combinatie de culori
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
combinatie de culori
In aceasta perioada xkran si cu mine lucram la noul design al siteului si am dori sa aflam daca vreti ca noul look sa fie pe o combinatie de culori deschisa sau inchisa.
Puteti sa veniti chiar cu exemple de culori, de pe alte siteuri ... sau sa propuneti voi.
Puteti sa veniti chiar cu exemple de culori, de pe alte siteuri ... sau sa propuneti voi.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Mie imi place albastru de acum:D 

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Eu vreau culori mai deschise. Mi-ar placea un verde deschis...sau asemanator cu verdele de la backgroundul original de windows.
Movul de acum de pe margini nu prea da bine. E cam tiganesc.
In schimb culorile de la forumuri arata destul de bine.
Movul de acum de pe margini nu prea da bine. E cam tiganesc.
In schimb culorile de la forumuri arata destul de bine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
i want it to look like this : http://www.razorart.com 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
darkshines - nu e cam tiganesc scrisul ala portocaliu? ... poate gasim altceva in locul lui... daca nu, merge si asa 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Tiganesc e si movu de acum. Un verde pal ar merge mult mai bine. Si verdele este si odihnitor pentru ochi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dak e sa urasc vreo combinatie de culori, ar fi cam asa: combinari de x luate cate trei, unde x este multimea: (galben+mov+verde+portocaliu)
so, pentru atractivitate, ar merge mii si milioane de combinatii de culor care mai de care mai fancy and cool. din pacate tre sa recunosc faptul ca ader la problema Danei din motive de office, chiar, un forum cu aspect de word/excel/acad, nu e?:D
griuri...griuri...griuri...
so, pentru atractivitate, ar merge mii si milioane de combinatii de culor care mai de care mai fancy and cool. din pacate tre sa recunosc faptul ca ader la problema Danei din motive de office, chiar, un forum cu aspect de word/excel/acad, nu e?:D
griuri...griuri...griuri...
-
onk - Mesaje: 1841
Nu merge..ca nu e forumul in limba engleza ! :p
-
Bineinteles,Benoit ! Este forumul meu. Dar...eu ti-am explicat asa prieteneste ca nu se paote ceea ce ceri tu...ca asta am cerut si eu.
Si....asa ca sa stii...ca nu se poate...d'asta ti-am explicat !
Itzi dai seama ca si eu ash vrea animatzie pe forum..flashuri si alte chestii...dar nu se poate ! Daca nu se poate..nu se poate !
Corect ?
Si....asa ca sa stii...ca nu se poate...d'asta ti-am explicat !
Itzi dai seama ca si eu ash vrea animatzie pe forum..flashuri si alte chestii...dar nu se poate ! Daca nu se poate..nu se poate !
Corect ?
-
nu e corect, ca de ce sa nu se poata, a? adik poti sa faci muuuulte skinuri, da nu e intersanjabile, nu? pai si acuma ziceti, domnule Sopra? ca cu Sopra vorbeam, ca el face si desface, pai taman acu la pont? ce ma fac ce ma fac....
da dak se vrea, se poate? adik vreau sa zic, nu e imposibil, nu?
da dak se vrea, se poate? adik vreau sa zic, nu e imposibil, nu?
-
pana nu schimbam forumul in engleza nu putem sa bagam mai multe skinuri... si o sa il schimbam curand 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Eu ce ti-am zis ,ba ? Acelasi lucru...ca nu merge ca nu e forumul in engleza. Daca o sa fie..o sa mearga.
Si e naspa ca are sa fie forumul in engleza ! Mie imi place asa cum e acum.
Si e naspa ca are sa fie forumul in engleza ! Mie imi place asa cum e acum.
-
Initial trimis de Sopra Tutt1
plina lumea de nebuni, dar ca pe siteul asta... mai rar ;f
Sopra, zi dak nu e voie, ca poate tre sa pastram linistea pe forum intre 16.oo si 18.oo, si zi dak-tzi place oamenii aia cu "da, are dreptate cel de dinainte, da, si mie imi place trupa, da, ma chieama andreia din buzau si va pup pe forum..." dastia vrai, zi, ca sa plec...buey, tu stii ca marile genii (o, nu fac comparatii) e unchicushor nebune?
-
nu am zis ca nu vreau sa postati... dar totusi am ramas surprins sa vad ca 2 oameni poa sa ajunga sa se certe cand au acelasi punct de vedere... in fine... vorma aia... siteul tuturor posibilitatilor
PS: "andreia" nu era din buzau, ci din vaslui ;b

PS: "andreia" nu era din buzau, ci din vaslui ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
1. yuppy soprane, vorma sa fie
2. andreia mia e din buzau si e tare naspa, rau
3. io de acord cu Mosu? poate el de acord cu mine si atunci imi schimb opinia
si ATENTIE!!!! avertisment pentru sopra ca, subtil de tot, mi-a adus injurii
auz, nebuni....io, nebuna? am si certificat de normalitate la cap...

2. andreia mia e din buzau si e tare naspa, rau
3. io de acord cu Mosu? poate el de acord cu mine si atunci imi schimb opinia
si ATENTIE!!!! avertisment pentru sopra ca, subtil de tot, mi-a adus injurii
auz, nebuni....io, nebuna? am si certificat de normalitate la cap...

-
Initial trimis de onk
...avertisment pentru sopra ca, subtil de tot, mi-a adus injurii
auz, nebuni....io, nebuna?...
E dusa... dusa clar...

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Daca mai posteaza cineva oftopic dupa linia de mai jos..ii vor fi sterse mesajele ! Chiar si tu Sopra ! Ai grija !
dar sperma ?
-
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2