Total Anarchy- pentru subiecte care nu au nici o legatura cu celelalte

ce-a fost pe Muzici o data

Total Anarchy- pentru subiecte care nu au nici o legatura cu celelalte

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 12:09 pm

Ma gandeam sa nu mai amestecam discutii mai la mishto sau mai personale cu cele legate strict de rock (versuri, trupe, concerte, etc.) asa ca o sa incep.

ei, ei alinutza?
Nu vezi ca vali imi vaneaza fiecare post si-mi da peste nas?
Ba ma face si paranoica si va da drept de vot (parca e frunu' mai intreg cu vali cap de lista)

Tu si cu angel sunteti allways de aceeasi parere (nu ca e ceva rau dar parca traiesc deja vu zilnic)

De manelesux nu mai vorbesc, de cand cu primul lui post (ala care mi-a zbarlit parul de pe spate) e o vanatoare permanenta. Dom'le acum ai ocazia, trage si vei fi impuscat.

Rockeru' shomer ii baga tampenii in cap lui curly care vrea sa ma dea in judecata si ma ia in bete la telefon ca ce-am cu el.

Numai tzeposu e suflet bun si-mi iarta toate pacatele including distrugerea biletului la IRIS.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde manelesux » Mie Oct 03, 2001 1:28 pm

I'll hammer the last nail.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Tabla inmultirii la mintea....

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 1:30 pm

Dupa logica lui manelesux "tabla inmultirii e una pentru oamenii cu zece degete", un citat foarte interesant mai ales ca veni vorba de logica. De aicea deduc dupa logica mea (care o sa ma ajute sa traiesc mult, merci de urare mx) urmatoarele:

- daca raman fara o mana sau fara un deget => 3X3=5
- daca imi numar si degetele de la picioare (in caz ca mai am picioare) => 3X3=10
- daca ma nasc cu mai multe sau mai putine degete (e cam tarziu sa ma nasc acuma dar dupa logica lui mx totul e posibil) => nu am voie sa invat tabla inmultirii
- daca imi bag un deget in nas (deci il scot din calcul)=> iarasi 3X3=5

Logica e buna (cum draq mi-au dat aia 3 la bac la mate acu 10 ani?) ca e a mea. Cred ca ar trebui sa cauti citate pe care sa ti le poti explica inainte de a le servi ca acum trebuie sa-mi explici mie cum sta treaba si nu te vad bine.

p.s. oameni buni, cititi cugetarea lui manelesux de la rubrica "delectare" (deschisa de vali) ca e beton! Poate o citeste si nevasta-sa si-i arata ea betonul mai de aproape.
gaga

Mesajde manelesux » Mie Oct 03, 2001 3:30 pm

Initial trimis de DANA
Am inteles pe draq, n-am inteles nimic. De pilda de ce ai dat respectivul citat la intrebarea despre logica. Din tot ce mi-ai explicat tu am inteles ca e vorba despre logica omului primitiv si nu de a ta despre care era vorba in propozitie. Dupa logica mea asta inseamna: manelesux=omu' primitiv.

Apoi am luat intai 3 la bac dar dupa aia am luat 9 ca am dat spaga, primul pas spre real life. Nu tin minte sa fi facut socoteli pe degete la coltul tablei ca pe mine ma scoteau la tabla doar ca sa o sterg si la colt ma puneau dar nu la al tablei. Dar poate asa iti imaginezi tu dupa propria-ti experienta dureroasa.
Pe urma teoria ta (sau a lui peste sau a cui o fi) cu omu' primitiv o pricep eu oarecum dar citatul "tabla inmultirii e una pt. omu' cu 10 degete" e idiot. Numai la omu primitiv nu te gandesti...

In incheiere doresc sa subliniez cat de norocosi suntem ca omu' primitiv nu era manelesux ca am fi inceput numaratoarea cu milioanele fiindca sigur el nu s-ar fi limitat la degete si ar fi inceput cu paru' din cap (nu neaparat al lui) si tabla inmultirii ar fi avut mai multe strofe.

Deci tanti,mi-ai cerut explicarea proverbului,tzi-am dat-o.Singuru lucru de care ma potzi acuza e ca initzial am pus citatu fara sa lamuresc contextu aferent.Sunt de acord ca nu aveai de unde sa il shtii.Dar eu nu sunt mai primitiv decat oricare alt om care foloseshte sistemul de numeratzie zecimal.Legatura cu degetele omului primitiv am facut-o de dragul istoricului,pentru ca el e cel care a inventat numararea.Iar ca sa-tzi explic legatura dintre logica shi inmultzire tre sa treci pe la shkoala pe la mine.Pan' la urma e un forum de muzica,deci nu ma ambalez mai mult.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 3:39 pm

Initial trimis de manelesux

Pan' la urma e un forum de muzica,deci nu ma ambalez mai mult.

E de muzica dar e si de discutii intre rockerashi. Si e mai bine ca nu te ambalezi fiindca asa cum am preconizat vrei sa te ridici ca te dor genunchii.

Eu oricum astept pe total anarchy si alti nemultumiti de mine ca m-am saturat de raspunsuri la neobiect (ce cuvant am debitat!).
La shcoala ta nu am ce cauta ca nu mi-a placut niciodata scoala. Iar daca e vorba de scoala vietii da-mi voie sa-ti spun doar atat: ha! (citat din gandirea Danei).

p.s. poti sa te ridici. Trebuie sa fii in picioare ca sa-ti iei avant spre filozofie.
gaga

Mesajde manelesux » Mie Oct 03, 2001 3:57 pm

Initial trimis de DANA

E de muzica dar e si de discutii intre rockerashi. Si e mai bine ca nu te ambalezi fiindca asa cum am preconizat vrei sa te ridici ca te dor genunchii.

Eu oricum astept pe total anarchy si alti nemultumiti de mine ca m-am saturat de raspunsuri la neobiect (ce cuvant am debitat!).
La shcoala ta nu am ce cauta ca nu mi-a placut niciodata scoala. Iar daca e vorba de scoala vietii da-mi voie sa-ti spun doar atat: ha! (citat din gandirea Danei).

p.s. poti sa te ridici. Trebuie sa fii in picioare ca sa-ti iei avant spre filozofie.

Deci gasesc abusrd sa incep sa port o discutzie despre logica aristoteliana shi sisteme de numeratzie pe un forum de rock.Asta incerc sa itzi spun,shi nu ca ma dor genunchii.

Cu shkoala vietzii,fiecare tre sa shi-o faca cu manutza lui.Nu cred ca are rost sa ne hahaim unul de viatza celuilalt.Era vorba de shkoala la care umblu in sens propriu.

p.s.potzi sa ingenunchezi.Inchide ochii shi inkipuie-tzi ca sunt Mustaine.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 4:08 pm

Deci gasesc abusrd sa incep sa port o discutzie despre logica aristoteliana shi sisteme de numeratzie pe un forum de rock.Asta incerc sa itzi spun,shi nu ca ma dor genunchii.
Eu zic ca e nevoie si de putina anarhie pe forumul rock. Sa fim seriosi, vrei sa ma amestec cu sandy si exotica pe barfe? Alea care incheie fiecare subiect cu "am plecat, va las in rahatu' vostru, etc" dar nu pleaca niciodata, dovada ca rahatul romanesc da dependenta. Parerea mea e ca e bun si-un subiect de barfit ca asta

Cu shkoala vietzii,fiecare tre sa shi-o faca cu manutza lui.Nu cred ca are rost sa ne hahaim unul de viatza celuilalt.Era vorba de shkoala la care umblu in sens propriu.
oops, nu m-am prins. Finndca mie nu mi-a placut scoala si m-am angajat de pe la 19 ani sa car galeti in en-gross. Scuza-mi neputinta de a vedea ce vrei sa spui. Ma obisnuisem sa citesc printre randuri

p.s.potzi sa ingenunchezi.Inchide ochii shi inkipuie-tzi ca sunt Mustaine.
p.s. baby, vezi ca e ora mea de plecat acasa, vrei sa ma duc asa horny? inceteaza.......
gaga

VALI!!!!!!!!!!!

Mesajde gaga » Joi Oct 04, 2001 7:24 am

De ce ai inchis subiectul cu poze pe sit part 2, ca nu-mi pot sterge posturile de acolo? Deschide-l sa fac curatenie sau sterge tu ce vrei. Mama ce ma enerveaza.

Si ce-i cu linistea asta pe forumul de rock? Cred ca ar trebui facuta mai multa reclama sa vina carne de tun proaspata pe-aici ca voi v-ati plictisit si de forum si de mine.
gaga

Mesajde alina » Vin Oct 05, 2001 12:05 pm

daca doi oameni gandex aprox la fel ce pot sa fac
alina
Junior Member

Foarte BINE!

Mesajde DEATHANGEL » Dum Oct 07, 2001 5:08 pm

Initial trimis de alina
daca doi oameni gandex aprox la fel ce pot sa fac

Exact!
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde alina » Dum Oct 07, 2001 9:44 pm

mai se pare ca aici nu prea avem idei 'pentru subiecte care nu au nici o legatura cu celelante' sau ne place sa deviem subiectele
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde curly » Dum Oct 07, 2001 9:50 pm

arta pentru arta ,asta vrea Dana de la noi!!!!!daca nu gasesc nimic destept de zis,maine o sa va spun ce am visat in noaptea ce vina ca e prima oara cand dorm in patul ala
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde alina » Dum Oct 07, 2001 9:56 pm

interesant!!
curly astept de la tine o cronica de concert ,ai fost la bukale nu?
addio pirata!
alina
Junior Member

Asteapta alinutza....

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 8:03 am

Curly a fost la concert dar a ratat petrecerea de dupa care a fost exact ce trebuia (Vali, te mai doare-n cot? hehehehe). Oricum dimineata cand s-a sculat (vali, of course) mi-a facut cea mai frumoasa declaratie. Citez: " te urasc!!!!". Asta inseamna ca a inceput sa ma cunoasca. Rockeru shomer a fost reparat de moi cu o cafea cu sare (era cam blegit dupa concert). Kicku a vrut sa ne puna muzica po p u l a r a dar si-a luat mu...zica. Si alinutza tzep a fost curtata de toti baietii (na vali subiect de barfa ca sa nu mai vorbesti aiurea). Cat despre frozen, a fost ziua lui asa ca va dati seama... Numai eu am fost cuminte...
gaga

Re: Asteapta alinutza....

Mesajde KickAss » Lun Oct 08, 2001 8:40 am

Initial trimis de DANA
Numai eu am fost cuminte...

Pe dracu'
Nu uita ca ideilea alea destepte cu legatul lui Vali de fotoliu de la tine au venit!!!:)
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: Re: Asteapta alinutza....

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 10:42 am

Initial trimis de KickAss

[B]Pe dracu'

Nu uita ca ideilea alea destepte cu legatul lui Vali de fotoliu de la tine au venit!!!:) [/B]

Da, dar tu ai adus cablurile si te-ai bagat sa-l legi tu ca daca-l legam eu era si acum pe fotoliu si trebuia sa-l hranesti intravenos. btw, tii minte ca ne mutam la tine?
gaga

Pentru manelesux

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 10:46 am

Pentru ca la ultimele noastre intalniri (3 la numar) a fost discutat domnul manelesux eu propun urmatoarele: cei ce doresc sa-i adreseze intrebari sa o faca (eventual) aici, el raspunzandu-ne in cazul in care doreste sa ne lumineze, fie aici fie pe privat.
Deja domnul este o personalitate daca il aducem asa des pe tapet.

Curiozitatea mea:
- care este numele real (cel mic of course)
- care este localitatea de bastina a geniului.
gaga

Mesajde alina » Lun Oct 08, 2001 1:47 pm

de imbatat stiam doar ati zis-o ,de chinuit pe vali banuaim dar concertul ..........
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 2:10 pm

Initial trimis de alina
de imbatat stiam doar ati zis-o ,de chinuit pe vali banuaim dar concertul ..........

Ce e cu concertul? A fost super numai ca trei trupe in deschidere + butoaiele + proastele alea de femei electrice a fost prea mult. Ne-au omorat picioarele. In rest a fost demential!
gaga

Re: Pentru manelesux

Mesajde manelesux » Lun Oct 08, 2001 3:43 pm

Initial trimis de DANA
Pentru ca la ultimele noastre intalniri (3 la numar) a fost discutat domnul manelesux eu propun urmatoarele: cei ce doresc sa-i adreseze intrebari sa o faca (eventual) aici, el raspunzandu-ne in cazul in care doreste sa ne lumineze, fie aici fie pe privat.
Deja domnul este o personalitate daca il aducem asa des pe tapet.

Curiozitatea mea:
- care este numele real (cel mic of course)
- care este localitatea de bastina a geniului.

Hihihi...okei,dau raspunsuri in limitele in care ele nu pot fi folosite impotriva mea...%]

1.Numele real este Robert dar prefer robi,cu r mic, din falsa modestie.
2.Localitatea de nashtere este Nasaud,localitatea de domiciliu un catun de langa Nasaud care nici nu apare pe harta,iar localitatea unde prestez servicii shi slujbe contra salariu, Cluj.

Altceva?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Pentru manelesux

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 4:01 pm

Hihihi...okei,dau raspunsuri in limitele in care ele nu pot fi folosite impotriva mea...%]

1.Numele real este Robert dar prefer robi,cu r mic, din falsa modestie.
2.Localitatea de nashtere este Nasaud,localitatea de domiciliu un catun de langa Nasaud care nici nu apare pe harta,iar localitatea unde prestez servicii shi slujbe contra salariu, Cluj.

Altceva?

Cine ar indrazni sa le intoarca impotriva ta fara riscul de a si-o lua in barba? Mie imi ajunge, astea erau ultimele nelamuriri.

p.s. sa stii ca discretia este o calitate pe care din pacate nu am intalnit-o decat la mine (stiu, stiu si modestia, bah...)
gaga

pai atunci

Mesajde Vizitator » Lun Oct 08, 2001 9:20 pm

vand bilete la chinuit moderatorul forumului!!!!
Vizitator

Mesajde alina » Lun Oct 08, 2001 10:35 pm

cat e biletu ,hai ca sunt interesata?
addio pirata!
alina
Junior Member

lume,lume!

Mesajde curly » Lun Oct 08, 2001 10:49 pm

dau o bere aluia care stie de unde am semnatura!ganditi-va la un film....pasajul a fost inclus pe o melodie GN'R
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde alina » Lun Oct 08, 2001 10:52 pm

ce bere?
daca-mi covine poate imi pun cerebelul la treaba daca nu il las sa se mai odihneasca ca maine are saracu de lucru
alina
Junior Member

Mesajde curly » Lun Oct 08, 2001 10:56 pm

Initial trimis de alina
ce bere?
daca-mi covine poate imi pun cerebelul la treaba daca nu il las sa se mai odihneasca ca maine are saracu de lucru

Rasputin!.....de care vrei tu,dar zi.
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: Re: Re: Asteapta alinutza....

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Oct 08, 2001 11:07 pm

Initial trimis de DANA

Da, dar tu ai adus cablurile si te-ai bagat sa-l legi tu ca daca-l legam eu era si acum pe fotoliu si trebuia sa-l hranesti intravenos. btw, tii minte ca ne mutam la tine?

cu ideea am fost eu si dana care am fost sus si l-am gasit pe om dormind si am zis sa-l legam....andrei a venit cu cablurile si l-a legat....mister dezlegat!
pe vali l-am chinuit noi gratis...putin alcool si gata!il chinui cat vrei!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: pai atunci

Mesajde gaga » Mar Oct 09, 2001 8:02 am

Initial trimis de vali
vand bilete la chinuit moderatorul forumului!!!!

Eu vreau !!!!! Vreau sa-l chinui pe vali ca tot ma uraste! Daca dau si bani ca sa-l chinui o sa-si doreasca sa nu se fi nascut. ;)

p.s. voi nu-l intrebati nimic pe m-sux, ca mie mi-ati facut creieru' prastie cu el?? :confused:

(prin acest mesaj dana renunta la a mai achizituiona pick-up-ul lui vali, precum si la dreotul ei de a mai comenta)

(la comentarii renunt. daca vrei tu renunt si la pick-up. dar realizezi: THIS MEAN WAR !!!
gaga

Re: lume,lume!

Mesajde Rolf » Mar Oct 09, 2001 9:21 am

Initial trimis de curly
dau o bere aluia care stie de unde am semnatura!ganditi-va la un film....pasajul a fost inclus pe o melodie GN'R

Cool Hand Luke
pe Civil War
Rolf
Junior Member

cunoscator!

Mesajde curly » Mie Oct 10, 2001 1:57 pm

Initial trimis de Rolf

Cool Hand Luke
pe Civil War

esti adevarat!n-am gasit multa lume care sa stie asta......cum ramane cu berea........ca pe forum nu se poate da!
rau de gura!
curly
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica