Ce Parere Aveti Despre Alcool?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
mai conteaza
Da' vad ca subiectu' asta e lasat mort...de ce oare?
Io zic sa se certe cineva si p-aci ca sa pricep care-i treaba...k?
Probabil ca aia care se simt ar trebui sa fie pe faza....
NO SIGNATURE
Io zic sa se certe cineva si p-aci ca sa pricep care-i treaba...k?
Probabil ca aia care se simt ar trebui sa fie pe faza....
NO SIGNATURE
- CriTIka_artei
- Junior Member
nici nu ma refeream la tine
cum am scris si in titlu ci era o mica ironie la adresa celor care fac anumite discutii sa se lungeasca mai mult decat ar trebui si de fapt sunt mai mult certuri inflacarate pt apararea unui personaj decat pt genul de muzica pe care il face... daca o sa citeasca o sa se simta respectivii...tu esti o fata de treaba----asta reiese din mesajele tale
))))

- CriTIka_artei
- Junior Member
Re: nici nu ma refeream la tine
Initial trimis de CriTIka_artei
cum am scris si in titlu ci era o mica ironie la adresa celor care fac anumite discutii sa se lungeasca mai mult decat ar trebui si de fapt sunt mai mult certuri inflacarate pt apararea unui personaj decat pt genul de muzica pe care il face... daca o sa citeasca o sa se simta respectivii...tu esti o fata de treaba----asta reiese din mesajele tale))))
1.Ar trebui sa MA SIMT oare?
2. Te dai la Meluta ? vrei sa legati o prietenie.
3. Bine ca n-a citit inca Zgubilici aia ca iti scria de te saturai.
Despre alcool: E bun dar rar.strica :fierea, ficatul si altele. Asa cum a spus si domnisoara mai sus da dureri de cap ingrozitoare dimineata.
pe scurt cam atat.
Don't drink and drive!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: nici nu ma refeream la tine
cum am scris si in titlu ci era o mica ironie la adresa celor care fac anumite discutii sa se lungeasca mai mult decat ar trebui si de fapt sunt mai mult certuri inflacarate pt apararea unui personaj decat pt genul de muzica pe care il face... daca o sa citeasca o sa se simta respectivii...tu esti o fata de treaba----asta reiese din mesajele tale))))
Multumesc. Dadius: cred ca nu ai o zi prea buna, de aia ai crezut ca te simti. Dar dupa aia ti-ai revenit.

- Kayla
Dadius,cred ca ai inteles ca nu ma dau la Melutza(in nici un sens) doar ca are o atitudine oarecum neutra care nu-i face rau deloc...iar cu tine nu o sa ma dau la barfa despre Zgubilici pt ca voi cred ca ati mai vb si pe prv si va cunoasteti mai bine...
Si daca ai facut discutii sa se lungeasca mai mult decat e cazu'(oare eu ce fac acu'???) poti sa te simti.... liber sa faci ce vrei
)
Si daca ai facut discutii sa se lungeasca mai mult decat e cazu'(oare eu ce fac acu'???) poti sa te simti.... liber sa faci ce vrei

- CriTIka_artei
- Junior Member
ok
Dadius,cred ca ai inteles ca nu ma dau la Melutza(in nici un sens) doar ca are o atitudine oarecum neutra care nu-i face rau deloc...iar cu tine nu o sa ma dau la barfa despre Zgubilici pt ca voi cred ca ati mai vb si pe prv si va cunoasteti mai bine...
Si daca ai facut discutii sa se lungeasca mai mult decat e cazu'(oare eu ce fac acu'???) poti sa te simti.... liber sa faci ce vrei)
Nu am vorbit niciodata pe privat cu Zgubilici. (Parol...) si nici nu vreau sa o barfesc cu tine.
Si sa stii ca ma simt foarte prost pt ca am "facut discutii sa se lungeasca".Nu se va mai intampla.
Te rog sa ma ierti
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Si daca ai facut discutii sa se lungeasca mai mult decat e cazu'(oare eu ce fac acu'???) poti sa te simti.... liber sa faci ce vrei)
pai da... ca doar e din popor vorba 'ca romanu impartial'.... nu luam atitudine, suntem de-acord cu toata lumea si totul e fain....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
pai da... ca doar e din popor vorba 'ca romanu impartial'.... nu luam atitudine, suntem de-acord cu toata lumea si totul e fain....
Ai dreptate:totul e fain atata timp cat nu-ti spui parerea ...chiar nu te contrazic ...dar nu e impartial romanu' orice s-ar zice...nu ia atitudine da' ia mita...dreq sa inteleaga
- CriTIka_artei
- Junior Member
Ai dreptate:totul e fain atata timp cat nu-ti spui parerea ...chiar nu te contrazic ...dar nu e impartial romanu' orice s-ar zice...nu ia atitudine da' ia mita...dreq sa inteleaga
asta-i alta problema. legatura ar putea fi urmatoarea:
...nu zicem nimic care ar putea jigni pe cineva, suntem de-acord cu toata lumea, luam mita atunci cand ne 'roaga' cineva sa prestam un serviciu pentru care oricum luam salariu, daca nu ni se da mita nici nu schimbam vreo vorba cu respectivul, ocazional ne revoltam ca nu ni se indexeaza salariul odata cu cresterea preturilor, facem greva numai daca se pune de vreo disponibilizare (recalificarea/scolarizarea costa) ca noi cica vrem sa muncim, daca nu avem bani vina apartine 100% sistemului, nu aruncam hartia la cos ca platim impozit ca sa se curete dupa noi, injuram guvernantii dar ne consolam cu gandu ca noi am fi mai buni in locul lor, noi castigam premii pe plan international dar ei au ratat calificarea sau s-au clasat ultimii, cineva e 'de treaba' atunci cand gandeste ca noi, daca ne contrazice atunci omul ala e cel mai mare prost, avem pile si suntem 'bazati', dam mita atunci cand 'rugam' pe cineva sa ne faca un serviciu pentru care oricum ia salariu...........
nu e o legatura, e o chestie esentiala.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii