3SE live in concertul "muzica antidrog"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Zgubilici » Vin Iun 21, 2002 8:06 am

Observ ca fiecare a vazut ce a vrut sa vada, nu ajungem nicaieri... ma rog, critina raduta trebuia sa cante inainte de animale, inainte de 3 sud est.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Ana_pink » Vin Iun 21, 2002 11:38 am

adevarul este ca Animal X n-au cantat live iar la Raduta se vedea de la o posta ca face playback!
Ana_pink
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iun 21, 2002 9:32 pm

eu am zis ce-am auzit... da am fost si rau in ce-am zis...daca as fi eliminat rautatea as fi zis 'da poate, nu aveam cum sa-mi dau seama in 3-4 min de-ascultat'....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Sâm Iun 22, 2002 8:03 am

Initial trimis de tre cool
eu am zis ce-am auzit... da am fost si rau in ce-am zis...daca as fi eliminat rautatea as fi zis 'da poate, nu aveam cum sa-mi dau seama in 3-4 min de-ascultat'....

ti-a inchis prepelita asta si tie gura nu?E asta e! e cam sefa pe aici se vede treaba!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde tre » Sâm Iun 22, 2002 7:23 pm

Initial trimis de dadius

ti-a inchis prepelita asta si tie gura nu?E asta e! e cam sefa pe aici se vede treaba!

nici o femeie n-o sa-mi inchida mie gura vreodata, doar sa mi-o obstructioneze cu p#%@a eventual :D :D :D :D . chiar daca e fana vdv si apara atomicu la o leoaica are totusi niste puncte de vedere destul de corecte (de cele mai multe ori).

am zis asta ca sa nu cumva sa vi se para ca-s paranoic. in 3-4 minute de ascultat super-concertul anti-drog nu poti sa iti faci o parere 100% corecta (da 95% tot reusesti ;)), asa ca am lasat putin loc de indoiala...daca a fost macar 20% live concertu si nu mi-am dat eu seama?
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 10, 2002 4:05 pm

3SE pot sa cante si live? Eu ma indoiesc!:D :D :D
Kayla

Mesajde Sonya17 » Joi Iul 11, 2002 9:58 pm

Ai fost la vreun concert ca sa vezi?Am ceva experienta si pot sa-mi dau seama daca cineva canta live sau nu.Te asigur ca au cantat live la mine in oras cand cu turneul
Sonya17
Junior Member

Mesajde tre » Vin Iul 12, 2002 6:30 am

Initial trimis de Sonya17
Ai fost la vreun concert ca sa vezi?Am ceva experienta si pot sa-mi dau seama daca cineva canta live sau nu.Te asigur ca au cantat live la mine in oras cand cu turneul

sonya draga i-am auzit si eu cand au concertat la tine in oras, sunt tot din ploiesti.
si...daca esti amabila ai putea sa ne impartasesti si noua din experienta ta?

;( iar ma iau de lume....
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 12:43 pm

Cred ca iti place tare mult sa te iei de lume, nu? Si nu, nu am fost la nici un concert, ci numai la unul cu Al Di Meola (super misto), ca la trupele romanesti este prea mult play back. Stiu ca de Anul Nou au cantat live si s-a vazut, pentru ca au cantat foarte fals! Din nou, sorry pentru fani.:a
Kayla

Melutza

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 12:55 pm

Hai ca astea deja sunt fite nu ma intereseaza concertele cu trupe romanesti ca e prea mult playback. Tehnic vorbind un concrt nu e concert daca e playback, nici macar cu negativ si tot tehnic vorbind, un concert nu inseamna sa dansezi pe scena.
Nu am ajuns noi la stadiul sa ne permitem sa vedem numai concerte cu internationali, plus ca sunt si foarte rare si meniul este mult mai sarac, practic nu prea ai posibilitatea sa alegi.
Zgubilici
Junior Member

Re: Melutza

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 3:22 am

Initial trimis de Zgubilici
Hai ca astea deja sunt fite nu ma intereseaza concertele cu trupe romanesti ca e prea mult playback. Tehnic vorbind un concrt nu e concert daca e playback, nici macar cu negativ si tot tehnic vorbind, un concert nu inseamna sa dansezi pe scena.
Nu am ajuns noi la stadiul sa ne permitem sa vedem numai concerte cu internationali, plus ca sunt si foarte rare si meniul este mult mai sarac, practic nu prea ai posibilitatea sa alegi.

'tehnic vorbind' (vorba basistului de la e.m.i.l.) si vita de vie face playback. voi ce ziceti?
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 1:30 pm

Zgubilici are dreptate. Eu personal cred ca nu a scapat nici o formatie romaneasca de play back in concerte, nu? Adica toti au avut cel putin o "cantare" dupa disc...:D
Kayla

Re: Re: Melutza

Mesajde Zgubilici » Lun Iul 15, 2002 2:04 pm

'tehnic vorbind' (vorba basistului de la e.m.i.l.) si vita de vie face playback. voi ce ziceti?

As zice ca si E.M.I.L. face playback.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 2:06 pm

Inca mai ai dubii? Toti fac si play-back! Nu exista exceptie!:mad:
Kayla

Mesajde Zgubilici » Lun Iul 15, 2002 3:54 pm

Hai nu zau i-ai vazut pe TOTI in concert?:eek:
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 8:42 pm

Initial trimis de Zgubilici
Hai nu zau i-ai vazut pe TOTI in concert?:eek:

nu.... o parte erau sub mesele din fata scenei....
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 15, 2002 10:19 pm

Nu este nevoie sa ii vezi pe toti, dar nu am spus ca fac play back TOT TIMPUL! Am zis ca macar o data s-a intamplat in concert!
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 12:25 am

Initial trimis de Melutza
Nu este nevoie sa ii vezi pe toti, dar nu am spus ca fac play back TOT TIMPUL! Am zis ca macar o data s-a intamplat in concert!

bai, era vorba de emil, nu cred c-ai auzit de ei. iar faza cum ca vdv face playback era ca s-o provoc pe zgubilici, in rest....
tre
Junior Member

Mesajde Josefine^ » Mar Iul 16, 2002 1:34 am

am vazut ultima parte a videoclipului "copacii infloriti" sau cum s-o numi si cert e ca n-am inteles mare lucru si nici nu pot spune ca mi-a placut...vreau insa sa ascult toata melodia si chiar altele de la e.m.i.l. ca prea le faceti reclama atata ,tre' sa fie ceva de capul lor... :a ...sper
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 11:18 am

Am auzit de E.M.I.L, ce, crezi ca nu deschid TV-u? Dar nu mi se par asa de straluciti... Iar de VDV nu pot spune nici de bine, dar nici de rau, ca nu-i ascult. Dar nu se poate ca macar la inceputul carierei sa nu fi facut play back. Deci fiecare cu punctu' lui de vedere.:a
Kayla

Mesajde Zgubilici » Mar Iul 16, 2002 12:31 pm

de unde pana unde concluzia asta? poate de la bere gratis la asia...
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 8:57 pm

Poate... Dar ar mai trebui sa ascult pentru o parere 100% sigura...
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 11:28 pm

Initial trimis de Josefine^
am vazut ultima parte a videoclipului "copacii infloriti" sau cum s-o numi si cert e ca n-am inteles mare lucru si nici nu pot spune ca mi-a placut...vreau insa sa ascult toata melodia si chiar altele de la e.m.i.l. ca prea le faceti reclama atata ,tre' sa fie ceva de capul lor... :a ...sper

la http://www.bereciuc.tk , pe main page ai sa vezi o poza cu 'e.m.i.l.' dai clic si gasesti 2 melodii: copacii... si superstea.
tre
Junior Member

Mesajde Acid Bourn » Dum Iul 28, 2002 6:50 pm

Habar n-am cum a fost concertu' in alte orase dar la Tulcea a fost 100 % playback !!!!!! Recunosc ca nu m-am dus , dar au fost persoane care mi-au zis cu lux de amanunte ce s-a intamplat acolo si totul era pe banda . Plus ca animalele alea au facut si strip-tees si vorba aia mai erau si copii mici in primele randuri.
Pe nu stiu ce forum am citit ca Raduta a recunoscut la Botosani ca va face playback deoarece cica are "prea multa miscare scenica ".yuch !!!!! De fapt cred si io ! Mai ales la melodii ca Amor Amor tare multa miscare scenica are ! Intelegeti voi ce vreau sa zic !!!
" Pacat ca dragostea la ochi legata
Nu rataceste drumul niciodata "
( Sheakspeare )
:G :G :G

Pt Claudiu de la mine.......:cry:
Acid Bourn
Junior Member

Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania

Playback-ul este o cortina dupa care se ascunde orice trupa romaneasca...

Mesajde Renato2002 » Dum Iul 28, 2002 9:36 pm

In primul rand vreau sa spun ca atunci cand a fost concertul in Brasov toate formatiile s-au prezentat in playback...spre mirarea mea am observat ca totusi cei de la 3rei Sud-Est au incercat totusi sa cante peste negativ...si asta datorita simtirii lor deoarece acel concert a fost lansat in scopuri caritabile si stiau ca au pentru cine sa cante...Vreau sa spun ca majoritatea trupelor se ascund dupa negative deoarece aproape nici o formatie sau nici un solist nu are o voce adecvata...o voce perfecta...asa deci concluzia mea este ca la noi in Romania nici o formatie sau nici un interpret din muzica dance nu are o voce perfecta si o adevarata calitate artistica...Si asta se datoreaza lipsei de studiu...caci in ziua de astazi nu este nevoie de studii ca sa infiintezi o formatie muzicala...In incheiere vreau sa spun ca pe langa faptul ca in Romania formatiile in general de muzica dance nu vor fii auzite in concerte live 100%...Salutare si vreau sa va rog sa imi spuneti daca am cat de cat dreptate in ceea ce am scris mai sus
Renato2002
Junior Member

Doar o parere

Mesajde Creierasu » Lun Iul 29, 2002 12:26 pm

Sunt curios de ce majoritatea lumii zice NU drogurilor ... oare EI, sau pot sí£ zic VOI nu v-ati gandit cí£ probabil multí£ lume trí£ieste numai din asta ..... multí£ lume numai asta stie sí£ o fací£ .... nu zic, cí£ e bine sí£ te droghezi ... dar 51% dintre noi .... (infractori , gancsteri) numai asta stim sí£ facem .... cu alte cuvinte acest concert pot sí£ zic , cí£ a fost degeaba , a pus in incurcí£turí£ multí£ lume .... fiind vorba aici despre lumea interlopí£ , adicí£ ce credeti voi , cí£ lumea interlopí£ inseamní£ INFRACTORI .
Creierasu
Junior Member

Uite pe cine avem printre noi...

Mesajde Renato2002 » Lun Iul 29, 2002 1:12 pm

Am citit cu atentie ceea ce ai scris si am inteles ca esti unul bazat..:)..care face parte din lumea interlopa...aici vreau sa precizez ca ai fost total iesit din subiect...si asta din cauza ca acest subiect nu a fost cu referire la cei care se drogheaza...sa incerc sa iti explic care a fost scopul acestui turneu...dupa parerea mea ideea concertului a fost prevenirea celor care se drogheaza...vreau sa spun ca in fiecare oras cand a fost concert cu cei de la 3rei-Sud Est,Animal X si Cristiana Raduta a fost organizat si un centru de dezintoxicare unde au fost prezenti si cei care au participat la concertul antidrog...deci a fost un lucru bun pentru cei in cauza...am o intrebare...prin mesajul tau am inteles ca incurajezi lumea la droguri...si asta nu e un lucru bun...sincer...o sa-ti confirme si ceilalti de pe acest forum...
Renato2002
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 30, 2002 5:17 am

tot ce pot sa confirm eu e ca pe-amandoi, creierasu si renato2002, va duce capu' la fel de mult.

creierasu: lumea interlopa e constituita de infractori, gangsteri, curve, 'bazati', etc. (apropo: gangsteri nu gancsteri).

in rest nu prea inteleg ce vrei sa zici cu... ce-ai zis.

renato2002: cu ipocrizie si playback n-ai ce sa previi. banii de turneu au fost bani aruncati, sau in cel mai bun caz, au crescut popularitatea indivizilor (3 sugeti & co).

drogurile nu sunt un lucru bun, dar nu sunt nici un lucru asa rau precum se zice. mai utila (chiar necesara) ar fi o campanie anti-teribilism.
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Iul 30, 2002 6:54 am

tot ce pot sa confirm eu e ca pe-amandoi, [b]creierasu si renato2002, va duce capu' la fel de mult.
[/B]

I second that!!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii