Vreo alternativa la audiogalaxy?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vreo alternativa la audiogalaxy?

Mesajde annie » Mie Iun 19, 2002 12:34 am

Am constatat azi cu mare dezamagire ca nu maifunctioneaza AG.Am incercat cu Kazaa dar vad ca nu imi merge.Stiti vreo alta alternativa ?
annie

Mesajde bhuttu » Mie Iun 19, 2002 12:46 am

N-am incercat Morpheus, da' nu cred ca e mult mai rasarit decat Kazaa. Oricum, ne trebuie o alternativa viabila la AudioGalaxy (si inca repede), ca altfel e naspa rau! De unde mai luam melodii moka?:cry:
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Aliosha » Mie Iun 19, 2002 1:51 am

Kazaa include Morpheus. Sunt practic aproape acelasi lucru.
Am inceput si eu sa iau cate ceva cu Kazaa (melodii) si merge binisor. Nu se compara cu AG dar asta e...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde dinu » Mie Iun 19, 2002 2:15 am

(Hint, don't tell anyone). Incercati #mp3lovers... o sa fiti surprinsi. Eu am reusit sa d/l cu 40K/s spre deosebire de AG care merge jalnic.
dinu
Junior Member

Mesajde as xxl » Mie Iun 19, 2002 9:49 am

pana o apare (daca) un alt napster (audiogalaxy & comp) mai sunt doua variante:
1. irc (primu' canal care imi vine in minte este #romaniacs)
2. morpheus (kazaa) - merge f. greu, se intampla sa nu gasesti ce cauti, da' .....

vo doua-trei melodii am mai luat si de la http://music.shelter.ro - nu are prea multe si mai mult il pun aici ca sa ii fac reclama ... da' apreciez eforturile webmasta'-ului de acolo ...(nu ca l-as cunoaste!)
maciuci©
as xxl

Mesajde tre » Mie Iun 19, 2002 5:01 pm

tech note: kazaa, ca principiu, e mult mai rapid decat ag, dloaduri pe irc, sau ftp.
daca se-ntampla, insa, sa dai peste o melodie destul de rara si tipu de la care dloadezi mai are si conexiune de cacat atunci mere greu, plus ca nu prea se gaseste muzica romaneasca, mai veche sau noua...

am tras eu un joc de pe kazaa (toca 2) se gasea in destul de multe exemplare, si-am atins 246,2 kbytes/s (aprox. 2 mbits/s).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Vreo alternativa la audiogalaxy?

Mesajde qeru » Joi Iun 20, 2002 5:23 am

Initial trimis de annie
Am constatat azi cu mare dezamagire ca nu maifunctioneaza AG.Am incercat cu Kazaa dar vad ca nu imi merge.Stiti vreo alta alternativa ?

da, muzica, hollywood music & film shi alte magazine de muzica (shi nu numai)
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde qeru » Joi Iun 20, 2002 5:25 am

Initial trimis de tre cool
am tras eu un joc de pe kazaa (toca 2) se gasea in destul de multe exemplare, si-am atins 246,2 kbytes/s (aprox. 2 mbits/s).

de unde scoatetzi vitezele astea frate? cre' ca e cazu' sa renuntz la dial-up
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 20, 2002 5:40 am

Momentan pe Kazaa se gasesc destule chestii dar nu chiar la fel de multe ca pe AG..

La un search And You Will Know Us by the Trail of Dead, mai exact "trail of the dead" gaseste tot albumul ultimul. Alea mai vechi nu am incercat, poate doar cantec cu cantec...

Insa daca dai search la ceva mai rar, sa zicem Bark Psychosis spre exemplu, nu iti gaseste nimic. Aici este diferenta. Probabil ca in cateva saptamani userii isi vor muta directoarele shared.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde tre » Joi Iun 20, 2002 4:22 pm

Initial trimis de qeru

de unde scoatetzi vitezele astea frate? cre' ca e cazu' sa renuntz la dial-up

lasa ca eu la inceput mai aveam putin si ridicam monument conexiunii asteia ;). ca slujba deja facusem :D .
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 25, 2002 1:31 am

Azi am intrat pentru prima oara pe Kaaza. Mi se pare foarte marfa. Nu il stiam.
Se aseamana foarte mult cu Napster.....doar ca de pe Kaaza itzi potzi lua si filme si documente...si orice altceva mai ai nevoie.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

kazaaa?

Mesajde stefan » Mar Iun 25, 2002 11:43 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Azi am intrat pentru prima oara pe Kaaza. Mi se pare foarte marfa. Nu il stiam.
Se aseamana foarte mult cu Napster.....doar ca de pe Kaaza itzi potzi lua si filme si documente...si orice altceva mai ai nevoie.

Mda, ca si Morpheus, de fapt ca si ideea din spatele Gnutella - file sharing. Doar ca (,) kazaa sucks big ass dintr-un singur motiv: nu are client pentru Linux. Nu ca nu ar exista interes: am citit pe net ca existau doua proiecte independente de kazaa pentru a scrie un client, dar baietii le-au sabotat pe amandoua. Deh, unii nu pot intelege ca exista oameni care folosesc si altceva decat Winblows. Damn.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Re: kazaaa?

Mesajde tre » Mie Iun 26, 2002 12:55 am

Initial trimis de stefanp

Mda, ca si Morpheus, de fapt ca si ideea din spatele Gnutella - file sharing. Doar ca (,) kazaa sucks big ass dintr-un singur motiv: nu are client pentru Linux. Nu ca nu ar exista interes: am citit pe net ca existau doua proiecte independente de kazaa pentru a scrie un client, dar baietii le-au sabotat pe amandoua. Deh, unii nu pot intelege ca exista oameni care folosesc si altceva decat Winblows. Damn.

ca principiu exista posibilitatea sa te conectezi la serverul kazaa si cu clienti gen gnotella, bearshare etc. incearca cu un client gnutella for linuz ca tre' sa fie, nu degeaba se numese gnutella. sau o fi de la altceva.

in fine, am gasit astea pe net dar inca nu le-am incercat (nu folosesc linux in mod cotidian):
http://www.linuxnetmag.com/de/issue7/m7kazaa1.html - e in germana pagina cu diverse explicatii si link la:

http://download.kazaa.com/kza.linux.tar.gz - ei zic ca ar fi functional.
tre
Junior Member

Re: Re: kazaaa?

Mesajde stefan » Joi Iun 27, 2002 12:14 am

ca principiu exista posibilitatea sa te conectezi la serverul kazaa si cu clienti gen gnotella, bearshare etc. incearca cu un client gnutella for linuz ca tre' sa fie, nu degeaba se numese [b]gnu
tella. sau o fi de la altceva.
[/B]

Uite o sa ma documentez, ca prea e nebuloasa treaba - si morpheus si imesh erau clienti gnutella, dar morpheus era mai bun etc. Tre' sa fac lumina. BTW, gnutella nu are _nici_ o legatura cu GNU. E o coincidenta de nume.

in fine, am gasit astea pe net dar inca nu le-am incercat (nu folosesc linux in mod cotidian):
http://www.linuxnetmag.com/de/issue7/m7kazaa1.html - e in germana pagina cu diverse explicatii si link la:

http://download.kazaa.com/kza.linux.tar.gz - ei zic ca ar fi functional.

Al doilea link nu merge, ce dracu, am cautat la kazaa acasa. Si eu am gasit articole vechi in engleza care vorbeau de clienti kazaa pentru linux, printre care si ala din care am extras informatiile din post-ul trecut.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Re: Re: Re: kazaaa?

Mesajde tre » Joi Iun 27, 2002 12:18 am

Uite o sa ma documentez, ca prea e nebuloasa treaba - si morpheus si imesh erau clienti gnutella, dar morpheus era mai bun etc. Tre' sa fac lumina. BTW, gnutella nu are _nici_ o legatura cu GNU. E o coincidenta de nume.

Al doilea link nu merge, ce dracu, am cautat la kazaa acasa. Si eu am gasit articole vechi in engleza care vorbeau de clienti kazaa pentru linux, printre care si ala din care am extras informatiile din post-ul trecut.

eu asta gasisem. aveau chiar si screenshoturi cu kazaa for linuz in functiune.

am inteles, credeam ca e vreo legatura intre gnutella si gnu.
tre
Junior Member

Re: Re: Re: Re: kazaaa?

Mesajde stefan » Joi Iun 27, 2002 12:52 am

eu asta gasisem. aveau chiar si screenshoturi cu kazaa for linuz in functiune.

Si eu - a existat un client kazaa pentru linux, dar se pare ca nu mai e disponibil, dracu stie de ce. Uite detalii:
http://www.nwfusion.com/newsletters/fileshare/2002/01221670.html

Oricum, mersi pentru intentie.

Edit:
Uite ce-am aflat: Morpheus si Kazaa sunt pe Fasttrack, un protocol proprietar diferit de gnutella (care e protocol public), asa ca imi trebuie un client fasttrack:
http://www.limewire.org/servlets/NewsItemView?newsID=4
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 27, 2002 1:52 am

Eu nu inteleg ce vorbitzi voi ! Cum adica client de linix ? Ce e aia ? Mie imi merge foarte bine Kaaza !
Mi-am downlodat o melodie cu o rata foarte buna..in jur de 40 k/s.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: kazaaa?

Mesajde tre » Joi Iun 27, 2002 3:45 am

Si eu - a existat un client kazaa pentru linux, dar se pare ca nu mai e disponibil, dracu stie de ce. Uite detalii:
http://www.nwfusion.com/newsletters/fileshare/2002/01221670.html

Oricum, mersi pentru intentie.

Edit:
Uite ce-am aflat: Morpheus si Kazaa sunt pe Fasttrack, un protocol proprietar diferit de gnutella (care e protocol public), asa ca imi trebuie un client fasttrack:
http://www.limewire.org/servlets/NewsItemView?newsID=4

sar'na. sa citesc si eu zilele astea.
bine ca mi-a mai aparut un fix din cauza ta: client gen kazaa for linuz :D :D.

oribilul mosh linux e un sistem de operare la fel ca windoza, dos, freebsd, unix, etc etc etc. dar la fel ca si-n muzica, 'maneaua' de windoza s-a impus si, din pacate, chiar si eu folosesc windoza pt ca multe chestii de care am nevoie, hard/soft, se fac 'for windoze'. cel putin billy gates are scuza ca nu-i artist :D :D :D .
si mie imi mere foarte bine kazaa (cca 300 kbytes/s spre dimineata asa) :D .
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 27, 2002 10:53 am

Da,stiam ce este linuxul. Si am inteles ce vrei sa spui. Adica asa cred.
Ca nu merg mp3-urile sub linux.

Eu kaaza asta l-am descoperit de 1 saptamana..si imi place ca nu e numai cu mp3-uri. Potzi sa itzi iei preactic orice soft.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Iun 27, 2002 11:05 am

Io pe kazaa nu gasesc nimic, daca gasesc ceva dureaza citeva zile downloadu, intr-un cuvint, ca audiogalaxy nu mai e nimeni.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iun 27, 2002 8:35 pm

Initial trimis de Rolf
Io pe kazaa nu gasesc nimic, daca gasesc ceva dureaza citeva zile downloadu, intr-un cuvint, ca audiogalaxy nu mai e nimeni.

o fi de la conexiune mai stii ;)
tre
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Iun 27, 2002 8:38 pm

Bai chestia cu kazaa-u e ca depinde ce si de la cine iei. Daca ai multe surse (sa zicem ca iei friends), merge si cu 500K. Eu acuma aduc Twin Peaks si unele episoade au venit cu 4K. Deci... depinde ! Oricum, AG nu stia sa ia de la mai multi o data. Insa avea mult mai multa muzica... damn assholes care l-au inchis.
dinu
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Iun 27, 2002 11:38 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Da,stiam ce este linuxul. Si am inteles ce vrei sa spui. Adica asa cred.
Ca nu merg mp3-urile sub linux.

#@#@$&^%%

mp3-urile merg bine mersi pe Linux (http://www.xmms.org), pacat ca sunt lameri care se baga aiurea in discutie. Client e programul ala care-l rulezi tu ca sa te conectezi la reteaua kazaa (cam cum era satellite la AG, pe scurt, chit ca nu-i acelasi lucru). Ori, la momentul actual nu exista client kazaa pentru Linux.

Eu kaaza asta l-am descoperit de 1 saptamana..si imi place ca nu e numai cu mp3-uri. Potzi sa itzi iei preactic orice soft.

Si morpehus era la fel. Si gnutella e la fel - ar fi cazul sa incerc unul din cei nspe clienti; a folosit cineva limewire?
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

offtopic

Mesajde tre » Vin Iun 28, 2002 5:29 am

stefanp stii vreun crossfading plugin de xmms?
tre
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Iun 28, 2002 9:37 am

tre cool, o fi de la faptu ca sunt prin LAN? Ca de cind muri AG (care mergea snur indiferent de LAN si firewalluri - in ultimu an am luat 20 GB si am dat 60 GB) am incercat blubster, direct connect, bearshare, dc++ si inca unu, si in afara de dc++ unde inca n-am acces la romani ca n-am destui GB sheruiti (doar nu era sa tiu 20GB de muzici pe hard) restu nu mi se conecteaza defel din LAN. Kazaa il folosesc de citeva luni si nu pot spune ca a mers prost, dar: daca bag in lista 20 piese de la aceleasi trupa imi ia vreo 4-5, restu 'more sources needed' si ia din ele cite o farima pe zi de ma umple de nervi. Stau si cite 2 saptamini dupa un mp3. Nu mai vorbim ca romani nu se gasesc mai deloc. Deci AG inca e neegalat. Si conexiune am, luam de pe AG 15 mp3 simultan, si uploadam la fel uneori.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 28, 2002 2:06 pm

rolf eu zic sa verifici sau sa vorbesti cu cel care se ocupa de firewall-uri, desi asta cu cantitate transferata/an nu prea e concludenta. motive mai pot fi, canal/hub/whatever ocupat, tipul retelei etc.
in fine, vezi ce filtreaza/nu filtreaza firewall-urile pt inceput.
tre
Junior Member

Re: offtopic

Mesajde stefan » Vin Iun 28, 2002 11:29 pm

[b]stefanp stii vreun crossfading plugin de xmms? [/B]

Bai, suna cunoscut, asa ca i-am dat un search cu software manager (folosesc mandrake) si-mi da:
xmms-crossfade-0.2.9-1mdk. Deci exista - vezi si tu site-ul xmms, sau rpmfind.net.

Daca te intereseaza sa-ti cante melodiile fara pauza intre ele in xmms, din cate-am inteles cam asta face.

Nu ma omor dupa plugin-uri xmms, in afara de alarm, pe care nu l-am folosit niciodata, nu cred sa-mi fi instalat vreunul din proprie vointa.
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Re: Vreo alternativa la audiogalaxy?

Mesajde zulu » Mar Iul 02, 2002 10:53 am

Iata o alternativa la AG: http://www.mediaseek.pl/mediaseek/
Si merge binishor...
:o
zulu
Junior Member

Re: Re: Vreo alternativa la audiogalaxy?

Mesajde stefan » Mie Iul 03, 2002 12:22 am

Initial trimis de zulu
Iata o alternativa la AG: http://www.mediaseek.pl/mediaseek/
Si merge binishor...

Da, pacat ca e pe butuci/offline temporar si nu putem sa-i vedem "taria"... BTW cand l-ai folosit ultima oara? Azi e 3 (dimineata) si post-ul tau e de pe 2 iulie. Funny...
subpolar homesick fane

stefan
Junior Member

Re: Re: Re: Vreo alternativa la audiogalaxy?

Mesajde zulu » Mie Iul 03, 2002 7:48 am

Da, pacat ca e pe butuci/offline temporar si nu putem sa-i vedem "taria"... BTW cand l-ai folosit ultima oara? Azi e 3 (dimineata) si post-ul tau e de pe 2 iulie. Funny...

Cand am pus post-ul(-rile) inca mergea pentru ca luam un album cu Led Zeppelin...
Dar sunt la inceput si inca lucreaza la el...pt moment au ceva probleme cu serverul, dar au promis ca o sa-i dea drumul, asa ca, BE PACIENT!
zulu
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii