Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:31 am

Initial trimis de Melutza
Pai, nu? Doar daca ar fi fost foarte "emancipat" ar fi putut, la 14 ani, dar altfel... Abia se dezmeticise si el atunci...:a Iar la Vierme nici nu mai spun. Poate Soparla ar fi putut, dar nu Serban(!).:)

va faceti o impresie total gresita despre el..mai intai cunoasteti omul si apoi dati-va astfel de pareri. .

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:33 am

Pai spune-mi si mie cum e, please!:a
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:34 am

Pai spune-mi si mie cum e, please!:a

sunt multe de spus..eu sunt o persoana discreta..mai bine incearca tu sa-l cunosti!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:39 am

Pai eu stiu unde stau ei trei, ca am o prietena in Giulesti, dar problema este ca eu sunt timida rau...:a Altfel am fi fost prieteni (in sensul de amici).
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:42 am

Pai eu stiu unde stau ei trei, ca am o prietena in Giulesti, dar problema este ca eu sunt timida rau...:a Altfel am fi fost prieteni (in sensul de amici).

sper ca nu ai de gand sa dai buzna peste ei in casa..oricum ei sunt at this moment in Navodari..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:44 am

Nu, Doamne fereste! Tot ce am facut o data a fost sa merg cu prietena asta sa imi arate exact casa lor, dar mai aproape de 3m de gard nu o sa stau decat daca ma invita ei, si asta nu se va intampla...:(
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:46 am

yo zic ca cel mai bine ar fi sa vorbesti mai intai la telefon cu ei,sau sa va intalniti dupa un concert..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:48 am

Eu nu am voie sa merg la nici un concert, iar telefonul lor nu il am. Si chiar daca l-as avea, iti marturisesc ca as face infarct inainte sa raspunda...:a
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:51 am

Eu nu am voie sa merg la nici un concert, iar telefonul lor nu il am. Si chiar daca l-as avea, iti marturisesc ca as face infarct inainte sa raspunda...:a

cam nasol..atunci invata sa nu mai critici o persoana pe care nu o cunosti..no offense!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 10:46 am

Nu critic pe nimeni, ca nu-mi place. Dar de unde ti-a venit ca am criticat pe cineva?:confused:
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 2:24 pm

Nu critic pe nimeni, ca nu-mi place. Dar de unde ti-a venit ca am criticat pe cineva?:confused:

Pai asta reiese din ceea ce spui tu

Jasmine
Junior Member

Mesajde xAndra » Mar Iul 16, 2002 4:50 pm

va faceti o impresie total gresita despre el..mai intai cunoasteti omul si apoi dati-va astfel de pareri. .

Sa stiti ca eu am povestit putin cu el vara trecuta dupa un concert, am si poza cu el, si mi se pare destul de de treaba ca si colegii lui de breasla dealtfel.:B
A actiona e dificil, a gandi e usor dar a actiona dupa cum gandesti e cel mai dificil.
xAndra
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 16, 2002 9:03 pm

Ce noroc pe voi... Dar nu am spus ca nu e de treaba, din contra! Am cea mai buna parere despre ei trei! Dar nu mi se pare normal sa iti incepi viata sexuala la 14 ani... Nu sunt critici, nu nimic, doar uimire!:)
Kayla

Mesajde Jasmine » Mar Iul 16, 2002 9:54 pm

Ce noroc pe voi... Dar nu am spus ca nu e de treaba, din contra! Am cea mai buna parere despre ei trei! Dar nu mi se pare normal sa iti incepi viata sexuala la 14 ani... Nu sunt critici, nu nimic, doar uimire!:)

ma,ce vrei sa faci acum?Daca omul a simtit atunci ca este momentul potrivit. . :)

Jasmine
Junior Member

Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Florina18 » Mar Iul 16, 2002 11:57 pm

Am zis sa vorbim acum despre chestii "picante". De exemplu, eu mi-as petrece o noapte cu... E!:p Mai bine citesc parerile voastre!

Eu mi-as petrece o noapte cu...hm...cu fotbalistul sud-coreean Ahn,care mi se pare o dulceata de baiat ! ;) Nu radeti!
,,They can say/Anything they want/To say/ Try to bring me down/But I will not allow/Anyone to succeed/Hanging clouds over me/They do try/Hard to make me feel/That I/Don't matter at all/But I refuse to fall/To lose what I believe/Or lose faith in my dreams/Cause...there's a light in me.../That shines/Brightly/They can try, but they can't take that away from me... ''
Florina18
Junior Member

Mesajde hekathe16 » Mie Iul 17, 2002 7:42 am

dupa parerea mea singurul barbat din Romania care merita e Razvan de la Krypton. aia de la AnimalX sunt doar niste ratati cu aere de vedete.
:dir:
If you're going through HELL, keep going.
hekathe16
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Iul 17, 2002 8:29 am

Initial trimis de hekathe16
dupa parerea mea singurul barbat din Romania care merita e Razvan de la Krypton. aia de la AnimalX sunt doar niste ratati cu aere de vedete.
:dir:

pacat ca e luat. . .

Jasmine
Junior Member

Mesajde hekathe16 » Mie Iul 17, 2002 9:52 am

e luat, da' e bun... si oricum nu e luat pt mult timp:)
If you're going through HELL, keep going.
hekathe16
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 17, 2002 11:43 am

Da, ma rog... Dar Animal X nu au aere de vedete, sorry! :D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Iul 17, 2002 5:30 pm

Da, ma rog... Dar Animal X nu au aere de vedete, sorry! :D

ma rog,eu nu pot spune asta...nu sunt perfecti!..dar au si ei totusi o limita..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 18, 2002 8:13 am

Voi ii stiti mai bine... Eu doar imi fac impresii.:(
Kayla

Mesajde tre » Vin Iul 19, 2002 3:52 am

animalutza_xxx valea inapoi in rezervatie...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Satana » Vin Iul 19, 2002 12:31 pm

eu daca as avea ocazia mi-as petrece o noapte furtunoasa cu mama lu` Ceausescu... !!! pacat de ea...era destul de draguta in tinerete...
Satana

Mesajde Eve » Vin Iul 19, 2002 12:42 pm

Initial trimis de Satana
eu daca as avea ocazia mi-as petrece o noapte furtunoasa cu mama lu` Ceausescu... !!! pacat de ea...era destul de draguta in tinerete...

adica..si mama lui Ceausescu a fost vedeta? phii....tot mai buna era Elena Lupescu.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 19, 2002 10:36 pm

Care era mama lu' Ceasca? Macar cum o chema? :a
Kayla

Eu...

Mesajde A!exutzul© » Lun Iul 22, 2002 4:46 am

as face dragoste repet : as face dragoste cu actritza tiffani amber thiessen.. mi se pare o frumoasa. mai imi place si de lita ford.. cea care canta close your eyes...
cine ar mai fi.. regina r&b romanesc, cristina.. nici ea nu e de alungat..
dar de fapt, cred ca nu imi trebuie un star. nu imi trebuie o vedeta. imi trebuie o femeie a mea care sa ma iubeasca si sa ma doreasca.

toate bune in continuare !:D
A!exutzul©
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iul 22, 2002 7:33 am

Acum depinde ce intelegeti prin a-mi petrece noaptea. Daca va referiti la partea sexuala a problemei, nu as ierta-o logodnica fotbalistului Claudiu Dragan (Helda se numeste). Poate ca ea nu este o vedeta, dar de nu as "da" in ea pana mi-ar iesi ochii din cap ca la melc. Daca ar fi vorba doar de petrecut noaptea pentru a sta la palavre, nu as refuza compania Monicai Barladeanu, de exemplu. Inaintea tuturor vedetelor de sex feminin as prefera-o pe Jojo. De Catalina Cristea sa nu aud, ca-mi vine s-o calc pe cap de fiecare data cand o vad (si cand va ganditi ca trec zilnic la nici un metru de ea). Bine ca e plecata la mare si nu o sa mai am "onoarea" sa o vad live pana in spetembrie (sper).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Kayla » Lun Iul 22, 2002 11:14 am

M-am referit la toate aspectele problemei. Fiecare intelege ce vrea.:a
Kayla

Mesajde marian jan » Mar Iul 23, 2002 10:30 am

mi-as dori sa stau intr-o noapte pe o terasa la mare cu o sticla de sampanie cu abramburica(meteo protv).
sex-cu liliana de la trinity

ps:proastele draq,aici nu e forum de discutie despre marimea sexului animalelor x.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 10:32 am

Nici nu vorbeam despre asta... Noi suntem fete serioase, nu ca altii...:a
Kayla

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma