Eminem Show Review!

Forumul asociat fanclubului Eminem

Eminem Show Review!

Mesajde n3aGabitz » Dum Mai 19, 2002 11:28 am

Voi lua track cu track sa va fac o idee celor care inca nu l-au luat de pe net! Daca nu stiti de unde cautati pe Kazaa sau WinMX track-urile, insa sa adaugati la sfarsitul textului "rns" fiindca doar file-urile cu rns sunt cele adevarate!
ex: eminem - white america_rns

1. Curtain's Up: Intro, cortinele se deschid
2. White America: piesa politica si f f adevarata cu ce e pe aici in state, se leaga de diferite nume politice de aici etc
3. Business: Hip Hop-ul e in stare de 911 si eminem e prezent sa-l salveze
4. Cleaning out my closet: Una din cele mai personale piese ale lui, si probabil ca cea mai buna de pe album.
5. Square Dance: Se leaga de armata & politica din nou
6. The kiss (skit): Inscenarea cand la batut pe amantu lu kim
7. Soldier: Piesa personal...mai multe subiecte
8. Say Goodbye Hollywood: Piesa in care isi ia adio de la muzica & greutatile intalnite ca vedeta (tare de tot piesa)
9. Drips feat. Obie Trice: El cu obie sau culcat cu aceasi femeia si au luat boli sexuale de la ea...comenteaza :))
10. Without me: deja stiti cred....
11. Paul Rosenberg (skit): Paul ii lasa mesaj sa numai poarte pistolul cu el
12. Sing for the moment: Adaptare a piesei Dream On de la Aerosmith, piesa dezbate probleme copiilor cu parinti cum ca nu sunt intelesi....etc...
13. Superman: o piesa care o sa va placa...relatii cu femei etc..
14.Hallies Song: piesa dedicata ficei lui, pe ea el chiar canta ...
15. Steve Berman (skit): de data asta steve si-o fura...
16.When the music stops: explica ca muzica e muzica si ca realitatea e realitate...ca un om normal cu copiaza ce aude pe o piesa...in skimb spune ca in unele cazuri o piesa reprezinta cel mai bine realitatea....
17. What u say feat. dre: diss la adresa lui Jermain Dupri....tare de tot
18. Till i collapse feat. nate dogg: piesa care te motiveaza sa dai satisfactie despresiilori si sa nu cedezi...sa mergi in continuare....genu de piesa care o asculti cu geamurile jos si casetofonu la maxim
19. Mt dad's gone crazy: pe piesa baga si fisa putin :) deci...incepe cam asa "i'm going to hell....who's coming with me?" intelegeti nu? caterinca...cam singura de gen pe album
20. Courtains close: sfarsitul e surpriza...

sper ca a fost folositor review-ul pace!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Iul 21, 2002 11:19 pm

eu am cumparat albumul de 2 ori........pe primul la furat cineva din locker-ul meu!

Oricum albumul e foarte marfa........e mai marfa decat The Marshall Matters lp!!!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

thank you

Mesajde n3aGabitz » Dum Iul 21, 2002 11:58 pm

...ce sa mai spun ...i luv u too :)))
album de album
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde MasterGz » Lun Aug 19, 2002 1:43 am

Foarte tare albumu'. Poate cel mai bun de pana acum a lui eminem.Cea mai marfa melodie e sigur "Till I collapse"."haillie's song" e cea mai profunda melodie de rap care am auzit'o pana acum...superb.
MasterGz
Junior Member

Despre ES LP

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 01, 2003 10:51 pm

Hailie's Song este cea mai mare surpriza de pe album! Am fost placut surprins sa vad ca stilul lui Eminem devine tot mai complex! Albumul e HI-Q!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

my favorite track

Mesajde sadox » Vin Mar 07, 2003 10:42 pm

Yo am cumparat albumu lu eminem cu ceva timp in urma shi inca al mai ascult din greu(al am pa hard).Piesa mea favorita ramane cleaning out my closet pentru ca asi exprima trairile lui interioare shi sentimentele fata de maica-sa.Da pe langa piesa astah ,mai prefer sa ascult cand sunt bine dispus square dance care mi se pare destul de tare d.p.d.v. al liricilor mai ales imi place shi soundu ala .........asha londonez de la inceput.Pace!

How the fuck can i be white , i don't even exist!!
sadox
Junior Member

Înapoi la Eminem