aiurea-n tramvai
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
aiurea-n tramvai
vreau scenarii fanteziste. avem mai multe personaje: Cristiana Raduta, Jojo, Adrian Copilu' Minune, Andreea Balan, proastele de la Bambi. Daca nu ar pretinde ca fac muzica, ce alta cariera ar putea avea?
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
pai pe la inceputuri jojo,denisa de la bambi si cristiana raduta lucrau in tv(primele 2 la emisiuni de copii si ultima la stiri)...
a.c.m orice i-ai face n-ai putea sa-l opresti sa nu mai ''cante'' pt ca era o vorba''........... cand ii e foame canta'' deci chiar nu am idei de scenarii acum ,mai asteapta sugestii ...am uitat -si andreea balan cica ar avea o emisiune la televiziunea locala
In concluzie: nu am idei,dar e suficient sa ajungi in tv ca de restu ' se ocupa taticu si o sa vezi ce de albume scoti...:p
a.c.m orice i-ai face n-ai putea sa-l opresti sa nu mai ''cante'' pt ca era o vorba''........... cand ii e foame canta'' deci chiar nu am idei de scenarii acum ,mai asteapta sugestii ...am uitat -si andreea balan cica ar avea o emisiune la televiziunea locala
In concluzie: nu am idei,dar e suficient sa ajungi in tv ca de restu ' se ocupa taticu si o sa vezi ce de albume scoti...:p
- CriTIka_artei
- Junior Member
mda
deci e clar ca toti ati dat din cur pe ADRIAN macar la un chef, da e ok daca va place sa haliti "caca" aici pe forum go ahead kidz! Din pacate singurul care "canta" si are "voce" din lista aia a voastra e Adrian! Anyway "unii nu inteleg"....ce pot sa spun life iz a bitch!
-
n3aGabitz - Junior Member
Cristiana Raduta-Ar fi putut sa joace rolul lui Kelly din Familia Bundy, nu pt frumusetze ci pt istetzime
Copilu' Minune-Ar fi fost un al doilea Michael Jordan
Jojo-nimic nu e mai potrivit pt ea decat o emisiune gen "Kiki il omoara pe Riki shi o <bip> pe Miki"
Andreea B.-ce pana mea sa fi facut asta...dak nu erau nishte producatori avizi de bani nu am fi auzit in veci de ea...e clar anti-talent
Iar "proastele" de la Bambi ar fi fost campioane natzionale la enervat iubitorii de muzik...stai asha, am greshit, asta sunt ele in prezent...hmmm....
Copilu' Minune-Ar fi fost un al doilea Michael Jordan
Jojo-nimic nu e mai potrivit pt ea decat o emisiune gen "Kiki il omoara pe Riki shi o <bip> pe Miki"
Andreea B.-ce pana mea sa fi facut asta...dak nu erau nishte producatori avizi de bani nu am fi auzit in veci de ea...e clar anti-talent
Iar "proastele" de la Bambi ar fi fost campioane natzionale la enervat iubitorii de muzik...stai asha, am greshit, asta sunt ele in prezent...hmmm....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de decret
Stiu ca n-are nici o legatura, dar macar un picutz daca ai putea sa-ti modifici mesajul ti-as fi recunoscator.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: mda
Initial trimis de original
deci e clar ca toti ati dat din cur pe ADRIAN macar la un chef, da e ok daca va place sa haliti "caca" aici pe forum go ahead kidz! Din pacate singurul care "canta" si are "voce" din lista aia a voastra e Adrian! Anyway "unii nu inteleg"....ce pot sa spun life iz a bitch!
Asa e
Si daca pui ca tiganii cu care cunta sunt niste "priculosi" in ale muzicii (vezi fostele emisiuni de pe acasa tv) si unii au chiar si conservatorul. Nu prea are ce sa caute ACM pe lista asta. Dar daca vreti va dau eu altii care sunt DEGEABA: 600 sel, Brandy,L.A., Romeo Fantastikul si ar mai fi o gramada.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
mda
auzi omule tu lai vazut pe Bursuc sau pe alin si frasu cantand live? (trupa lu Adrian)! SAu pe firica la bass? nu cred, eu am avut ocazia! umbland incercuri de "muzicieni" si cu "conservator" am aflat ca "tziganii aia sunt apreciati si considerati muzicieni"...oricum sunt sigur ca o solistica orientala facuta la clapa e o nimica toata pentru tine!
oricum cu restul listei sunt de acord! Eu ca ascultator de muzica "lautareasca" i-asi bate pe aia....de care zici!
pace
oricum cu restul listei sunt de acord! Eu ca ascultator de muzica "lautareasca" i-asi bate pe aia....de care zici!
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
auzi omule tu lai vazut pe Bursuc sau pe alin si frasu cantand live? (trupa lu Adrian)! SAu pe firica la bass? nu cred, eu am avut ocazia! umbland incercuri de "muzicieni" si cu "conservator" am aflat ca "tziganii aia sunt apreciati si considerati muzicieni"...oricum sunt sigur ca o solistica orientala facuta la clapa e o nimica toata pentru tine!
pace
Din pacate eu locuiesc mult prea departe de Bucuresti asa ca nu am avut ocazia sa-i vad LIVE.Dar mi-am dat seama din ce am vazut in emisiunea Canta-mi lautare de pe acasa tv.Si acolo cantau live.Ce sa zic ....sunt foarte foaret buni.si lautaria lor e de multe ori jazz pe fata. Stiu ca sunt apreciati.Nu stiu de ce ai impresia ca o solistica orientala facuta la clapa e o nimica toata pentru mine? Ti-am lasat eu impresia asta?
Numai bine
-
Eu n-am dansat in viata mea pe Adrian si cunosc foarte multi oameni care se pot lauda cu asta. Poate in cercurile in care te invarti tu ti se pare normal, dar daca ai avea macar putina educatie ti s-ar parea si tie inacceptabil.
Cat despre vocea lui Adrian ... parca ar fi castrat (de fapt probabil ca si e)
Cat despre tine : esti un dobitoc.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
pace
stai ca nu pricep: adica tu spui ca Adrian& (sau) co, canta muzica lautareasca? eu asta inteleg din mesajul tau. poate ma insel. dar daca asta era de inteles, iar aia canta muzica lautareascí£, Romica Puceanu, Faramita Lambru, etc, ce cantau? adica...ii poti pune pe acelasi plan?
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
Initial trimis de bhuttu
Stiu ca n-are nici o legatura, dar macar un picutz daca ai putea sa-ti modifici mesajul ti-as fi recunoscator.
bhuttule, ce sa modific? Dak e legat de chestia cu smiley-urile am modificat-o deja, iar vreo gresheala gramaticala, iarta-mi prostia, dar n-am descoperit...
-
Re: Re: mda
Initial trimis de Baluba
Eu n-am dansat in viata mea pe Adrian si cunosc foarte multi oameni care se pot lauda cu asta. Poate in cercurile in care te invarti tu ti se pare normal, dar daca ai avea macar putina educatie ti s-ar parea si tie inacceptabil.
Cat despre vocea lui Adrian ... parca ar fi castrat (de fapt probabil ca si e)
Cat despre tine : esti un dobitoc.
subscriu la ABSOLUT fiecare remarca. "can u believe it?!"
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Initial trimis de decret
bhuttule, ce sa modific? Dak e legat de chestia cu smiley-urile am modificat-o deja, iar vreo gresheala gramaticala, iarta-mi prostia, dar n-am descoperit...
bhuttu e mare fan kapital mai decret si probabil ca nu suporta ca cineva sa o babardeasca pe Miki, prietena lui Kiki. Altcineva in afara de el bineinteles. :p
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aha, mersi k m-ai luminat Aliosha, in cazul asta imi exprim regretul profund pt cele afirmate de mine, draga Bhuttule, sper sa ma potzi ierta!
:p
:p
-
No problemo, decret, ca banuiesc ca intentia ta era cu totul alta. Da' scrie si tu, sa zicem, Biki. Ce zici?
PS: Aliosha, mersi, c-ai raspuns in locul meu. Desi cred ca eu nu m-as fi exprimat asa de prozaic. Auzi bai Aliosha...
PS: Aliosha, mersi, c-ai raspuns in locul meu. Desi cred ca eu nu m-as fi exprimat asa de prozaic. Auzi bai Aliosha...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
din intamplare,repet,absolut din intamplare,am avut o discutie cu cineva care il insoteste pe acm intotdeauna pe unde se duce.si am aflat mai multe despre el si despre trupa lui.are 12 instrumentisti.si face playback doar in concerte pentru ca organizatorilor le e mai usor sa il plateasca decat pe el decat sa mai plateasca inca 12 oameni.si ca pe el nu-l deranjeaza.l-am auzit live de doua ori.desi nu il suprt :bleah: deloc,desi nu suport versurile alea de tot cacatul si toata jena,trebuie sa recunosc ca ai lui instrumentisti suna bine.lucru cu care nu prea se pot mandri formatiile dance din romania,care nu sunt injurate atat de mult.mai spun o data:nu ii iau apararea tiganului.dar spun ca sunt mult mai jenanti n&d,hi-q,andreea b si andreEA si ceilalti ratati.
daca n-ar canta,andreea b ar putea fi vanzatoare intr-un bazar,cristiana raduta s-ar putea ocupa cu relatiile cu publicul la connex(sunt proaste rau alea),bambi ar fi bine sa se impuste oricum,iar jojo ar putea deveni amanta mea :p
daca n-ar canta,andreea b ar putea fi vanzatoare intr-un bazar,cristiana raduta s-ar putea ocupa cu relatiile cu publicul la connex(sunt proaste rau alea),bambi ar fi bine sa se impuste oricum,iar jojo ar putea deveni amanta mea :p
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
hahaha !
adrian e castrat sigur. Desi nu cred ca au fost folosite tehnici normale de castrare. Cred ca l-a mushcat andreea b... iar domnul original este un agramat [i-asi]. Pe deasupra mai asculta si adrian. Subscriu la remarca facuta de Eve. Daca adrian canta muzica lautareasca, Faramitza Lambru ce canta ? Sau dupa parerea lui original numai adrian canta iar restul tac ?
acm = adrian castratul manelist. oricum il urasc si am o parere "foarte negativa" in legatura cu el, manelistii si restul "industriei muzicale de buna calitate".
andreea b - era un loc de femeie de serviciu cu salariu negativ... adica ea sa mature si tot ea sa dea bani...
ceilaltzi... ma gandesc si scriu data viitoare.
P.S. andreea b sa mature unde canta acm [ACM NU CANTA !]
Nu nu nu !
acm = adrian castratul manelist. oricum il urasc si am o parere "foarte negativa" in legatura cu el, manelistii si restul "industriei muzicale de buna calitate".
andreea b - era un loc de femeie de serviciu cu salariu negativ... adica ea sa mature si tot ea sa dea bani...

ceilaltzi... ma gandesc si scriu data viitoare.
P.S. andreea b sa mature unde canta acm [ACM NU CANTA !]
Nu nu nu !
-
A!exutzul© - Junior Member
BAi fraierilor !!!! Subiectul asta nu e " Pro si contra Copilu Minune " Ok ?????
So.... Spuneti-va scenarile nu laude lu' manelistu ala si dak aveti chef de cearta faceti-va un subiect , nu ne stricati noua chefu' !!!!! :T Asa ca va rog sa va tineti gura si sa nu va mai abateti de la subiect !!!!
So.... Spuneti-va scenarile nu laude lu' manelistu ala si dak aveti chef de cearta faceti-va un subiect , nu ne stricati noua chefu' !!!!! :T Asa ca va rog sa va tineti gura si sa nu va mai abateti de la subiect !!!!
- Acid Bourn
- Junior Member
- Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania
Nu are rost...
Mai copii...in primul rand vreau sa va spun ca nu are nici un rost sa va certati asa fara nici un motiv...acesta este un forum unde fiecare isi spune parerea lui personala asa ca nu trebuie sa ii atacatzi pe cei care si-au prezentat punctul lor de vedere...Eu vreau sa spun ca din cei mentionati trupa Bambi ar trebui sa iasa din calcule...si de ce spun asta..pentru ca sunt niste fetitze care de-abia au facut ochisori si deja s-au vazut mari vedete..asa si eu la 14 ani ma duc cu o suma de bani la o casa de productie...nu mai conteaza daca am voce sau nu....si in cate luni deja sunt vedeta cu figuri in cap...deci Bambi sucksss!
- Renato2002
- Junior Member
Re: hahaha !
Initial trimis de A!exutzul©
......Pe deasupra mai asculta si adrian. Subscriu la remarca facuta de Eve. Daca adrian canta muzica lautareasca, Faramitza Lambru ce canta ? Sau dupa parerea lui original numai adrian canta iar restul tac ?
[ACM NU CANTA !]
Nu nu nu !
Mai omule tu esti mai dobitoc decat nick'ul pe care ti l-ai ales.Parca nu ai citit nimic din ce e scris mai sus.Ai venit, ai vazut ca scrie undeva AC Minune si ai zis : "Hai sa fac si eu putin p**a mare". Ce stii tu mai boule despre muzica?Spune-mi te rog frumos si mie ca sa nu mor prost. Si apropo ....l-ai cunoscut pe Faramita Lambru ? ce fel de om era? Dezvolta mai mult daca esti amabil. Cum dracu de te suporta pamanul asta mai? Stupid Kid.
-
Mai omule tu esti mai dobitoc decat nick'ul pe care ti l-ai ales.Parca nu ai citit nimic din ce e scris mai sus.Ai venit, ai vazut ca scrie undeva AC Minune si ai zis : "Hai sa fac si eu putin p**a mare". Ce stii tu mai boule despre muzica?Spune-mi te rog frumos si mie ca sa nu mor prost. Si apropo ....l-ai cunoscut pe Faramita Lambru ? ce fel de om era? Dezvolta mai mult daca esti amabil. Cum dracu de te suporta pamanul asta mai? Stupid Kid.
---------
Te anuntz ca stiu multe despre muzica. Si mai stiu ca nu e frumos sa jignesti lumea. Dar ma rog, n-ai cei 7 ani de acasa. Sa trecem peste asta.
Eu, ca om normal, nu ascult manele si muzica romaneasca gen animal x sau 3 studentzi. Manele = ACM. Deci nu ascult ACM. Oricum, atunci cand il aud cantand[ca, de, stau la bloc si am vecini multzi si prosti care il asculta], imi dau seama ca e un copil manelist si ca nu are pic de voce. Ala nu e om. Iar Faramitza Lambru e diferit de ACM. In primul rand sunt stiluri total diferite. Acm "canta" o "muzica" de rahat[manele] iar Faramitza canta lautareasca. Oricum nici muzica lautareasca nu o apreciez dar o prefer manelelor.
Intrebare : Itzi plac manelele, nu ? Vrei sa ai muzica de dat din posterior ?
Vezi ca exista Syrtaki ... Agapi Kai Alithia... muzica orientala, latino-americana.. si altele. Si suna mult mai bine. Nu au aceste "versuri inteligente" ca piesele lui Adrian. Mai am si alte argumente, dar dupa cum tu ai spus, eu sunt un "dobitoc, bou, stupid kid" asa ca parerea mea nu conteaza.
Cu mult respect va salut pe totzi !
---------
Te anuntz ca stiu multe despre muzica. Si mai stiu ca nu e frumos sa jignesti lumea. Dar ma rog, n-ai cei 7 ani de acasa. Sa trecem peste asta.
Eu, ca om normal, nu ascult manele si muzica romaneasca gen animal x sau 3 studentzi. Manele = ACM. Deci nu ascult ACM. Oricum, atunci cand il aud cantand[ca, de, stau la bloc si am vecini multzi si prosti care il asculta], imi dau seama ca e un copil manelist si ca nu are pic de voce. Ala nu e om. Iar Faramitza Lambru e diferit de ACM. In primul rand sunt stiluri total diferite. Acm "canta" o "muzica" de rahat[manele] iar Faramitza canta lautareasca. Oricum nici muzica lautareasca nu o apreciez dar o prefer manelelor.
Intrebare : Itzi plac manelele, nu ? Vrei sa ai muzica de dat din posterior ?
Vezi ca exista Syrtaki ... Agapi Kai Alithia... muzica orientala, latino-americana.. si altele. Si suna mult mai bine. Nu au aceste "versuri inteligente" ca piesele lui Adrian. Mai am si alte argumente, dar dupa cum tu ai spus, eu sunt un "dobitoc, bou, stupid kid" asa ca parerea mea nu conteaza.
Cu mult respect va salut pe totzi !
Wanna become a God...
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
-
A!exutzul© - Junior Member
Re: aiurea-n tramvai
Initial trimis de Eve
vreau scenarii fanteziste. avem mai multe personaje: Cristiana Raduta, Jojo, Adrian Copilu' Minune, Andreea Balan, proastele de la Bambi. Daca nu ar pretinde ca fac muzica, ce alta cariera ar putea avea?
bah, ce e cu tine pe aici??? mai traiesti???
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii