Cine are o idee despre cum pot sterge un subiect?!?
Va rog eu mult de tot! Ajutati-ma!
Intrebare foarte importanta
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vai ce lume sadica, nu sariti si voi sa ajutati copilu la nevoie?
Pai io zic ca mergi la primul mesaj, apesi pe modifica si bagi un click in patratelul langa care scrie STERGE. SImplu?
Pai io zic ca mergi la primul mesaj, apesi pe modifica si bagi un click in patratelul langa care scrie STERGE. SImplu?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
cum imi pun poza sub username?
Mai oameni buni...am si yo o intrebare...cum imi pot pune poza sub nick, si eventual, cum pot schimba "Junior Member" cu altceva?
Stefan, a simple Debian user.
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
- packardb
- Junior Member
Ar fii bine sa puneti intrebarile astea la forumul "Sugestii, probleme si reclamatii" daca vreti raspunsuri...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nu poti sterge decat ultimul post al tau si asta intr-un interval de timp de trei ore de la crearea lui (a spus Zgubilici cum se face). Poti sa stergi un thread numai daca este format dintr-un singur post, dar cu aceeasi conditie ca mai sus: sa nu fi trecut mai mult de trei ore de la crearea postului.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
AM SA PUN SI EU O INTREBARE
CE FACI DACA ESTI INTR-O TARA STRAINA SI MORI DE PLICTISEALA (CA MINE) SI MAI AI DE STAT ?
- MELANIA
si eu am aceasi problema.. iti dau un sfat... mergi mult la shopping... io asta fac sa mai omor din plicitseala.. in ce tara esti acum?:confused:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
sau poti incerca varianta 2: te culci cu primul boschetar pe care il intalnesti... senzatii tari garantate si monotonia alungata
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Re: AM SA PUN SI EU O INTREBARE
Initial trimis de MELANIA
CE FACI DACA ESTI INTR-O TARA STRAINA SI MORI DE PLICTISEALA (CA MINE) SI MAI AI DE STAT ?
esti intr o tara straina si mori de plictiseala?geez...:confused:
- Gavozdita
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii