Akcent la "Satu Mare"
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
la satu mare
akcent de ziua orasului satu mare au fost invitati avand un concert super tare. A fost cred cel mai fain concert al lor de pana acum in fata unui public de vreo 50000 de oameni
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Initial trimis de djdiu
tu crezi ca a fost asa fain? Mie nu mi s-a parut.
DjDyu
djdiu ce ce nu ti`a plakut ? adu argumente cand faci o afirmatie :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-

AnDrEi - Junior Member
am fost si eu la concert in satu mare chiar daca nu sunt de acolo...sa zicem doar ca sunt de prin zona....anyway,concertul a fost chiar fain....dar atmosfera din public lasa de dorit.sa nu ma intelegeti gresit,oamenii chiar fredonau melodiile si erau o gramada de fani....cred ca tocmai asta era problema.....tot felu de isterice care se impingeau in toate partile....astea chiar cred ca asa rezolva ceva?!era o ingramadeala totala ca abia puteai respira....asta nu mi-a placut.in plus mai erau si tot felu de prosti care habar nu aveau cine canta pe scena da ei se impingeau in tine doar asa ca sa faca senzatie.....ce popor idiot totusi.....dar akcent au super! luand in considerare ca era pt prima data cand i-am vazut(asta pt ca vin dintr-un oras mai mic,unde nu avusesera concerte si slave sanse sa aiba)mi-au lasat o impresie buna.... foarte buna:)
- princess
imi pare bine ca ti-au facut impresie buna, si sa stii ca ai dreptate , cand te-ai referit la public.....si imi pare rau....
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Initial trimis de princess
am fost si eu la concert in satu mare chiar daca nu sunt de acolo...sa zicem doar ca sunt de prin zona....anyway,concertul a fost chiar fain....dar atmosfera din public lasa de dorit.sa nu ma intelegeti gresit,oamenii chiar fredonau melodiile si erau o gramada de fani....cred ca tocmai asta era problema.....tot felu de isterice care se impingeau in toate partile....astea chiar cred ca asa rezolva ceva?!era o ingramadeala totala ca abia puteai respira....asta nu mi-a placut.in plus mai erau si tot felu de prosti care habar nu aveau cine canta pe scena da ei se impingeau in tine doar asa ca sa faca senzatie.....ce popor idiot totusi.....dar akcent au super! luand in considerare ca era pt prima data cand i-am vazut(asta pt ca vin dintr-un oras mai mic,unde nu avusesera concerte si slave sanse sa aiba)mi-au lasat o impresie buna.... foarte buna:)
Pai .. my own opinion .. cand este vorba de fane :-) atunci pot asocia imediat cuvantu isterice

-

AnDrEi - Junior Member
da in mare parte ai dreptate dar nu poti sa te gandesti asa la TOATE, ok? cand te gandesti la fani ANIMAL QIX da poti sa zici ca toate sunt isterice de-a dreptul dar nu la toate fanel de la celelalte formatii ok?
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
Initial trimis de forever_clo
da in mare parte ai dreptate dar nu poti sa te gandesti asa la TOATE, ok? cand te gandesti la fani ANIMAL QIX da poti sa zici ca toate sunt isterice de-a dreptul dar nu la toate fanel de la celelalte formatii ok?
Claudia .. poate .. dar noah .. din cate am vazut .. exact cum se intampla la un concert AnimalX asa se intampla si la unul cu Akcent .. :p
-

AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de forever_clo
ptr ca ai!!!!!!!!!!!!!!
deci eu am dreptate .. tu ai dreptate.. subiect inchis .. Akcent a fost la satu mare .. totu a fost super ! :-)
-

AnDrEi - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1