foarte important
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
foarte important
Spuneti-mi si mie cat platiti voi la internet, de care aveti si cum merge.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Io sunt pe dial-up, ba mai mult, pe x-net, shi este cel mai ieftin mod de a muri de nervi. You shouldn't try this at home...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Probabil doreste sa aibe internet si la intoarcerea in Romania !
Draga Monika...eu pana acum ceva vreme aveam net prin dial up. Centrala analogica. Imi veneau totzi dracii..ca de'abia reuseam sa ma conectez. Si plateam si pretzuri astronomice la facura de telefon. Cam 7-800 000 lei/luna...doar internetul !
Dar acum am conexiune prin cablu. Si ma simt mult mai bine...la un pretz mult mai mic !
Parerea mea : opteaza pt. cablu..mai ales daca te potzi asocia cu 3-4 prieteni de pe langa tine. Va legatzi in LAN si va tragetzi internet ! :o

Draga Monika...eu pana acum ceva vreme aveam net prin dial up. Centrala analogica. Imi veneau totzi dracii..ca de'abia reuseam sa ma conectez. Si plateam si pretzuri astronomice la facura de telefon. Cam 7-800 000 lei/luna...doar internetul !
Dar acum am conexiune prin cablu. Si ma simt mult mai bine...la un pretz mult mai mic !

Parerea mea : opteaza pt. cablu..mai ales daca te potzi asocia cu 3-4 prieteni de pe langa tine. Va legatzi in LAN si va tragetzi internet ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule, cred ca o sa fac si eu ca tine, dar am nevoie de niste sfaturi de la tine. Langa blocul meu este un LAN de porumb. Ala o fi bun?
Sau tre' sa ma mut in alta parte si sa aleg unul se grau? :p

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Vorbeste cu Dana...poate te primeste in LAN-ul ei de secara. Iesi cel mai avantajos ! :p
(gata cu oftopicul)
(gata cu oftopicul)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Abonamentul pe luna este 30 dolari americani. Dar dupa cum spuneam sunt in combinatzie cu unii de pe LAN (Local Area Network) .....si platesc mai putin !
-
Daca ai abonament la Connex sau cineva din familia ta are...aia itzi dau un cont gratuit..care fie merge ,fie nu merge. In acest caz tu vei plati doar telefonul.
Dupa orele 22 ,1 ora = 4000 lei.
Daca nu avetzi abonament Connex...itzi vei lua cartela. Care costa cam 5-10 $/luna..depinde cate ore are pe ea.
Dar ceea ce itzi trebuie neaparat este un modem ,bai Monika. Sunt sigur ca nu ai asa ceva. Deci tre' sa itzi cumperi. Mai dai vreo 700 000 lei si pe ala.
Dupa orele 22 ,1 ora = 4000 lei.
Daca nu avetzi abonament Connex...itzi vei lua cartela. Care costa cam 5-10 $/luna..depinde cate ore are pe ea.
Dar ceea ce itzi trebuie neaparat este un modem ,bai Monika. Sunt sigur ca nu ai asa ceva. Deci tre' sa itzi cumperi. Mai dai vreo 700 000 lei si pe ala.
-
Spre surprinderea ta am modem.
Da' aia de la Orange au ceva de genul X-Net?

Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Au ei ceva..dar nu chiar in genul ala..adica sa itzi dea cont pe degeaba !
Dar ai sa vezi tu,draga Monica...ca or sa te ia totzi dracii...cand o sa vezi conexiunea din Romania fatza de conexiunea Nord-Americana !
Baga-tzi cablu ! Da-l draq de dial-up !
Dar ai sa vezi tu,draga Monica...ca or sa te ia totzi dracii...cand o sa vezi conexiunea din Romania fatza de conexiunea Nord-Americana !
Baga-tzi cablu ! Da-l draq de dial-up !
-
La mine in oraselul ala mic in care locuiesc eu si pe care il urasc nu s-a inventat internetul prin cablu;P
- zuza
- Junior Member
Atunci nu itzi ramane decat sa asteptzi sa cresti mare...si sa pleci de acolo ! :p
Sau..ramai acolo unde esti ! Ce itzi trebuie Romania ?
Sau..ramai acolo unde esti ! Ce itzi trebuie Romania ?
-
eu platesc 40$ la cablu, iar pe dial-up platesti cam 20-25$ (canadieni):) :o
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Eu, ca stau in camin, imi da statul internet moca cu galeata. Adica, internet pe fibra optica fara restrictii cu exceptia a catorva ip banate (napster, kazaa, morpheus). Viteza limitata doar hardware, am downloadat si cu 10 M/s, dar in medie merge 2 - 3 mega. Ati muscat tastatura?
:j
:j

Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Daaaa! Io am muscat-o.
La servici am cablu (cred), merge bine, d/l dupa kazaa cu 60k/s maxim, de pe siteuri puternice gen rol.ro sau de la dc++ am vazut si 600k/s.
Acasa dialup xnet gold, 12 parai/luna (cam 470.000 lei), se conecteaza din prima si merge bine pt. dialup (d/l de pe kazaa chiar si cu 7k/s, da rar). Mai am si 2MB de mail in banii astia. Pentru inca 2MB de mail mai platesc 2USD/luna, dar numai daca ii folosesc.
La cit (de putin) frec io netu, plus ceva pretenari de mai intra pe kazaa sau chaturi, aproape numa seara sau in weekend, platesc cam 150.000-200.000 lei telefonu (accesul la net).
La servici am cablu (cred), merge bine, d/l dupa kazaa cu 60k/s maxim, de pe siteuri puternice gen rol.ro sau de la dc++ am vazut si 600k/s.
Acasa dialup xnet gold, 12 parai/luna (cam 470.000 lei), se conecteaza din prima si merge bine pt. dialup (d/l de pe kazaa chiar si cu 7k/s, da rar). Mai am si 2MB de mail in banii astia. Pentru inca 2MB de mail mai platesc 2USD/luna, dar numai daca ii folosesc.
La cit (de putin) frec io netu, plus ceva pretenari de mai intra pe kazaa sau chaturi, aproape numa seara sau in weekend, platesc cam 150.000-200.000 lei telefonu (accesul la net).
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
buna treaba cu caminu' asta.....
in fine, conform tarifelor isp-ului meu ar trebui sa platesc in jur de 7200$/luna pt canal, noroc ca..... ma rog, platesc doar 1,5 mil. lei/luna (de la 207.000 lei cat plateam pana sa le vina idei cu ar-telecomu') la romtelecom pt linia inchiriata.
cand e canalul ocupat nu ating mai mult de 1,2 mbit/s dar cand e liber rupe.
partea buna cu isp-ul asta e ca nu trece prin rd-fuckin-s decat la peeringu' cu romania si oricum putine is site-urile din ro accesate. pt ro, timpii nu depasesc 50 ms (daca nu e site-ul cacacios).
pt exterior trece prin putine noduri, in medie 10-15, maxim 20, la timpi ce rar depasesc 80ms la cel mai indepartat nod (din nou, daca nu e site-ul cacacios).
mai multe nu spun ca revin la modemul de 0,056 mbit/s
.
in fine, conform tarifelor isp-ului meu ar trebui sa platesc in jur de 7200$/luna pt canal, noroc ca..... ma rog, platesc doar 1,5 mil. lei/luna (de la 207.000 lei cat plateam pana sa le vina idei cu ar-telecomu') la romtelecom pt linia inchiriata.
cand e canalul ocupat nu ating mai mult de 1,2 mbit/s dar cand e liber rupe.
partea buna cu isp-ul asta e ca nu trece prin rd-fuckin-s decat la peeringu' cu romania si oricum putine is site-urile din ro accesate. pt ro, timpii nu depasesc 50 ms (daca nu e site-ul cacacios).
pt exterior trece prin putine noduri, in medie 10-15, maxim 20, la timpi ce rar depasesc 80ms la cel mai indepartat nod (din nou, daca nu e site-ul cacacios).
mai multe nu spun ca revin la modemul de 0,056 mbit/s

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Fie binecuvantata metropolitana, adik reteaua de fibra optica dintre toti isp-istii din bucuresti. Asa ca tot ce tine de ei, situri, jocuri pe internet, download, merg ca in reteaua locala.
Gone 4 good
-
Ca sa se crizeze lumea...
Daca vreti mai am si mai si...
Daca vreti mai am si mai si...
- Fişiere ataşate
-
- download2.jpg (150.15 KiB) Vizualizat de 4705 ori
Gone 4 good
-
Eu am cablu. Platesc 45 CAN pe luna insa am marele dezavantaj ca am limta de download (6 Giga) si de upload (1 giga).
Preturile in caz de depasire a limitei sunt ridicate.
Mai scriam eu undeva parca... inainte(acum cateva luni) nu era limita si ma cam lafaiam pt ca trageam 1-2 filme pe zi de pe DCC. Acum ... 0.
Mai scriam eu undeva parca... inainte(acum cateva luni) nu era limita si ma cam lafaiam pt ca trageam 1-2 filme pe zi de pe DCC. Acum ... 0.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
eu am net prin cablu shi de la astral shi platesc 30$ pe luna iar viteza de transfer a datelor este destul de mare. inainte mergeam shi eu pe prin dial-up prin tot felul de conturi de care faceam rost de la dnt , x-net (care merge naspa de tot), rds etc.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Aliosha esti cumva la Bell?
Eu is la rogers dau cam 40$ cad si am nelimitat, numa ca in ultima vreme viteza a scazut de aproape trei ori.
Eu is la rogers dau cam 40$ cad si am nelimitat, numa ca in ultima vreme viteza a scazut de aproape trei ori.

Initial trimis de Aliosha
Eu am cablu. Platesc 45 CAN pe luna insa am marele dezavantaj ca am limta de download (6 Giga) si de upload (1 giga).
-
Aragorn - Junior Member
De obicei dial-up Xnet care merge shi nu merge shi itzi face sange rau.Shi uneori cand am bani mai iau o cartela RDS(10$fara TVA) .Dial-up-ul la RDS e multzumitor(excelent comparat cu XNet).Acuma sper sa imi pun cablu pana la sfarsitu anului.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2