Jazz

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Jazz

Mesajde Eve » Mar Iul 23, 2002 6:49 am

despre asta n-am auzit sa se "vorbeasca" aici. jazz-ul romanesc. exista? e demn de luat in seama? stim sa il facem/cantam? si, va rog, nu pomeniti doar Johnny Raducanu:(

apropos, e un concert mic, care se anunta fain, diseara, la Green Hours.
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
Eve
Junior Member

jazz-ul autohton!?

Mesajde shmack » Mar Iul 23, 2002 10:46 am

Jazz-ul romanesc exista dar nimeni nu vorbeste despre el.Toata lumea il cunoaste pe jonny Raducan(il cunosc,dar nu l-au ascultat niciodata),dar nimeni nu s-a interesat de tinerii care fac jazz .Un loc unde inca se mai practica acest gen este Green Hours(singura jazz cafe din Bucuresti).Pe scurt:Jazz-ul in Romania este o specie pe cale de disparitie,daca acum cativa zeci de ani Louise Armstrong umplea Sala Palatului cu oameni dornici sa-l asculte ,acum nimeni nu mai considera jazz-ul ca un gen muzical ,ci ca un lux.....;)
shmack
Junior Member

Mesajde Eve » Mar Iul 23, 2002 12:35 pm

Initial trimis de Melutza
Jazz-ul romanesc? Exista cativa artisti in adevaratul sens al cuvantului, dar numai cativa. Oricum, nu se ridica lanivelul jazz-ului international... Daca cineva are alta parere...:)

Melutza, ia-o personal: gasesc admirabila capacitatea ta de a nu spune nimic. spun asta pentru ca subiectul era jazz-ul romanesc iar ceea ce ai "spus" tu se poate aplica oricarui alt subiect, de la pictura la gastronomie. de fapt nu ai spus nimic...si am senzatia ca nici nu ai vreo idee, cat de vaga, despre subiect. oare daca te-as ruga sa imi spui care sunt "acei cativa artisti in adevaratul sens al cuvantului, dar numai cativa" si de ce crezi tu ca nu se ridica la nivelul "jazz-ului international", te-as incurca rau?
Eve
Junior Member

Re: jazz-ul autohton!?

Mesajde Eve » Mar Iul 23, 2002 12:40 pm

Initial trimis de shmack
Jazz-ul romanesc exista dar nimeni nu vorbeste despre el.Toata lumea il cunoaste pe jonny Raducan(il cunosc,dar nu l-au ascultat niciodata),dar nimeni nu s-a interesat de tinerii care fac jazz .Un loc unde inca se mai practica acest gen este Green Hours(singura jazz cafe din Bucuresti).Pe scurt:Jazz-ul in Romania este o specie pe cale de disparitie,daca acum cativa zeci de ani Louise Armstrong umplea Sala Palatului cu oameni dornici sa-l asculte ,acum nimeni nu mai considera jazz-ul ca un gen muzical ,ci ca un lux.....;)

shmack, ma bucur sa iti pot spune ca mai sunt si alte locuri in care se poate asculta jazz, in Bucuresti :) de pildí£, Art Jazz, la Galeriile Orizont sau Chez Victor, la Piata Galati. din punctul meu de vedere, nu este un lux jazz-ul; dimpotriva, este foarte la indemana, acolo unde se asculta jazz, berea nu e mai scumpa decat in alte locuri:)

PS. concertul de care vorbeam e de fapt maine, in Green Hours, adica pe 24.
Eve
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 5:45 pm

Initial trimis de Eve

Melutza, ia-o personal: gasesc admirabila capacitatea ta de a nu spune nimic. spun asta pentru ca subiectul era jazz-ul romanesc iar ceea ce ai "spus" tu se poate aplica oricarui alt subiect, de la pictura la gastronomie. de fapt nu ai spus nimic...si am senzatia ca nici nu ai vreo idee, cat de vaga, despre subiect. oare daca te-as ruga sa imi spui care sunt "acei cativa artisti in adevaratul sens al cuvantului, dar numai cativa" si de ce crezi tu ca nu se ridica la nivelul "jazz-ului international", te-as incurca rau?

Crezi ca eu nu am citit titlul? Si nu vreau sa dau nume, pentru a nu jigni pe nimeni. Si m-ai incurca rau daca m-ai ruga sa iti spun de ce nu se ridica la nivelul international. Si ia-o personal. Daca nu esti in stare sa accepti ca unele persoane sunt mai superficiale...
Kayla

Mesajde tre » Mar Iul 23, 2002 10:58 pm

Crezi ca eu nu am citit titlul? Si nu vreau sa dau nume, pentru a nu jigni pe nimeni. Si m-ai incurca rau daca m-ai ruga sa iti spun de ce nu se ridica la nivelul international. Si ia-o personal. Daca nu esti in stare sa accepti ca unele persoane sunt mai superficiale...

stii ca superficialitatea nu e o calitate.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Iul 23, 2002 11:47 pm

Asta stiu. Dar sunt unele momente cand sunt extrem de superficiala. Si mi se intampla destul de des pe forum...:( Nu stiu ce am. Poate atata rautate strica.
Kayla

Mesajde tre » Mie Iul 24, 2002 4:34 am

Asta stiu. Dar sunt unele momente cand sunt extrem de superficiala. Si mi se intampla destul de des pe forum...:( Nu stiu ce am. Poate atata rautate strica.

mda... asta e forum nu chat deci incearca sa elaborezi replicile pe care le dai, incearca sa zici ceva prin randurile pe care le scrii, scrie doar cand chiar vrei sa zici ceva.
eu in majoritatea cazurilor recitesc de 3-4 ori pana apas pe 'trimite...'.
sper sa iei in considerare si sugestia asta. nu vreau sa par rau/arogant/etc., doar ca sunt scarbit de... probabil ca ti-ai dat seama de ce-anume sunt scarbit.
tre
Junior Member

Re: Re: jazz-ul autohton!?

Mesajde shmack » Mie Iul 24, 2002 8:08 am

Ma bucur sa aud ca se mai asculta jazz si in alte locuri(cred ca din rutina ajung numai la Green Hours sa ascult jazz).Insa eu tot raman la ideea ca jazz-ul este un lux,nu material ,ci fonic.Multi oameni ocolesc acest gen deoarece ''este prea greoi pentru unele urechi''(cel putin asa mi s-a spus).Jazz-ul este un gen neinteles ,iar omul normal cand da peste ceva pe care nu-l intelege ,atunci renunta,si astfel se ajung la comentarii de genu:''Jazz-ul este o porcarie ,numai fraierii asculta jazz!'' :(
shmack
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Iul 24, 2002 8:36 am

Initial trimis de tre cool

mda... asta e forum nu chat deci incearca sa elaborezi replicile pe care le dai, incearca sa zici ceva prin randurile pe care le scrii, scrie doar cand chiar vrei sa zici ceva.
eu in majoritatea cazurilor recitesc de 3-4 ori pana apas pe 'trimite...'.
sper sa iei in considerare si sugestia asta. nu vreau sa par rau/arogant/etc., doar ca sunt scarbit de... probabil ca ti-ai dat seama de ce-anume sunt scarbit.

Mi-am dat seama. Dar am mai recunoscut pe undeva ca vreau sa ajung pana-n toamna la 1000 mesaje, deci trebuie sa ma intelegeti. Pe urma promit ca ma schimb.:D Multumit?
Kayla

Mesajde Eve » Mie Iul 24, 2002 10:14 am

Mi-am dat seama. Dar am mai recunoscut pe undeva ca vreau sa ajung pana-n toamna la 1000 mesaje, deci trebuie sa ma intelegeti. Pe urma promit ca ma schimb.:D Multumit?

biata de tine. ma gandeam ca as fi prea rea daca nu ti-as da o sansa sa aud ce ai de spus. dar acum imi dau seama ca esti numai buna de neglijat. au non revoir.

shmack, du-te si in art jazz, o sa iti placa sigur. ma surprinde sa aud ca exista comentarii de genul "numai fraierii asculta jazz". am auzit, cel mult, " nu imi place jazz-ul". si cam atat. e adevarat, uneori e greoi (jazz-ul modern ma scoate si pe mine din minti, recunosc) dar ai nostri cantareti, cati sunt, nu prea am vazut sa se aventureze la jazz-ul avangardist:) apoi, daca ne gandim bine, nici macar la americani nu este mult prea mediatizat jazz-ul. este intre genurile mai departate de comercial si probabil ca nu este prea profitabil. Cred insa ca astia pe care ii avem noi, nu doar vocalisti, ci si instrumentisti, sunt foarte buni. oricum, slava domnului, jazz-ul nu permite amatorismul. iar locurile in care se asculta sunt intodeauna scutite de prezenta mitocanilor:)
Eve
Junior Member

Mesajde tre » Joi Iul 25, 2002 2:22 am

la ce-ti trebuie 1000 de mesaje?
tre
Junior Member

Mesajde shmack » Joi Iul 25, 2002 10:13 am

Merci de sugestie,chiar o sa incerc art jazz.Legat de comercializarea jazz-ului ,este oarecum imposibil,caci o caracteristica a acestui gen este improvizatia ,asta ii da originalitate.Jazz-ul se canta numai pe scena,in cluburi,si nu pe albume discografice:rolleyes: .Insa eu cred ca este o afacere destul de profitabila,ca doar nu-l vezi pe Johnny Raducanu in zdrente(decat daca ar face parte din concert si asa trebuie sa se imbrace).:rolleyes:
shmack
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Iul 25, 2002 12:25 pm

Initial trimis de tre cool

la ce-ti trebuie 1000 de mesaje?

Nu stiu... Vreau sa-l ajung pe moshu...;) Si gata, nu mai scriu aici.
Kayla

Mesajde Aliosha » Joi Iul 25, 2002 1:03 pm

Melutza threadurile nu sunt facute pentru a le strica tu cu posturi de bagare in seama. Vrei sa il ajungi pe Moshu ? Incearca sa postezi si tu ceva de calitate. Sunt useri cu 300 de posturi de 10 ori mai respectati decat altii cu 1000.
Ne-ai marturisit pe Generalitati ca esti tocilara. Te rog eu, inceteaza a mai fi o tocilara si pe forum. Rezuma-te doar la viatza de zi cu zi.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Kayla » Joi Iul 25, 2002 1:10 pm

Inca mai esti suparat? Tu nu ai vazut si ca am promis ca de la 1000 posturi incep sa ma cumintesc si sa va fac pe plac? Am si obosit sa dau explicatii... :(
Kayla

Mesajde Aliosha » Joi Iul 25, 2002 1:24 pm

Nu sunt suparat draga Melutza pe tine. Sunt doar scarbit de atitudinea ta. Daca postai aberatii de genul asta pe Muzica , sau Cinema iti zburau imediat de acolo. Bucura-te de restul forumurilor unde altii iti permit acest lucru.

Dar ce se intampla la 1000 de posturi ? Primesti cadou un creion chinezesc sau un caiet liniat gata? I was just wondering...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Joi Iul 25, 2002 1:54 pm

Sau pe Literatura, Rock, Iris, Concerte, dragul meu Aliosha.
Sunt lutzele prietenului dvs.

(scuze de offtopic dar era o vreme cand asa ceva era considerat scandalos)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Kayla » Joi Iul 25, 2002 4:22 pm

Initial trimis de Aliosha
Nu sunt suparat draga Melutza pe tine. Sunt doar scarbit de atitudinea ta. Daca postai aberatii de genul asta pe Muzica , sau Cinema iti zburau imediat de acolo. Bucura-te de restul forumurilor unde altii iti permit acest lucru.

Dar ce se intampla la 1000 de posturi ? Primesti cadou un creion chinezesc sau un caiet liniat gata? I was just wondering...

Nu ai de ce sa fii scarbit, ca nu ti-am facut nimic. La 1000 posturi incep sa va fac voua cadou posturi elaborate, care sa va placa. Asa ca nu mai fiti rai cu mine. Now U're not wondering any more...;) Acelasi lucru este valabil pentru toti "mamutii" de pe aici.
Kayla

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii