virginitatea - demodata?.....

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde MiG29 » Mar Mai 21, 2002 5:37 pm

codrutza io n-am zis k injuri tot impu...doar ma miram k limbaju difera radical de la forum la forum...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Mie Mai 29, 2002 5:49 am

mda, nu toate sunt frigide si speriate...doar unele

m-am intalnit cu una saptamanile trecute si era atat de speriata de bombe incat am plecat invartindu-ma, m-am dus acasa si m-am facut muci ca sa uit de cele 3 ore petrecute aiurea, acnd puteam sa dau 50.000 si sa scap mai ieftin.

fetelor, virginiler, pana la urma trebuie sa va dezvirgineze cineva, daca nu eu, macar sotzul, ca de ala nu o sa mai aveti scapare. da macar spuneti-ne si noua, ca sa nu ne mai pierdem timpul
some people deserve to die
vali

mda

Mesajde Joao » Mie Mai 29, 2002 10:13 pm

dar vezitu,datorita astora ca tine care le reped se comporta asa!
rabdare fiule!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Syke » Vin Mai 31, 2002 9:18 pm

Initial trimis de Rolf
O, voi, cei cu 14-15 ani! Femeia citi ani avea la momentu ala? Ca ma gindesc numa la eventualitatea de a avea o fata si s-o aud ca pe la 13 ani a incercat si ea, cred ca m-ar lasa nervii.

Rolf, ca sa nu ma laud, o sa-ti spun adevarul ca am inceput la 16 ani, cu o tipa care avea 18. Happy now?
Syke
Junior Member

Mesajde Syke » Vin Mai 31, 2002 9:20 pm

Acum in ce va priveste pe restul: Cand vrei sa o pui cu una si stii ca e virgina, atunci inseamna ca poti sa astepti macar 3 luni fara a o face. Daca vrei sa fii destept nu stai cu una care e virgina
Syke
Junior Member

Mesajde cool-girl » Mar Iun 04, 2002 7:56 am

Initial trimis de Syke
Acum in ce va priveste pe restul: Cand vrei sa o pui cu una si stii ca e virgina, atunci inseamna ca poti sa astepti macar 3 luni fara a o face. Daca vrei sa fii destept nu stai cu una care e virgina

mai.. daca e inca virgina.. afla si tu motivu.. ce a determinat-o sa stea ashea .. si o sa afli.. daca stai 3 luni.. mai mult sau mai putzin.. ca daca vrea sa se casatoreasca virgina.. n-ai nici o sansa.. nici dupa 1 an.. in cazul in care.. nu o ei de nevasta :)
daca n-a pus-o pana acu... ca n-a vrut.. sau n-a avut cu cine :) insemana ca o sa dureze cel mult 2 spatamani.. daca esti baiet destept.. si stii cum s-o zapacesti bine.. s-o faci sa-si doreasca si ea chesti asta.... ai un pic de chin cu ea.. dar io cred c-o sa merite.. cel putzin.. ocazia asta se iveste mai rar.. dar daca nu vrei sa ai de-aface cu ea.. pt o perioada mai lunga.. nu te lega la cap daca nu te doare.. pt ca o sa se tzina mult timp dupa tine.. stii tu.. esti primu... si nimeni n-o sa fie ca tine..
life is a shit.. and we are full of life
cool-girl
Junior Member

No shit!!!

Mesajde Serano » Mar Iun 04, 2002 5:28 pm

Initial trimis de Syke

Stiu pe un baiat destept care a asteptat 2 luni si acum culege roadele acestei decizii...
Recordul meu este all-time este de 1 sapt si 3 zile (de cand m-am combinat cu ea - fara sa ne cunoastem inainte - pana cand am pus-o - ea fiind virgina). Dar cal mai important lucru e daca se merita sau nu s-o astepti.
Apropo, in eventualitatea tampita in care un baiat "n-ar fi pregatit sa-si inceapa viata sexuala" :bleah: ma intreb cate dintre fetele care stiu deja ce bine este sa faci sex l-ar astepta? ;m
Serano
Junior Member

Re: mda

Mesajde vali » Vin Iun 14, 2002 12:01 am

Initial trimis de Joao
dar vezitu,datorita astora ca tine care le reped se comporta asa!
rabdare fiule!

joao...nu ma cunosti

eu sunt foarte gingas si cuminte atunci cand vreau, si de data asta chiar voiam

adica nu am repezit-o, a fost o atmosfera ff destinsa da fata aia era chiar distrusa
some people deserve to die
vali

Mesajde qeru » Dum Iun 16, 2002 4:20 am

ba, nu shtiu cum e la voi, da' pt mine o virgina e o delicatesa;D chir merita sa ashtept 1 saptamina/luna 2-3. da' nici prea mult ca strica
qeru
Junior Member

ha?

Mesajde Joao » Dum Iun 16, 2002 10:45 am

pai ce stie sa faca o virgina de esti asa darnic cu ele?
Joao
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Iun 22, 2002 5:27 am

Paca ca multi nu prind aceste "delicatese" (nu ma refer la mine);) din cauza ca altii is prea halosi si iau cateva bucai :D...

Personal nu mi se pare cine stie ce, ca tot odata e virgina or cat ai vrea...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde PuturOSU` » Sâm Iul 06, 2002 9:44 pm

e prea bagata in seama.......si-a cam luat lumea-n cap....eu am scapat de ea cu prima ocazie
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

virginitatea

Mesajde gyovany » Lun Iul 08, 2002 9:08 am

Eu cred ca la aceasta intrebare pot aparea mai multe raspunsuri si mai cred ca fetele tin mult mai mult la virginitate decat noi barbatii,si cred ca asta este si parerea multora.Nu cred ca este demodata dar nu mai este asa de bine pastrata ca acum cativa ani de zile,sa zicem pana in 1989.
As dori sa discutam mai mult despre aceasta chesti bizara ptr multi!

gyovany>
gyovany

Mesajde Kayla » Sâm Iul 20, 2002 8:54 pm

Eu admir fetele/femeile care raman virgine pana se marita. Daca ar putea fi la fel si la barbati, m-as bucura! Nu vezi peste tot unu' de douazeci si... de ani care e virgin, nu?:)
Kayla

Mesajde baixinho© » Joi Iul 25, 2002 9:27 pm

melutza, si cam ce ai spune tu daca ai pune-o prima data, dupa nunta, cu unul virgin, si ala nu ar fi in stare nici macar sa te excite?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Kayla » Joi Iul 25, 2002 10:44 pm

Macar as fii prima, nu?:rolleyes:
Kayla

Mesajde baixinho© » Vin Iul 26, 2002 7:27 am

Ai fi prima care ce?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Kayla » Vin Iul 26, 2002 9:50 am

Prima cu care se ... asa. Got it?:rolleyes:
Kayla

Mesajde Jasmine » Vin Iul 26, 2002 3:33 pm

da,este demodata!!cea mai mare prostie este sa te mariti virgina!!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Asa-i!

Mesajde Serano » Vin Iul 26, 2002 4:09 pm

Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX
da,este demodata!!cea mai mare prostie este sa te mariti virgina!!!

Ai dreptate!
Insa nu sunt de acord cu termenul "demodat"! Nu este vorba daca mai e sau nu la moda. Pentru ca o fata isteata n-o pune pentru ca asa au facut prietenele ei, ci pentru ca l-a gasit pe cel cu care se merita.
Daca vrei totusi sa privim dpdv social... Este chestia ca acum "lumea a inceput sa se destepte". Adica nu mai este frica aia care era acum 15 ani cand sexul era considerat ceva rau.
Apropo - un barbat virgin la casatorie mi se pare cel mai penibil lucru posibil. In privinta unei fete, eu nu as accepta ca nevasta-mea sa fie virgina cand ma casatoresc cu ea. (Daca o fi vr-una d-aia care sta ca lemnu' sub mine sa vezi ce o sa incep sa zbor de la ea!!!)
PS: Animaluto, ca lumea sa te ia in serios si pe viitor, schimba-ti nick-ul - asta ma face sa ma gandesc la muzica proasta! (Sfat prietenesc)
Serano
Junior Member

parerea mea

Mesajde Joao » Sâm Iul 27, 2002 9:20 am

cele care vor barbati virgini e clar,nu stiu ce-i aia pu_a!
mie nu-mi pare rau de mentalitatea lor.dar ma gandesc ca poate o sa dea de unul care se pricepe si o sa le fericaesca pe la 35 de ani,si abia atunci o sa-si dea seama ce de placere au pierdut din cauza idioteniei! daca isi iau unul virgin,o sa traiasca fericite,pt ca n-o sa stie!
Joao
Junior Member

Re: Re: Asa-i!

Mesajde Joao » Sâm Iul 27, 2002 1:19 pm

Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX

demult vreau sa mi-l schimb!cum pot face asta??? :con:

te duci la contul personal si ti-l schimbi! saau la probleem sugestii!

eu am o intrebare pt animalutza,codruta si melutza(tza la coada toate?!?!?!)
voi ati facut-o?
Joao
Junior Member

Re: ha?

Mesajde Old_Scoica » Vin Aug 16, 2002 11:59 pm

Initial trimis de Joao
pai ce stie sa faca o virgina de esti asa darnic cu ele?
sti ce mah, mai nimic, dar nu se compara cu placerea de a fi primul.si sti de ce ?
aia e clar ca nu te va uita toata viatza ei.si sti de ce(dinou) ? ca tu ai initziato in tainele ..........
Old_Scoica
Junior Member

Re: Re: Re: Asa-i!

Mesajde Kayla » Sâm Aug 17, 2002 12:39 am

Initial trimis de Joao

eu am o intrebare pt animalutza,codruta si melutza(tza la coada toate?!?!?!)
voi ati facut-o?

Eu stiu sigur ca nu! Dar de ce te intereseaza?:confused:
Kayla

Mesajde MissBugMafia » Sâm Aug 17, 2002 1:10 am

Initial trimis de Emanuela
Eu admir fetele/femeile care raman virgine pana se marita. Daca ar putea fi la fel si la barbati, m-as bucura! Nu vezi peste tot unu' de douazeci si... de ani care e virgin, nu?:)

Mie nu mi-ar placea sa ma casatoresc cu un baiat virgin... sau sa umblu cu un baiat de 20 si ceva de ani si sa aflu ca ii virgin...
Eu cred ca minorele (si eu) umbla cu baietii mai mari pt. ca aceea au experintza. Daca ar fi virgini cum ar ramane?
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Asa-i!

Mesajde MissBugMafia » Sâm Aug 17, 2002 1:22 am

Initial trimis de Emanuela

Eu stiu sigur ca nu! Dar de ce te intereseaza?:confused:

:rolleyes: Eu is virgina....
Si eu stiu sigur ca nu....doar altii nu stiu sigur. Imi place sa tin baietii pe "jar":p
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde java » Sâm Aug 24, 2002 5:08 pm

Multe virgine mor sa si-o puna. Pe alea inhibate, dracu'
le-ntelege. Sau is grase si urite (deci, complexate), sau au parinti cu o mentalitete de secol XVIII, sau amandoua...
De ce sa "fugi" de ceva asa de placut ???
java

bai utzelor

Mesajde Joao » Dum Aug 25, 2002 9:43 am

cum va tot dati voi cu parerea ici si colo pe forumul asta,cand stiti sigur ce stiti?
ar trebui sa vorbiti mai mult in intrebari,zau!
Joao
Junior Member

Re: bai utzelor

Mesajde MissBugMafia » Dum Aug 25, 2002 4:14 pm

Initial trimis de Joao
cum va tot dati voi cu parerea ici si colo pe forumul asta,cand stiti sigur ce stiti?
ar trebui sa vorbiti mai mult in intrebari,zau!

Eu am incercat asa...dar cand (nu mai stiu cine) mi`a raspuns : "incearca si vei vedea" .... am renuntat. :D
Voi incerca si voi vedea!
PS. Era vorba despre intrebarea mea cum se executa pozitia 69
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde gabilici » Vin Aug 30, 2002 1:31 am

Mda... virginitatea asta ne da dureri de cap cateodata...dar multe fete au valori si una dintre acestea este virginitatea... ...fie ca e demodata sau nu....asta pt mine e doar bull... daca toti ne-am lua dupa ce e nou si excited acum....unde am ajunge? pt fete.....daca considerati ca sunteti destul de puternice sa rezistati atatea tentatii pana ce va casatoriti atunci bravo voua ...va admir pt ca nu bagati de seama ce vb lumea . dar pt cele care nu se pot abtine sau pur si simplu vor sa se dezvirgineze...atunci its ok numai sa va ganditi bine inainte sa o faceti cu cineva care va considera "doar o pizda" . pt baieti...ce sa spun....am auzit si de baieti de 20 de ani si tot virgini....unii ii cheama prosti ....dar eu ii consider prea speriati...nu cred in virginitate pana la casatorie pt ca mi se pare o prostie ( 70% sau mai mult intr-o relatie e sex) dar mai mare prostie e sa o faci doar de gura lumii sau sa o faci sa te nu lase iubitul sau iubita...
gabilici

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex