De ce? Ca sa nu mai zica toti prosti: ia uite ce fericita si norocoasa e fata aia.
autor: monikaisinlove pe "Generalitati"
corect: De ce? Ca sa nu mai zica toti prostii: ia uite ce fericita si norocoasa e fata aia.
De ce? Ca sa nu mai zica toti prosti: ia uite ce fericita si norocoasa e fata aia.
... insa acest subiect probabil ca nu o sa mai aiba acelasi succes pe care putea sa il aiba daca mai posta Gabytu ca in zilele lui bune
...
Initial trimis de monikaisinlove
Va rog frumos sa ma scuzati pt toate greselile pe care le fac dar tinand cont ca eu noapte dupa 1 scriu unele mesaje cred ca pot sa fiu scutita.
La cele scrise ziua nu amexplicatii dar oricum eu si la scoala scriu gresit. Tot n-am mai invatat sa scriu! ;P
Initial trimis de tre cool
daca aveti careva link-uri la articole din presa legate de chestia asta va rog mult sa le post-ati.
la 300 se ai dreptul la avatar...

Initial trimis de DANA
Ce limba e aceasta mr. Sopra Tutt1? Viteza la tastare schimba sensul propozitiei?![]()
, ca pe asta exterior mi-a dat juma' de premiu...
Initial trimis de DANA
darkule stiam io ca tot pe urmele mele esti
primu' care a mushcat momeala da' am zis ca alea de viteza nu se pun.
acestei perioade de cacat, in care numai dobitocii apar pe TV
ce incercati sa transmite-ti
alte etc-uri din astea

Initial trimis de monikaisinlove
Daca toata lumea imi critica romana mea pe care o fac "varza" in vacanta hai sa o critic si eu pe a altilor desi nu prea am dreptul
"ala e un imfect"- daca nu ma insel eu( fapt foarte posibil) se scrie infect
autor-roxaniaca
unde?-forum animal x
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori