Dream Theater

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Dream Theater

Mesajde Athena » Vin Iul 05, 2002 2:46 am

Nu intreb pe nimeni nimic.Dream Theater si ceea ce inseamna in muzica si in perceptia mea personala despre muzica...Nu meritam astfel de demonstratie de energie intr-o asemenea tara.Si pentru ca nu intreb pe nimeni nimic, nu ma mir, ba chiar astept sa fie o gramada de critici la adresa acestor muzicieni, sau la adresa subiectului, sau la adresa mea, sau... Oricum, lectia de muzica a avut loc in 4 iulie.Cine a pierdut-o este ghinionist sau merita.
Athena
Junior Member

Re: Dream Theater

Mesajde mausy2000 » Vin Iul 05, 2002 8:20 am

Initial trimis de Athena
Nu intreb pe nimeni nimic.Dream Theater si ceea ce inseamna in muzica si in perceptia mea personala despre muzica...Nu meritam astfel de demonstratie de energie intr-o asemenea tara.Si pentru ca nu intreb pe nimeni nimic, nu ma mir, ba chiar astept sa fie o gramada de critici la adresa acestor muzicieni, sau la adresa subiectului, sau la adresa mea, sau... Oricum, lectia de muzica a avut loc in 4 iulie.Cine a pierdut-o este ghinionist sau merita.

Ba eu cred ca meritam asa ceva din doua puncte de vedere:una pt mine ca am 9 ani de chit. si aseara am realizat ca n-am facut mai nimic,a doua pt satisfactia de a vedea adevarata arta teatrala cu care ne-a tratat baietii la concert!Si ce are asa de rau tara asta in ea?Ignora asta si incearca sa crezi ca se poate si mai bine!Ghinionist am fost pana sa intru la concert!!Si ma bucur ca-ti place!!TINEO TOT ASA!!!
mausy2000
Junior Member

Re: Dream Theater

Mesajde zulu » Vin Iul 05, 2002 10:51 am

Initial trimis de Athena

Mishto concert... oricum nu cred ca vreo formatie romaneasca se ridica la nivelul lor, poate doar Iris, chiar daca au alt stil de muzica...
Tare mi-am dorit sa vad acest concert si iata ca in sfarsit mi s-a indeplinit dorinta... Bine ar fi daca TVR1 ar da si alte concerte, Theater Of Tragedy, de exemplu :)
:rulz: :rulz: :rulz:
zulu
Junior Member

Re: Re: Dream Theater

Mesajde arthrex » Vin Iul 05, 2002 2:10 pm

Nu, te rog, nu face o asemenea comparatie. Iris - DT. Esti prea crud. Doar ai fost si ai vazut ce se petrece pe scena cind cinta cei 5.
Vorbind insa despre vedetele autohtone prezente in tribuna, sunt tare curios daca au inteles ceva din tot fenomenul. Nu am pretentia absurda sa cinte ca ei dar macar sa incerce...sa incerce sa fie profesionisti asa cum cei din DT sunt.

Dar...cine vorbea...eu...un roman ce apartine ( din pacate ) unei multimi caracterizata de o mediocritate ( in absolut orice ) tot mai pronuntata.
arthrex

Re: Re: Re: Dream Theater

Mesajde zulu » Vin Iul 05, 2002 2:31 pm

Initial trimis de arthrex
Nu, te rog, nu face o asemenea comparatie. Iris - DT. Esti prea crud. Doar ai fost si ai vazut ce se petrece pe scena cind cinta cei 5.
Vorbind insa despre vedetele autohtone prezente in tribuna, sunt tare curios daca au inteles ceva din tot fenomenul. Nu am pretentia absurda sa cinte ca ei dar macar sa incerce...sa incerce sa fie profesionisti asa cum cei din DT sunt.

Dar...cine vorbea...eu...un roman ce apartine ( din pacate ) unei multimi caracterizata de o mediocritate ( in absolut orice ) tot mai pronuntata.

Am spus "poate"
zulu
Junior Member

Re: Re: Re: Dream Theater

Mesajde tre » Sâm Iul 06, 2002 1:45 am

am vazut si eu concertul pe tvr1, as fi vrut sa merg dar am aflat abia pe 3, seara, ca dream theater concerteaza in romania. credeam ca-i o gluma proasta de-a prietenilor.

arthex sper si eu ca tine, ca vor avea o cat de mica influenta asupra muzicantilor autohtoni.
stii cumva ce personalitati au fost prezente la concert?

athena nu zice ca nu meritam. si eu sunt satul pana-n gat de toate tampeniile si absurditatile din tara asta, dar gandeste-te ca mai exista si oameni ca tine sau ca mine care apreciaza evenimentele de genul asta.

eu unul inca mai am puterea de-a spera.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Dream Theater

Mesajde arthrex » Sâm Iul 06, 2002 9:02 am

Din cite imi aduc aminte si mai ales din citi stiu dupa nume sau macar la ce trupe cinta iata lista incompleta, desigur : solistul de la Antract, grasul ala brunet de la Talisman, solistul Voltaj-ului cu Dana de la haichiu dupa el, George Patranoiu de la Taxi, Barar de la Cargo, Cotabitza, Pocorschi, Paul Neacsu ( tobar, ex-Voltaj ), Berti Barbera , Chirila marele solist, vreo 2 din Compact , basistul din Holograf parca... si nu mai stiu, mai erau asta e cert ,dar cum nu sunt un asa mare fan al concertelor rock de la noi si al muzicii rock autohtone nu am mai recunoscut pe altii. A! Ba da. Mai era Geanina Corondan car ese zbatea sa mai fure cite un interviu pe ici pe colo de la vedetele autohtone, evident dar pe care din pacate :) io nu le cunosc. Oricum, in fatza alora din DT toti pareau si cred ca s-au si simtit minusculi.
arthrex

Mesajde Aliosha » Lun Iul 08, 2002 1:30 pm

Concertul a fost foarte bun. Partea intrumentala cel putin a fost de nota 10. Petrucci impresionant. Daca m-ar intreba cineva ce nu mi-a placut in totalitate as spune ca vocea solistului dar aici evident este vorba de o parere pur personala. (a nu se intelege ca nu este valoros)

Am fost la destule concerte si in Romania si prin alte parti dar nu am mai vazut formatie care sa cante 3 ore si ceva cu acelasi tonus, doar cu o scurta pauza de 20 de minute.

Am plecat foarte multumit de la Arenele Romane ca am mai adaugat o formatie de renume pe lista de concerte.

TRe cool : cum naiba nu ai aflat de concert ca numai pe forum se scrie despre el de 2 luni si ceva, iar pe rock la subiectele adiacente ai lasat chiar si cateva mesaje.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 12:56 am

...pot spune ca-mi place ceva mai mult partea instrumentala decat vocea solistului. dar...depinde de melodie.

aliosha in general rar citesc stirile de pe forumuri, parca tin minte totusi ceva gen 'concert dream theater', oricum probabil ca nu am constientizat decat pe 3 seara. cred ca-s idiot ;).
tre
Junior Member

Mesajde Athena » Mie Iul 10, 2002 9:24 pm

Initial trimis de tre cool
...pot spune ca-mi place ceva mai mult partea instrumentala decat vocea solistului. dar...depinde de melodie.

[b]aliosha
in general rar citesc stirile de pe forumuri, parca tin minte totusi ceva gen 'concert dream theater', oricum probabil ca n
constientizat decat pe 3 seara. cred ca-s idiot ;). [/B]

Nu am nimic de spus impotriva gusturilor fiecaruia.Dar eu sint convinsa de faptul ca,in afara de partea instrumentala, ireprosabila, asa cum ati zis si voi, solistul, din punctul meu de vedere, este cel mai bun solist din tot ce am vazut eu.In fine, n-am cum sa nu-mi spun o parere, stiind ce am vazut si ce am (mai) auzit. Oricum, desi n-am fost fun Dream Theater, am avut multe de invatat. In special de la solist.
Athena
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iul 11, 2002 5:12 am

Initial trimis de Athena

Nu am nimic de spus impotriva gusturilor fiecaruia.Dar eu sint convinsa de faptul ca,in afara de partea instrumentala, ireprosabila, asa cum ati zis si voi, solistul, din punctul meu de vedere, este cel mai bun solist din tot ce am vazut eu.In fine, n-am cum sa nu-mi spun o parere, stiind ce am vazut si ce am (mai) auzit. Oricum, desi n-am fost fun Dream Theater, am avut multe de invatat. In special de la solist.

nu am zis ca solistul ar fi prost, din contra, e oarecum peste medie - prin medie intelegand formatiile de bun-simt - dar sa nu exageram.
asculta nightwish - deep silent complete (daca e mp3 sa fie la 160+ kbps) si zi-mi ce crezi; aproape de fiecare data cand ascult nightwish ma trec fiori. solista vocala, din cate-am citit, ar urma sa cante si la opera (la ei).
tre
Junior Member

Mesajde Athena » Joi Iul 11, 2002 10:44 am

nu am zis ca solistul ar fi prost, din contra, e oarecum peste medie - prin medie intelegand formatiile de bun-simt - dar sa nu exageram.
asculta nightwish - deep silent complete (daca e mp3 sa fie la 160+ kbps) si zi-mi ce crezi; aproape de fiecare data cand ascult nightwish ma trec fiori. solista vocala, din cate-am citit, ar urma sa cante si la opera (la ei).

Am sa ascult.Nu mi se pare ca exagerez deloc, as spune ca dimpotriva, dar nu imi place sa ma contrazic cind stiu ca fiecare are gustul lui. As adauga doar ca LaBrie ia si el lectii de opera, de mult.
Athena
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 1:45 pm

Hai, ca nu mai stiu ce sa zic aici... Eu nu am auzit de Dream Theater, deci... :(
Kayla

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 2:06 pm

... deci puteai sa te abtii si sa nu dai nastere la un post stupid. Tinand cont ca esti pe "Barfe" ti se permite.
Bucura-te !
Aliosha

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 2:09 pm

Si tu puteai sa te abtii si sa imi spui si mie cine sunt Dream Theater, dar "I eat babies!", sau nu?:a
Kayla

si uite cum se duc de rapa threadurile pe barfe

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 2:16 pm

Ca sa afli cine sunt du-te pe http://www.allmusic.com si da un search - "Dream Theater".
Aliosha

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 2:21 pm

Thanks! Dar nu trebuie sa te infurii asa! Ce D-zeu, sunt unii mai mici, care vor sa descopere si ei lumea, nu fa ca la "alea-alea"!:a
Kayla

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 4:32 pm

Oricum, sunt foarte dornica sa ii si ascult, ca vad ca ii laudati mult. Imi poti spune si mie de unde pot face si eu rost de materiale de ale lor? Azi am cautat in mai multe magazine de specialitate, dar nu am gasit nimic! Please, help me!:(
Kayla

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 7:32 pm

Chiar ieri am vazut 2 albume cu ei la magazinul Unirea la parter (intrarea Mc Donalds), la Sony music insa sunt scumpe : cam 400.000 bucata. Aceeasi situatie la HMF. Daca ai conectie buna incearca sa tragi de pe internet cateva melodii sa iti faci o idee.
Aliosha

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 8:15 pm

Multumesc mult! O sa ii ascult si va spun ce concluzii am tras!:a
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 6:40 am

Initial trimis de Athena

Am sa ascult.Nu mi se pare ca exagerez deloc, as spune ca dimpotriva, dar nu imi place sa ma contrazic cind stiu ca fiecare are gustul lui. As adauga doar ca LaBrie ia si el lectii de opera, de mult.

scuze... n-am stiut. am alergie, de ceva vreme, la toate persoanele care zic ca x e perfect(a) sau y e inegalabil(a) (nu ma refer numai la muzica), in cazul dream theater cred c-as putea face o exceptie.

inca o data, scuze.
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 12:34 pm

Hai, ca am revenit cu o parere! Am reusit sa ii ascult si trebuie sa recunosc ca mi-au placut, desi nu prea ascult genul lor de muzica...:D (mi-au placut chiar foarte mult!)
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 9:51 pm

Initial trimis de Melutza
Hai, ca am revenit cu o parere! Am reusit sa ii ascult si trebuie sa recunosc ca mi-au placut, desi nu prea ascult genul lor de muzica...:D (mi-au placut chiar foarte mult!)

ce melodie ti-a placut mai mult asa?
tre
Junior Member

Mesajde Athena » Vin Iul 12, 2002 11:16 pm

scuze... n-am stiut. am alergie, de ceva vreme, la toate persoanele care zic ca x e perfect(a) sau y e inegalabil(a) (nu ma refer numai la muzica), in cazul dream theater cred c-as putea face o exceptie.

inca o data, scuze.

Eu respect gusturile fiecaruia. Ma bucur ca nu m-ai inclus in categoria celor care nu stiu ce spun. Desi te cred ca mai sint si alte nume bune pe lumea asta. Eu insa m-am referit la ceea ce am vazut si am ascultat(live) eu. Oricum, e ok.:)
Athena
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 3:27 am

Initial trimis de Athena

Eu respect gusturile fiecaruia. Ma bucur ca nu m-ai inclus in categoria celor care nu stiu ce spun. Desi te cred ca mai sint si alte nume bune pe lumea asta. Eu insa m-am referit la ceea ce am vazut si am ascultat(live) eu. Oricum, e ok.:)

eu ca principiu ar fi trebuit sa tac la faza asta, tinand cont ca tu ai vazut live concertul in timp ce eu l-am vazut la tv ;).
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:32 pm

ce melodie ti-a placut mai mult asa?

Mi-au placut mai multe melodii, dar nu le stiu numele, ca le-am ascultat la cineva si nu am mai intrebat.:)
Kayla

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 9:49 pm

Initial trimis de Melutza

Mi-au placut mai multe melodii, dar nu le stiu numele, ca le-am ascultat la cineva si nu am mai intrebat.:)

mdadada, ma gandeam eu. sigur era dream theater?
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 10:26 pm

Sigur sigur, ca am intrebat cine sunt! Dar ca sa-ti fac pe plac, imi cumpar ceva cu ei si-ti zic exact numele melodiilor, ce zici?:)
Kayla

Mesajde onasis » Lun Iul 15, 2002 10:35 pm

e super nightwish!!! ma duce cu gandul la ce ascultam mai demult, my dying bride...e altceva, dar intr-adevar e f.f. misto
onasis
Junior Member

Mesajde onasis » Lun Iul 15, 2002 10:46 pm

p.s. ca veni vorba, vocea solistului de la DT ...ntzzz!!!!nici macar peste medie...
onasis
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii