Ce spuneti de Daniela Gorfy

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde tre » Lun Iul 08, 2002 12:29 am

Initial trimis de Melutza
:eek: Ba, sa mor eu!!! Cum poate spune cineva ca aia este cea mai tare vedeta din Romania? Este o .... (no offense pentru admiratori!)

pai cine-a zis asta?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 1:02 pm

Mai multi...:)
Kayla

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 5:39 am

Initial trimis de Melutza
Mai multi...:)

adu-i aici sa-i "caftim" :D
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde zuza » Joi Iul 11, 2002 6:10 am

Ce aveti mai cu aia? Alte subiecte mai bune nu gasiti?:mad:
Lasati-o si voi in pace ca oricum a facut tot poporul misto de ea atunci cand sa apucat de striptis la tampenia aia de emisine a Mihaelei Tatu.
Eu in locul ei nicin-as mai iesi din casa. In orisice caz e de domeniul trecutului si in 2 luni parca vad ca nimeni nu o sa-si mai aminteasca de ea.:a
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 6:19 am

Initial trimis de monikaisinlove
Ce aveti mai cu aia? Alte subiecte mai bune nu gasiti?:mad:
Lasati-o si voi in pace ca oricum a facut tot poporul misto de ea atunci cand sa apucat de striptis la tampenia aia de emisine a Mihaelei Tatu.
Eu in locul ei nicin-as mai iesi din casa. In orisice caz e de domeniul trecutului si in 2 luni parca vad ca nimeni nu o sa-si mai aminteasca de ea.:a

personal,n-am nimik cu ea,numai ca e degeaba pe piata muzicala,parerea mea...
anyway...spunea intr-o emisiune ca se simte foarte jenata atunci cand este invitata la o emisiune si nu apuca sa cante...
mi se pare o aberatie din moment ce face pleibec,nici nu se poate numi cantat,doar se mai balangane prin platou 5 minute...:a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde zuza » Joi Iul 11, 2002 6:23 am

De parca ar fi si singura. Dar ce spui tu acum mi se pare prea de tot. Cine draq crede ea ca vrea sa-i asculte tampeniile?:mad:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 6:25 am

asta ma intrebam si eu...
acum are si dansatori si putina coregrafie sa mai atraga atentia breslei masculine :a
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 1:34 pm

Eu nu inteleg de ce s-a lansat in muzica! Este doar o coafeza amarata... Are "cabinetul" foarte aproape de mine...:a
Kayla

Mesajde PuturOSU` » Joi Iul 11, 2002 9:52 pm

e de belea
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 9:30 am

Adica...:confused:
Kayla

Mesajde Unregistered » Mar Noi 26, 2002 5:59 pm

Am vazut pozele ei din plboy: YAK! Dar nu-mi pare rau! Acum tot restul femeilor par atat de frumoase!!!

Dar si fotograful si-a batut joc de ea! Well done man! Lumina aranjata foarte eficace! Umbrele accentueaza pana la parodie defectele din care-i este alcatuit corpul. Ambele.

O-ntreba cineva la TV in legatura cu silicoanele ei. I-a raspuns ca asa le-a vrut ea. Si-a explicat: toate vor sani ridicati si asa si pe dincolo.... ea a vrut sa fie altfel! Si cu asta a cam demonstrat si ce are in cap. Parerea mea. Ca vad pe-aici ca sunt unii carora li se scoala dupa gyoarfa! That's sick!

Mai bine necrofag, fucking shiiiiiiiit!
Unregistered

:)

Mesajde Nanuka » Dum Dec 21, 2003 10:45 am

Mie mi se pare amuzanta Daniela.

Sunt sigura ca are pe cineva tare in spate care o sustine..altfel nu-mi explic cum ar putea sa reziste in Mass-media.

Este extrem de stupida si vulgara.Incearca sa fie cat mai sexy si cat mai socanta...dar..din pacate ii iese pe dos...cand o vad..ma duce cu gandul la o scena prost jucata care trebuie reluata si reluata din nou..

Nu are pic de farmec..imi pare rau pt ea...

Nanuk.
Nanuka

Mesajde SiMiCs » Dum Dec 21, 2003 11:07 am

hahahahahahahaha ..Daniel@ ..:)) e una dintre cele mai mari proaste pe care am vazut`o vreodata..nu o sa uit niciodata ...cand a venit la emisiunea Mihaelei Tatu.."Marea demascare" parca..si isi aruca chilotzeii :lol: prin studio...nu cred ca e normala saraca!!...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

4465

Mesajde baixinho© » Dum Dec 21, 2003 12:04 pm

Initial trimis de SiMiCs
Daniel@ ..:)) e una dintre cele mai mari proaste

ai stat de vorba cu ea macar doua minute? atunci taci. toti v-apucati si comentati din ceea ce vedeti la televizor sau dupa ce trageti o concluzie in urma a ceea ce cititi in ziare.
dreptul la opinie? sa fim seriosi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde The Baby Girl » Mar Dec 23, 2003 4:47 pm

Nu am nimic cu Daniel@ Gyorfi, insa sunt de parere ca un artist trebuie sa socheze intr-un felpentru a ramane in atentia publicului . Ca socheaza pozitiv sau negativ nu mai conteaza... Este parerea fiecaruia sau mai bine zici nu poti sa te caci in gustul omului. Daca pererea ta ca a-si arunca chilotii in direct este vulgar sau scarbos sau ...zi cum vrei, ti-o respect. Eu insa sunt de parere ca a vrut sa socheze si a reusit!!! Bravo ei: toate ziarele au scris si dupa 2 ani inca se mai vorbeste despre ea. Albumuele ii sunt cumparate din curiozitate, nu numai din placere...
A avut curaj fata pentru ce a facut atunci si pentru felul ei de afi, in general!
Eu o felicit, in ciuda tuturor opiniilor voastre, care repet, le respect!Dar ganditi-va ca vorbim de B]artist[/B] si atitudinea sa.
Just think about it...

By the way: nu are pe nimeni in spate...Se mentine singura si asta ii confera acea imagine de power-woman...Parerea mea!
The Baby Girl
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Dec 29, 2003 6:26 pm

Mai canta si ea in concerte de manelisti, ca altii nu o mai invita. Oricum e printre putinele care a recunoscut ca si-a pus silicoane , nu ca altele . Arata super penal, si roscata arata si mai rau da asta e imaginea cea mai potrivita pt ea.
Unregistered

Mesajde dan » Mie Dec 31, 2003 1:38 am

O sa fie la Antena 1 de rev la emisiunea lu'Negru in echipa antimanelisti. Go Danielaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
dan

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii