Intamplari deosebite
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ciudatenii
Daca animalul tau a facut ceva ciudat, iesit din comun aici e locul sa spui:D
Eu am sa incep prima:
In toamna bunicul meu (care locuieste la casa si sta aproape de unde locuiesc eu) a gasit pe drum o catelusa si fiindca i s-a facut mila de ea a luat-o acasa.
Dupa ce a descoperit ca mananca gaini (da, are si din alea) am hotarat sa o trimitem undeva departe. Si am folosit metoda clasica: am dus-o in portbagajul masinii pana la un sat care se afla la vreo 20 de km departare de orasul meu.
Asta a fost acum vreo 3 luni. Si, surpriza: zilele trecute catelusa luata de pe strada s-a intors acasa!!! Ma intreb cum a gasit drumul:con:
Eu am sa incep prima:
In toamna bunicul meu (care locuieste la casa si sta aproape de unde locuiesc eu) a gasit pe drum o catelusa si fiindca i s-a facut mila de ea a luat-o acasa.
Dupa ce a descoperit ca mananca gaini (da, are si din alea) am hotarat sa o trimitem undeva departe. Si am folosit metoda clasica: am dus-o in portbagajul masinii pana la un sat care se afla la vreo 20 de km departare de orasul meu.
Asta a fost acum vreo 3 luni. Si, surpriza: zilele trecute catelusa luata de pe strada s-a intors acasa!!! Ma intreb cum a gasit drumul:con:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Nu e nimic special in asta. Cainii stiu intodeauna drumurile mai bine decat oamenii. Au simtul orientarii foarte dezvoltat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Da mah, dar dupa 3 luni.Ce naiba! Nu si-a gasit si ea un stapan, ceva? Si mai ales ca a trecut prin niste clipe infioratoare in care statea ascunsa de frica sa nu o gasesc eu;h Si in plus am dus-o la 20 de Km.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Dar ce se intampla daca o gaseai tu ? Cu ce ai bagat spaima in bietul animal ?
Pai dupa..3 luni. O fi mers si ea ..usor -usor. S-o mai fi oprit sa faca baie,sa manance,sa doarma. Ce graba avea ?....stiind ce o asteapta acasa . :p
Pai dupa..3 luni. O fi mers si ea ..usor -usor. S-o mai fi oprit sa faca baie,sa manance,sa doarma. Ce graba avea ?....stiind ce o asteapta acasa . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Am alergat-o prin toata curtea cu matura. Norocul ei ca nu am prins-o. Si-asa nu o prea agream eu de la inceput.
Cred ca a stiut ca eu sunt plecata de acasa in vacanta si si-a facut programul sa vina in timpul asta:p
Cred ca a stiut ca eu sunt plecata de acasa in vacanta si si-a facut programul sa vina in timpul asta:p
- zuza
- Junior Member
Mai am o alta chestie tare ciudata tot cu aceasta catelusa:
Cand am adus-o acasa avea si eu o prapadita de pisica. Oricum o iubeam mult si ea ma iubea pe mine. Dar aceasta catea nu suporta pisicile asa ca saracuta mea Bonny(asa o chema) a trebuit sa plece. Insa mai venea cand nu era cateaua pe faza. Intr-o zi a vazut-o si a alergat-o prin toata curtea pana Bonny s-a urcat intr-un pom. Bunicul meu a venit cu ideea sa-i puna catelei o scara ca sa vada daca se urca in pom. Zis si facut. Si a dracului catea s-a uract in pom pe scara, a prins-o in gura pe Bonny si a sarit din pom. Sfarsitul este tragic: din fericire Bonny a scapat cand a sarit javra din pom dar nu a mai trcut pe acasa niciodata;P
Uite de ce urasc eu cateaua asta!!!!!
Cand am adus-o acasa avea si eu o prapadita de pisica. Oricum o iubeam mult si ea ma iubea pe mine. Dar aceasta catea nu suporta pisicile asa ca saracuta mea Bonny(asa o chema) a trebuit sa plece. Insa mai venea cand nu era cateaua pe faza. Intr-o zi a vazut-o si a alergat-o prin toata curtea pana Bonny s-a urcat intr-un pom. Bunicul meu a venit cu ideea sa-i puna catelei o scara ca sa vada daca se urca in pom. Zis si facut. Si a dracului catea s-a uract in pom pe scara, a prins-o in gura pe Bonny si a sarit din pom. Sfarsitul este tragic: din fericire Bonny a scapat cand a sarit javra din pom dar nu a mai trcut pe acasa niciodata;P
Uite de ce urasc eu cateaua asta!!!!!
- zuza
- Junior Member
Sa stii tu Monika ca pisicile nu iubesc oamenii. Se dau bine pe langa tine doar pentru a le da mancare. Mie nu imi plac pisicile.
Pe cand cainii isi iubesc cu adevarat stapanul.
Sper sa nu te mai portzi urat cu cateaua....si sa ai grija de ea. Si mai ales sa ii oferi hrana suficienta si multa dragoste.
Sper sa nu te mai portzi urat cu cateaua....si sa ai grija de ea. Si mai ales sa ii oferi hrana suficienta si multa dragoste.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sa stii tu Monika ca pisicile nu iubesc oamenii. Se dau bine pe langa tine doar pentru a le da mancare. Mie nu imi plac pisicile.
Nu este adevarat ca pisicile nu-si iubesc stapanii. Cum am mai spus pe aici, eu am acasa doua minunatii de pisoi care trebuie sa va spun ca si inteleg ce le spui! Eu pana acum cateva luni nu le dadeam de mancare, se ocupa femeia de servici de asta, insa ei tot pe mine ma iubeau, pentru ca si pisicile simt cand cineva le iubeste! Este adevarat ca unele nu se manifesta, dar asta nu este o regula! Adevarat, acum ma ocup eu de ele, dar tot la fel de mult ma iubesc. Si, daca tot vorbim de ciudatenii, va si dau exemple: motanelul meu, atunci cand eu sunt prin preajma, respinge pe oricine se apropie de el, pentru a nu ma face geloasa. Si, intr-o zi, nu il gaseam, tot pe motan, si atunci i-am spus pisicutei sa-mi spuna unde este (sunt frati) si, foarte frumos, s-a ridicat de unde era, s-a dus intr-un dormitor si a inceput sa miroasa un dulap. Cand l-am deschis, acolo era motanelul! Nu stiu ce ciudatenii sa va mai spun, acum nu imi vin in minte, dar cert este ca nu numai cainii isi iubesc stapanii, ci si pisicile! I LOVE CATS! ESPECIALLY RAGDOLLS (like my cats)!
- Kayla
Pe Oribilul Mosh il rog sa verifice fisierul si sa-si spuna parerea:D
;D

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- zuza
- Junior Member
Trebuie sa mentionez ca este femela, o chema Zet si este cainele meu preferat. Din pacate nu este in stapanirea mea dar o iubesc ca si cum ar fi.
Si pt ca tot suntem la capitolul ciudatenii am sa mentionez ca desi este pitbull este cel mai prietenos caine de pe planeta(cu oamenii)- nu musca si nici nu maraie!:D
Si pt ca tot suntem la capitolul ciudatenii am sa mentionez ca desi este pitbull este cel mai prietenos caine de pe planeta(cu oamenii)- nu musca si nici nu maraie!:D
- zuza
- Junior Member
Da..frumos caine. Dar cine a facut prelucrarea aia ..asa maiastra ?
-
Eu am facut prelucrarea cu programul Ulead Photo Express. Misto,nu?:D
- zuza
- Junior Member
da!!! si eu am patit ceva supper anul trecut! eream la curte in vl ,unde am trei caini,si unul dintre ei a inceput sa latre si alerga nedumerit.....cand m-am dus sa vad ce are......alerga un pui de sarpe......incepuse chiar sa se joace cu el dar nu-i facea rau.de atunci imi plac la nebunie serpii,atunci a fost prima oara cand am pus mana pe un sarpe!!supperr
- DIDDY_X
- Junior Member
- Kayla
nu!! scarba pot sa zic ca nu imi este, dar frica as minti daca as zice ca deloc!putina teama exista!!doar atat!Initial trimis de Melutza
Nu ti-e scarba de ei? Mie mi-ar veni sa mor si daca as vedea unul, daramite sa-l si ating!!!:(
- DIDDY_X
- Junior Member
Oracaitul motanului meu
Intr-o seara nu shtiu ce l-a apucat pe motanul meu de a iesit la geam si a inceput sa-i,,injure'' pe toti de-afara.Facea intr-un hal fara de hal. Ne-am speriat si noi
:cat:
:cat:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Pana acum cateva minute acest thread purta numele de ciudatenii.L-am modificat astfel incat sa putem povesti intamplari traznite,ciudate sau deosebite(atat haioase cat si mai triste) cu si despre animalutzele din viata noastra.ma refer atat la animalele pe care le avem noi acasa,dar si la cele pe care le-am intalnit la un moment dat si ne-au surprins prin comportamentul lor.
Nu cred ca mai e cazul sa va spun sa scrieti doar intamplari demne de a fi povestite (cele de gen "ce-a mancat catelul meu azi la micul dejun"sau "azi pisica mea s-a trezit la 8,nu la 9 ca de obicei" vor fi sterse fara nici un avertisment)
Nu cred ca mai e cazul sa va spun sa scrieti doar intamplari demne de a fi povestite (cele de gen "ce-a mancat catelul meu azi la micul dejun"sau "azi pisica mea s-a trezit la 8,nu la 9 ca de obicei" vor fi sterse fara nici un avertisment)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Incep eu....pentru ca mi-am amintit o imagine foarte trista de anul trecut.
eram la gradina zoologica in Dublin si am trecut prin fata unei custi de vreo 4-5 metri,inconjurata de un geam transparent(si care,cred eu,era departe de a fi izolat fonic).aceea era locuinta unei familii de gorile(masculul,femela si un puiutz dulcic si nevinovat)
Gorilele erau ghemuite intr-un colt,in geamul incasabil,timp in care pustimea din jur(ca erau destul de multi copii in fata custii lor) striga zgomotoasa si batea in geam,ca de ce nu se misca gorilele??iar adultii....adultii faceau cam acelasi lucru,se zgaiau la sarmanele gorile,ba chiar bateau in geam,sau incercau sa le agite (as if they were supposed to entertain them,like somekind of clowns or sth....)
In timpul asta,femela isi strangea puiul in brate-saracul,nu stia de ce nu este lasat sa se joace si se cam zbatea si-si inghiontea mamica-si in ochii ei era o mare,mare tristete.parca spunea "Nu inteleg??de ce nu ne lasati in pace??" Masculul avea o mana in jurul ei si cu o mana isi ascundea ochii si fatza.un gest atat de patetic si de omenesc incat mi-au dat lacrimile si,da,recunosc,am plecat cat mai repede de acolo.
how i wished all those people could experiment that feeling of loneliness and sadnes for a day,just one single day...
eram la gradina zoologica in Dublin si am trecut prin fata unei custi de vreo 4-5 metri,inconjurata de un geam transparent(si care,cred eu,era departe de a fi izolat fonic).aceea era locuinta unei familii de gorile(masculul,femela si un puiutz dulcic si nevinovat)
Gorilele erau ghemuite intr-un colt,in geamul incasabil,timp in care pustimea din jur(ca erau destul de multi copii in fata custii lor) striga zgomotoasa si batea in geam,ca de ce nu se misca gorilele??iar adultii....adultii faceau cam acelasi lucru,se zgaiau la sarmanele gorile,ba chiar bateau in geam,sau incercau sa le agite (as if they were supposed to entertain them,like somekind of clowns or sth....)
In timpul asta,femela isi strangea puiul in brate-saracul,nu stia de ce nu este lasat sa se joace si se cam zbatea si-si inghiontea mamica-si in ochii ei era o mare,mare tristete.parca spunea "Nu inteleg??de ce nu ne lasati in pace??" Masculul avea o mana in jurul ei si cu o mana isi ascundea ochii si fatza.un gest atat de patetic si de omenesc incat mi-au dat lacrimile si,da,recunosc,am plecat cat mai repede de acolo.
how i wished all those people could experiment that feeling of loneliness and sadnes for a day,just one single day...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Eu in romania am un catel Collie pe nume King, iam ales acest nume pt. ca arata exact ca un leu("Lion King"), el este unul dintre cei mai destepti catei pe care i-am intalnit,el nu este numai destept, dar este foarte curios, si iubaret; prietena lui fratimiu are o pisica, prima data cand King sa intalnit cu motanul prietenei lui fratimiu, lui fratimiu ii era cam frica ca king o sa sara la pisica, but insted King sa dus la motanel, la mirosit,a incepu sa dea din coada si sa il pupe, nu e nevoie sa spun ca vroia sa se joace cu el de cate ori il vedea. Anul asta fratimiu si-a luat un porcusor de guineea, iar king la "adoptat" are grije de el, il spala,se joaca cu el si il tine la burtica lui ca sa nu ii fie porcusorului frig, tin sa spun ca pe porcusor il cheama Rembrant; Cred ca toate astea sunt cam iesite din comun pt. ca am avut un alt catel inainte sa il am pe King, o fetita, tot Collie pe care o chema Fridda, dar care din pacate a murit otravita, ea alerga pisicile, si nu lasa nici un catel sa se atinga de mancare ei decat pe Wolf, un lup-german pe care il stia de cand era pui, Fridda isi musca si propii pui daca se atingeau de mancare ei, dar King nu e asa, nu ii pasa cine se apropie de castronul lui...............I think u guys get my point!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Asta-vara inainte de-a ma duce la bunici m-am gandit sa le duc si un motanash, pt. ca pe batranul Tzitzi l-a otravit un vecin pt. ca-i manca porumbeii.
Am gasit un motanash foarte frumos tigrat de noua luni la o familie care statea intr-un bloc vecin si care avea deja 3 mitze.
Am luat pisoiul si cat am mers cu masina a stat sub bancheta si a mieunat mai tot drumul.
Tare sperios mai era! cum am intrat in casa si l-am lasat liber imediat s-a ascuns dupa soba. Seara era ceva mai vioi.
In a doua seara l-am lasat liber singur pe terasa, gandindu-ma ca e prea sperios sa iasa afara. Am iesit apoi iar si nici urma de el. Ma uit ce ma uit si vad pe carare in gradina o umbra neagra cu doi ochi sclipitori. L-am chemat cu ,,pis-pis" si prostul a luat-o la fuga. Am iesit si eu dupa el, dar a luat-o la sanatoasa prin iarba, a sarit gardul la vecini shi dus a fost....
A doua zi l-am tot cautat l-am strigat, m-am dus si la vecina sa-i cer voie sa ma uit prin pod si prin magazie, dar nimic. Chiar ma indragostisem de mitzul acela.Bunica-mea imi to zicea ca o sa vina inapoi.
A doua zi dupa disparitzie nu mai aveam nici o sperantza sa-l mai vad. Am stat , am citit reviste, ca sa uit. Si seara, cand ma pregateam de culcare numai il aud pe bunicul ca ma striga. ,,Hai c-a venit pisica!" Nu mi-a venit sa cred, pana cand nu l-am vazut!
Eram in al noualea cer, nu gluma! Si eu si pisoiul! I-am dat sa manance, l-am periat, l-am alintat. Era flamand ca doar nu mancase vreo 2 zile!
S-a obisnuit cam greu cu iesitul afara, era un fricos. A avut o perioada cand iesea afara, dar nevoile tot in casa si le facea. Acum s-a integrat complet, dar e cam sclifosit...
Am gasit un motanash foarte frumos tigrat de noua luni la o familie care statea intr-un bloc vecin si care avea deja 3 mitze.
Am luat pisoiul si cat am mers cu masina a stat sub bancheta si a mieunat mai tot drumul.
Tare sperios mai era! cum am intrat in casa si l-am lasat liber imediat s-a ascuns dupa soba. Seara era ceva mai vioi.
In a doua seara l-am lasat liber singur pe terasa, gandindu-ma ca e prea sperios sa iasa afara. Am iesit apoi iar si nici urma de el. Ma uit ce ma uit si vad pe carare in gradina o umbra neagra cu doi ochi sclipitori. L-am chemat cu ,,pis-pis" si prostul a luat-o la fuga. Am iesit si eu dupa el, dar a luat-o la sanatoasa prin iarba, a sarit gardul la vecini shi dus a fost....
A doua zi l-am tot cautat l-am strigat, m-am dus si la vecina sa-i cer voie sa ma uit prin pod si prin magazie, dar nimic. Chiar ma indragostisem de mitzul acela.Bunica-mea imi to zicea ca o sa vina inapoi.
A doua zi dupa disparitzie nu mai aveam nici o sperantza sa-l mai vad. Am stat , am citit reviste, ca sa uit. Si seara, cand ma pregateam de culcare numai il aud pe bunicul ca ma striga. ,,Hai c-a venit pisica!" Nu mi-a venit sa cred, pana cand nu l-am vazut!
Eram in al noualea cer, nu gluma! Si eu si pisoiul! I-am dat sa manance, l-am periat, l-am alintat. Era flamand ca doar nu mancase vreo 2 zile!
S-a obisnuit cam greu cu iesitul afara, era un fricos. A avut o perioada cand iesea afara, dar nevoile tot in casa si le facea. Acum s-a integrat complet, dar e cam sclifosit...
-
dEpEchEmIND - Junior Member
mirela spunea intr-un post de mai sus sa povestim aici intamplari despre animalele care ne-au surprins prin comportamentul lor. eu insa voi relata o intamplare despre un om care m-a surprins , o intamplare care nu a durat mai mult de 2 minute , si pe cat de scurta a fost pe atat de mult m-a marcat.
mergeam pe strada , o strada nu prea aglomerata ( erau numai case pe strada asta) . dintr-o curte iese un cutzu, n-avea mai mult de 4-5 luni. de departe vad o masina si chiar mi-a trecut un gand fugitiv" il calca" . asta s-a intamplat . a trecut peste el, mergea cu viteza foarte mare. faza a fost ca nu l-a calcat cu rotzile, ci l-a lovit cu farul. tipu avea o masina ce-i drept scumpa( nu mai shtiu marca, nu m-am uitat) . chestia e ca acel cutzu nu a murit imedita, il auzeam plangand, un planset de-ala lung si sfashietor.ghici ce-a facut nea shoferu'? coboara nervos din mashina si zice: " baga-mi-as P*** in el de caine, ca ma costa n $ sa schimb faru'"
. era plini de draci omu' ... ce-a facut in continuare? s-a urcat la volan si a mai trecut o data peste cutzu. ;P ;P ;P eram la vreo 100 m de el si cutzu , nu am putut face nika.
si totu s-a petrecut asha de repede...
mergeam pe strada , o strada nu prea aglomerata ( erau numai case pe strada asta) . dintr-o curte iese un cutzu, n-avea mai mult de 4-5 luni. de departe vad o masina si chiar mi-a trecut un gand fugitiv" il calca" . asta s-a intamplat . a trecut peste el, mergea cu viteza foarte mare. faza a fost ca nu l-a calcat cu rotzile, ci l-a lovit cu farul. tipu avea o masina ce-i drept scumpa( nu mai shtiu marca, nu m-am uitat) . chestia e ca acel cutzu nu a murit imedita, il auzeam plangand, un planset de-ala lung si sfashietor.ghici ce-a facut nea shoferu'? coboara nervos din mashina si zice: " baga-mi-as P*** in el de caine, ca ma costa n $ sa schimb faru'"

- Hera
- Junior Member
Cam acum 40 de ani... bunicul, care locuia in Medgidia pe atunci... s-a hotarat sa scape de sheful casei... un pisoi super fain (cica), negru tot, grasun si foarte paros... cica il chema Negrutzu. Si a luat pisicul si a plecat la munca (era nash pe tren)... si a lasat pisicul la periferia Constantei. Ghici cine era peste o luna acasa, murdar rau si schilod de nu se poate
... apoi cica a mai trait 8 ani acasa la bunici
Iarna trecuta, pe la Calea Victoriei, destul de aproape de Victoriei... ma plimbam cu consoarta... si am vazut o matza cam debusolata in mijlocul strazii... ora era aproape 23.... si nu am vazut decat o mashina... care era destul de departe... dar cum ratacea matza pe strada... cand s-a apropiat masina a fugit chiar in fatza ei (deh... pisoi sinucigash...) si trosc ... si apoi dau sa ma apropii de el (il credeam mort)... cand ajung la 2 m... se ridica dementul si o ia la fuga... si cand zic fuga nu glumesc, ca avea o viteza foarte mare... schiopata doar nitzel, dar nu cred ca a urmat o perioada prea fericita pentru el
In primavara, veneam de la C-ta la Bucuresti... si de la intrarea intr-un sat (banuiesc ca sat era) si pana aproape de iesire... am vazut 2 caini morti pe shoseaua principala... iar ca cercul sa fie complet... la iesire am dat si noi cu masina peste un caine :cry:... care fugea de ceva si a sarit in fatza mashii ca de nicaieri

Iarna trecuta, pe la Calea Victoriei, destul de aproape de Victoriei... ma plimbam cu consoarta... si am vazut o matza cam debusolata in mijlocul strazii... ora era aproape 23.... si nu am vazut decat o mashina... care era destul de departe... dar cum ratacea matza pe strada... cand s-a apropiat masina a fugit chiar in fatza ei (deh... pisoi sinucigash...) si trosc ... si apoi dau sa ma apropii de el (il credeam mort)... cand ajung la 2 m... se ridica dementul si o ia la fuga... si cand zic fuga nu glumesc, ca avea o viteza foarte mare... schiopata doar nitzel, dar nu cred ca a urmat o perioada prea fericita pentru el

In primavara, veneam de la C-ta la Bucuresti... si de la intrarea intr-un sat (banuiesc ca sat era) si pana aproape de iesire... am vazut 2 caini morti pe shoseaua principala... iar ca cercul sa fie complet... la iesire am dat si noi cu masina peste un caine :cry:... care fugea de ceva si a sarit in fatza mashii ca de nicaieri

- Sopra Tutt1
- Junior Member
cuma putut omul ala sa il calce pe cutzu si a doua oara ? asta m-a intrigat...i-au venit dracii pe el si l-a mai calcat o data. am mai cunoscut candva pe cineva care cum vedea un animal pe strada il fugarea cu masina ca sa il omoare.
ashtia-s oameni?

- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Hera
mirela spunea intr-un post de mai sus sa povestim aici intamplari despre animalele care ne-au surprins prin comportamentul lor. eu insa voi relata o intamplare despre un om care m-a surprins , o intamplare care nu a durat mai mult de 2 minute , si pe cat de scurta a fost pe atat de mult m-a marcat.
Da, unii oameni se incadreaza la "...alte animalutze" din subiectul threadului.... Deci este binevenita povestioara Herei

excedet
-
Merlucius - Junior Member
oameni ca aia trebuie torturati prin metoda chinezeasca.mi s-a intamplat acum vreo 2 luni cand ma intorceam acasa(in slatina) de la un chef.era noapte si soferul taxiului cu care mergeam a lovit un pui de caine.nu l-a vazut.a coborat saracul si a incercat sa-l salveze,dar degeaba.murise.a inceput sa planga.astia oameni,nu cacati de excremente ca cel care a trecut de doua ori cu masina peste o vietate nevinovata.
ca s fiu on topic,sa va spun ce mi s-a intamplat ieri:eram in camin si m-am dus la baie sa fac un dus.usa noastra de la intrarea din modul e deschisa mereu ziua,iar pe cea de la camera cred ca am uitat-o deschisa.si cand ies din baie,in pat la mine era ghemuita o pisica.am ramas blocat.m-am uitat,nu se vedea nimeni pe culoar.trebuie sa mentionez ca nu prea agreez pisicile.am incercat sa o dau afara,dar venea inapoi.i-am dat ceva sa manance,;era moarta de foame.pisica era f curata,sigur e si de rasa,dar nu ma pricep.azi noapte pe la 3 am venit matol de unde dracu am fost prin regie si cand sa descui usa,am auzit un mieunit puternic.era pisica.o calcasem pe labutza.si mi s-a facut asa mila de ea...am luat-o in camera,i-am dat mancare(au ras colegii de camera de mine vreo ora-imaginati-va un om beat care hraneste o pisica cu branza,paine,gogosar si castraveti murati :p ).azi dimineata a fugit,nu stiu unde.dar sper ca daca nu o gaseste proprietarul,sa se intoarca la mine.
ca s fiu on topic,sa va spun ce mi s-a intamplat ieri:eram in camin si m-am dus la baie sa fac un dus.usa noastra de la intrarea din modul e deschisa mereu ziua,iar pe cea de la camera cred ca am uitat-o deschisa.si cand ies din baie,in pat la mine era ghemuita o pisica.am ramas blocat.m-am uitat,nu se vedea nimeni pe culoar.trebuie sa mentionez ca nu prea agreez pisicile.am incercat sa o dau afara,dar venea inapoi.i-am dat ceva sa manance,;era moarta de foame.pisica era f curata,sigur e si de rasa,dar nu ma pricep.azi noapte pe la 3 am venit matol de unde dracu am fost prin regie si cand sa descui usa,am auzit un mieunit puternic.era pisica.o calcasem pe labutza.si mi s-a facut asa mila de ea...am luat-o in camera,i-am dat mancare(au ras colegii de camera de mine vreo ora-imaginati-va un om beat care hraneste o pisica cu branza,paine,gogosar si castraveti murati :p ).azi dimineata a fugit,nu stiu unde.dar sper ca daca nu o gaseste proprietarul,sa se intoarca la mine.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
cum sa hranesti mah pisica cu branza,paine,gogosari si castraveti murati??
(offtopic,da' nu ma pot abtine....vreau si eeeu!!!)
(offtopic,da' nu ma pot abtine....vreau si eeeu!!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
pei din toate alea a mancat decat branza.ce vrei,eram si io beat.
si ca tot stiu ca sunteti curiosi,pisica a dormit la mine azi noapte,dar a facut niste lucruri urat-mirositoare si sunt cam nervos pe ea....

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
ce pisica fraiera,mah!!io la gogoshari m-ash fi dat prima si prima oara!!!!!:D
ps: chestiile alea urat mirositoare nu sunt iesite din comun ;n
pune-i o cutie cu in camera si obisnuieste-o acolo.
ps: chestiile alea urat mirositoare nu sunt iesite din comun ;n
pune-i o cutie cu in camera si obisnuieste-o acolo.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim