De Ce Nu!fun Death Metal!!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
De Ce Nu!fun Death Metal!!
Vrau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu stilul DEATH METAL!!Credeti ca la noi in tara death metalul este promovat cum trebuie?
- mausy2000
- Junior Member
Re: De Ce Nu!fun Death Metal!!
Initial trimis de mausy2000
Vrau sa stiu si eu parerea voastra in legatura cu stilul DEATH METAL!!Credeti ca la noi in tara death metalul este promovat cum trebuie?
E promovat in aceeasi masura cu celelalte stilutri metalice, adica putin. Era promovat ceva mai bine in perioada lui de aur adica la inceputul anilor '90, cand ocupa o buna parte din timpul emisiunilor de specialitate
- Shakalul
- Junior Member
Re: Re: De Ce Nu!fun Death Metal!!
Initial trimis de Shakalul
E promovat in aceeasi masura cu celelalte stilutri metalice, adica putin.
Mama, de cand sunt curios sa-ntreb: ce se mai aude cu greii death-ului? Eu ascultam asa ceva prin '95, de-atunci m-am lasat (nu mi se potrivea). Am inteles ca, de exemplu, Carcass s-au despartit (pacat, erau printre cei mai promitatori) - ce se mai aude de fostii membri? Iar Chris Barnes de la Cannibal Corpse a ramas cu Six Feet Under, nu? Ce mai fac baietii?
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Re: Re: Re: De Ce Nu!fun Death Metal!!
Initial trimis de stefanp
Mama, de cand sunt curios sa-ntreb: ce se mai aude cu greii death-ului? Eu ascultam asa ceva prin '95, de-atunci m-am lasat (nu mi se potrivea). Am inteles ca, de exemplu, Carcass s-au despartit (pacat, erau printre cei mai promitatori) - ce se mai aude de fostii membri? Iar Chris Barnes de la Cannibal Corpse a ramas cu Six Feet Under, nu? Ce mai fac baietii?
Legat de SIX FEET UNDER ,ultimul album a intrat si la noi pe piata?
- mausy2000
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: De Ce Nu!fun Death Metal!!
Initial trimis de mausy2000
Legat de SIX FEET UNDER ,ultimul album a intrat si la noi pe piata?
a intrat.e la fel de prost ca celelalte,deci o sa-tzi placa.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Re: De Ce Nu!fun Death Metal!!
Initial trimis de stefanp
cannibal corpse tocmai au scos album,cred,iar six feet rup topurile din florida.
-
SOD - Mesaje: 6035
8 mesaje
• Pagina 1 din 1