(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde PuturOSU` » Vin Iul 19, 2002 1:56 am

mi-e lene! ;s
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 19, 2002 1:58 am

Initial trimis de bhuttu
Moshu a trecut la etapa a doua: sterge posturi care nu-i convin.

Nu ti-am sters ma nici un post ! Doar i-am dat cut/paste...la avertismente ! Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Vin Iul 19, 2002 2:04 am

E ceva in neregula cu threadul asta. La mine srie ca ultima data a scris Puturosu. Ceea ce nu e adevarat;i
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 19, 2002 2:07 am

Da..e ceva necurat la mijloc. Sa nu fie farmece. Hai mai bine sa mergem la culcare. Maine vom privi cu altzi ochi lumea.
Adica...stai asa....ca la tine este ziua,nu ? Sa fie cumva 7 seara ?
P'aci pe la noi e 3 AM...asa ca noapte buna,Domnule Urs !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lulutza » Vin Iul 19, 2002 12:01 pm

buna dimineata pe la pranz.....:D
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iul 19, 2002 3:30 pm

Cum mah moshule, o intreci tu oe DANA si nu aud nici un yabadabadoo cu surle si tobe (sau cu turle si sobe?), dansuri de indieni, artificii ca la ziua Americii?? Lasi sa treaca neobservat asa eveniment important din viata ta? Au esti bolnavior? Si pe unde mi-ai umblat ieri, ca ai fost absent toata ziua, au ai fost cu angus la shorley si nu m-ati luatera si pe mine...;P
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 19, 2002 3:38 pm

E...ce e de laudat ? Auzi tu...ca am intrecut-o pe Dana. Mare performantza !
Pia ieri am fost prezent...dimineatza si seara . Intre dimineatza si seara..am dormit,am mancat si am ascultat muzica.
Nu am fost la Shorley....ca omu' ala de care zici tu.....ere treba. Munceste zi lumina la uzina.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iul 19, 2002 3:44 pm

Mah, nu pot sa-ti dau replica, pen'ca iar te oftici si ma faci ticalos. Ce sa fac, daca imi vin numai misto-uri. E de la ei, eu nu pot face nimic, acum te inteleg si pe tine...Si ma gandeam ca decat sa postez mult si fara rost, mai bine putin si prost, cum zice o balada populara. :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde zuza » Vin Iul 19, 2002 8:47 pm

People! Whats wrong with you? E greva generala sau ce de nu mai scrie nimeni pe forumul asta? Ma plictisesc de moarte!!!!!!!
Mai scrieti si voi ceva ca sa nu fiu singura pe forum!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 8:56 am

Nu cred eu ca te salvez. In my mind at this moment este o problema enervanta de matematica, si pentru a mai uita torturile astea cu invatatul, am scris si eu pe aici.:D
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 9:45 am

Melutza pesemne doreste sa intre la un liceu foarte bun...din moment ce s-a apucat sa invetze inca de pe acum.
Brava,Melutza. Tine-o tot asa !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 8:45 pm

Multumesc mult. Sigur ca vreau, la cel mai bun liceu din Bucuresti. Si ii sfatuiesc si pe ceilalti de pe aici care trec intr-a 8-a sa faca la fel! Sau mai bine...:D
Kayla

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 20, 2002 8:52 pm

Da mai melutza, invatza, k shi io am invatzat intr-a opta k m-a mancat undeva sa merg in Cantemir...inca nu m-am iertat pt aceasta gresheala...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 5:07 pm

E! Eu vreau la Vianu...:D
Kayla

Mesajde darkshines » Dum Iul 21, 2002 6:00 pm

Initial trimis de decret
am invatzat

ce-i aia ? :con:

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 21, 2002 6:37 pm

Melutzo,Melutzo..Vianu este cel mai bun liceu din Bucuresti,la ora actuala. Iar fostul meu liceu este pe 2.
Anu asta cam asa au stat lucrurile.

Mult succes !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Iul 21, 2002 6:51 pm

Initial trimis de darkshines

ce-i aia ? :con:

E o chestie cand iei caietu' sau cartea in fatza ta shi cand trec ai tai prin zona te prefaci ca eshti preocupat de asta pt k dupa ce pleaca ei sa potzi trece la activitatzi mai importante...

P.S. pt melutza...Io cu media mea intram oriunde, chiar shi la Vianu...da' am vrut io NEAPARAT in Cantemir. Tu sa nu faci la fel!

cutuma©

Mesajde cutuma© » Dum Iul 21, 2002 6:55 pm

Ah shi ca sa fiu 100% on-topic, tocmai am revazut pt a mia oara Episode II SW shi mi-am adus aminte ce superba e Natalie Portman...I think i'm in LOVE!!! :p

cutuma©

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 8:07 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Melutzo,Melutzo..Vianu este cel mai bun liceu din Bucuresti,la ora actuala. Iar fostul meu liceu este pe 2.
Anu asta cam asa au stat lucrurile.

Mult succes !

Tocmai pt. ca este cel mai bun vreau sa intru acolo. Dar tu la ce liceu ai fost? Eu nu sunt la curent decat cu cel mai bun, nu stiu clasamentul mai jos... (sorry):)
P.S: pentru decret: dar ce medie ai avut? Asa de mare era?:confused:
Kayla

Mesajde darkshines » Dum Iul 21, 2002 8:18 pm

Initial trimis de decret
ce superba e Natalie Portman...I think i'm in LOVE!!! :p

in love with n portman? you poor thing ...

To speak is to be silent
darkshines

postul 3500

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 21, 2002 9:37 pm

Am mai scris pe la un subiect de pe acilea la ce liceu am fost..asa ca nu ma mai repet..ca sa nu zicetzi ca ma laud.
Eu unul nu ash da in Vianu ! Aliosha a facut Vianu...si cred ca atzi vazut cu totzii ce a iesit ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Lun Iul 22, 2002 12:00 am

Donez lene! Cine vrea sa-mi dea un PM.:D
Sunt si eu curioasa ce se intampla de nu mai posteaza nimeni. A murit cineva?
;P ;P ;P ;P ;P ;P
zuza
Junior Member

Re: postul 3500

Mesajde Kayla » Lun Iul 22, 2002 1:25 am

Am mai scris pe la un subiect de pe acilea la ce liceu am fost..asa ca nu ma mai repet..ca sa nu zicetzi ca ma laud.
Eu unul nu ash da in Vianu ! Aliosha a facut Vianu...si cred ca atzi vazut cu totzii ce a iesit ! :p

Eu nu stiu ce a iesit, deci... Oricum, are si posturi misto. :confused:
Kayla

Guess who's back?!

Mesajde J'adore » Lun Iul 22, 2002 10:34 am

Guess who's back, back again, crinuza's back, tell her friends!

That's all folks see you next time! :) :D :p
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 22, 2002 10:36 am

Dar unde ai fost pana acum,draga Crinuza ?
Si in alta ordine de idei..de ce nu dormi la ora asta ? La Chicago este 3:37 AM ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Iul 22, 2002 10:47 am

Dar unde ai fost pana acum,draga Crinuza ?
Si in alta ordine de idei..de ce nu dormi la ora asta ? La Chicago este 3:37 AM ! :p

Welll...long story.A trebuit sa tocesc la istorie.sa invat constitutia americii.plictisitoare.....dezgustator de plictisitoare, but I'm very happy to say that I'm going to be in the honor roll in the fall because of my scores. but I had fun too.am mers la plaja...la film....la mall, in park...shopping, petreceri, etc.

sunt treaza la ora asta pt. ca vreau sa dau niste telefoane in romania mai tarziu, sa mai vorbesc si eu cu prietenii!:D :) :P :P

P.S. stie careva pe ce site pot sa aflu daca diploma pe care o am de aici e valabila si in romania?! am incercat la site-ul ministerului invatamantului.dar nu da informatii despre asa ceva!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Iul 22, 2002 12:57 pm

welcome back to lolly pop land , crin :D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde cutuma© » Lun Iul 22, 2002 8:41 pm

pt Melutza:9.50 in conditziile in care in Vianu s-a intrat cu 9.41

pt Darky: ce-ai mai cu Natalie? Shtiu shi fete (who usually are str8) care ar face-o cu ea!!! Mie mi se pare super dragutza dar m-am obishnuit ca lumea pe forumul asta sa critice tot (hell, i do it all the time!)

cutuma©

Re: Re: postul 3500

Mesajde Aliosha » Lun Iul 22, 2002 8:57 pm

Initial trimis de Melutza

Eu nu stiu ce a iesit, deci... Oricum, are si posturi misto. :confused:

... din cand in cand
:p

Du-te la Tudor Vianu daca vrei insa perioada ca aia in care a fost Ilie director nu o sa mai priinzi in vecii vecilor. Domnisoara Moraru este o dobitoaca la patrat. Era directoare inainte de revolutie si si-a mai pus pilele in functiune la 8-9 ani dupa pentru a reveni in post.

Inainte se juca fotbal sau baschet in timpul orelor, se facea plaja pe mesele de ping- pong si la orice ora ajungeai aveai impresia ca esti in recreatie. Acum nu o sa mai vezi asa ceva. Toti o sa iti zica faptul ca te aflii la cel mai bun liceu din Buc. si ca atare nu se cuvine sa ai o conduita gresita. O sa iti fie insuflata o mandrie falsa pe toata perioada liceului cand de fapt singurul merit il ai tu pt ca esti in stare sa intri acolo.
O sa ai parte de colegi cu foarte mult bun simt, mare parte dintre ei geeks (asta nu e ceva rau) si ca fata o sa te simti destul de bine din moment ce majoritatea sunt baieti.

Iti urez succes si sa ai parte de Balalau la limba romana. O sa iti dubleze satisfactia garantat.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gabuba » Lun Iul 22, 2002 10:09 pm

eh...aacum ma gandesc la faptul ca nu am mai intrat pe forum de aproape 2 luni... eh e clar ca nimeni nu mk-a simtit lipsa, si vad si useri noii, si useri reintorsi... cred ca e dragutza atmosfera. acum va las. bye bye.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati