stie cineva daca pe vreun post care se prinde si la noi se difuzeaza, la orice ora stand-up comedy???
chris rock, kinison, hbo specials, comedy central, sindbad, richard pryor, eddie murphy, seinfeld...
stand-up comedy la tv
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
stand-up comedy la tv
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Detaliaza si tu ! Ce e aia stand up comedy ? HBO special ? Pai...HBO special e mereu pe HBO..seriale si filme si emisiuni produse de ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
stand-up comedy means un om care sta in picioare si spune bancuri pentru asistenta (ceva gen comedy clubul de acum cateva ore de la onx-primatv)
asa au ajuns celebri dan aykroyd, tim allen, lewis black, dana carvey, jim carrey, john candy, rodney dangerfiled, kinison ... si altii.
(more la http://www.comedy-zone.net/standup/ )
"hbo special" e titlul unei emisiuni care se tinea pe hbo 2 sau 3 , in diverse orase, si unde veneau comici din orasul respectiv si spunea bancuri si chesti asta se televiza.
asa au ajuns celebri dan aykroyd, tim allen, lewis black, dana carvey, jim carrey, john candy, rodney dangerfiled, kinison ... si altii.
(more la http://www.comedy-zone.net/standup/ )
"hbo special" e titlul unei emisiuni care se tinea pe hbo 2 sau 3 , in diverse orase, si unde veneau comici din orasul respectiv si spunea bancuri si chesti asta se televiza.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
A..am inteles. Gen "Man on the moon" ,nu ?
Pai asa ceva nu se da la tv. Prin baruri pe la americani gasesti asa ceva.
Pai asa ceva nu se da la tv. Prin baruri pe la americani gasesti asa ceva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1