stand-up comedy la tv

sub lumina lanternei magice

stand-up comedy la tv

Mesajde vali » Sâm Iul 20, 2002 4:43 pm

stie cineva daca pe vreun post care se prinde si la noi se difuzeaza, la orice ora stand-up comedy???

chris rock, kinison, hbo specials, comedy central, sindbad, richard pryor, eddie murphy, seinfeld...
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 9:18 pm

Detaliaza si tu ! Ce e aia stand up comedy ? HBO special ? Pai...HBO special e mereu pe HBO..seriale si filme si emisiuni produse de ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Iul 20, 2002 11:00 pm

stand-up comedy means un om care sta in picioare si spune bancuri pentru asistenta (ceva gen comedy clubul de acum cateva ore de la onx-primatv)

asa au ajuns celebri dan aykroyd, tim allen, lewis black, dana carvey, jim carrey, john candy, rodney dangerfiled, kinison ... si altii.
(more la http://www.comedy-zone.net/standup/ )

"hbo special" e titlul unei emisiuni care se tinea pe hbo 2 sau 3 , in diverse orase, si unde veneau comici din orasul respectiv si spunea bancuri si chesti asta se televiza.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 11:03 pm

A..am inteles. Gen "Man on the moon" ,nu ?
Pai asa ceva nu se da la tv. Prin baruri pe la americani gasesti asa ceva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Dec 22, 2003 9:10 pm

si cum noi nu prindem comedy central, va invit sa urmariti sambata noaptea, la ora 0.30 pe cnn international "the daily show " cu jon stewart
vali

Înapoi la Film