posturile,asa cum t-i le urmaresc eu,ai fi constatat ca el s-a aruncat la gatul meu,chiar daca eu nu am avut nimic de impartit cu el,chiar daca el i-a dat limbi in cur lu' bucatarul canadian pe forumul de sex doar ,doar o ajunge si el moderator,tehnica care de altfel a si dat roade,dar subiectul meu a ramas modificat asa cum au vrut acesti doi corifei ai sexului,chiar daca eu am incercat sa aplanez conflictul dar el se paer ca nu vrea,chiar daca el vrea sa-mi smulga inima din piept dar nu stie cu cine se pune,chiar daca......
mai conteaza ce zic?oricum tot ce vrei tu faci!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 01, 2002 7:21 pm

Pe maximus si pe angus ii doare in p*** de noi ! (nu sunt sigur daca are si angus asa ceva) .....iar noi ne spargem capetele aici !
Ia ca nu mai dam nici un premiu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Lun Iul 01, 2002 9:34 pm

da ce, aveai impresia ca s-a cí£znit careva sa participe la concurs?
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 02, 2002 12:02 am

Da asa credeam ! Dar vad ca lumea nu vrea sa se joace cu mine ! :cry:
Asa ca nu mai dam premii ! :cry:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 02, 2002 7:49 am

Dana, Rolf, SOD, va multumesc sincer tuturor celor care m-au votat, chiar m-am bucurat tare sa vad ca lumea ma iubeste!
Propun sa inauguram un premiu pentru userul care tine cont de parerea si voturile unanime ale celorlalti useri, care injura la telefon doamnele sau domnisoarele, cand acestea nici macar nu l-au sunat pe el, si se mai si lauda cu asta, care e stat in stat, si care niciodata, dar absolut niciodata, nu a postat ca sa se bage in seama.
Cui ziceti sa dam premiul luna asta?...
Love u, moshule. Nu te dezmintii, fii Oribil in continuare. Da' nu te mai mira ca varsa lumea beri peste tine.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 02, 2002 10:25 am

Ba,ce bulangiu esti ! Dupa ce ca te-am propus la premiu..si in cele din urma tio-am si dat premiu ca sa nu mai plangi ca o fetitza mica...mai faci si gura !
Anunta-ma cand esti liber(a) ...sa itzi pot acorda premiul..constand intr-o inghetzata de vanilie cu toping de caramel !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 02, 2002 6:11 pm

Bre Moshule, tu centrezi, tu dai cu capul, tu ma propui si ma dezpropui, ba-mi dai premiul, ba mi-l iei, uite-o, nu e si se suie...Pai n-am plans ca o fetita mica, ca doar adineaori zisesi ca unde sunt, ca de ce mi se rupe si nu te bag in seama...Pana la urma, mai dai premiul la cineva sau ti-l dai singur, ca ultima varianta ziceai ca ba nu... Sa zica si domn' maximus o vorba, sa le bem pe beri in trei, si sa ne inmanezi diplomele si jumulitele coronite... Sau deja te-ai speriat ca torn beri pe tine si acum vrei inghetati?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 02, 2002 6:24 pm

Da..eu sunt un fel de Rivaldo. Eu centrez ,eu driblez..eu le fac pe toate. Deh..asa sunt eu !

Ba..am zis ca va dau premiile. Dar tre' sa le impartzitzi....ca Moshu n-are bani asa multzi. Astfel ..Maximus om serios primeste berica...iar tu o fetiscana prea'cinstita...primesti din partea Moshului o inghetata delicioasa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 6:41 pm

Initial trimis de lulutza
tot oribilul?!!!!:confused:

De ce imi pomenesti mereu numele ? Ce mai vrei de la mine ? Premiul ? Consta in 1 inghetata si 1 bere ! Dar tre' sa tragi tare pt. el !

In alta ordine de idei.....ii mai dam premiul lui Angus ? Vad ca nenea SOD nu prea mai e de acord ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 1:07 pm

premiu pentru angus si de la mine. clar!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde b0nechina » Sâm Iul 13, 2002 3:23 pm

Evident ca angus trebuie sa ia premiu, doar asa i s-a promis.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 13, 2002 5:07 pm

Eu cred ca angus asta e ruda sau prieten cu voi...ca prea tragetzi pentru el ! Punea si eu asa o intrebare sa il atzatz.......ce imi saritzi cu totzii in cap ?
Nici nu stitzi ca saptamana viitoare..luam masa impreuna in Shorley (sau cum i-o zice) .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Iul 13, 2002 5:40 pm

credeam ca s-a lamurit problema asta.votul meu a mers la angus,dar acum sunt nevoit sa-l rog sa nu mai fie asa indolent,in mod gratuit as zice,pentru ca nu are de castigat nimic.

mosule,anunta castigatorul si inchide threadu pana luna viitoare.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 13, 2002 5:45 pm

Castigatorii de pana acum :

aprilie 2002 : Joao
mai 2002 : SOD
iunie 2002 : angus si maximus
Oribilul Mosh
Junior Member

iulie 2002

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 26, 2002 5:27 pm

Doamnelor si domnilor..a mai trecut inca o luna pe forum. Si ca de obicei la finele unei astfel de perioade.....ne pregatim sa aflam Cel mai valoros user debutant de pe Fanclub .

A fost o luna a nervilor,daca ii pot spune asa. O luna care mie nu prea mi-a placut. Majoritatea userilor mamut sunt plecatzi prin concedii sau au alte treburi.
Cu toate acestea au aparut o gramada de useri noi. Si acest fapt se datoreaza in primul rand ...inscrierii siteului nostru in top100. Suntem deja in primele 15 siteuri ale Romaniei.
Unii useri noi venitzi cu toate ca au postat o gramada..au demonstrat ca sunt niste gunoaie...si ca nu merita nici un gram din aprecierile noastre.
Altzii cu toate ca au postat putin ..au facut-o pertinent ,simtit si finutz.
Eu am deja in minte castigatorul acestei luni...dar nu va zic nimic. Spunetzi si voi cam cine vi s-a parut cel mai bun....ca oricum cine vreau eu iese ..ca doar d'aia sunt premiile inventate de mine. :p

Draga domnule Angus,dumneavoastra ca actual detinator al trofeului suntetzi rugat sa facetzi o prima nominalizare sau sa rostitzi cateva cuvinte pentru inceput.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iul 26, 2002 5:41 pm

Pai, in ordinea numerelor de pe tricou, ar putea fi nominalizati urmatorii:
- melutza (928) - daca nu ia premiu, macar sa ia mentiunea bine meritata "decat mult si fara rost, mai bine putin si prost"
- monikaisinlove (136)
- lulutza si puturOSU, putin sub suta amandoi
Tinand cont de varstele lor fragede, nici nu avem cum sa ne ashteptam sa fie deja niste personalitati puternice, asha, de la debut. Da' poate ca or sa creasca mari. Si daca luna trecuta am avut doi premianti, de ce sa nu avem luna asta trei? Si luna aviitoare patru?!
Si cand alergi de unul singur poti iesi pe locul doi, d-apai cand alergi in pluton...
Si eu banuiesc care dintre cei patru mushchetari va fi alesul (sau aleasa) moshului cel imprevizibil. Asha ca spuneti-va parerile, ca poate de data asta se va tzine cont de ele :D
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 26, 2002 5:43 pm

Dupa cum bine ai remarcat,moshul este imprevizibil..si probabil altul va fi alesul sau !
Oricum..voi continuatzi sa va spunetzi parerile ! Poate am sa tin cont de ele ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Vin Iul 26, 2002 6:05 pm

Eu vreau ca Lulutza sa castige ca e simpatica:D

PS Angus nu trebuia sa ma nominalizezi ca nu merit.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 29, 2002 2:26 pm

Programul ceremoniei din aceasta luna..va decurge asa :

• in seara zilei de 30.07.2002. vor fi anuntzate mentiunile
  • in seara zilei de 31.07.2002. va fi anuntat debutantul lunii iulie

Hai mai datzi-va cu parerea ! Sopra...tu in calitate de administrator al acestui forum..cam ce parere ai ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Lun Iul 29, 2002 5:11 pm

Hmmm....S-o fi ofuscat lumea ca nu s-a tinut cont de parerile lor?! Eu zic ca monika, asa, de dragul lui Ionel...
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 03, 2002 11:02 am

Se mai amana cu 2 saptamani..verdictul. Asta deoarece eu nu am net acasa. Plus ca debutatzii sunt si ei in vacantza.
Multumesc pentru intelegere.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 11:20 am

Eu votez cu monika, lulutza si chiar si cu puturosul. Asa, ca doar ei concureaza cu mine. Care e mai valoros? Trebuie sa decid, dintre cele doua fete.:D
Kayla

Mesajde MiG29 » Sâm Aug 03, 2002 3:24 pm

Eu nu votez cu nimeni k nu merita.....astia-s debutantzi?Pai tin minte cand am debutat eu cu SOD cu Bagherra cu Bhuttu era viatza pe forumu asta nu ca acuma.....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 3:49 pm

Mai MIG, mai, alte vremuri erau alea, nu-i asa? Si cred ca te refereai la mine cand ai spus ca nu merita, nu?
Kayla

asa e

Mesajde Joao » Sâm Aug 03, 2002 5:36 pm

dupa primele 2 luni de premieri,a decazut nivelul candidatilor.
l-am votat pe sod atunci,dar acum,zau ca nu vad vreo speranta de raza de lumina, numai -utze si p-. asta e moshule.
luna asta ma abtin.

ps: cand imi dai berea si inghetata?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Aug 03, 2002 5:54 pm

am de gand sa ma reapuc de postat... si poate ca (,) candidez eu :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde zuza » Sâm Aug 03, 2002 7:15 pm

Eu nu mai vreau sa particip. Asa ca ies din competitie si votez inca o data cu lulutza:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Aug 03, 2002 8:36 pm

Si este logic ca eu nu voi castiga, deci, lulutza, ai un vot si de la mine! :B
Kayla

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma