Who's who?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 01, 2002 10:48 am

Azi cand sa intru in facultate..aud o voce groasa strigand dupa mine : "Oribilul Mosh ! Oribilul Mosh ! " . Cand intorc capul...Mr. Sopra.
Chiar daca nu se pune la intalniri ...am tinut sa va anuntz ...ca iar s-au intalnit cei mai importantzi 2 useri de pe fanclub ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 01, 2002 11:24 am

Initial trimis de angus

Dati-mi un sfat prietenesc si dezinteresat: chiar n-o sa regret toata viata mea daca ma intalnesc cu moshul? :D

Prieteneshte: o sa risti, o sa ai cosmaruri, o sa-ti para rau.
Nu e dezinteresat, ai sa dai o bere.

Ordine aleatorie:

1. capitanu;)
2. moshu :mad:
3. onk
4. kickass
5. manelos
6. rocker shomer
7. curly
8. bhuttu
9. vali
10.gio
11. lanceloata
12. sod (_omia salveaza romania)
13. afex (special l-am pus la 13 :M )
14.vortex :p (da breh, trece...)
15. rolf
16. hellfire
17. frozen+deathangel
19. aliosha
20. dyane
21. copilu'
22. tseposu

(mai e careva?)
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 01, 2002 11:27 am

Capitanu cine e ? Sopra ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Iul 01, 2002 1:38 pm

Initial trimis de DANA

14.vortex :p (da breh, trece...)
17. frozen+deathangel

trece, da greu, nu?

astia 2 s-au casatorit, de ce i-ai pus impreuna???
some people deserve to die
vali

Mesajde gaga » Lun Iul 01, 2002 1:44 pm

Initial trimis de vali

trece, da greu, nu?

astia 2 s-au casatorit, de ce i-ai pus impreuna???

Sunt de-o faptura si de-o zeama...
gaga

offtopic grosolan

Mesajde SOD » Lun Iul 01, 2002 6:49 pm

nea joao,nu ma dau bre ciumeg,sunt ciumeg!
si vezi cand o sa-mi rupi urechile, sa m-i le dai inapoi ca poate mai salvez ceva din ele!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

ontopic brutal

Mesajde gaga » Mar Iul 02, 2002 10:34 am

23. razvan de la acvaristi, omul datorita caruia acvariul colcaie acum de gupi
gaga

Mesajde angus » Sâm Iul 06, 2002 11:50 am

Uimitor cum cei mai multi dintre "greii" forumului se cunosc intre ei. Ati dat liste, dar nu prea v-ati inghesuit la compuneri. Mi s-ar fi parut mai interesant sa va dati cu parerea ce v-a facut sa va doriti sa cunoasteti unii useri, si cum a fost cand ati intalnit personajul real, fata de cel pe care vi l-ati creat ireal, doar din impresiile de pe forum. Eu nu-mi doresc sa cunosc pe viu oamenii de pe forum, si vroiam sa aflu daca asta este o defectiune a mea. Nu ca nu m-ar interesa sa am prieteni noi, dar am atat de putin timp liber ca nici cu cei vechi nu ma pot vedea dupa cum mi-as dori. Si forum-ul este ceva foarte comod. N-ai timp sau n-ai chef, apesi pe buton si gata.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iul 06, 2002 4:41 pm

Initial trimis de angus
Uimitor cum cei mai multi dintre "greii" forumului se cunosc intre ei. Ati dat liste, dar nu prea v-ati inghesuit la compuneri. Mi s-ar fi parut mai interesant sa va dati cu parerea ce v-a facut sa va doriti sa cunoasteti unii useri, si cum a fost cand ati intalnit personajul real, fata de cel pe care vi l-ati creat ireal, doar din impresiile de pe forum.

pai mah, noi, rockerii.. kickass, dana, rockeru'shomer, onk, deathangel, manelesux, curly, dyane, godessofhell, aphextwinz, frozen, tseposu, hellfire ne stim de la concerte si mai ales ca forumu nostru a fost fondat in august anu trecut si am avut timp sa ne cunoastem ca eram 20 de insi pe tot forumu si au fost multe concerte si betii petrecute impreuna.

propunerea cu intalnirea a venit pe bucati, m-am intalnit intr-o noapte pe chat cu kickass si am decis sa schimbam ceva muzici si filme. ne-am intalnit. apoi m-am intalnit cu dana, cu vocea ei de femeie serioasa, intr-o zi calduroasa si setoasa de vara. apoi a fost un mare meeting cu dana, kickass, tseposu, eu, deathangel (si cine mai era ??? ... nu merinosu...) am tras o betie si ne-am avzut la urmatoarele concerte. si a fost un concert, au fost 2, au fost 3, a venit dupa aia hellfire si am tras niste betii pe el in camin (de ploua cu casete cu depeche la geam la sopra) ....

de fapt, prima si prima intalnire a fost cu tsepoasa, care a venit de la brasov si a tinut mortis sa ne intalnim, ca sa ma cunoasca, dupa ce ne emailasem vreo 2-3 luni... :D absolut inocent, nu va ganditi la prostii.

meetinguri faine au fost cu dana, care m-a sunat la scoala si dupa voce eu ma gandeam... mama, sa vezi ce tanti dragutza o sa vina la meeting, imbracata in taior si cu coafura regulamentara, da n-a fost sa fie.

cu onk, care era muci de beata..

cu aphex, cu care mi-am gasit o pasiune comuna ... sa o dam pe dana cu capul de ... orice

si altele la fel de frumoase. mai tii minte cum ne-am casatorit soatzo??? vezi ce a facut bautura din noi??? daca era beti de ajuns, nu se intampla!!! :o
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 6:01 pm

M-am intalnit si eu cu o parte din aceata ceata de huligani....ce isi zic rockeri. Sunt nite golani notorii....adica cel putin Dana,Kick Ass si Onk.
Vali este linistit si la locul lui. Nu mi-a facut probleme.
In schimb Dana...a turnat juma' de bere pe camasa mea de duminica.
Nu am amintiri placute legate de ei ! :mad:

.........

Rolf..este un intarziat. De cate ori m-am intalnit cu el..a intarziat. Prima oara cu 20 de minute. A doua oara cu juma de ora !!! (ce e drept eu am intarziat cu 1 ora..astfel ca m-a asteptat saracul Rolf..30 de minute :D ) .

Sopra e binevoitor si politicos. Nici nu itzi vina a crede ,dupa cum se comporta in viatza reala....ca este seful cel de temut de pe forum !

bhuttu e linistit si jovial. Foarte calm. Apeleaza intodeauna la duhul blandetzii cand vorbeste cu un om.

Cam atat imi vine in minte acum !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Lun Iul 08, 2002 12:30 pm

Vali, Moshu, ce frumos ati zis mai sus! Bravo, asta-i spiritul threadului. Astept cu interes si dreptul la replica al nominalizatilor...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Iul 08, 2002 10:25 pm

De la inaltimea linistii si jovialitatii mele, enervata momentan ca se afla la 90 de Kilometri de netu' lui drag, apelez la duhul blandetii pentru a va spune ca i-am cunoscut pe onor urmatorii:

1. J.A.Tiranu - am fost colegi de liceu 3 ani, de regie 2, de camera 1
2. Andrei - la un asa-zis "chill out" al copiilor epocii house :)
3. SOD - la un concert Vama Veche in Backstage
4. KickAss, onk, Dana - la o iesire (nervoasa:con: ) in Laptarie
5. Oribilul Mosh - aproape intamplator, la SOD in birou
6. Aliosha, Sopra Tutti - in camera celui de-al doilea

Parerile mele despre ei (si despre alti cativa) le gasiti pe "Top Useri", tot pe forumul asta. Sa invie cineva threadul ala!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

eu aici??????

Mesajde lulutza » Vin Iul 12, 2002 6:50 pm

aici chiar ca nu am ce cauta!!! nu cunosc pe nimeni.... si cred ca nimeni n-o sa ma cunoasca pe mine.... Moshule, care e berea ta preferata? pura curiozitate..:con:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 6:52 pm

Amstel

Nici chiar cu mine nu vrei sa te intalnesti ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lulutza » Vin Iul 12, 2002 7:01 pm

merci pt informatie. tinand cont de varsta mea si a ta este foarte posibil sa nu vrei tu sa ma vezi pe mine.
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 7:13 pm

Pai..tocmai..varsta ta este un mare atu...si vreau sa ma intalnesc cu tine ! :p
Sper ca bei macar 2 beri / sedintza ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lulutza » Vin Iul 12, 2002 7:23 pm

nu cred ca tzin 2 beri......
si urasc foarte mult femeile bete, fete sau cum vrei sa le zici!!!!
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 7:24 pm

Bine ! Atunci..sa bei Cappy de grape sau Santal de piersici ! :hehe:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iul 13, 2002 10:16 am

moshule, putza ta mica nu mai are trecere decat la minore sau la din astea imbatate? ca o vad dublu?

"M-am intalnit si eu cu o parte din aceata ceata de huligani....ce isi zic rockeri. Sunt nite golani notorii....adica cel putin Dana,Kick Ass si Onk.
Vali este linistit si la locul lui. Nu mi-a facut probleme.
In schimb Dana...a turnat juma' de bere pe camasa mea de duminica.
Nu am amintiri placute legate de ei ! "

hmm, dana ne ameninta cu o iesire nervoasa si te invitam la una mica cu noi, si promitem ca suntem cuminti :d :D :d :D numa sa se imbete kicku si avem distractia asigurata :D

dana, ascunde tot ce ai cotodent si e de valoare. si sa nu uitam sa strangem covoarele si sa nu facem wrestling

moshule, da vii, ca suntem cuminti (vorba vine, sa bagam ceva megadeth si nu mai iesi viu de acolo pana nu dai din cap cu noi)
vali

Mesajde vali » Sâm Iul 13, 2002 10:17 am

Initial trimis de DANA

Sunt de-o faptura si de-o zeama...

cu angelu am dubii, e doar fanatic, cu alalalt... eh, lasa ca mai sunt sicrie in tzara asta
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 13, 2002 5:04 pm

Sa va fereasca sfantu..sa ma imbat eu alaturi de voi. Ca fac urat de tot. Tre sa imi zicetzi toate cele 29 de echipe din NBA..cu titulari sau rezerve.
Intreaba-lpe Aliosha....ca stie despre ce e vorba.

Iar la betzie nu fac wresling...in schimb fac Mortal Kombat. imi inchipui ca sunt Sub Zero si aia..si sar la gatul vostru.....scuip pe voi precum Reptile..cu acid spit :) .....si cate si mai cate.

Cat despre putza mea..si minorele..te inseli. Intreab-o pe stimata ta prietena Dana..ce propunere i-am facut. Si nu am auzit sa zica NU ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iul 13, 2002 10:13 pm

da in loc de alea 29 nu e mai bine sa varsam ceva bere pe tine si tu sa te superi si sa pleci ?

cat despre nevasta-mea, mai bine nu te baga :mad:
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 13, 2002 10:27 pm

Dar mai bine decat sa turnatzi bere pe mine..nu ar fi mai indicat ca noi doi sa ne batem corp la corp ? Eu zic...ca ar fi mai bine !

Cat despre nevasta'ta......nu ma pot abtine ! Ce sa-i faci ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iul 15, 2002 8:41 pm

Azi am avut deosebita placere sa intalnesc trei membri venerabili ai acestui forum...
1.Oribilul....in realitate, deshi nu vrea sa recunoasca, e exact cum e pe forum, linishtit (nu nebun cum mi-l inchipuiam), gata sa vorbeasca cu oricine despre orice...in trei cuvinte : super de treaba
2.Aliosha...de 1000 ori mai caterincos decat pare pe forum, m-a facut sa rad cu lacrimi la povestioarele sale...
3.SOD...mai mult in treacat, nu shtiu dak am schimbat 3 cuvinte cu el...(btw, nu m-ash fi ashteptat sa aiba ditamai barba!!!)

In concluzie, o experientza interesanta pe care ash vrea s-o repet cat mai curand posibil...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Decret

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 15, 2002 8:59 pm

Iar eu am avut deosebita placere de a bea o bere alaturi de ....Decret ! La inceput cand ii citeam mesajele pe forumul Steaua..credeam despre el ca este un vagabont. Un tzigan...care stie numai despre fotbal.
Dar...Doamne Dumnezeule..ce greseala am facut. Este un om minunat...linistit si la locul lui dar in acelasi timp caterincos. Stie o multime de chestii baiatul asta la cei 16 ani ai sai. Am vorbit cu el de vremurile romantice din sport ! Stia de Senna stia de marii jucatori de pe vremuri. Vreau sa va spun ca povesteam cu Decret..ca si cum ne cunosteam de o viatza. Timpul a fost prea scurt pentru cate am avut de povestit.
De'abia astept sa-l revad pe domnul Decret.....si am impresia ca saptamana asta vom manca niste mici impreuna ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iul 19, 2002 12:57 am

Si doua cazuri invers (adica intai i-am cunoscut in realitate si dupa aia i-am corupt sa intre pe fanclub):
1.mausy2000 - cunoscut in propria-mi camera, el fiind un bun prieten al propriului meu coleg de propria mea camera
2.edd_alx - pe care l-am cunoscut acu' vreo 16 ani... cand s-a nascut.

PS: Imi pare din ce in ce mai rau ca l-am cunoscut pe moshu'.
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 19, 2002 1:04 am

Initial trimis de bhuttu
Imi pare din ce in ce mai rau ca l-am cunoscut pe moshu'.

De ce ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Iul 19, 2002 1:42 am

Iti explic eu la o bere. A, si mai am o intrebare: Animalutza_XXX, de unde ai aflat parola lu' Moshu'?
bhuttu

Mesajde PuturOSU` » Vin Iul 19, 2002 4:18 am

bine de mine ca nu stiu pe nici unu`!
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Iul 19, 2002 6:46 am

Puturosu'... la ritmul in care postezi... o sa ii cunosti pe toti curand :D.... totul e sa citesti si ce au scris ei ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma