Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde MiG29 » Joi Iun 20, 2002 12:26 am

Am vazut Romeo must die care e foarte bun dak te uitzi la bataie shi la efectele speciale care apar in cadrul batailor dar e slabutz dak privesti story-ul shi restul.Dar cum in seara asta avem chef de ceva usor shi relaxant pot sa zic k a prins bine shi deci a fost un film bun.:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Joi Iun 20, 2002 9:14 pm

Initial trimis de SOD
a dat domnu si am vazut si eu ,in sfarsit,toata seria nasul.e cacator.

1 si 2 merg

trei e char varza...ce nas ar vrea sa intre in legalitate???
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 22, 2002 8:24 pm

Tocmai am vazut The Blair Witch Project . Interesant film. Mi-a placut suspansul si modul de filmare. Adica..filmul s-a constituit in filmarea..filmarii unui documentar.
Dar nu prea am inteles filmul. Care a fost treaba ? Ce s-a intamplat cu cei 3 ? A venit vrajitoarea si i-a papat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde maximus » Sâm Iun 22, 2002 9:51 pm

pe tac si pac de cind zic ca o sa vad si eu filmul asta si nu il mai prind. zi e bun oribilule?
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 22, 2002 9:54 pm

E bun..dar nu foarte bun. Atmosfera filmului este interesanta. Te tine cu sufletul la gura. Si modul de filmare. Abordarea.

Sa imi explice cineva finalul..si ce a simbolizat !

maximus.....il mai potzi vedea joi 27.06.2002,orele 22:35,pe HBO ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde maximus » Sâm Iun 22, 2002 10:06 pm

merci pentru pont mosh...
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 23, 2002 9:58 pm

Am vazut Jackie Brown. Absolut superb. Se vede clar mana lui Tarantino. El intodeauna a stiut sa puna actorii in valoare.
Filmul incepe promitator de tot..cu Samuel L. Jackson si Robert De Niro stand pe canapea si discutand.....si continua in stil mare.
Nu va mai dezvalui nimic. Urmariti-l !
Eu am sa-l revad miercuri seara.

Inca ceva ......muzica absolut superba !

Cotatzia mea : 8 stele
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Iun 24, 2002 1:07 am

Am vazut shi eu Jackie Brown.Nu se compara cu Pulp Fiction dar oricum e un film foarte bun.Cea mai tare faza ...partida de sex dintre de Niro shi Bridget Fonda....:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 24, 2002 4:20 am

Acum de ce trebuie sa comparam toate filmele lui Tarantino cu Pulp Fiction ?
Jackie Brown este un film foarte bun ! Pulp Fiction nu este un film obisnuit..este o capodopera.
Va vine sa credetzi ca in acest film Robert De Niro este un gainar mexican ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Filme,filme...

Mesajde Dee-Dee71 » Lun Iun 24, 2002 6:21 pm

GalaxyQuest,Good will Hunting,Stuart Little,cam astea sunt cele mai tari(De P HBO).Daca ati vazut careva Oceans11(Faceti jocurile),spuneti-mi si mie cum a fost.Sau Rounders(Qinta roiala).
Dee-Dee71

Mesajde Joao » Lun Iun 24, 2002 9:21 pm

nu mi-a placut j.brown
bwp a fost superb,moshule finalul a fost exact cum povesteau aia la inceput!
ca lua 2 copii,si pe unul il punea cu spatele in contul camerei pana-l taia pe celalalt!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 24, 2002 9:24 pm

JACKIE BROWN a fost superb Cum sa nu itzi placa ?

Dar cine ,bai Joao ? Cine ii taia ? Si ei de ce nu se impotriveau ? Stateau asa ca prostii si isi asteptau moartea / Deci..cine i-a omorat ? Vrajitoarea,spiritul padurii..cine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

pai moshule!

Mesajde Joao » Lun Iun 24, 2002 9:27 pm

mie asta mi s-a parut cel mai misto!
ca ei habar nu aveau(deci nici noi) cine ii casapea!
nu s-a vazut nimic,nici un deget criminal macar! super tare !
crezi ce vrea muschii tai!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 24, 2002 9:30 pm

Bun ! Sia cum sa trecem la Jackie Brown ! Cum sa nu itzi placa acest film absolut superb ?
Pai eu numai cand l-am vazut pe Robert De Niro cu mustatza de mexican si pe Samuel L. Jackson cu coada la spate...stand amandoi pe canapea si band whisky..am sarit din fotoliu.
Sau ,vorba lui Mig..cand i-a tras-o De Niro..lui Brigide Fonda !
Tare ,tare ! Nu mai zic de atmosfera !
Oribilul Mosh
Junior Member

bah vere

Mesajde Joao » Lun Iun 24, 2002 9:33 pm

m-am saturat de filmele astuia,deja au devenit prea populare!
imi placeau mai mult cand nu prea stiau decat cei cu experienta de ele!
e misto filmul,hai sa zicem,dar nu-i deosebit!
Joao
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Iun 24, 2002 11:22 pm

Mda...cred k intradevara nici un film facut de Tarantiono nu poate egala PF...poate doar Reservoir Dogs...oricum Jb e un film bun...il prefer unor porcarioare de genu Romeo must Die...
MiG29

Mesajde Rolf » Joi Iun 27, 2002 11:10 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Tocmai am vazut [B]The Blair Witch Project . Interesant film. Mi-a placut suspansul si modul de filmare. Adica..filmul s-a constituit in filmarea..filmarii unui documentar.
Dar nu prea am inteles filmul. Care a fost treaba ? Ce s-a intamplat cu cei 3 ? A venit vrajitoarea si i-a papat ? [/B]

Blairwitch nu mi-a placut prin nimic. Singura sansa, cred, ca sa-mi fi placut ar fi fost sa cred ca e vreun caz real. Asa....

As vrea sa vad 'operatiunea canibali' sau asa ceva, facut de un italian acu fo 20 de ani, dupa care s-a inspirat asta. Ala am inteles ca e mult mai realist si mai socant..... Unii filmeaza cum sunt mincati pe rind de canibali dupa ce s-au ratacit prin jungla..... tot fictiune oricum.

Apropo de Romeo must die m-a distrat traducerea in romana: Sa moara Romeo! Parca zici sa moara mama!
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Iun 27, 2002 1:33 pm

pai..sapt trecuta am fost la Spiderman si la Blade2(nu sunt cine stie ce..),ieri am fost la baieti de baieti-klumea...dar nu va recomand in mod special nici unul!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Iun 27, 2002 1:40 pm

cel mai prost film la care am fost :BLAIR WITCH PROJECT!!m-am ridicat si am plecat ...Ah..era sa uit de BLONDA DE LA DREPT-ORIBIL!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iun 30, 2002 6:26 am

Bun ! Si acum sa trecem la Jackie Brown ! Cum sa nu itzi placa acest film absolut superb ?

vezi, de aia varsam bere pe tine!!! :D :D :D

am vazut un film slab, scarfies, de la care nu ma asteptam la multe, dar s-a dovedit a fi superb. genul de film facut cu 10.000 de dolari si o masina de epoca.

5 tineri se muta impreuna intr-o casa parasita si descopera din intamplare ca in pivnita era ditai recolta de marijuana. pe care o recolteaza si o vand. numa ca propritaru se intoarce din purcarie si isi vrea banii sau marfa. tipii il incuie in pivnita si se gandesc ce sa faca cu el...
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 30, 2002 9:57 am

Da..varsatzi bere pe mine..pentru ca nu avetzi HBO sa vedetzi si voi Jackie Brown.
Ti-am zis sa-l rogi pe nenea SOD sa ti-l traga la video. Eu nu am recorder ca ti-l trageam eu ! (e di'nou ,martzi 2 iulie la ora 17:30)
Oribilul Mosh
Junior Member

un film absolut incredibil

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 05, 2002 4:53 pm

One Flew Over The Cuckoo's Nest . Bun,bun..bun de tot. Mi-a placut foarte mult.
Si finalul cat de marfa a putut sa fie.
Voi aminti doar de momentul cand ..in lipsa basseball-ului ..Randle Patrick McMurphy a inceput el sa comenteze din minte. SI s-au strans totzi nebunii si aclamau si aplaudau la scena deschisa.
Asa fac si eu cu NBA-ul...comentez din memorie. Oi fi nebun ?

Sau ce frumoasa a fost scena cand au plecat ei cu totzii la pescuit. Si cand in autobuz ii intreaba femeia aia : "Suntetzi cu totzii nebuni,nu " . Iar ei au dat din cap afirmativ ! :D

Mare de tot acest film regizat de Milos Forman si avandu-l in rol principal pe Jack Nicholson.

Cotatzia de pe imdb : 8.7 stele
Cotatzia mea : 9 stele
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iul 06, 2002 8:16 am

Initial trimis de Rolf

Blairwitch nu mi-a placut prin nimic. Singura sansa, cred, ca sa-mi fi placut ar fi fost sa cred ca e vreun caz real. Asa....

Apropo de Romeo must die m-a distrat traducerea in romana: Sa moara Romeo! Parca zici sa moara mama!

da, a fost cam najp filmul, desi interesant pe alocuri.
moshule, tu ai nevoie de de traducere pt orice film.
se ajunsese la un moment dat unde nu mai conta daca i-a mancat vrajitoarea, daca era un animal care ii urmarea, daca cineva le facea o farsa. era vorba de supravietuirea umana, de ce ar face fiecare ca sa ramana in viata.

rolf, pai cam asha se voia tradus titlul.:D
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 9:43 am

Da...cica am nevoie de traducere la orice film. Pai..daca filmele sunt facute futuristic..si aiurea. Eu sunt din garda veche..ce urmareste filme clasice. Nu ..d'astea cu vrajitoare prin padure sau duhuri magice !
Bine ca macar am inteles Pulp Fiction...si n-am intrebat : "Cum de a inviat John Travolta la sfarsitul filmului ? Parca il omorase Bruce Willis in WC ! " :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Cat on a Hot Tin Roof......

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 6:11 pm

....este Maggie Pollit,interpretata de Elizabeth Taylor. Un rol de zile mari al celebrei Liz.
Un rol fantastic il face si Burl Ives in rolul lui Big Daddy ! Iar acest trio fantastic de actori este completat de Paul Newman in rolul lui Brick Pollitt .
Filmul este produs in 1958 si este excelent. Este mai mult o piesa de teatru...deoarece actiunea consta in dialoguri intre personaje.
Mi-a placut mult de tot dialogul de la final dintre Big Daddy si Brick. Cand Big Daddy ii spune fiului sau : "Eu am curajul sa mor ! Tu ai curajul sa traiesti ? "

Cotatzia de pe imdb : 7.8 stele
Cotatzia mea : 9 stele

Ma intrebam daca mai exista in zilele noastre un actor precum Paul Newman. Si nu cred sa mai existe. Carismatic acest om !
Oribilul Mosh
Junior Member

Filme proaste, umflate etc.

Mesajde stefan » Sâm Iul 06, 2002 10:13 pm

Aici ar intra si "La vita e bella". Nu de altceva, vroiam sa deschid un subiect separat despre ce naspa e "Marfa si banii", dar m-am gandit ca ar fi bine un topic dedicat, sa nu bag cate un subiect pentru fiecare film naspa.

Asadar, "Marfa si banii". Cineva il bagase in topul personal pe un alt topic. "Marfa si banii"???!! Pai si eu am fost dupa diploma cu niste prieteni la mare si ne-am certat/injurat tot drumul. Puteam bine mersi sa filmam si sa scoatem un film mai bun decat l*barul ala de Cristi Puiu. Sau de 1 mai, cand am fost cu doua masini, si ailalta a facut pana la 2 noaptea in Constanta... Iar la 4 am facut accident (ne-am ciocnit masinile - deh, era ceata, ud pe jos). Ce dracu, chiar asa de cacat au ajuns astia, fac filme ciudate ca dea pe spate toti snobii.

Bou' ala care ia banii de la personajul interpretat de Razvan Vasilescu rade de se caca pe el la inceput, cand ii ofera ala 5000 de parai sau cat era sa mearga la Bucuresti. Iar filmul nu are absolut nimic care sa-l distinga de filmarile pe care le-am facut eu cu clasa cand am fost pe munte in liceu in clasa a XI-a (e, ar trebui ceva montaj) sau orice alt film amator. A, ca incearca sa fie neorealist, basini d-astea... "Hotii de biciclete" e neorealist, si e o pledoarie excelenta pentru filmul neorealist. "Marfa si banii" sunt niste bani cheltuiti degeaba. Ce i-o fi placut lui Pintilie? Una e conceptia, excesiv de verista, care poate fi pertinenta, alta e realizarea, care e de 2 lei. Dar ce sa facem, n-aveam cu ce ne face de ras in lume.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde vali » Lun Iul 08, 2002 11:16 pm

Da...cica am nevoie de traducere la orice film.

lasa mah ca te obisnuiesti.

am vazut platoon

un film exceptional. probabil cel mai bun rol al lui charlie sheen (recent casatorit si cumintit)

foarte bine construite scenele si scenariul bine pus la punct.

how high o comedie cu negri, vorba lu k-gula cu redman si methodman in rolurie principale, plus o tipa din "salvati de clopotel"
vali

Mesajde angus » Mie Iul 10, 2002 9:44 am

Nu l-am vazut, si-mi pare rau, ca nu pot sa combat. Dar te-as intreba, ca vad ca te mai uiti pe la filme romanesti, chiar daca nu-ti plac foarte tare, daca ai vazut "Lunga calatorie cu trenul", in care e vorba de un tinerel nevoias, paznic de noapte la un magazin, care isi doreste sa plece in Germania, si pentru a face rost de bani se hotaraste sa-si vanda un rinichi, pentru care da anunt la ziar, si chiar gaseste client, in persoana unei fete nemtoaice...Din distributie imi aduc aminte doar de Vlad Radescu.
Comentezi?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Iul 10, 2002 10:47 am

angus, mie nu mi-a placut 'Lunga calatorie cu trenul'. Ideea sa zic ca era in spiritul momentului, desi nu-mi plac dramele mizeriei romanesti post'89 (mi se par toate trase de par), dar realizarea si interpretarea actorilor mi s-au parut de nivel Paradisul in direct.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde angus » Mie Iul 10, 2002 1:13 pm

Iar un film romanesc ciudat, facut in 2001, este, na ca am un lapsus, ala in care Ovidiu Niculescu dezerteaza din armata, pe care o facea pe undeva pe langa Tg. Mures, si se ascunde in hambar la o unguroaica, pe care o ia si de nevasta si o invata romaneste. Tatal fetei, Gheorghe Dinica, e mereu contra lui, face greva foamei si pana la urma moare. Pe bune! "Razboi in bucatarie" se cheama, uite ca mi-am amintit.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film