Ce parere ave`ti de noua prestatie ( imagine ) a Andreei Balan!?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Ce parere ave`ti de noua prestatie ( imagine ) a Andreei Balan!?

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 08, 2002 6:05 pm

Waw .. Andreea Balan s`a cam schimbat nu? astept parerile voastre ! :-)
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Lun Iul 08, 2002 6:18 pm

Initial trimis de Andrei
Waw .. Andreea Balan s`a cam schimbat nu? astept parerile voastre ! :-)

s`a schimbat ... kum chiar ea a zis ka pentru orice album nou e nevoie de un nou look kare sa se potriveaska ku albumu .... insa ce nu imi place este ca tot a ramas ku acel par artificial acele meshe atasate la parul ei ..... pur si simplu mi se pare artificial .. iar daca stai si te duci si dai cateva milioane la un salon oricine poate sa se schimbe si sa se faca frumoasa.... pe kand frumusetea naturala e aceea care conteaza :)

kat despre prima melodie .. e un slagar :) il potzi retzine foarte ushor .. si imi place sound`ul .. adika negativul .. kare se vede ca e facut de Marius Moga :))

plus ka cine nu s`ar schimba daca ar stii ka primeste drept cadou de 18 ani o mashina decapotabila ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Pai ..

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 08, 2002 6:25 pm

Pai mey PreferatA ce pot sa iti spun .. in legatura cu look`u ei .. deeh poate ca asa ii plake ei sa fie .. iar in latura cu sound`u .. pana sa se desparta de Andreea Antonescu .. muzika & versuri erau facute de catre Balan Sandel .. acum .. cand cele doua s`au despartiti .. muzika & versuri sunt facute de catre Marius Moga :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde amalya » Lun Iul 15, 2002 2:05 pm

Mey Andrei ... vreu sa stii ca muzika si versurile nu sunt facute in totalitate de Moga, ci si de Sandel Balan...
amalya
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Vin Iul 19, 2002 1:43 pm

Initial trimis de amalya
Mey Andrei ... vreu sa stii ca muzika si versurile nu sunt facute in totalitate de Moga, ci si de Sandel Balan...

Tin in continuare sa te contrazic..deci Andreea Balan inregistreaza la MOF Record`s .. noul studio a lu Marius Moga si Florin Grozea .. iar versuri & muzika Marius Moga .. desi noah .. nu este exclus ca la versuri si muzika sa m`ai fi contribuit si tatal ei adik Sandel Balan !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 20, 2002 9:51 pm

Dar cine este Andreea Balan?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde AnDrEi » Sâm Iul 20, 2002 10:14 pm

Initial trimis de petrican
Dar cine este Andreea Balan?

Pai cum adik cine este Andreea Balan ? este partea blonda din fosta trupa Andre :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iul 21, 2002 12:35 pm

ma.. parerea mea este ca s-a schimbat cat de cat .. nu mai este cum era inainte ... copila :P lol .. acu` parka mai vii de acasa.. atat la capitolul look cat si la cap. muzica :) deci.. e ok ... as fi curios.. cu playback-ul :P (sper sa nu fi deranjat pe nimeni)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iul 21, 2002 2:39 pm

Andreea canta live, am auzit-o eu!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Lun Iul 22, 2002 7:41 am

Sunt de acord cu Gabytzu. Partea blonda din defunctul (grup) Andre canta live. Am vazut-o eu la radio.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

hsgfgshui g

Mesajde cherry15 » Lun Iul 22, 2002 11:50 am

Eu zic ca ii statea mai bine in clipul "Te joci cu mine ".
cherry15
Junior Member

Poftim?

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 5:51 pm

Initial trimis de cherry15
Eu zic ca ii statea mai bine in clipul "Te joci cu mine ".

Cum adik mey? Pai ei ii sta bine in orice videoclip .. adik asa cred eu .. iar la faza cu "playbacku`" sa stiti ca si eu am auzit`o cantand Live asa ca .. !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Radu123 » Mar Sep 17, 2002 12:17 am

Oare?
Va place . fan....?
Radu123
Junior Member

Mesaj de la Filip. Mesaj care e interesant daca nu mai mult

Mesajde Radu123 » Mar Sep 17, 2002 12:53 am

salutare webmaster shi salutare andreea b.
Poate ka nu o sa va plaka mailu' meu, dar am simtzit nevoia sa scriu ce simt; nu trebuie sa va suparatzi, deoarece nu voi deveni nici vulgar shi nici obscen sau obraznic.
Tzin sa spun ca nu imi place deloc de "Mica printzesa a Europei", nici fizic, si nici in alt fel posibil. Draga Andreea! Cand erai mai mica, si faceai parte din trupa Andre, imi placea atat de tine cat si Andrea Antonescu; erai foarte dragutza, erai chiar preferata mea. de aceea am shi cumparat primul vostru album, pe care l-am ascultat shi l-am reascultat, pana shtiam chiar shi dansurile pe de rost; acum insa, nu shtiu ce s-a intamplat, dar te-ai schimbat mult fizic. Eu te cred ca incerci sa-tzi mentzii silueta, dar eshti prea slaba. Si de aceea fatza tzi s-a lungit si nu mai aratzi deloc bine. Cat despre muzica ta, nu shtiu ce sa spun. Nu pot sa spun ca imi displace, dar nici ca imi place; daca, chiar nu am altceva de ales, nu schimb postul de radio sau TV, dar de cele mai multe ori, da;
in videoclip, sunt chiar penibile fazele cu tipu' ala mushchiulos, epilat pe piept, care se plimba pe plaja in camasha neagra de manelist; este o scena in care te ia in bratze doar cu o mana; scena nu e deloc reushita; cat despre dansatoarele tale, jos palaria; dau un fond placut videoclipului, dar si performantzelor "
live". De ce nu incerci sa mai cantzi shi live. Atunci se vede adevarata valoarea artistului; cred ca daca ai avea o melodie lenta, un blues, fara incursiuni la laite, sau vibrate vocal, te-ai descurca de minune; nu shtiu, asta e parerea mea. Oricum toate laudele mele pt. ca ai reushit sa cucereshti inima atator copii s
i nu numai, in tzara asta, si te felicit pentru faptul ca ai reushit sa te ridici pe scena vedetelor, printre alte persoane de top. In fond, noi suntem aici jos si vorbim de tine, shi tu eshti acolo sus si ne zambeshti. Nu este ushor sa-ti creezi o cariera muzicala; este ceea ce-mi doresc de mult timp, shi este pe punctul de a se realiza;

Toate cele bune, shi mult succes in continuare, 'fuZZZu';
Radu123
Junior Member

Adevar?

Mesajde AnDrEi » Joi Sep 19, 2002 2:32 pm

Radue .. pot sa iti spun doar atat .. modul in care te`ai exprimat a fost super fain .. uite .. si eu inclin sa cred ceea ce tu ai spus .. dar la faza cu playback`ul nu sunt de accord cu tine.. deoarece eu am auzit`o live cantand pe Andreea si iti spun ca are voce .. numai ca stuff`ul nostru care se ocupa de soundul` concertelor nu ofera posibilitatea unui concert live .. !
AnDrEi
Junior Member

Re: Adevar?

Mesajde Radu123 » Dum Sep 22, 2002 10:48 pm

Initial trimis de Andrei
Radue .. pot sa iti spun doar atat .. modul in care te`ai exprimat a fost super fain .. uite .. si eu inclin sa cred ceea ce tu ai spus .. dar la faza cu playback`ul nu sunt de accord cu tine.. deoarece eu am auzit`o live cantand pe Andreea si iti spun ca are voce .. numai ca stuff`ul nostru care se ocupa de soundul` concertelor nu ofera posibilitatea unui concert live .. !

Nu eu Fuzzu
Radu123
Junior Member

Cum adik?

Mesajde AnDrEi » Joi Sep 26, 2002 2:35 pm

Initial trimis de Radu123

Nu eu Fuzzu

Cum adik? Explika`te! :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Cum adik?

Mesajde Radu123 » Dum Sep 29, 2002 11:00 pm

Initial trimis de Andrei

Cum adik? Explika`te! :-)

ala e un mail care l-am primit si l-am pus pe forum pt ca sunt oarecum de acord cu el dar nu l-am scris eu
Radu123
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Sep 30, 2002 8:54 pm

"Ati" aberat mai sus de am innebunit... Mey Ardei e a doua greshala pe care o faci! verbul "a avea" in acest context se scrie "aveti" nu "ave'ti" (adik cum atu ai vrtu sa spui ave-ti)!!!!!!
anyway... tu te faci de kkt nu eu...

1.Perfecta, prefacuta sau cum te cheama... unde vezi tu meshe in parul Andreei Balan?! Videloclipul este filmat inaintea schimbarii totale. Daca habar nu ai despre ce vorbesti mai taci. Andreea vrea sa sublinieze cu fiecare aparitie ca nu mai ea "cea cu bilutze si fundite si codite" din Andre. e alta persoana! Dar voi ce sa intelegeti, ramaneti blocati pe faze vechi, si din cauza invidiei comentati in noncorcondantza cu cre"ierul".

2.Eu am fost la toate concertele AB si Andre din Bucuresti, Ploiesti si Pitesti! Si "credeti"-ma ca ea chiar canta live. Si isi incepe concertul in felul urmator "pentru ca toata lumea ma acuza ca nu sunt in stare sa cant live, tot concertul va fi live. Dar nu ma veti vedea aparand la tv si laudandu-ma ca eu cant live. NU! asta e ceva normal unde ai conditii. Si acum...". La lansare a cantat live cu o mini orchestra. Putem spune ca a fost 100% live.

3.Voi ashtia care ati zis ca ati auzit-o live, "spuneti" cand si unde, sa se lamureasca si ashtia. Baxhimo,unde la radio?!

4. 5 reviste din tzara si ziare mult mai multer su zis "nu exista persoana in tara asta care sa nu fi auzit de Andreea Balan". Deci sunt sigur... ca ce a facut unu' de mai sus e un banc de prost gust.
- Toţi in păr!
gabuba

Gabytzu ..

Mesajde AnDrEi » Joi Oct 03, 2002 3:52 pm

Gabytzu ai grija la limbaj . dap? apropos.. eu scriu cum vreau .. si in plus cei 6 ani si ceva ai mey nu se compara cu infimitatile pe care tu le judeci .. cand eu intram pe net .. ca sa vb pe mirC tu mancai laptik sau ... beep de la mamika ..asa ca taci !
Andreea Balan este o fiinta ca toate celelalte .. ea face muzika .. sau mai bine zis canta.. are voce .. deci ce tot atat o apostrofati?Quiet please.. ! :-)
AnDrEi
Junior Member

:)

Mesajde Dragos C. » Dum Oct 06, 2002 8:11 am

Daca nu ar 'apostrofa-o' nimeni, nu am avea cu cine sa ne certam. :))
Dragos C.
Junior Member

Re: Gabytzu ..

Mesajde gabuba » Dum Oct 06, 2002 9:08 pm

Initial trimis de Andrei
Gabytzu ai grija la limbaj . dap? apropos.. eu scriu cum vreau .. si in plus cei 6 ani si ceva ai mey nu se compara cu infimitatile pe care tu le judeci .. cand eu intram pe net .. ca sa vb pe mirC tu mancai laptik sau ... beep de la mamika ..asa ca taci !
Andreea Balan este o fiinta ca toate celelalte .. ea face muzika .. sau mai bine zis canta.. are voce .. deci ce tot atat o apostrofati?Quiet please.. ! :-)

Scriu cum vreau! :D...
Si tu vrei sa scri ca un analfabet? ca un retard? sau esti?
Ce imi dai replicile astea banale? Crezi " ca daca" pe vremea cand eu nici embrion nu eram, tu te minunai cum o persoana vede ce ii scrii tu, esti mai destept, sau iti da dreptul sa scrii analfabetic? Ei bine tu si categoria pe care o reprezinti, cred ca sunteti niste prosti! Cei mai prosti! Cred eu!

P.S. te avertizez ca sopra e pe faza, si daca observa ca posturile in care eu iti dem. ca esti cum esti, dispar, vei avea probleme.
- Toţi in păr!
gabuba

Hahahaahaha again :-)

Mesajde AnDrEi » Lun Oct 07, 2002 12:15 pm

Gabytzu .. daca ai ceva de spus ..hai pe pm`uri .. acum hai sa imi spun din nou parerea mea despre Andreea B .. adik despre prestatia ei .. " un nou look .. adik ceva mai bun decat Andre" :-)
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan