articol "Ipocrizia, nepotismul si pilele in muzica romaneasca"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

articol "Ipocrizia, nepotismul si pilele in muzica romaneasca"

Mesajde vali » Sâm Iun 15, 2002 2:12 pm

m-am dat recent pe web, pe situl http://www.muzicabuna.ro si am citit un articol interesant:

http://www.muzicabuna.ro/art/art7.htm

comentariul meu vis-a-vis de articol

titlul mi se pare inspirat, dar sa vedem ce urmeaza.

valahia nu a scos piese obscene ... "pula, pizda coiaele" si "suge pula, fata mea" erau ceea ce se numeste "proba de studio", adica trupa vine in studio si testeaza posibilitatile, de obicei cu o bucata cunoscuta, alteori cu compozitii proprii. piesele alea au aparut doar pe internet, nu si pe un album de-al lor.

de cand n-au mai scos double material muzical? din 2000-2001, daca imi aduc bine aminte, ca dadeam "spune daca vrei" la radio. shi de atunci nu a mai auzit nimeni nimic de ei.

costi ionita e un distrus

adian despot sa mai taca, pentru ca scoala vedetelor l-a lansat. nimanui nu ii placea ce compunea teicu pentru trupa aia, da mai toti au ajuns "sus"

boombastic mai mult se impart si despart decat sa cante

dinu maxer, maxer. daca nu stii a scrie corect, de ce te bagi?

din intamplare, il cunosc pe fratele anemonei, fosta la asia, si ala era motivul, deci iar esti neinformat. trupa si-a facut acum sau si-o va face

buna faza cu oliver, mai ales ca el e cam migrator de felul lui. banuesc ca nu s-a auzit pe aici de "compania de sunet" decat de rockerii mai vechi.

parlament nu a scos decat un album, frecand menta 2 ani, pana sa apara spitalul de urgenta. deci in 2 ani aia nu au facut nimic. omu era normal sa plece, la fel ca si delia de la double d. tu ai sta 2 ani degeaba, ca poate poate pica?

"facem muzica de acest fel pentru ca asta cere publicul" - ai facut ceva economie la viata ta? daca ai trecut intr-a 11a cred ca da. atunci poate iti aduci aminte de sintagma "cerere si oferta". a fost creata o cerere pentru produsul X, oki, facem 20 de trupe care sa cante alternativ.

ce sa mai zic? :confused: gramatica schioapata pe alocuri, de obicei dupa virgula se lasa spatiu ... multe informatii sunt luate dupa ureche sau cine stie de unde (nu cumva citesti atac la persoana?). cam slabuta treaba, cu pilele si alte alea. ma bucur s avad ca la capitoul exemple stai tare
some people deserve to die
vali

Re: articol "Ipocrizia, nepotismul si pilele in muzica romaneasca"

Mesajde Dj50 » Sâm Iun 15, 2002 2:21 pm

Chiar era nevoie sa citezi tot articolul?

Imi pare bine sa vad ca inca ne mai vizitezi din cand in cand ...
Dj50
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iun 15, 2002 2:27 pm

hai, treaca de la mine, sa mai iei si tu cateva sute de hituri :D

va vizitez mah, ca si voi bagati ochiul pe la mine. si de ce nu as face-o? ca doar am shi eu numele prin situl ala :D
vali

Mesajde dinu » Sâm Iun 15, 2002 3:03 pm

Mie mi se pare ca articolu cu pricina enunta ce se cam stie de toata lumea. N-are mesaj, n-are stil si mai e si inexact.
dinu
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 16, 2002 1:00 am

Initial trimis de dinu
Mie mi se pare ca articolu cu pricina enunta ce se cam stie de toata lumea. N-are mesaj, n-are stil si mai e si inexact.

ma.... iar spirit de turma? a dat unu tonu si-acu tuturor li se pare ca e naspa articolul? sta de vreo 2 luni articolul ala aici..de ce nu v-ati gasit mai devreme sa-l criticati?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Iun 16, 2002 1:19 am

Pen' ca nu l-am citit. DUH !!! Si chiar daca l-am citit, nu l-am gasit suficent de revolutzionar sa facem un thred despre d-sa. Acuma, daca tot l-am citit si a si facut careva thred... Auzi bah, ce observ eu, ca numa astia din turma par'ca avem o parere despre articol. Tu ai vreuna sau ti-ai gasit doar sa dai cu cainii-n bolovani.
dinu
Junior Member

Mesajde tre » Dum Iun 16, 2002 2:38 am

Initial trimis de dinu
Pen' ca nu l-am citit. DUH !!! Si chiar daca l-am citit, nu l-am gasit suficent de revolutzionar sa facem un thred despre d-sa. Acuma, daca tot l-am citit si a si facut careva thred... Auzi bah, ce observ eu, ca numa astia din turma par'ca avem o parere despre articol. Tu ai vreuna sau ti-ai gasit doar sa dai cu cainii-n bolovani.

am citit mai demult articoluL....asa ca scuze daca nu tin minte fiecare pasaj, litera cu litera...
daca tii neaparat o sa-l recitesc sa-mi dau cu parerea...

'si mie mi se pare acest articol asa si pe dincolo .... '
tre
Junior Member

Mesajde vali » Dum Iun 16, 2002 1:30 pm

trecool... salbutza atitudinea

PS: mi-am adus aminte cine esti...dupa llinkul din profil.
vali

Mesajde tre » Lun Iun 17, 2002 1:59 am

Initial trimis de vali
trecool... salbutza atitudinea

PS: mi-am adus aminte cine esti...dupa llinkul din profil.

eu tot dupa link mi-am adus aminte cine esti ;).

care atitudine ii slabuta?
tre
Junior Member

4 all!

Mesajde CCMUSIC » Mie Iun 19, 2002 11:58 am

Thred despre acest subiect am facut inainte de publicarea articolului, thred numit"semnal de alarma" asa ca esti prost informat ,dupa aceea am fost contactat de moderator si vad ca acum a aparut si acest thred despre articol.Ce-am scris acolo este ceva din ceea ce ma deranjeaza in muzica noastra,despre informatii nu zic ca sunt 100% sigure dar eu asa vad ca sta treaba pe la noi.Pentru cei care au argumente impotriva celor afirmate in articol chiar sunt bucuros sa le prezinte si as dori sa ma insel in legatura cu acest subiect dar deocamdata eu asa vad lucrurile .Eu am tras doar un semnal de alarma restul puteti sa-l faceti voi,aratati ca va pasa de ceea ce se intampla in muzica romaneasca! :)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde dinu » Mie Iun 19, 2002 3:14 pm

Chestia e ca n-ai prea tras nici un semnal de alarma. Articolul tau intra in categoria "mie asa-mi pare si sunt necajit tare". N-are adicatalea un mesaj sau "voice" cum zice americanu. Ete cum incepe: "Cel mai mult urasc in muzica". Acuma sincer... pe catzi dintre cititori crezi ca-i'ntere ce urasti tu cel mai mult in muzica. Si nici nu prezinti cine stie ce lucruri noi si spectaculoase. Ce zici tu acolo tzine mai mult de cultura generala shi se cam stie. (Asta valabil pentru informatiile cu oarecare exactitate. Ca despre celelalte....). Sorry da cam asta e treaba cu articolul tau. Nu e nici revolutionar, nici semnal de alarma, ci o lamentatie la adresa peisajului mioritic din muzica romaneasca.
dinu
Junior Member

Mesajde vali » Mie Iun 19, 2002 9:39 pm

ti-am aratat ce ma deranjeaza...ce vrei mai mult???
vali

Mesajde CCMUSIC » Sâm Iun 22, 2002 9:57 pm

Daca zici ca n-are nici un mesaj te inseli amarnic.Sunt multi care sunt de acord cu ceea ce am scris eu avand si ei la randul lor aceeasi parere.Ce lucruri spectaculoase vreai sa spun? Eu aici nu fac nici o dezvaluire, fac un fel de trecere in revista a ceea ce se intampla la noi in muzica.Dar tu de ce te simti atacat?Faci cumva si tu parte din randul acestora?
Daca nu ti-ai putut da seama, mesajul era foarte simplu:fanii ar trebui sa fie mai atenti ce muzica cumpara iar artistii, daca intr-adevar vor sa fie niste artisti adevarati,sa se respecte mai intai pe ei prin muzica pe care o fac si astfel vor primi si respectul fanilor.Totul e un schimb,dar trebuie sa fie un schimb corect:artistul creaza muzica ce ii place,pe care o simte iar fanul la randul sau,asculta si cumpara ceea ce doreste, ce-i dicteaza inima. :)
CCMUSIC
Junior Member

Pt.Vali.

Mesajde CCMUSIC » Sâm Iun 22, 2002 10:39 pm

Sa facem cunostinta pentru inceput.Ma numesc Claudiu si am 22 de ani.
Cat despre Valahia proba la care te referi presupune sa inregistrezi o piesa intreaga cu invective ,versuri de altfel foarte elevate?Stiu ca au aparut doar pe internet dar asta nu ii face sa fie mai putini vinovati,pentru ca fanii lor au o anumita imagine despre ei.In cazul in care ar asculta unul dintre pusti sau pustoaice(ca astia-s fanii lor) piesele lor cred ca n-ar avea o parere stralucita.
Cat despre Dinu recunosc ca i-am scris gresit numele.
Chestia cu Anemona ziceai ca nu-i adevarata.Atunci de ce dupa vreo doua saptamani a aparut in popcorn un articol cum ca ar vrea sa-si faca formatie cu Andrei(ex Gaz pe Foc)atunci nu mai era ocupata cu scoala?
Am vazut ca esti foarte bine informat si ca ai multe informatii si cunostinte in lumea muzicii, asa ca te invit sa spui mai multe despre aceasta lume a pilelor, a ipocriziei cu care cred ca ai dat si tu piept,sa faci mai multe dezvaluiri caci se pare ca asta se asteapta.
Prin articolul meu am vrut sa-i fac pe restul sa ia o atitudine in legatura cu aceste probleme care trag muzica noastra in jos.
Cred ca muzica pe care o faci trebuie sa fie o expresie a ceea ce simti , a ceea ce-ti place cu-adevarat sa faci, pentru ca numai asa se poate naste arta adevarata altfel totul n-ar fi amagire.Dar daca vrei sa aflii parerea mea despre acest subiect intra pe thred-ul unde am spus in mod explicit tot ce gandesc despre acest subiect.
Si stii tu treaba aia cu tot romanul se pricepe sa critice.Sa te vad pe tine ce dezvaluiri aduci in discutie daca tot te lauzi ca stii asa de multe.:)
CCMUSIC
Junior Member

Re: Pt.Vali.

Mesajde vali » Dum Iun 23, 2002 1:44 am

toar'su copil:

1. nu ma intereseaza numele tau.
2. probele de studio nu sunt menite pentru urechile publicului larg, fiind doar o ciorna...un exercitiu. daca nu stii, de ce te bagi?
3. omu lu dumnezeu, anemona a plecat acum mult timp... din motivul de mai sus. si tu plangi ca acum, cand ar fi putut si vrut sa se intoarca la vechiul loc de munca, acesta a fost ocupat? esti cretin?
4. nu iti spun nimic, te las sa mori asha cum esti. cam ce ai vrea sa spun? citeste si tu prin ziare, treci prin filtrul propriu...si te-ai scos. (prin ziare nu inteleg libertatea, national sau evz). nu scriu, ca nu mi-a cerut nimeni. sa vina mircica si serbanica sa imi ceara un articol si apoi mai vorbim. :D

"Prin articolul meu am vrut sa-i fac pe restul sa ia o atitudine in legatura cu aceste probleme care trag muzica noastra in jos." - si te-ai facut de tot kktul. daca taceai...

inca o dovada ca freci menta aiurea: "Si stii tu treaba aia cu tot romanul se pricepe sa critice.Sa te vad pe tine ce dezvaluiri aduci in discutie daca tot te lauzi ca stii asa de multe." asta e un fel de "maestre, invata-ma" si apoi te ratoiesti la mine. pai, dracu, hotaraste-te odata. citeste si tu ceva carti, eventual cauta o indrumare cand mai ai initiative din astea inteligente sa scrii articole (aici e si vina lor ca te-au publicat)

"Sunt multi care sunt de acord cu ceea ce am scris eu avand si ei la randul lor aceeasi parere." - da-n pula mea, tu unde ai invatat sa scrii romaneste? la moscova?

"masa mea de acasa are 4 picioare". e o afirmatie si 1 miliard de chinezi sunt de acord cu mine. ce rost are sa publici 3 randuri in care sa spui ca presedintele romaniei e chel, cand asta stie toata lumea? vezi tu, aici toti aveti impresia ca puteti sa scrieti, numai ca nu e asha, nici tu, nici fostii mei colegi de facultate, artisti in timpul liber, ati crezut ca e simplu sa asterni randuri pe hartie, randuri care vin de la sine, fara sa faci un prea mare efort. ziaristica nu e pentru toata lumea

"Eu aici nu fac nici o dezvaluire, fac un fel de trecere in revista a ceea ce se intampla la noi in muzica.Dar tu de ce te simti atacat?Faci cumva si tu parte din randul acestora?"

acestora al cui? la cine te referi? in romaneste, daca se poate
nu-s muzician, doar un student cu prea mult timp liber

"fanii ar trebui sa fie mai atenti ce muzica cumpara"

da tu esti imbucurator de prost, mah. tu crezi ca pe mine ma intereseaza cu mick jagger si-o trage cu barbati? sau cu david bowie? crezi ca imi pasa ca freddie mercury (RIP) era pe invers? ce are pula cu prefectura? daca face muzica buna, o sa cumpara, indiferent de ce se scrie in presa. de aia artistii vand, iar cainii latra in continuare...pana cand isi vor primi banii de la artisti.

Acesta este un mesaj de la CCMUSIC din Fan Club
Textul mesajului:

Imi pare bine ca stii asa de multe despre muzica romaneasca si te rog sa-mi spui si mie cateva chestii de culise,.Sunt foarte interesat de acest subiect si cam orice despre muzica.

cam ce ai vrea sa stii?

dupa anumite semne de punctuatie, se lasa spatiu liber ( se apasa tasta aia lunga ) pentru ca asa a vrut anton pan. deci, dupa virgula lasi spatiu

in concluzie... ciocu mic
vali

Re: 4 all!

Mesajde vali » Dum Iun 23, 2002 1:50 am

Initial trimis de CCMUSIC

aratati ca va pasa de ceea ce se intampla in muzica romaneasca!

da, nu le cumpar albumele si nu ma duc la concertele lor
vali

Re: Re: Pt.Vali.

Mesajde Dj50 » Dum Iun 23, 2002 6:46 pm

Initial trimis de vali

nu scriu, ca nu mi-a cerut nimeni. sa vina mircica si serbanica sa imi ceara un articol si apoi mai vorbim. :D

Ia, bai valerica, uite, te rugam foarte frumos (ba chiar te imploram) sa scrii un articol. Arata-le tu cum se face!
Dj50
Junior Member

Mesajde CCMUSIC » Mie Iun 26, 2002 2:08 pm

Apropo de gramatica "rade ciob de oala sparta", iar daca tu crezi ca prin invective si injurii te faci mai bine inteles, si-ti impui respectul te inseli amarnic, nu faci decat sa-ti dai cu firma in cap.
Eu am venit cu ganduri pasnice dar se pare ca am fost prost inteles.
Nu mai zic nimic, si nu pentru ca nu as avea ce, ci pentru ca, se pare ca n-are rost din cauza unor oameni ca Vali.
Bine ca esti tu destept si le stii pe toate iar restul sunt prosti.
Cred ca am spus tot ce era de spus.:)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde vali » Mie Iun 26, 2002 9:10 pm

Initial trimis de CCMUSIC
Cred ca am spus tot ce era de spus.:)

ce sa zic...daca doar atat...mai bine lasa :rolleyes:

btw, la multi ani
vali

Mesajde vali » Joi Iun 27, 2002 8:30 am

uite un inceput de articol moshule

sa lamurim un lucru: azi, in romania, nimeni nu canta de placere. ah, ca au inceput pentru ca voiau sa faca muzica si au ajuns al gunoi...asta e alta mancare de peste. artistii intra in muzica doar pentru a face bani si doar pentru a deveni faimosi. "eu cant ceea ce se cere" - celebra afirmatie a minodorei ( care ba canta dance, ba canta manele, ba acum canta blues - de fapt manele mai lente, ca nu o tine vocea) nu ar fi trebuit sa mire pe nimeni, pentru ca aici depinde totul de cerere si oferta. daca se cauta un anume stil de muzica...casele de discuri asta vor promova.

valahia - au lasat practic stilul de manele lesinatoare cu "banii si fetele", piesa care s-a ridicat datorita "omenirii" unor baieti care aveau radiouri pirat, unde piesa era difuzata de zeci de ori pe zi. la vremea aceea constituita din mihai traistaru (singurul nume din trupa, participant la cateva editii ale festivalului de la mamaia, colg de camera si de "mancat paine cu mustar" cu alte stele cazatoare ale muzicii), stomatologul cu ceva pile in constanta costi ionita (pile mai ales datorita maica-sii) si dorin topala, singurul necunoscut. un an dupa despartirea de trupa, costi a folosit numele formatiei in scopul promovarii trupelor lui.

hora - o trupa lansata cu ajutorul ro-maniei, si-a castigat notorietatea intr-un mod mai putin obisnuit: nurii fetelor i-au atras atentia ministrului agathon, care, cu flerul lui, s-a gandit ca fetele ar fi o marfa buna de export, asa ca le-a luat la toata targurile de turism din europa, unde fetele au concertat.

asia - trupa facuta de adrian ordean (muzician de studio si fost chitarist la compact) la insistentele lui florin ionescu (fost baterist la directia 5 si la chestiunea zilei, actualmente manager al trupei si amant irina). trupa a tinut pana cand ordean a terminat inspiratia si a inceput sa plagieze la greu (antecedente are de pe vremea compactului, asa ca noile "compozitii" nu mai mira pe nimeni).

axxa - fosti 4, acum 2 (din cosiderente financiare), baietii s-au lansat la festivalul de la mamaia de acum 3 ani, nu prin calitatile muzicale, ci prin o campanie de presa si un smen facut intre adrian stefanescu (dir. mega music, care producea festivalul si paul nanca, bosul fundatiei phoenix, unde baietii erau sub contract). in 3 ani au scos un album, 2 piese pe single si scandaluri prin presa decat sa cante.

gaz pe foc - trupa asta o putem baga in acceasi oala cu exotic, sexi si alte asemenea: lumea belea ochii la ei nu tinea cont de ce cantau ei acolo.

no comment au avut cea mai mare sansa sa faca ceva in muzica romaneasca. 2 baieti la conservator, cunoscatori de note si muzici...daca ar fi fost in stare sa compuna ar fi devenit niste staruri. dar ei s-au multumit in a plagia tot ce misca. mihaela runceanu probabil ca se rasucea in mormant cand fratele ei canta.

cam scartie el, tre sa ii fac un lead si un titlu ca lumea, da ...
vali

Mesajde CCMUSIC » Joi Iul 04, 2002 12:20 pm

Initial trimis de vali

uite un inceput de articol moshule

Uite cateva critici.

sa lamurim un lucru: azi, in romania, nimeni nu canta de placere. ah, ca au inceput pentru ca voiau sa faca muzica si au ajuns al gunoi...asta e alta mancare de peste. artistii intra in muzica doar pentru a face bani si doar pentru a deveni faimosi. "eu cant ceea ce se cere" - celebra afirmatie a minodorei ( care ba canta dance, ba canta manele, ba acum canta blues - de fapt manele mai lente, ca nu o tine vocea) nu ar fi trebuit sa mire pe nimeni, pentru ca aici depinde totul de cerere si oferta. daca se cauta un anume stil de muzica...casele de discuri asta vor promova.

Te inseli daca afirmi asta. Poti sa imbini foarte bine utilul cu placutul, chiar si in muzica.

valahia - au lasat practic stilul de manele lesinatoare cu "banii si fetele", piesa care s-a ridicat datorita "omenirii" unor baieti care aveau radiouri pirat, unde piesa era difuzata de zeci de ori pe zi. la vremea aceea constituita din mihai traistaru (singurul nume din trupa, participant la cateva editii ale festivalului de la mamaia, colg de camera si de "mancat paine cu mustar" cu alte stele cazatoare ale muzicii), stomatologul cu ceva pile in constanta costi ionita (pile mai ales datorita maica-sii) si dorin topala, singurul necunoscut. un an dupa despartirea de trupa, costi a folosit numele formatiei in scopul promovarii trupelor lui.

Nimic nou, lucrurile astea le stiam, si am o corectura, piesa "Banii si fetele" nu e manea. Cred ca ti-e cam foame, altfel nu-mi explic de ce mananci literele bietelor cuvinte.

hora - o trupa lansata cu ajutorul ro-maniei, si-a castigat notorietatea intr-un mod mai putin obisnuit: nurii fetelor i-au atras atentia ministrului agathon, care, cu flerul lui, s-a gandit ca fetele ar fi o marfa buna de export, asa ca le-a luat la toata targurile de turism din europa, unde fetele au concertat.

In primul rand Hora este o trupa lansata de "K1" bai ziaristu' lui pestele care crezi ca le stii pe toate.

asia - trupa facuta de adrian ordean (muzician de studio si fost chitarist la compact) la insistentele lui florin ionescu (fost baterist la directia 5 si la chestiunea zilei, actualmente manager al trupei si amant irina). trupa a tinut pana cand ordean a terminat inspiratia si a inceput sa plagieze la greu (antecedente are de pe vremea compactului, asa ca noile "compozitii" nu mai mira pe nimeni).

axxa - fosti 4, acum 2 (din cosiderente financiare), baietii s-au lansat la festivalul de la mamaia de acum 3 ani, nu prin calitatile muzicale, ci prin o campanie de presa si un smen facut intre adrian stefanescu (dir. mega music, care producea festivalul si paul nanca, bosul fundatiei phoenix, unde baietii erau sub contract). in 3 ani au scos un album, 2 piese pe single si scandaluri prin presa decat sa cante.

Du-te mananca ceva si lasa cuvintele in pace!
Axxa s-a lansat cu cateva luni inainte (esti cam prost informat).

gaz pe foc - trupa asta o putem baga in acceasi oala cu exotic, sexi si alte asemenea: lumea belea ochii la ei nu tinea cont de ce cantau ei acolo.

Macar scrie corect numele formatiilor si cuvintele daca tot te crezi ziarist.

no comment au avut cea mai mare sansa sa faca ceva in muzica romaneasca. 2 baieti la conservator, cunoscatori de note si muzici...daca ar fi fost in stare sa compuna ar fi devenit niste staruri. dar ei s-au multumit in a plagia tot ce misca. mihaela runceanu probabil ca se rasucea in mormant cand fratele ei canta.

Xenti Runceanu nu e fratele Mihaelei Runceanu. Nici macar atata nu stii si te mai dai mare cunoscator de muzica. Bai, eu te acopar cu informatii din muzica (si inca te mai si numeai profesorul meu,ha).
Articolul e de tot rahatul.De unde ai luat informatiile, din auzite?
Tu n-ai invatat la scoala ca mai sunt si cuvinte care se scriu cu litera mare?
Nu stii ca atunci cand incepi o noua propozitie sau fraza trebuie sa scrii cu litera mare, si culmea, ii mai si critici pe altii si te dai mare cunoscator de gramatica. Ar fi cazul sa-ti vezi lungul nasului.
Daca ai dat niste exemple cum ca unele formatii nu canta din placere (informatii luate dupa ureche si foarte subiective), nu ai nici un drept sa generalizezi si sa spui ca toti artistii si toate formatiile din Romania sunt la fel si fac acest lucru.
Iti dau dreptate cu afirmatia de la sfarsit, cam scartaie rau de tot. Invata macar sa scrii corect daca tot ai pretentii de mare gazetar.

cam scartie el, tre sa ii fac un lead si un titlu ca lumea, da ...
:):)
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde vali » Vin Iul 05, 2002 10:25 pm

am zis eu ca e terminat??????????????????????????

si in rest, freci menta aiurea. case closed.
vali

Mesajde fxg » Dum Iul 07, 2002 12:15 am

Eu nu mai comentez... E inutil. Vreau doar sa va povestesc ce am patit:
Am lucrat niste piese destul de bune [dupa parerea a cel putin 50 de persoane] si le-am dus la diferite case de discuri. Cele mai interesante raspunsuri le-am primit de la nou-infiintata Arca Sound si Rorn. La Arca, mi s-a spus ca le place, ca vor sa semnam contract si sa ne apucam de treaba. Asta era acum 2 luni. Si in ziua de azi e inchisa poarta la ei [si demo-ul este tot acolo]. Da' faza cea mai misto a fost la Roton. Am dus niste piese speciale pentru Mouse in House. Raspunsul lui DJ Raoul [el fiind responsabil de compilatie] a fost ceva de genu: "Suna bine, da'... ii lipseste ceva". Bun. Cand am dat sa ies de-acolo, a venit o gagica [cred ca secretara] si mi-a zis asa: "am ascultat si noi [ceilalti] piesele si sunt super. daca vrei sa rezolvi ceva, cauta-ti pile grele; altfel n-ai sa-ti vezi melodiile pe piata!!!" Mi s-a parut chiar pe fata; fata n-are nici o vina; mi-a zis doar crudul adevar din "industria muzicala romaneasca"... Ideea e ca vom face un experiment: sambata viitoare [adica pe 13.o7.2oo2], vom duce niste piese intr-un club [inca nu stim exact unde - sa vedem posibilitatile] si vom urmari reactia publicului. O sa revin zilele astea cu numele clubului, ca sa fie totul clar...

[no more comment, ca se strica treaba]

Respect, XtremeFX 1295 / XG 2K1
fxg

Mesajde tre » Lun Iul 08, 2002 12:40 am

fxg e foarte grav ce spui tu. n-ar trebui sa ramana la stadiul de post pe un forum oarecare chestiile astea.
sa revii cu detalii te rog mult.
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 3:47 pm

Asta demonstreaza ca majoritatea trupelor au aparut pe pile. Sigur, vorbind de alea proaste. :a
Kayla

Mesajde tre » Joi Iul 11, 2002 5:24 am

Initial trimis de Melutza
Asta demonstreaza ca majoritatea trupelor au aparut pe pile. Sigur, vorbind de alea proaste. :a

serios?! multzam fain ca ne-ai luminat.

mai melutza nu mai merge undernetul (mircul adica) de pierzi vremea pe-aici?
tre
Junior Member

Mesajde zuza » Joi Iul 11, 2002 6:20 am

Normal ca au aparut pe pile tu cum crezi ca au rezistat pana acum? Nu cred totusi ca sunt atat de multi fraieri care sa le cumpere muzica. Dar tot ce e posibil!
Eu personal sunt fericita ca m-am trezit devreme si am vazut ipocrizia din muzica romaneasca.:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Joi Iul 11, 2002 6:23 am

Initial trimis de monikaisinlove

Normal ca au aparut pe pile tu cum crezi ca au rezistat pana acum? Nu cred totusi ca sunt atat de multi fraieri care sa le cumpere muzica. Dar tot ce e posibil!
Eu personal sunt fericita ca m-am trezit devreme si am vazut ipocrizia din muzica romaneasca.:D

i'm happy for ya :o
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 11, 2002 1:37 pm

Pt tre cool: ma tre cool, ma, pe mirc du-te tu, pe mine ma enerveaza taranoii aia, mai ales de la mine de la scoala, care discuta numai despre rahaturi... Si nu te-am luminat pe tine, ci pe mine, ca eu sunt mai mica si nu am atata "experienta" in domeniu!:a :y
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 6:49 am

Pt tre cool: ma tre cool, ma, pe mirc du-te tu, pe mine ma enerveaza taranoii aia, mai ales de la mine de la scoala, care discuta numai despre rahaturi... Si nu te-am luminat pe tine, ci pe mine, ca eu sunt mai mica si nu am atata "experienta" in domeniu!:a :y

ma copil, si vorbesc serios acum, de ce nu tragi concluziile evidente in gand? si de ce postezi sute de mesaje de 1 rand in loc sa 'rumegi' mai mult ce-ai de zis si sa faci un post dar bun?
tre
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii