....in concluzie....

Forumul asociat fanclubului Vita de Vie

....in concluzie....

Mesajde dadius » Vin Iun 21, 2002 9:27 am

Cand am intrat prima data (acum 4 zile) pe acest forum ma gandeam ca e misto ca am gasit un forum romanesc unde se discuta adevarat despre muzica.Acum insa parca nu mai sunt asa sigur.Nu stiu din care cauza aici aproape toti se cred "profesori" si au impresia ca stiu tot.S-a oprit vreunul din voi sa se intrebe daca e chiar asa? Unii se iau de Hip Hop, altii de rock , altii de dance, ca sa nu mai vorbim de manele. Fiecare are ceva de obiectat fata de o trupa sau de un gen anume.Asa ca se trezeste unul sa inceapa un subiect si daca te uiti peste cateva zile poti vedea ca a declansat un adevarat "razboi". Misto nu? Pe acest forum conteaza mai putin care are dreptate ci doar care are ultimul cuvant si ii inchide gura altuia. E ca o vrajba generala.Da una peste alta e bine! Daca ai o stare de nervi te mai calmezi, te mai iei cu unul in gura, mai il bagi in aia a masi pe altul si uite'asa mai trece o zi.
Si in acest timp trupele de care comentam (bune sau rele) sunt la mare ,se distreaza,fac bani si ii doare la 4 m in spate de restu' lumii.Daca vreunul dintre voi are impresia ca fanii conteaza pentru o trupa care are succes, atunci acela se insala amarnic.Fanii intra in discutie la inceput (cand ii cauti) si la sfarsit (cand incepi sa-i pierzi).Dupa ce ii ai trebuie doar sa canti ce trebuie si vor fi alaturi de tine (valabil pentru fiecare gen in parte).
Asa ca orice am zice noi, toate trupele vor face si pe dracu' ca sa faca bani si sa le fie bine (cu mici exceptii).Faptul ,ca pe acest forum se vorbeste de rau doar de anumiti artisti, nu face decat sa arate ca ceilalti sunt mai destepti si speculeaza mai bine prezentul.Cei mai destepti dintre ei vor merge mai departe si vor face bani,iar ceilalti se vor stinge incet, incet, pana cand vreun om care traieste din amintiri va deschide o discutie pe "barfe on-line" (sau altundeva) despre ei.
E cam asta cred eu despre toata treaba.Dar poate gresesc si in scurt timp se va canta si asculta numai muzica BUNA si toata lumea va fii fericita.:o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde tre » Vin Iun 21, 2002 9:37 pm

ai si tu dreptate acum...partial cel putin...

faptul ca unele trupe nu sunt vorbite de rau poate fi de la faptul ca merita un pic de indulgenta tinand cont de majoritatea covarsitoare a acelor trupe de care ne luam...

eu m-as lua oricand la bataie cu zgubi pe tema 'vita de vie' pt ca nu-i suport dar...ar fi bine ca vdv sa fie etalonul de prostie in muzica romaneasca.....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Iul 08, 2002 4:54 pm

Eu tot sper ca muzica romaneasca sa se imbunatateasca, cu fiecare an, dar cam degeaba. A devenit ca un razboi de interese, unde, daca nu ii multumesti pe altii, esti eliminat.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca gresesc.
Kayla

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 5:16 pm

Initial trimis de tre cool
ai si tu dreptate acum...partial cel putin...

faptul ca unele trupe nu sunt vorbite de rau poate fi de la faptul ca merita un pic de indulgenta tinand cont de majoritatea covarsitoare a acelor trupe de care ne luam...

eu m-as lua oricand la bataie cu zgubi pe tema 'vita de vie' pt ca nu-i suport dar...ar fi bine ca vdv sa fie etalonul de prostie in muzica romaneasca.....

Stiu ca aceasta presupusa ura a ta vs. Vita de Vie nu are absolut nici o treaba cu muzica, ci, pur si simplu tu esti un om cu multe probleme, extrem de gelos. Te rog frumos, nu am de cand sa insir aici istoria cu acel vestit concert din ploiesti cand nenea tre cool s-a inrosit la fata si a inceput sa inujure de oftica, si pe cine? norml pe Vita de Vie. de ce? pentru ca ii plac lu' Zgubilici.
Si daca ai fi ultimul om, cel mai handicapat dintre toti, nici atunci nu ai putea spune ca Vita de Vie e un etalon al prostiei, am inteles aia cu gusturile, fiecare asculta ce-i place dar faptul ca tu "nu-i suporti" e o mare dovada de infantilitate. si daca ar fi etalon, cine ar fi urcat de balanta. Banuiesc ca din punctul tau de vedere in Romania exista doua trupe Coma si E.M.I.L., iar asta pur si simplu ca bei beri cu ei, big deal, asta nu-ti da dreptul sa arunci cu rahat in restul. Pana la urma, tot VDV a adus muzica asta la noi!
Nu am chef sa repetam istoria cu injuraturile de pe chat. Daca esti frustrat, cumpara-ti o inghetata, poate-ti trece...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

fals fals fals

Mesajde dadius » Sâm Iul 13, 2002 10:48 pm

Initial trimis de Zgubilici

Pana la urma, tot VDV a adus muzica asta la noi!

cu toate ca mi-am propus sa nu mai intru in polemici cu tine....nu pot sa ma abtin de data asta.

AU FOST ALTII INAINEA LOR: IMPLANT PENTRU REFUZ, SCREAMING HEADS, URA DE DUPA USA, LEGION, LOTUL NATIONAL DE HARDCORE etc. Din pacate nu au avut PILE SI SPATE . nu au locuit in bucuresti si nu au fost patroni la hard'n heavy .DAR ORICAND I-AR FI MANCAT PE PAINE PE ASTIA DE LA VITA DE VIE.
asa ca te rog frumos mai las-o jos.chiar daca mintea ta de femeie proasta nu TE LASA te rog.....mai "taci" . bine?

pa pa
dadius

Mesajde Zgubilici » Sâm Iul 13, 2002 11:22 pm

dadius, se pare ca imbecilitatea e direct proportionala cu impresiile de mare cunoscator.
Trupele de care zici tu au existat, dar unde? in cluburi ascunse, cine auzea de ei, si oricum ce canta vdv nu se aseamana cu nimic din toate alea, a pardon! tu ai dat caseta altcuiva, nici macar nu esti capabil sa faci o comparatie.
Va zgariati pe ochi ca prostii, cautati cusur cu lupa doar doar o fi ceva ce miroase urat...mai duceti-va undeva cu etaloanele voastre de prostie ca inclin sa cred ca voi le reprezentati. De Hard'n'Heavy nu e cazul sa aduci vorba, na! ce bou si ala ca a ajuns acolo, nu? nu hard'n'heavy a facut muzica, nu-ti place, mergi cu ura ta de dupa ura sa cauti sticluta.
Cand am spus ca vdv a adus muzica asta in Romania, ma referam la o discutie avuta mai demult, ce-i drept intermediata cu nenea tre cool. Albumul Fenomental a fost primul album (da promovat, si ce, e rusinos?!) de rock tanar, abia apoi s-au itit un Omul cu sobolani, Coma si restul... E drept ca inainte de asta a fost Timpuri Noi, totusi era un alternativ mai lin, mai usor....dar altfel, precum si ce a venit dupa vdv e altfel.
Nu inteleg care-i problema. Exact din pricina incuiatilor ca tine evit sa dau prea multe detalii despre mine. Imi aduc aminte perfect reactiile tale: cand ai aflat ca sunt fata valoarea mesajelor mele a scazut in ochii tai, apoi cand a venit vorba de bac ai strambat din nas si mai tare, iar din punctul meu de vedere astea sunt pur si simplu niste prejudecati stupide, imbecile si comuniste, schimba-ti atitudinea si nu mai privi cu NU in fata, sau ramai in misoginia ta, in studioul tau de sampleuri.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Iul 14, 2002 2:11 am

Daca vrem si noi muzica buna cred ca va trebui sa ascultam din aia straina desi nu toata e sralucita.
Si apropos de VDV mie mise pare ca sunt super. Nu prea ii ascult eu dar cred ca toate melodiile pe care le-au scos merita sa fie ascultate.:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 3:09 am

zgubilici deci am banuit corect, tu erai...hmm... nu am fost la acel concert din ploiesti, cat despre coma si e.m.i.l. ce sa zic, inca nu sunt orbiti de record labels, mai putin coma, mai mult e.m.i.l.. cu vdv am ceva din principiu, probabil ca o sa am acelasi lucru si cu coma foarte curand. eah.....sterge-ti lentilele de contact prin care privesti lumea...

apropo, crize iti place? au potential nu crezi?

nu stiu de unde ai aflat c-am baut bere cu respectivii dar nu prea conteaza, terapia cu post-uri de la tine are din efect din ce in ce mai mare, observ esti mai paranoica decat mine ;).

dar tu ce-ai de-i ridici atata-n slavi pe vdv? sa fie oare ca au venit la ziua ta, sau ca probabil te-au luat ca roadie (si fiind fata, probabil ca ai avut multiple intrebuintari) de cateva ori?

tin minte ca in acea conversatie intermediata ai zis cum ca vdv ar fi influentat muuulte trupe de pe la noi printre care ocs si chiar coma...

sa revenim. n-ai inteles ce-am vrut sa spun cu post-ul ala. am zis ca ii respect pe vdv mai mult decat scursurile din muzica romaneasca. vdv sunt insa o formatie ca oricare alta formatie - decenta - de pe la noi. se pot incadra in categoria directia 5, holograf , proconsul whatever. nu au adus in muzica romaneasca decat poate un spirit mai 'rebel'. coma de exemplu a adus ska-ul in muzica romaneasca, pacat ca a schimbat stilul (probabil ca 'hardcoristii' sunt la moda). in fine, se poate spune ca 'alde' emil sunt printre pionierii ska-ului de la noi.
p.s.: as aprecia (nu ca te-ar interesa) daca ai citi post-ul asta cu atentie pana la capat. poate vei intelege ce-am vrut sa zic.

dadius nu fi revoltat. obsevam ca exista mai multe categorii de ascultatori de muzica. in afara de manelisti/braindeadz si ascultatorii de muzica de calitate mai este o categorie intermediara: cei care cred ca asculta muzica de calitate.

chiar am avut o perioada impresia ca esti oarecum ignorant dar m-am linistit. apropo de 'lotul national de hardcore' nici nu auzisem.
tre
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 5:09 am

am recitit post-ul tau si am ajuns la concluzia ca nu prea merita sa-mi bat capu atata cu post-ul meu anterior. trebuia sa-ncep direct cu asta...

" Stiu ca aceasta presupusa ura a ta vs. Vita de Vie nu are absolut nici o treaba cu muzica, ci, pur si simplu tu esti un om cu multe probleme, extrem de gelos."

vorbesti aiurea. am zis in post-ul anterior ce-am cu vdv. intr-adevar, am destul de multe probleme si preocupari, ar trebui sa ma duc la mai multe concerte dar...eh, n-are sens sa explic.

"Te rog frumos, nu am de cand sa insir aici istoria cu acel vestit concert din ploiesti cand nenea tre cool s-a inrosit la fata si a inceput sa inujure de oftica, si pe cine? norml pe Vita de Vie. de ce? pentru ca ii plac lu' Zgubilici."

e uite aici mananci cacat cu gura plina, am zis in post-ul anterior ca n-am fost la acel concert. nici macar nu te cunosteam.

" Si daca ai fi ultimul om, cel mai handicapat dintre toti, nici atunci nu ai putea spune ca Vita de Vie e un etalon al prostiei, am inteles aia cu gusturile, fiecare asculta ce-i place dar faptul ca tu "nu-i suporti" e o mare dovada de infantilitate. si daca ar fi etalon, cine ar fi urcat de balanta. Banuiesc ca din punctul tau de vedere in Romania exista doua trupe Coma si E.M.I.L., iar asta pur si simplu ca bei beri cu ei, big deal, asta nu-ti da dreptul sa arunci cu rahat in restul. Pana la urma, tot VDV a adus muzica asta la noi!"

o dovada clara a tampeniei/bolii/superficialitatii/etc. tale. eu am zis "macar de-ar fi vdv etalonul de muzica proasta la noi".
pt mine mai exista in afara de coma si emil si ss3, partizan, sarmalele reci, vama-veche, zob, paranoia (e formatie), activ (ascult si beat-uri), nsk, parazitii (pe alocuri), iris, cargo (au cam decazut), ocs, compact.... ar mai fi si timpuri noi, phoenix, ura de dupa usa, celelalte cuvinte, neurotica, mustella putoris (nu s-au lansat), dj boros (muream dupa dj boros) dar am o vaga impresie ca nu mai exista ;)....
am baut bere cu stimabilii de la emil pt ca ei m-au invitat, venisera in ploiesti si hai sa bem. mi-a facut o mare placere, nu pt ca sunt dihai celebritatile ci pt ca pur si simplu e fain sa bei o bere, doua, noua cu cei ca tine...

"Nu am chef sa repetam istoria cu injuraturile de pe chat. Daca esti frustrat, cumpara-ti o inghetata, poate-ti trece..."

nu sunt nici eu perfect, mai am scapari, n-a fost corect dar cel putin nu regret, mai ales cand o persoana ca tine imi explica despre muzica (de care sunt oarecum pasionat) si de faptu ca daca nu ma duc la concerte nu stiu ce-i aia muzica.

din elan muncitoresc am sa comentez si post-ul tau pt dadius.

"dadius, se pare ca imbecilitatea e direct proportionala cu impresiile de mare cunoscator."

nici eu nu credeam ca-i cunoscator dar mi-a schimbat parerea.

" Trupele de care zici tu au existat, dar unde? in cluburi ascunse, cine auzea de ei, si oricum ce canta vdv nu se aseamana cu nimic din toate alea, a pardon! tu ai dat caseta altcuiva, nici macar nu esti capabil sa faci o comparatie."

ce inteleg eu de-aici e ca aia de au fost/sunt in underground sunt prosti. pai mai draga versato intr-ale muzicii, din underground se nasc valorile. nu zic ca tot ce-i underground merita, dar ma uit destul de urat la o formatie, ce se vrea a fi buna, dar care n-are trecutul acela 'odios' de underground.
'si oricum', de unde stii tu cu ce nu se aseamana vdv daca nici macar n-ai ascultat acele trupe?

"Albumul Fenomental a fost primul album (da promovat, si ce, e rusinos?!) de rock tanar, abia apoi s-au itit un Omul cu sobolani, Coma si restul... "

'rahova' a fost mai bun decat 'fenomental' din puncul meu de vedere, dar nu prea conteaza asta. ceea ce numesti tu 'rock tanar' e vechiul 'crossover' ce si-a schimbat denumirea in 'nu-metal'. fuck nu-metal. adica tampenia de-o canta limbrizkit, pod, linkin park e muzica?
da, ocs si coma au aparut dupa vdv in showbizul autohton, prostii dracu s-au ocupat intai de felul cum canta si abia dupa aia s-au lansat. ptiii. in fine, coma a inceput cu ska.

"E drept ca inainte de asta a fost Timpuri Noi, totusi era un alternativ mai lin, mai usor....dar altfel, precum si ce a venit dupa vdv e altfel."

timpuri noi avea bun-simt si, mai mult, nu era alternativ (dpdv al muzicii cel putin). partizan presupun ca tot de vdv sunt influentati.

in incheiere, de ce ma mir ca saracii de la akcent sau trupe de genu asta sunt prosti de bubuie cand am specimenu asa de aproape.... esti la fel de proasta ca sor-mea, ai ditamai conexiunea acasa, cauta si tu pe net, nu neaparat muzica romaneasca, citeste, asculta ca nu cred ca strica. ia exemplu de la buna ta pretena, thy, care, desi n-are dihai conexiunea are un randament mai mare ca mine la adunat 'muzica infecta de care n-a auzit nimeni'.
tre
Junior Member

m-ai emotonat pro-fund draga mea

Mesajde dadius » Lun Iul 15, 2002 6:56 am

dadius, se pare ca imbecilitatea e direct proportionala cu impresiile de mare cunoscator.
Trupele de care zici tu au existat, dar unde? in cluburi ascunse, cine auzea de ei, si oricum ce canta vdv nu se aseamana cu nimic din toate alea, a pardon! tu ai dat caseta altcuiva, nici macar nu esti capabil sa faci o comparatie.
Va zgariati pe ochi ca prostii, cautati cusur cu lupa doar doar o fi ceva ce miroase urat...mai duceti-va undeva cu etaloanele voastre de prostie ca inclin sa cred ca voi le reprezentati. De Hard'n'Heavy nu e cazul sa aduci vorba, na! ce bou si ala ca a ajuns acolo, nu? nu hard'n'heavy a facut muzica, nu-ti place, mergi cu ura ta de dupa ura sa cauti sticluta.
Cand am spus ca vdv a adus muzica asta in Romania, ma referam la o discutie avuta mai demult, ce-i drept intermediata cu nenea tre cool. Albumul Fenomental a fost primul album (da promovat, si ce, e rusinos?!) de rock tanar, abia apoi s-au itit un Omul cu sobolani, Coma si restul... E drept ca inainte de asta a fost Timpuri Noi, totusi era un alternativ mai lin, mai usor....dar altfel, precum si ce a venit dupa vdv e altfel.
Nu inteleg care-i problema. Exact din pricina incuiatilor ca tine evit sa dau prea multe detalii despre mine. Imi aduc aminte perfect reactiile tale: cand ai aflat ca sunt fata valoarea mesajelor mele a scazut in ochii tai, apoi cand a venit vorba de bac ai strambat din nas si mai tare, iar din punctul meu de vedere astea sunt pur si simplu niste prejudecati stupide, imbecile si comuniste, schimba-ti atitudinea si nu mai privi cu NU in fata, sau ramai in misoginia ta, in studioul tau de sampleuri.

Problema este mult mai complexa.....Si totul a inceput cand femeile au primit dreptul la vot.Cateodata ma intreb cum era inainte? Femeile taceau din gura, faceau mancare se f****u cu barbatii cand aveau ei chef.Ce viata... acum oriunde merg dau de cate o tampita ca tine care crede ca le stie pe toate si isi da cu parerea despre toate. Ma acuzi ca sunt misogin? Ha ha. sunt misogin fata de tampite ca tine.Cunosc multe femei pe care le respect si apreciez.Daca nu ai fi asa de fixista poate ai avea de castigat in viitor.as fi curios sa stiu cine e ala care va rezista langa tine? Cred ca o sa-si suga p**a singur ca indianu.Asta daca nu o sa vedem la stiri ca te-a aruncat de pe geam inainte.Probabil ca cea mai mare dorinta a ta in viata e sa -i sugi p**a lui Despot si tragi o posta cu toata compania VDV. In rest ......am sa te rog din nou....TACI bine?

tai tai
dadius

Mesajde Zgubilici » Lun Iul 15, 2002 1:59 pm

lipsa de timp nu-mi permite sa raspund pe larg cum ar fi trebuit dar am cateva aspecte de subliniat:
- crize, uite ca nu m-ai nimerit, nu imi place, deloc, nu neaparat pentru ca toate piesele lor sunt bucati de alte piese puse cap la cap sau ca domnul chitarist este numite "sampleru'", ci pur si simplu ca rezultatul e un mare ghiveci de acorduri si strofe fara absolut nici un sens. "in cadere libera cad" - aberatie.
- tre cool, de partea cu bautul berii chiar tu ai zis cand vorbeam de albume care merita cumparate...
- nu ridic in slavi, dar cand cineva spune chestii care mie imi suna gresit vin si-mi zic si eu parerea, petrecerea e de dom
eniu personal, si sa stii ca muzica nu o apreciez cu ochii.
- nu iti dau nici o lectie de muzica, nici nu imi permit si nici nu e cazul, dupa cum am mai zis, fiecare cu ce-i place, dar nu imi convine cand vdv e bagat la categoria holograf, directia 5 din doua motive - vdv nu face balade siropoase, si vdv nu apare la academia vedetelor, surprize surprize si alte emisiuni de gen, imbracati dupa ultima moda, zambareti si atragatori, pe scurt, nu par altceva decat sunt pentru a vinde.
- in ultima parte deja ai dat pe langa bara tare de tot. nu am zis ca nu am ascultat, nu am zis nici ca nu-mi plac, dar nu poti sa blamezi o formatie pur si simplu pentru ca altele nu au ajuns cunoscute. vdv nu e formatie de underground, cel putin nu undergroundul in care se afla(u) respectivele trupe.
- de tampenia aia de concert datorita caruia avem discutia asta in momentul ala am mai vorbit de o suta de ori, daca pe tre cool nu-l lasa mama la concert, hai sa-i injuram pe aia care au fost, si mai bine, formatiile care le plac alora care au fost, nu?
tre cool a scris
in incheiere, de ce ma mir ca saracii de la akcent sau trupe de genu asta sunt prosti de bubuie cand am specimenu asa de aproape.... esti la fel de proasta ca sor-mea, ai ditamai conexiunea acasa, cauta si tu pe net, nu neaparat muzica romaneasca, citeste, asculta ca nu cred ca strica. ia exemplu de la buna ta pretena, thy, care, desi n-are dihai conexiunea are un randament mai mare ca mine la adunat 'muzica infecta de care n-a auzit nimeni'.

- nu-mi dau seama de unde scoti toate tampeniile alea pe care le spui. daca inteligenta mea o caracterizezi tu dupa o formatie care-mi place, atunci ar trebui sa faci un reverse si sa le pastrezi pentru tine, ti s-ar potrivi mai bine. nu ma intereseaza de sor-ta, de thy, fiecare cu muzica lui, pana la urma tu n-ai nici un habar despre preferintele mele per total, muzica de care n-a auzit nimeni nu-mi aduc aminte sa o fi numit infecta.
CONCLUZIA MEA mergi sa bei bere in continuare, si cearta-te cu altii pentru ca aici n-ai picat bine, tot ce ai facut a fost sa ataci ne-argumentat pe aia care n-o suferi tu ca e prietena cu x si y, impusca-te!
cat despre tine, dadius prin mesajul ala nu ai facut decat sa sprijini vorbele mele, esti mult prea josnic si limitat.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 15, 2002 8:50 pm

zgubilici n-ai inteles ce-am vrut sa zic.
oricum, arata-mi ca-s un dobitoc si zi-mi ce preferinte muzicale mai ai, romanesti sau internationale, n-are importanta.

p.s.: vad ca nu te-ai lasat de vechile obiceiuri.....
tre
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Iul 15, 2002 11:57 pm

nu vreau sa-ti arat ca esti un dobitoc, nu esti dobitoc, un pic nesimtit. daca as incepe sa-ti enumar ca mie imi plac formatiile X si Y sunt sigura ca ai gasi o modalitate sa ii bati joc si de alea. Imi place muzica, de toate felurile dar aia care e muzica. Hai sa-ti spun ce e pe biroul meu in momentul asta, doar asa ca nah - io nu stiu ce-i aia muzica. A-ha - Lifelines, Bob Marley - In memoriam, Jan Garbareck, Marillion - Fugazi, The Sunclub, 3 cu Tracy Chapman, soundtracku din Platoon, un cd cu toate albumele Pearl Jam, Smashing pumpkins - Machina, Pavement de la Aliosha (bun de tot) si un Tom Waits cu Raindogs. Si ca sa demonstrez si mai tare incultura mea, iata ce nume se gasesc in folderu' de mp3-uri: dEUS - In a bar under the sea (1996), Tribe after tribe - Pearls before swine (1997), From Zero - One nation under (2001), o formatie No One, unii heroes del silencio, etc. Am trecut testul, ma pot afla printre fericitii care au voie sa respire?
ce obiceiuri (rog raspuns pe pm).
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Mar Iul 16, 2002 12:07 am

nu vreau sa-ti arat ca esti un dobitoc, nu esti dobitoc, un pic nesimtit. daca as incepe sa-ti enumar ca mie imi plac formatiile X si Y sunt sigura ca ai gasi o modalitate sa ii bati joc si de alea. Imi place muzica, de toate felurile dar aia care e muzica. Hai sa-ti spun ce e pe biroul meu in momentul asta, doar asa ca nah - io nu stiu ce-i aia muzica. A-ha - Lifelines, Bob Marley - In memoriam, Jan Garbareck, Marillion - Fugazi, The Sunclub, 3 cu Tracy Chapman, soundtracku din Platoon, un cd cu toate albumele Pearl Jam, Smashing pumpkins - Machina, Pavement de la Aliosha (bun de tot) si un Tom Waits cu Raindogs. Si ca sa demonstrez si mai tare incultura mea, iata ce nume se gasesc in folderu' de mp3-uri: dEUS - In a bar under the sea (1996), Tribe after tribe - Pearls before swine (1997), From Zero - One nation under (2001), o formatie No One, unii heroes del silencio, etc. Am trecut testul, ma pot afla printre fericitii care au voie sa respire?
ce obiceiuri (rog raspuns pe pm).

da ai voie sa respiri ;). daca ai fi citit cu atentie ce-am vrut sa zic de vdv n-ar fi avut loc discutia asta si n-as fi aflat cine esti ;). vine si pm-u.
tre
Junior Member

Mesajde onasis » Mar Iul 16, 2002 12:31 am

heroes del silencio, i-am ascultat demult prin primii ani de facultate...bunicei...cu "entre dos tierras"...
onasis
Junior Member

Re: fals fals fals

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Iul 16, 2002 9:49 pm

Initial trimis de dadius

AU FOST ALTII INAINEA LOR: OTUL NATIONAL DE HARDCORE etc. pa pa

daca esti cuminte saptamana viitoare iti mai zic nu nume de formatie de hardcore de la noi...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la Vita de Vie