Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
Colegiul National Mihai Viteazul , Bucuresti :A
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de petrican
lulutza, ma gandeam ca poate vrei sa iti impartasesti anumite chestii cu mine. Parerea mea!
la ce chestii te gandeshti tu, mai petricane?????:rolleyes:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
ahhhhhhh...
ce frumoasa este viata!!!!!!
azi plec la mare...... acum vb cu cineva de departe... foarte departe.... si totul este absolut minunat!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
azi plec la mare...... acum vb cu cineva de departe... foarte departe.... si totul este absolut minunat!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
de ce nu sunt toate zilele asha???
:G :kiss: :a
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Ala de l-am trecut si in datele personale. http://www.kpital.go.ro . Si nu-mi spune ca arata naspa, ca stiu. Sper sa il imbunatatesc. e, da' daca tot ai intrebat, da si-o parere. Pe PM sau cum, vrei tu.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Super-ploaia de azi dimineata, pe la 6:30, marfa, cool, extra, para, oaaau!!! Scuzati ca intrerup lista mesajelor offtopic de mai sus, dar chiar m-a incantat ploaia aia, acum a stat ;P , si trebuia sa v-o spun si voua. Mai era cineva treaz la ora aia?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Si pe mine m-a incantat ploaia. Am auzit-o ca prin vis. Cand m-am sculat la 9:30 inca mai era ud afara.
Inca de as'noapte ,cand m-am culcat eu..pe la 2 AM...se vedeau fulgere ce brazdau cerul.
Imi plac furtunile !
Inca de as'noapte ,cand m-am culcat eu..pe la 2 AM...se vedeau fulgere ce brazdau cerul.
Imi plac furtunile !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
La mine a fost furtuna cu fulgere ieri noapte si nu am amintiri prea placute. A traznit conducta de gaze la vreo 1,5 km distanta de blocul unde stau eu. Groaznic;S
Si in plus am stat pana dimineata la 10 fara curent si fara internet;P
Si in plus am stat pana dimineata la 10 fara curent si fara internet;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Si ce legatura are asta cu subiectul de fatza ?
Nu observi ce scrie ??? "Ce ne-a incantat sufletul...... "
Va rugam nu mai postatzi oftopic...ca va moderez ! :mad:
Nu observi ce scrie ??? "Ce ne-a incantat sufletul...... "
Va rugam nu mai postatzi oftopic...ca va moderez ! :mad:
-
Ma incanta moshu ca e vigilent. Modereaza-i, tataie, daca bate campii! Da' poate ca pe monika au incantat-o chestiile alea de a postat aici, ce stii tu, de gustibus...
- angus
- Junior Member
In aceasta dimineatza ..spre pranz..caci este ora 10:49...ma incanta ca este o alta zi in care nu am prea multe de facut.
In timp ce scriu pe forum...mai trag cu ochiul si la VH1....unde sunt muzici din anii 80....din vremea cand Angus avea varsta mea ! :p
In timp ce scriu pe forum...mai trag cu ochiul si la VH1....unde sunt muzici din anii 80....din vremea cand Angus avea varsta mea ! :p
-
Ma incanta moshu ca tine la tavaleala si nu se supara. Cine canta mai, moshule, zi-mi sa ma oftic ca eu nu pot acum sa ma uitz la teveu. Tine-ma la curent cu lumea reala! Azi sunt atata de bucuros (o fi inca efectu' la ploaia aia?!) incat pana si moshu ma incanta. Da' nu's de ce nu mi se incarca emoticoanele alea bengoase cu pupaturi...Da' tot ma incanta.
- angus
- Junior Member
sunt mai mult decat incantata ca am ajuns acasa azi dimineata la 4 dupa ce m-am pus in miscare intr-un club....dupa cateva ore de somn mi-am amintit ca la MTV e DJ WEEKEND si cum am deschis tv-ul l-am vazut pe preferatul meu din toate timpurile: Darude!!!
ASTA DA ZI!!!!
ASTA DA ZI!!!!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Pe mine m-a incantat astazi baia pe care am facut-o.Cu 10 cm de spuma cu muzica cu o carte f.f.f.f. buna: The hobbit si cu arome speciale.O sa stau cu zambetul pe buze 1 luna:cool:

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
pe mine m-a incantat ca am putut dormii pana la 5:00 pm(nu am dormit noaptea
) am aflat ca ma mut in 3 sapt. ca o sa am piscina si teren de tenis, ca ma duc si imi iau un cd cu linkin park........si ca am parolele la "The Simis"
:p ;cry; :rolleyes:

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
emisiunea celor de la HI-Q m-a incatat astazi...desi a fost ultima din sezonul estival a fost cool deoarece cei trei tineri de la HI-Q mi-au spus "La multi ani" in direct la tv (ieri a fost ziua mea)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Ce mi-a placut azi
Sunt destul de nou pe aici . Acum trei zile am descoperit forumul de la Barfe on line si de-abea acum cateva ore restul forumurilor...
So.. Ce mi-a placut :
1. Raspunsurile lui Bhuttu (de pe Barfe on line - ca acolo am stat mai mult )
2. Ziua de nastere a lui Bhuttu - care e aceeasi cu a mea .
3. A-ha - Summer moved on pe care am vazut-o azi pe MTV.
So.. Ce mi-a placut :
1. Raspunsurile lui Bhuttu (de pe Barfe on line - ca acolo am stat mai mult )
2. Ziua de nastere a lui Bhuttu - care e aceeasi cu a mea .
3. A-ha - Summer moved on pe care am vazut-o azi pe MTV.
- Seth2
- Junior Member
ia uite Bhuttu ca nu toti te urasc
Seth2 - stai sa se intoarca moshu... ca te face el sa il iubesti numai pe el

Seth2 - stai sa se intoarca moshu... ca te face el sa il iubesti numai pe el

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ce mi-a placut azi 2
Romanul "Sub roata" - Hermann Hesse , singurul roman care nu il aveam de autor si pe care l-am gasit din intamplare la un anticariat!
L-am terminat azi si a fost f misto.
L-am terminat azi si a fost f misto.
- Seth2
- Junior Member
In perioada asta sunt incantat ca:
1. mai sunt oameni care ma apreciaza(semn ca lumea merge intr-o directie gresita)
2. l-am vazut pe Donald Sutherland
3. saptamana asta s-ar putea sa stau de vorba cu Nicole Kidman
4. ca tre cool s-ar putea chiar sa fie tre cool (desi asta nu stiu exact daca e de bine)
5. mai sunt d-astea pe termen lung, da' n-am chef acuma
1. mai sunt oameni care ma apreciaza(semn ca lumea merge intr-o directie gresita)
2. l-am vazut pe Donald Sutherland
3. saptamana asta s-ar putea sa stau de vorba cu Nicole Kidman
4. ca tre cool s-ar putea chiar sa fie tre cool (desi asta nu stiu exact daca e de bine)
5. mai sunt d-astea pe termen lung, da' n-am chef acuma
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Astazi, sufletul meu trist si obosit a fost bucurat de o pauza continua... Mi-a fost rau azi-dimineata, iar parintii mei, scumpi si buni ca intotdeauna, m-au lasat sa stau toata ziulica tolanita pe canapea in fata TV-ului si a PC-ului...
De asemenea, mi s-a indeplinit una dintre cele mai arzatoare dorinte: o pizza delicioasa... :drool: Doamne, frumoasa este viata!!!
De asemenea, mi s-a indeplinit una dintre cele mai arzatoare dorinte: o pizza delicioasa... :drool: Doamne, frumoasa este viata!!!
- Kayla
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma