Ce credetzi despre www.bugmafia93.ro

ce-a fost pe Muzici o data

Ce credetzi despre www.bugmafia93.ro?

foarte bun
1
50%
bun
0
Niciun vot
mai tre' lucrat
1
50%

Voturi totale : 2

Ce credetzi despre www.bugmafia93.ro

Mesajde fanQ » Joi Iul 11, 2002 11:41 pm

Dupa parerea mea, noul design al site-ului este mortal. Cel mai super lucru este modul in care a reusit sa protejeze aces site ( gata cu RIGHT CLICK, sau cu SAVE AS ). Unii vor spune ca designul vechi era mai bun ( si poate au dreptate ), dar trebuie sa respectati faptul ca neamtzu isi rezerva cea mai mare parte din timp pentru intretinerea site-ului.

Majoritatea dintre noi nu prea avem cu ce sa-l ajutam, decat prin a vota ( lucru pe care ar trebui sa-l facetzi in fiecare zi ... ca nu cred ca va este lene sa datzi un click )

In rest TOT RESPECTUL PENTRU BUG, SI MAI ALES PENTRU NEAMTZU ( tzine-o tot asha frate si o sa ajungi departe )
.:: The world is only in your mind ::.
"Mr. Kane"
fanQ
Junior Member

Mesajde ckride » Vin Iul 12, 2002 1:27 am

mah, nu trebea sa faci acest sondaj... s-a depus intr-adevar multa munca in acel site, multa munca in a-l intretine si a-l updata saptamanal, sa fac in asa fel incat sa... fie bine. In urmatoare perioada atentia se va indrepta catre RapScene... un portal RAP, o sa anunt pe site. Sper si cred ca va avea succesul pe care i-l doresc :)

bafta (io am votat MAI TREBE LUCRAT)
ckride
Junior Member

Înapoi la De pe muzica