Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Mesajde spidernet » Dum Sep 30, 2001 10:54 pm

Ce credeti sa vor desparti Hi-q daca vreti sa aflati mai multe sau sa va ziceti parerea iulica@ambra.ro
spidernet

Re: Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Mesajde Florin Hi-Q » Lun Oct 01, 2001 1:10 am

Initial trimis de spidernet
Ce credeti sa vor desparti Hi-q daca vreti sa aflati mai multe sau sa va ziceti parerea iulica@ambra.ro

Noi, Hi-Q, am implinit 5 ani de existenta pe data de 29 iulie 2001. Nu ne vom desparti cel putin 5 ani de acum in colo :-) orice ar spune ziarele de scandal!

Rugam toti vizitatorii acestui forum sa nu mai plece urechea la articolele rau-voitoare si sa viziteze site-ul nostru oficial (realizat si intretinut de mine) la adresa http://www.hi-q.ro

Pentru STIRI ADEVARATE despre Hi-Q intrati cat mai des pe http://www.hi-q.ro sau, si mai simplu, intrebati-ne direct la adresele noastre de e-mail:
florin@hi-q.ro
dana@hi-q.ro
mihai@hi-q.ro

Florin Grozea
http://www.hi-q.ro
Florin Hi-Q
Junior Member

Why this question????

Mesajde NORA » Joi Oct 04, 2001 10:55 pm

Shi totushi de ce sa ne punem intrebarea asta?, avetzi cumva ceva argumente ca eu una am auzit numai lucruri bune shi anume :ca se intzeleg foarte bine, ca nici nu le trece prin cap asa ceva.
Asa ca nu vad de ce ne-am intreba daca se vor despartzi, asteptatzi sa avem pe ce sa ne bazam shi apoi sa ii asaltam cu intrebari de-astea, dar pana acum din fericire toate's bune shi frumoase shi sa speram sa o tina la fel inca 5 ani shi mai mult de acum inainte, vorba lui Florin
PA
NORA
Junior Member

answer

Mesajde aditu » Mar Oct 09, 2001 9:32 pm

Eu nu cred ca se vor desparti! Nici nu trebuie sa ne punem intrebarea asta, cand iti place o formatie asculti musica lor astepti sa apara albume noi, dar nu te gandesti cand se vor desparti.

Adriana
aditu

ha ha ha

Mesajde Vizitator » Mie Oct 10, 2001 12:46 am

mark my words:

in momentul cand succesul se va duce, si el se va duce la un moment dat, vor aparea disensiunile
Vizitator

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 13, 2001 10:32 pm

Eu cred ca sunteti superi, si nu mai este in romania formatie mai buna ca voi.
Va ador, ati reusit cu totul, si va urez numai bine si sa o duceti numai asa. Sunteti 10. Cei mai buni.
cu drag fana voastra.
Vizitator

Haide Hi-q.................

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 13, 2001 10:36 pm

Eu cred ca sunteti superi, si nu mai este in romania formatie mai buna ca voi.
Va ador, ati reusit cu totul, si va urez numai bine si sa o duceti numai asa. Sunteti 10. Cei mai buni.
cu drag fana voastra.
Vizitator

SALOM- PEACE

Mesajde Vizitator » Dum Oct 14, 2001 12:03 am

CE MAI FACETI OAMENULOR
In nici in trun caz. NEVER. Sunteti mai tari ca toti, chiar mai tari decat manelile.
cu drag fana voastra.
Vizitator

Mesajde lucianus » Dum Mar 03, 2002 4:36 am

Nu cred si nici nu vreau sa se desparta.Este o trupa buna.Acum , noi fanii,asteptam sa vedem daca putem venii toti de pe forum la o intalnire pe 16 martie.
lucianus
Junior Member

Mesajde Mr_Dan » Dum Mar 03, 2002 12:15 pm

mai spidernet... esti de-a dreptu` penal mah!!!
astea sunt intrebari gen Cosmin ala de la copii spun lucruri trasnite... DE CE CREZI ASTA??? :) Ai auzit ceva pe undeva? Eu am mai auzit si uite ca nu s-a confirmat treaba... din fericire!

BAFTA IN CONTINUARE!!!
Mr_Dan

Mesajde sly » Dum Mar 03, 2002 5:40 pm

mai omule .... topicul asta trebuia lansat pe 1 aprilie , ziua pacalelilor nu acuma...dar sa trecem la lucruri mai serioase asha cum spunea shi Florin trupa asta nu o sa se desparta never ever am fost shi eu la petrecerea lor de vara asta cand au implinit 5 ani ....in disco ring costinesti parca....a fost o mega petrecere ...in deschidera au cantat class care au fost fff huduiti cand s-au urcat pe scena ..dar showul a fost demential la urcarea formatiei pe scena...conditia necesara a unor formatii ca sa nu se desparta este sa fie fffffff bunii prieteni...shi hi-q sunt....!!
sly

Re: Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Mesajde lucianus » Sâm Mar 16, 2002 1:19 am

Initial trimis de spidernet

Nu cred ca se vor desparte si nici nu vreau sa se desparta.
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mar 17, 2002 6:20 pm

nici o sansa sa se desparta!!
sly

Daaaaaaaaa!

Mesajde alina » Dum Mar 17, 2002 11:18 pm

Toate trupele de dance sunt efemere.Apar ca ciuperciile dupa ploaie si dispar la fel de subit!Asta e parerea mea!
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: Re: Ce credeti se va desparti formatia Hi-q ?

Mesajde lucianus » Dum Mar 24, 2002 7:08 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

Noi, Hi-Q, am implinit 5 ani de existenta pe data de 29 iulie 2001. Nu ne vom desparti cel putin 5 ani de acum in colo :-) orice ar spune ziarele de scandal!

Rugam toti vizitatorii acestui forum sa nu mai plece urechea la articolele rau-voitoare si sa viziteze site-ul nostru oficial (realizat si intretinut de mine) la adresa http://www.hi-q.ro

Pentru STIRI ADEVARATE despre Hi-Q intrati cat mai des pe http://www.hi-q.ro sau, si mai simplu, intrebati-ne direct la adresele noastre de e-mail:
florin@hi-q.ro
dana@hi-q.ro
mihai@hi-q.ro

Florin Grozea

Pls,Florin sa nu va despartiti niciodata.Sunteti o trupa tare
No Comment
lucianus
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 12, 2002 1:06 pm

Ia sa ghicesc...pentru cinci ani aveti contract semnat?
Hi-Q o sa dispara la fel de repede precum a aparut, pana acum in piesele lor nu au dat dovada de prea multa imaginatie in piese, asa ca nu stiu de unde vor mai avea ce sa bage nou in altele. Poate ii ajuta Cornel Fugaru intr-o situatie de genul asta...
De fapt, un calcul estimativ spune ca dupa ce Hi-Q se va plimba cu scuterele prin Romania si se va umple de bani pe seama voastra se vor retrage la muntii lor si vor creste cornute, ori, vor fi si mai insetati dupa bani (cel mai probabil) si vor canta in spectacole la Teatrul de vara, in deschidere la Catalin Crisan. Patetic!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde forever_clo » Sâm Apr 13, 2002 9:39 pm

florin@hi-q.ro
dana@hi-q.ro
mihai@hi-q.ro

Florin Grozea

aici iti dau dreptate si sper sa nu va despartiti atata timp cat suntetzi in floarea varstei.....pupici
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Mesajde sly » Dum Apr 14, 2002 12:13 pm

nu se va desparti!!
sly

:(

Mesajde sandrino » Dum Apr 21, 2002 8:03 am

M-am saturat sa tot intru pe acest FORUM si sa citesc numai tampenii si numai prostii... nu mai vreau sa-i vad pe little_vortex
K-gula si multii alti care sunt aici numai ca sa scrie tot felul de prostii... Am intrat in acest fan club cu gandul ca voi gasi ceva interesant .. la inceput asa mi s-a parut insa acu mi se pare o bataie de joc.. fiecare vine si spune ce vrea... injura pe cine vrea bineinteles "intr-un mod mai placut" as putea zice..... :(
M-am saturat... Va rog incetati ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

ce sa-ti spun ..

Mesajde sandrino » Mie Apr 24, 2002 9:38 am

Initial trimis de K-gula
lasa mai sandrino ca te faci tu mare. pana atunci iti dau voie sa urci si canapeaua. nu ma supar. de ce oare?

K-gula. ;m

Daca zici tu :) de ce nu ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Neah .. laudarosule :))

Mesajde AnDrEi » Mie Apr 24, 2002 8:25 pm

florin@hi-q.ro
dana@hi-q.ro
mihai@hi-q.ro

Florin Grozea

Hhihihihih mey dar laudaros mai estji :) noah .. eu spuneam ca nu o sa va despartiti 50 ani de acum incolo
:)) hihih .. no ofence .. mey .. FLorine .. dar K-gula de ce nu este banat pe forum ? fiindca am tot observat ca posteaza mesaje jignitoare.. si .. neah ..
P.S. Pentru toti fanii.. de azi .. traget`il pe Florin de maneca si intrebat`il cand o sa va puna pe site skinu de winamp :) fiindca el este gata!:P
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 24, 2002 8:32 pm

Inseamna ca nu ai mai fost pe aici de multisor, iar daca ti se par jignitoare mesajele lui K-gula, cred ca si eu din moment ce nu ai cu ce sa te aperi in fata cuvintelor lui!
Zgubilici
Junior Member

mdeah!

Mesajde AnDrEi » Joi Apr 25, 2002 1:23 pm

Initial trimis de Zgubilici
Inseamna ca nu ai mai fost pe aici de multisor, iar daca ti se par jignitoare mesajele lui K-gula, cred ca si eu din moment ce nu ai cu ce sa te aperi in fata cuvintelor lui!

Mdeah .. daca tu spui .. si cum se face ca mai sunt si moderator ? fiindca nu am postat ? crezi tu asta .. si in plus .. poate ca da .. nu prea am postat .. dar cateva mesaje .. tot am pus .. si .. nu uita ca eu m`am mai ocupat si cu forumul meu House .. be pacient!
Have fun .. ! K-gula ( Banned )
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Joi Apr 25, 2002 8:02 pm

nu ai dreptate aici andrei...se cunoaste ca nu ai mai fost pe aici...
sly

Cum adik sly ?

Mesajde AnDrEi » Sâm Apr 27, 2002 3:47 pm

Initial trimis de sly
nu ai dreptate aici andrei...se cunoaste ca nu ai mai fost pe aici...

Cum adik mey sly ? si vezi ca .. s`ar putea ca sa vin in Iasi .. am unde sa stau ?:)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Apr 27, 2002 7:45 pm

k-gula de mult posteaza mesaje lipsite de decenta pe acest forum ...shi am fost cam bland cu el...cred ca ai unde sa stai (vb cu stormy)
sly

abia acum?

Mesajde sandrino » Dum Apr 28, 2002 7:40 am

:((
abia acum v-ati dat seama ca acest k-gula nu merita sa fie printre noi :(( imi pare rau .. dupa ce si-a facut de cap v-ati gandit si voi sa luati masuri.. :((((
Dar sa zicem e bine si atat ...
sandrino
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Apr 28, 2002 9:04 am

Bai, voi ori ati ramas in urma ori incercati din rasputeri sa gsaiti scuze sa scapati de k-gula, sunteti deja plictisitori, k-gula nu posteaza mesaje lipsite de decenta!
Zgubilici
Junior Member

Nu cred asta..

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 1:56 pm

Initial trimis de Zgubilici
Bai, voi ori ati ramas in urma ori incercati din rasputeri sa gsaiti scuze sa scapati de k-gula, sunteti deja plictisitori, k-gula nu posteaza mesaje lipsite de decenta!

Mey ... Zgubilici .. eu unul nu mai am niki o treaba cu K-gula .. il las ca sa posteze mesaje si ..de mesajele pe care el le posteaza sa se ocupe sly sau deedee deoarece eu am pus "objection" pentru ai da ban .. eu am sters mesajele si toata lumea mi s`a urcat in cap .. no ofence .. cred ca cel mai bine era ca Florin ( Hi-Q ) sa fi fost pus moderator .. nu ?
Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Apr 28, 2002 2:23 pm

Moderatorul nu trebuie sa incline mai mult spre nici una din parti, daca omul e chiar subiectul, nu prea e bine sa fie moderator.
Zgubilici
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q