Audiogalaxy - Mediaseek

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Audiogalaxy - Mediaseek

Mesajde zulu » Mar Iul 02, 2002 10:33 am

De curand am aflat o adresa din Polonia, un site care nu este altceva decat o clona (aproape perfecta) a AG-ului.
Eu am incercat-o si merge destul de bine singura problema fiind faptul ca se afla mai la inceput si nu sunt foarte multi membrii.
Programul este destul de mic, aprox. 300k si functioneaza la fel ca AG-ul: il lasi sa ruleze in background, iar cand melodia este disponibila, o descarca. De asemenea suporta RESUME.
Acest P2P are viitor, mai ales ca RIAA nu-si poate baga nasul decat in SUA.
Testati-l si voi ( http://www.mediaseek.pl/mediaseek ) si apoi dati-va cu parerea.
Bafta!

:D
zulu
Junior Member

Re: Audiogalaxy - Mediaseek

Mesajde tre » Joi Iul 04, 2002 2:35 am

Initial trimis de zulu
De curand am aflat o adresa din Polonia, un site care nu este altceva decat o clona (aproape perfecta) a AG-ului.
Eu am incercat-o si merge destul de bine singura problema fiind faptul ca se afla mai la inceput si nu sunt foarte multi membrii.
Programul este destul de mic, aprox. 300k si functioneaza la fel ca AG-ul: il lasi sa ruleze in background, iar cand melodia este disponibila, o descarca. De asemenea suporta RESUME.
Acest P2P are viitor, mai ales ca RIAA nu-si poate baga nasul decat in SUA.
Testati-l si voi ( http://www.mediaseek.pl/mediaseek ) si apoi dati-va cu parerea.
Bafta!

:D

nu-si baga nasu riaa isi baga nasu cine stie ce autoritate a drepturilor de-autor de pe-acolo. oricum, tinand cont ca sua sunt mai evoluati la capitolul asta e posibil sa tina ceva mai mult...

o sa-l incerc oricum si sper ca si alti romani sa faca la fel pt ca marele avantaj al audiogalaxy era ca se gasea foarte multa muzica romaneasca...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 8:30 pm

Ce sa spun, mai? Mi-a placut site-ul destul de mult, si cred ca voi mai intra pe el, ca sa "cercetez" si restul.

Am insa o intrebare: ce este audiogalaxy? :confused: Eu sunt prea mica pentru a sti. Va rog frumos sa ma lamuriti, da?
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 09, 2002 12:12 am

Initial trimis de Melutza
Ce sa spun, mai? Mi-a placut site-ul destul de mult, si cred ca voi mai intra pe el, ca sa "cercetez" si restul.

Am insa o intrebare: ce este audiogalaxy? :confused: Eu sunt prea mica pentru a sti. Va rog frumos sa ma lamuriti, da?

ceva gen mediaseek :D
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii