cum se castiga la noi
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
cum se castiga la noi
Are careva idee cam cat castiga o trupa romaneasca din vanzarea unui album? Dar dintr-un concert? Exista trupe care sa concerteze moka pentru promovare sau kestii de genu asta?
- Ortaku
- Junior Member
Re: cum se castiga la noi
Initial trimis de Ortaku
Are careva idee cam cat castiga o trupa romaneasca din vanzarea unui album? Dar dintr-un concert? Exista trupe care sa concerteze moka pentru promovare sau kestii de genu asta?
Eu am o formatie si o sa cant in Vama Veche...Suntem 5 si o sa ne dea 500$ pentru 2 zile plus ca avem cazarea si masa asigurate.
E bine si asa, 100$/pers. plus ca o sa stam cam 2 saptamani la mere...
Altii am auzit ca iau mai mult pt acelasi recital...ma rog...
Bafta si tie!

- zulu
- Junior Member
Re: Re: cum se castiga la noi
Initial trimis de zulu
Eu am o formatie si o sa cant in Vama Veche...Suntem 5 si o sa ne dea 500$ pentru 2 zile plus ca avem cazarea si masa asigurate.
E bine si asa, 100$/pers. plus ca o sa stam cam 2 saptamani la mere...
Altii am auzit ca iau mai mult pt acelasi recital...ma rog...
Bafta si tie!![]()
E o formatie cunoscuta? As fi si eu curios cum se numeste! 500$ mi se pare mult pt niste necunoscuti.Eu stiu trupe care mergeau doar pe cazare ,masa si transport.Dar asta era mai demult.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
THE BIG
Mai recent dragii mei la mare a inceput sa se cante pe pile!!
Si legat de albume vandute tre sa concertezi mai mut de un an ca sa scoti si tu o parleala acolo!!
Ce ba ORTAKUS sti prea bine ca ieri am cantat in R2 pe mokka!!
Si legat de albume vandute tre sa concertezi mai mut de un an ca sa scoti si tu o parleala acolo!!
Ce ba ORTAKUS sti prea bine ca ieri am cantat in R2 pe mokka!!
- mausy2000
- Junior Member
Ce chestie!
Eu am auzit (!) ca unele formatii iau si $1000 la un concert.
Sigur, nu stiu cat este de adevarat, dar, totusi, mi se cam pare o exagerare, nu?
Sigur, nu stiu cat este de adevarat, dar, totusi, mi se cam pare o exagerare, nu?
- Kayla
Re: Ce chestie!
Initial trimis de Melutza
Eu am auzit (!) ca unele formatii iau si $1000 la un concert.
chiar deloc...ia intereseaza-te cat cere copilu' minune pentru prestatie... :a
-
Josefine^ - Junior Member
Re: Re: Ce chestie!
Initial trimis de Josefine^
chiar deloc...ia intereseaza-te cat cere copilu' minune pentru prestatie... :a
Nu stiu... cred ca f.f.f.f. mult, ca doar este "artist pur sange"! (no offense);)
- Kayla
Atat ia omul asta doar pt ca face playback??????E jalnic!!;P Atunci m-apuc si eu de cantat manele:bleah: Dar daca ma gandesc mai bine ma arunc in fantana inainte. Si ma rog care sunt prostii care se duc la un astfel de concert?:con:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Pai in zilele noastre daca esti cunoscut iei intre 500 si 5000$ pe prestatie(ca trupa) iar daca nu esti cunoscut mai canti si tu pe o bere, un vin, o shaorma si o fetita in culise.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
auz dormeo, tu te prefaci sau asa esti, ba chiar egzisti ... omu a intrebat cat se castiga "la noi" dumnealui fiind localizat in bucuresti romania.
deci, nu la tine, daca te plictisesti incearca exercitzii mentale, poti sa incepi cu 1+1, apoi usurel sa o iei catre 2+2 si daca te surmenezi sa faci umpic de nani, nu carecumva satz iasan cale si fo viatza sociala...
p.s. ia uite-te pe harta, alaska nu e romania, asa cum batutu maimutzei nu ie secs (asta ie lectzia de viatza numaru' unu pe ziua de az)
deci, nu la tine, daca te plictisesti incearca exercitzii mentale, poti sa incepi cu 1+1, apoi usurel sa o iei catre 2+2 si daca te surmenezi sa faci umpic de nani, nu carecumva satz iasan cale si fo viatza sociala...
p.s. ia uite-te pe harta, alaska nu e romania, asa cum batutu maimutzei nu ie secs (asta ie lectzia de viatza numaru' unu pe ziua de az)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tu potz sa vorbesti cand vrei, asta ie si farmecu' tau, vorbesti cand abar nai, ca alfel de ce sa ne mai radem si noi peacilea... hai fa nani ca porma o sa dormi pe tine si scapi plosca in cearsafuri sau ti se arde carucioru la hamburger.
auz, cu tine nu numa profa de romana a dat bir cu fugitzii da si aia de iengleza ca si paia o feshteleshti mai ceva ca aurolacu tzava de eshapament.
calare
auz, cu tine nu numa profa de romana a dat bir cu fugitzii da si aia de iengleza ca si paia o feshteleshti mai ceva ca aurolacu tzava de eshapament.
calare
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Danone sa stii ca fanii tai mor si laurii tai se duc asa incetu-incetu(a se vedea filmul Happy Gilmore).
In alta ordine de idei tu cred ca esti complexata sau mai bine zis ai probleme de discriminare(discriminezi emigrantii).
In alta ordine de idei tu cred ca esti complexata sau mai bine zis ai probleme de discriminare(discriminezi emigrantii).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii