Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 08, 2002 8:57 pm

In timp ce mai lucram pe la caietul de practica....am bagat un cd mai vechi..si mi-au atras atentzia urmatoarele melodii :

• Eric Clapton - My father's eyes
  • INXS - By my side
  • Terry Jacks - Seasons in the sun
  • The Crystals - He's a rebel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Iul 09, 2002 12:33 am

Deep Purple-Highway Star -o piesa in care Ritchie Blackmoore e in forma maxima...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde b0nechina » Mar Iul 09, 2002 8:23 am

Azi m-a desteptat donsoara Nitza (acu' fo juma' de ora, nu mai devreme), cu Tom Sawyer a lu domnii de la Rush. Acu' tot asta imi canta in cap, da' am de gand sa schimb placa.
Pentru ca ce am ascultat ieri merge si azi, cred ca am sa tocesc niscai mp3-uri cu Sfinx, si anume cam toate de pe Zalmoxe (mai putin Epifania si Kogaion, ca finca nu le am :( ).
Acestea fiind zise, have a nice day!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde K-gula » Mar Iul 09, 2002 11:06 pm

Machine Head - Davidian

super buna si aceasta trupa si melodie.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde angus » Mie Iul 10, 2002 4:58 pm

Moshule, am dat la prima pagina, sa vad ce vrea sa zica threadu' asta. Si, stupoare. In afara faptului ca unde ma duc, dau de tine, ceea ce deja nici nu ma mai mira, am mai dat si peste Sarah, ca sa constat cu uimire ca inca din primele zile ale lui februarie (adica 6 luni in cap) e fredonata la greu pe toate posturile de radio si TV, ca o visez si noaptea. N-as putea spune ca nu mi-a placut la inceput, dar ce e mult, nu e bun...Inca iti mai place?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 10, 2002 5:47 pm

Mai,angus ! Nu vezi care e titlul acestui subiect ? Melodii de moment , adica de moment,domnule ! Care itzi vin in minte la un moment dat,sau le auzi la radio...sa tzi se pune pata pe ele.
Sarah..imi placea atunci..pt. ca o ascultam in premiera. Acum nu mai imi place,pentru ca m-am plictisit de ea. Poate peste 1 an..o s-o ascult iar...si iar are sa imi placa....si iar o sa scriu despre ea.
Cam asta e !

oftopic : itzi pare bine sau rau ca dai peste tot de mine ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Iul 10, 2002 11:45 pm

With you there to help me-Uriaah Heep
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 11, 2002 1:00 am

Meat Puppets - Lake of fire

Vorba lu' Aliosha : "a avut dupa cine sa se inspire Nirvana " . Si tot el : "muzica d'asta nu se mai face in ziua de azi. cei de azi cred ca alternativul este Limp Bizkit sau Linkin Park ...."

Asa este,dragul meu Aliosha....ai mare dreptate.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 3:35 am

E 4 30 AM si eu tot nu am somn. Cred ca asta e si ora propice de intrat pe internet prin dial up fara sa risca disconnecturi din 10 in 10 minute.

Ascult Pixies - "Gouge away"
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde zuza » Joi Iul 11, 2002 7:51 am

Daca tot e vorba de melodii am si eu cateva care de cateva zile nu ma lasa in pace:
Bryan Adama+Melanie C- When youre gone
Mery J Blidge- Rainy days(super melodie)
blink 182-togeder for the kids sau ceva de genul asta:o
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Iul 11, 2002 9:30 am

cand am ascultat prima oara Meat Puppets - Lake of Fire, am creszut ca isi bate cineva joc de Nirvana :)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 9:54 am

Sper ca glumesti catharsis....

Si ca tot suntem la capitolul Meat Puppets, "The whistling song"
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 11, 2002 9:54 am

In primul rand....felicitari pentru monikaisinlove....pentru ca i-a trecut pe Blink 182 la melodii de moment ! Numele corect al melodiei este Stay together for the kids. ;)

Da,catharsis...si totusi Nirvana i-au copiat pe baietzii de la Meat Puppets. Si ca orice copiere..au facut-o mai prost...deci Lake of fire a celor de la Meat Puppets este incomparabil mai buna decat Lake of fire a celor de la Nirvana.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iul 11, 2002 11:08 am

bwahahaha catharsis ai dat-o-n buba si aici breh? nu ti-a ajuns pe rock :j

(acu' o sa zica: am facut o gluma)

ontopic: "These are the days of my life" - Queen

al draq de offtopic: am gasit un site care arata marfa si ma gandeam sa impusc mai multi iepuri, n-are-aface cu muzica... sau ...

Stonehenge
gaga

Mesajde K-gula » Joi Iul 11, 2002 12:04 pm

DMX feat. FAITH EVENS - I MISS YOU SO MUCH

K-gula.
K-gula

Mesajde SOD » Joi Iul 11, 2002 1:26 pm

Nenea K-gula,si eu ascult de sparg davidianu' lu machine.imi place de mor.videoclipu' e cacator.
azi avem in program Obituary - Gates To Hell
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Joi Iul 11, 2002 1:40 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mai,angus ! Nu vezi care e titlul acestui subiect ? [B]Melodii de moment , adica de moment,domnule ! Care itzi vin in minte la un moment dat,sau le auzi la radio...sa tzi se pune pata pe ele.
oftopic : itzi pare bine sau rau ca dai peste tot de mine ? :p [/B]

Mai moshule, nu stiu ce sa ma mai fac cu tine. Ca tare pricepi greu, trebuie sa-ti desenez mereu. Pai "melodii de moment" adica sunt toate, ca doar toate apar intr-un moment, sau le asculti intr-un moment dat. Sau poate ca stii tu freo medlodie care nu a aparut in niciun moment. Asa ca nu e clar din titlu ceea ce vrei de la sufletele noastre. Dupa cum bine constati si tu singur, mai devale, chiar dupa ce dai cu parul, postul se refera la melodii pe care ti se pune pata, ceea ce deloc nu e tot aia. Si odata ajunsi aici, iar sunt doua posibilitati: melodii de suflet, care ti-au placut mai mult decat altele, pe o perioada de timp bine determinata, sau melodii, in aceeasi categorie, aia cu pata, pe care nu poti sa le suferi, si totusi iti rezoneaza in creerasi, pen'ca le auzi tot timpul in mediu inconjurator. Pai vezi ce de ganduri contradictorii starnesti in mintile obosite ale utilizatorilor numai cu un titlu nevinovat, confuz si care lasa loc la interpretari?!
oftopic: da! :D :D
angus
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Joi Iul 11, 2002 2:03 pm

Initial trimis de K-gula
[B] DMX feat. FAITH EVENS - I MISS YOU SO MUCH

K-gula. [/B]

Placebo-Every Me, Every You
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 11, 2002 3:02 pm

Cu "Every me and every you" incepe superbul film Cruel Intencions.

Angus..lasa-ma in pace. Intelege ce vrei din acest subiect...si scrie ce itzi trece prin cap.

Melodia mea de moment : Meat Pupets - Lost ; este chiar mai frumoasa decat Lake of fire
Oribilul Mosh
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Joi Iul 11, 2002 3:43 pm

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Cu "Every me and every you" incepe superbul film Cruel Intencions.

mda ... ai ghicit :) de fapt imi place toata coloana sonora la Cruel Intention ...... ai o bila alba :P
alta melodie misto ?

Satisfy You-Puff DiDdy
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde b0nechina » Joi Iul 11, 2002 3:53 pm

Jerry Cantrell - Castaway.
Un bass bestial (mare maestru Trujillo asta), o chitara dura (aia ritmica e tampitica, parca se joaca) si un Cantrell cu o voce de nerecunoscut, undeva intre raposatul Staley si nenea Chris in tineretile lui.
Si, da, dom'le, e adevarat ca acest album seamana cu Dirt, e adevarat ca se simte nostalgia lui Cantrell pentru vremurile bune, e adevarat ca merita 4 stele jumate, e adevarat ca muzica din Seattle nu a murit.

PS Just for the record, alaturi de Cantrell si Trujillo, pe album mai apar Mike Bordin (tobe, ex-Faith No More) si... Chris DeGarmo!

PPS Acum doua zile e iesit pe piata ultimul Red Hot Chili Peppers (By The Way). Il asept cu nerabdare pe tarabele romanesti.

PPPS Mesajul este in proportie de 80% off-topic. Scuze pentru cei sensibili la astfel de detalii.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Mirela » Joi Iul 11, 2002 7:53 pm

The Cranberries-"Zombie"
de cateva zile ma obsedeaza melodia asta.
si inca una: Sarah McLachlan-"Angel",o superbitate de melodie.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Iul 11, 2002 8:12 pm

Si eu de abia astept sa ascult ultimul RHCP. Am vazut clipul de la "By the way" dar nu mi-a placut in mod deosebit. Imi aduc aminte ca nici de pe "Californication" nu mi-a placut prima melodia pe care au promovat-o ("Around the world" ?) dar albumul mi s-a parut la inaltime.
Aliosha

Mesajde angus » Vin Iul 12, 2002 4:16 pm

Deschid TV-ul- Sarah Connor , From Sarah with Love; deschid radioul - la fel; deschid forumul- tot Sarah; as mai deschide si o conserva, da' mi-e frica...:D
angus
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Iul 12, 2002 6:11 pm

Acum 2 zile am scris k with you there to help me e cantata de Uriaah Heep...well e Jethro Tull:)

Acum ascult Rolling Stones-Not Fade Away
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 7:56 pm

Whitney Houston - One moment in time

Am auzit-o la Uniplus. Dupa ce am auzit-o la Uniplus....Kaaza si-a facut datoria..iar in acest moment o ascult de pe hardul personal . :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iul 12, 2002 10:56 pm

Hm, nu stiu daca sunt tocmai ontopic, da' de vreo catva timp, ritmul care imi vine cel mai des in minte e unul preluat de la galeria stelista, si e unul din alea nesimtite. Ceva in genu': "Petre Florentin/La, la, la, la, la/ Du-te dupa Catalin/ La, la, la, la". Asta e, n-am ce sa-i fac! Astept injuraturi, banuri, whatever.
Daca vreti si o melodie, uite o recomandare (tare misto, dupa parerea mea): Godsmack - "I Stand Alone".

Si o chestie pentru angus: am spus-o de cateva ori unora de pe aici, iti spun si tie: pui prea mult la suflet unele treburi si n-ar trebui. Chiar conteaza cine e Neaga? Chiar conteaza care e ideea threadului? Pai vezi?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde K-gula » Sâm Iul 13, 2002 10:04 am

deca ar intra mai multi incompetenti ce nu cunosc muzica buna, pe aici si ar incerca sa asculte aceste melodii despre care noi tot spunem aici, sunt sigur ca s-ar schimba foarte mult atitudinea romanul in ceea ce priveste muzica de proasta calitate.

PHILLY`S MOST WANTED - what makes me.

K-gula.
K-gula

Mesajde MiG29 » Sâm Iul 13, 2002 5:09 pm

Bai bhuttu termina cu tampeniile astea k esti baiat destept:(

INXS-Never Tear Us Apart
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 13, 2002 9:31 pm

"Ash vrea durerea sa o iei...atunci cand te uitzi in ochii mei" . Cam asa canta o femeie in melodia ce tocmai am auzit-o la Uniplus.
Iar pe refren zicea unu : "tiger one,babe ! tiger one,babe ! "

Foarte marfa. Nu stiu nici cine o canta nici cum se numeste...dar mi-a placut.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica