Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde vali » Mie Iul 10, 2002 11:32 pm

stefanp, tu ai o boala a ta - se numeste copiita
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 4:46 pm

Dupa vreo 2 saptamani am mai avut si eu timp de HBO....si chiar am vazut un film bun.

The Ninth Gate,regizat de Roman Polanski. Foarte interesanta tema abordata. Si mult,mult suspans. Finalul foarte frumos.

Vali...sa-l vezi ! Sigur are sa itzi placa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 6:59 pm

Abia am vazut si eu filmul. E foarte misto. Mai ales subiectul. Chiar ma intreb daca intr-adevar exista diavolul... Si daca da, sub ce forma? Zau ca mi-ar fi placut si mie sa am cartea aia din film, mai ales ca sa vad ce intelesuri exacte aveau desenele semnate "LCF"...:a Si am si eu o recomandare. Am vazut un film exceptional, tot pe HBO, "Good Will Hunting", dar de-a dreptul exceptional. Nu l-am vazut de la inceput. Deci, cine vrea sa il vizioneze, luni, 29 iulie, ora 22:55, pe HBO. :) Incercati sa nu-l ratati!
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 12, 2002 7:17 pm

Am vazut Good Will Hunting.
Melutza..dar la final ce s-a intamplat ..in ala cu A noua poarta ? Explica-mi putin finalul....ca nu l-am inteles pe deplin. Dar oricum..mi-a placut.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

?

Mesajde stefan » Mar Iul 16, 2002 1:16 am

Initial trimis de vali
stefanp, tu ai o boala a ta - se numeste copiita

Post-ul tau nu-si are locul pe-aici - ori pe Rock, la "Furt din muzica" (nu mi-ai impartasit impresiile legat de cele doua piese), ori la "La vita e bella sucks". Aici era vorba momentan de "Marfa si banii", care e doar prost. A little discipline, please.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde vali » Mar Iul 16, 2002 10:19 pm

u-571 un film foarte bun si bine realizat, probabil cel mai bun rol al lui mattheu mcconahughet

12 monkeys excelent, desi s-a spus ca brad pitt face un rol foarte bun, mie mi se pare foarte slab.

skorion kingp bun, fara multa fasoane si excelari, filmul este bun. specially love kelly hu http://www.kellyhu.com http://www.kellyhu.net

ice age aproape la fel de bun ca shreck

embrace of the vampire am dat doar la scenele unde se dezbraca alyssa milano

snake eyes facut in 98 cu nicholas cage si regizat de scorsese, ii un film foarte bun si care te tine in priza
vali

Romeo must die

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 19, 2002 2:13 pm

Am crezut ca este un film de mana a II a si am inceput in al urmari cu plictiseala. Dar....mi-a placut foarte mult. Un film clasic...de super actiune.
Batai frumoase,muzica buna. Chinejii vs. negrii. :D
Un rol fermecator interpretat de regretata Aalyah si un rolf f. bun facut de mesterul Jet Li. Si il mai mentionez si pe Delroy Lindo ,care este un preferat al meu.

Urmariti-l ca merita !
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Romeo must die

Mesajde the radical » Dum Iul 21, 2002 4:02 pm

Hi to everybody in here :)

Asa, am vazut ieri Evolution , o comedeioara destul de draguta, revazut Blow si placut la fel de mult, vazut Ocean's eleven , nice (try), vazut Minority Report, interesant trebe sa-l mai vad odata, vazut in sfarshit The usual suspects , la care iau o remarca enervata "bine ca esti tu dashteapta" de la al meu sotz pt ca m-am prins de la inceput de plot (haha hihi), vazut the Lord of the rings, placut foarte foarte mult, Jurasic park 3 cu obishnuitele efecte si cam aceeasi poveste ca deh... Pearl Harbour care mi s-a parut la fel de boring precum Titanic si Blade 2, unde Wesley omoara 3 vampiri pe secunda; kinda' fast i thought.

yeah i was on holiday and spent it all watching dvix on my pc. Amongst other more/less important activities :)
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Re: Re:

Mesajde the radical » Dum Iul 21, 2002 4:17 pm

mi-am adus aminte, am vazut si The Score cu de niro si norton, mi-a placut destul, insa cu si mai mare placere m-am uitat la the fast and the furious (i like cars) care-l face pe Cage sa planga pt felul palind in care a fost realizat gone in 60 secs. The mummy returns , good special effects si cam atat

Acum o sa vad Matrix 2 si I am Sam.
vin cu comments .
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 4:57 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Am vazut Good Will Hunting.
Melutza..dar la final ce s-a intamplat ..in ala cu A noua poarta ? Explica-mi putin finalul....ca nu l-am inteles pe deplin. Dar oricum..mi-a placut.

Stii ca m-a dat mama la o parte de la TV? N-am vazut exact finalul. Doar pana au ajuns acolo, la castelul lu' St. Martin. Pe urma era aia dezbracata si... m-a trimis la mine-n camera! Zi-mi si mie, poate reusesc sa ma prind!:(
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 21, 2002 6:42 pm

Pai..la final s-a dezbracat fata aia..si Johnny Deep s-a culcat cu ea. Dupa cum stii..omu ala..l-a invocat pe diavol...dar nu avea decat 11 imagini d'alea bune. Si d'aia a si murit. Si fata i-a zis lu Johnny Depp,dupa ce s-au fut** impreuna...ca a 12 imagine se gaseste la fratzii aia bibliotecari in Spania. Si Johnny Depp s-a dus dupa ea..in Spania. Si cand a gasit imaginea...ce crezi ca reprezenta ??? In imagine era fata aia cu care se culcase el ...dezbracata...si castelul ala....cu soarele care apunea !!!!!!!!
In imaginea de final il regasim pe Johnny Deep..intrand pe poarta castelului..........

Deci ? Cum interpretezi ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Iul 21, 2002 6:54 pm

Cel mai tare film pe care l-am vazut in anul 2002: Reign of fire- aparut acum pe piata
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Iul 21, 2002 8:01 pm

Pai..la final s-a dezbracat fata aia..si Johnny Deep s-a culcat cu ea. Dupa cum stii..omu ala..l-a invocat pe diavol...dar nu avea decat 11 imagini d'alea bune. Si d'aia a si murit. Si fata i-a zis lu Johnny Depp,dupa ce s-au fut** impreuna...ca a 12 imagine se gaseste la fratzii aia bibliotecari in Spania. Si Johnny Depp s-a dus dupa ea..in Spania. Si cand a gasit imaginea...ce crezi ca reprezenta ??? In imagine era fata aia cu care se culcase el ...dezbracata...si castelul ala....cu soarele care apunea !!!!!!!!
In imaginea de final il regasim pe Johnny Deep..intrand pe poarta castelului..........

Deci ? Cum interpretezi ?

Eu zic ca fata era diavolul. Asta reiese, nu? Si faptul ca el intra pe poarta castelului inseamna ca pusese stapanire pe el... Apusul soarelui reprezinta sfarsitul... Inseamna ca [,] castelul era ca un fel de "casa diavolului", unde tuturor celor care intra li se sfarseste viata... Asa cum erau proprietarii cartilor... Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun, dar cam asta este ceea ce concluzionez eu din ce mi-ai zis.:a
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 21, 2002 9:39 pm

Da..am inteles ce vrei sa zici. Oricum..este interpretabil sfarsitul.
Sa isi mai dea si altzii cu parerea...din cei ce au vazut filmul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Mar Iul 23, 2002 2:32 pm

Bun ! Sia cum sa trecem la Jackie Brown ! Cum sa nu itzi placa acest film absolut superb ?
Pai eu numai cand l-am vazut pe Robert De Niro cu mustatza de mexican si pe Samuel L. Jackson cu coada la spate...stand amandoi pe canapea si band whisky..am sarit din fotoliu.
Sau ,vorba lui Mig..cand i-a tras-o De Niro..lui Brigide Fonda !
Tare ,tare ! Nu mai zic de atmosfera !

Mie sincer mi s-a parut mult prea incalcit chiar si pentru un film al lui Tarantino. In rest a fost ok... dar nu asta e filmul puternic al lui, mai degraba as zice Four Rooms.

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 2:38 pm

Aaa....deci filmul puternic al lui Tarantino nu este Pulp Fiction,nu ? Este 4 Rooms ? :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Mar Iul 23, 2002 3:03 pm

Aaa....deci filmul puternic al lui Tarantino nu este Pulp Fiction,nu ? Este 4 Rooms ? :D

Eu zic ca da, desi sunt la mica distanta in clasamentul meu.

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Iul 23, 2002 3:32 pm

am vazut Profetiile omului molie..pe o scara de 1 la 10 ii dau 8 !merita vazut! si am mai vazut belea mare in miami-super comedie...si La viteza maxima-dragutz,pentru iubitorii de formula 1 si nu numai!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Mie Iul 24, 2002 10:39 pm

mothman prophecies parca l-am mai comentat odata si am spus ca e de tot kktul

si "driven" l-am vazut acum 3 luni - aceeasi parere, bla bla bla, varstnicul experimentat ii da lectii tanarului novice si aprig...plisctisior. plus ca eu unul m-am cam saturat de stallone

si four rooms nu e regizat de tarantino!!! el regizeaza doar un episod
vali

Mesajde angus » Joi Iul 25, 2002 11:08 am

Am vazut la Mall "Masina Timpului" (The time machine). Cei carora v-a placut LOTR, dati fuga! O sa va placa, mai ales partea a doua a filmului, in care nenea din film ajunge dintr-o gresheala peste 800 000 de ani, in lumea idilica populata de Eloi. Nici prin cap nu va trece cum o sa fie peste 800 de mii de ani.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Joi Iul 25, 2002 11:14 am

Initial trimis de vali
.... si four rooms nu e regizat de tarantino!!! el regizeaza doar un episod [/B]

Da, asa e. Ultima e a lui si probabil din cauza asta am ramas cu impresia respectiva.

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 25, 2002 7:01 pm

De ce platesc eu abonamentul HBO ? Pentru a vedea filme precum cel pe care l-am vazut astazi.

La etajul 7 si jumatate al unei cladiri se petrec lucruri foarte ciudate. In primul rand tavanele sunt foarte joase si toata lumea merge ghemuita. Iar in al doilea rand acolo se gaseste o usitza secreta catre mintea lui John Malkovich . Diverse persoane ,contra unei taxe de 200 $ ,pun stapanire pentru 15 minute pe mintea lui John Malkovich. Pana cand un papusar ,interpretat de John Cusack reuseste sa stapaneasca mintea lui Malkovich. Cam asta este actiunea in mare..si pana la un moment dat a filmului Being John Malkovich. Un film special cu un subiect unic. Regizat de Spike Jonze,un om de 33 de ani.

Sa il urmaritzi neaparat daca nu atzi facut-o pana acum.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde qeru » Vin Iul 26, 2002 10:15 pm

De ce platesc eu abonamentul HBO ? Pentru a vedea filme precum cel pe care l-am vazut astazi.

La etajul 7 si jumatate al unei cladiri se petrec lucruri foarte ciudate. In primul rand tavanele sunt foarte joase si toata lumea merge ghemuita. Iar in al doilea rand acolo se gaseste o usitza secreta catre mintea lui John Malkovich . Diverse persoane ,contra unei taxe de 200 $ ,pun stapanire pentru 15 minute pe mintea lui John Malkovich. Pana cand un papusar ,interpretat de John Cusack reuseste sa stapaneasca mintea lui Malkovich. Cam asta este actiunea in mare..si pana la un moment dat a filmului [B]Being John Malkovich.
Un film special cu un subiect unic. Regizat de Spike Jonze,un om de 33 de ani.

Sa il urmaritzi neaparat daca nu atzi facut-o pana acum. [/B]

tare de tot filmu... vazut mai de mult pe video.
deshi nu mai e in cinema, ash recomanda filantropica. legat de el, poate a intzeles cineva de ce nae a zis ca e film de dragoste? mie mi s-a parut a fi doar intriga chestia asta cu femeia iubita...
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Sâm Iul 27, 2002 12:57 am

Ma bag si eu in discutie ca musca in lapte.... tocmai vazui "Monsters Inc." si ...call me crazy.... mi-a placut! Poate ca s-a si potrivit ca nuca in perete dupa "No Man's Land" care m-a oripilat (desi filmul e super) insa a fost mai bun decat orice comedie insipida adolescentina care se fabrica pe banda rulanta mai nou.

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

Mesajde angus » Lun Iul 29, 2002 5:31 pm

Am vazut si constientizat Pulp Fiction. Mi-a placut. O sa-l revad cu placere. Cam alandala, dar bun.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Iul 30, 2002 8:31 pm

Am vazut shi eu in sfarsit American Pie.....shi desi e amuzant filmu asta e cam scabros,are faze dezgustatoare shi e exact " just another teenage movie"(acum a aparut un film care chiar se intituleaza not another teenage movie).Oricum ceva mai bun decat American Pie2 care mi se pare o porcarie.Dar ptr o seara ploioasa de duminica as putea spune ca merge...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 03, 2002 11:17 am

He,he..mai Angus ! Pulp Fiction este favoritul meu all-time ! :p

...........

Iata ce filme bune am vazut de cand n-am mai dat pe forum :

• Godfather
  • Godfather part II
  • American Pie (mi-a placut enorm)
  • The Corruptor (Coruptie in cartierul chinzesc) f. bun
  • Fight Club (vazut pt. a 3 a oara)

O sa revin cu amanunte !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Joao » Sâm Aug 03, 2002 3:22 pm

shrek -pisu lumii! marfa de desen animat
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 04, 2002 12:21 pm

Aseara am vazut pe HBO un film foarte interesant. Stir of echoes . In rolul principal Kevin Bacon. Asadar..Bacon in urma unei hipnoze capata puteri supranaturale. Vede tot felul de umbre,de fantome...citeste gandurile oamenilor...si alte asemenea minunatzii. Cam acelasi lucru stie sa faca si baietzelul sau de vreo 5-6 ani.
Lucruri foarte interesante se petrec in acest film. Va invit sa il urmaritzi.

Este regizat de acelasi om...care a regizat Efect de recul . A fost pe HBO acum vreo 2 ani. Marfa si ala.
Oribilul Mosh
Junior Member

asa e

Mesajde Joao » Dum Aug 04, 2002 2:15 pm

desi aduce putin cu al 6-lea simt,e destul de reusit.
ppun pariu ca ala de scris cartea a vazut sau auzit ceva de genul asta!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film