nu stiu de voi,dar eu pur si simplu m-am saturat sa ma duc la concerte unde se face playback.
de exemplu am vazut la Antena1 parca sambata noaptea de la mare in direct un concert,cica pt.venirea verii.mi-a fost rusine mie sa vad cum faceau acele trupe playback,dar doreau sa ne arate ca ei canta live.
Ce naiba,mai!m-am saturat de chestii tampite.
Cica Kripton canta live sambata noaptea.Pai daca ar fi fost asa,de ce in timpul melodiei vocea liu Razvan se auzea,dar el nu avea microfonul in mana?Vazand ca ei au facut playback,am fost dezamagita.Nu ma asteptam ca tocmai ei sa faca asa ceva.
nu zic,sunt concerte la care mergem toti cu placere pt. ca acele formatii se respecte si canta live.de ex.:Vita de vie,VamaVeche,Directia5,Holograf,Omul cu sobolani si altele.
Dar cu restul formatiilor ce facem?
Ce ziceti de concertele la care se face playback!?
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
hmm
am putea sa nu mai cumparam albume(nu ca eu as cumpara), sa nu mai mergem la acele concerte(care de obicei sunt pe GRATIS) astia ar fi primii pasi.cand se va face lucrul asta nici televiziunile nu-i vor mai cauta si cum e in viata :toate se leaga.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
VEDETE YOK!!
La noi draga mea se fac concerte peste concerte si vin trupe peste trupe ca sa ne arate noua cat de mult stiu ei sa cante!Asa e!Pai...sa va zic eu:la noi canta (majoritatea)trupe care habar au ce e aia muzica cantata live!De ce?Pai...tot eu va zic:ca ala care baga banii in trupa respectiva nu-l intereseaza asta,ca zice asa: BANII SA-MI IASA LA LOC!Iar eu ,dupa ce ca fac un efort sa ma duc la mama dreaq sa vad concertu' cu, cutarita care e simpatic de urat ma mai si prosteste in fatza !!Decizia?Simplu:sa se duca umezitele daca au chef!Sau aia de mananca inghetzata cu fruntea!!Concluzie:voce nelucrata,emotii,sau pur si simplu se uita ce sa facut prin studiou,ca de, se grabesc sa ia BANI!
LAMURITA?
LAMURITA?
- mausy2000
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1