(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Like DUH! E mult mai mishto decat mircul shi are avantajul k dialoghezi intr-o comunitate mai restransa, fiind cam greu sa dai de aurolaci care pe mirc sunt la tot pasul.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de decret
Like DUH! E mult mai mishto decat mircul shi are avantajul k dialoghezi intr-o comunitate mai restransa, fiind cam greu sa dai de aurolaci care pe mirc sunt la tot pasul.
Like thanks for the info!eram putin confundata din doua motive:1.sunt obosita
2. mai e un Ym de la America Online....sau ceva de genul asta!
c'ya
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
I'M BACK!!!!!
sunt super fericita ca m-am intors, deshi am pierdut atatea....
sper sa recuperez repede ce-am pierdut....
cat despre licee: fratzilor, e VACANTZA!!!!!:cool:
p.s: m-a batut noru'-n cap si nu mai stiu nimik.:p

sper sa recuperez repede ce-am pierdut....

cat despre licee: fratzilor, e VACANTZA!!!!!:cool:
p.s: m-a batut noru'-n cap si nu mai stiu nimik.:p
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
m-am facut si eu mare..........
am ajuns la minunata varsta de 100 DE POSTURI!!!!!!
sunt happy!!!!
sunt happy!!!!
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
chef de cearta
Am chef de o cearta buna cu cineva.....parca cu animalutzaxxxx......oricum am chef sa fac caterinca de cineva.......
-
J'adore - Junior Member
bah vere bah
observ ca forumul a fost invadat de fete de 12-14 ani ,moshule, toate cu nume de se termina in -utza si care nu au nimic de spus, dar fac posturi gramada (1000 sa-i moara talentul,vazui la una, mancati-as internetul tau) si se umple de kkt.
si ce ma uimi la culme e faptul ca au pretentii de top useri.
ba vere,mai postez si eu kkturi,recunosc,dar parca mai si spun cate ceva.Voi astia care aveti chef de kterinca, ce aveti de spus? injuraturi la adresa mea? deci,daca nu aveti nimic de spus abtinetiva dreacu ca doar ocupati timpul moderatorilor cu stersul mesajelor!
respect pt top useri!
ba vere,mai postez si eu kkturi,recunosc,dar parca mai si spun cate ceva.Voi astia care aveti chef de kterinca, ce aveti de spus? injuraturi la adresa mea? deci,daca nu aveti nimic de spus abtinetiva dreacu ca doar ocupati timpul moderatorilor cu stersul mesajelor!
respect pt top useri!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
dupa ce am citit.....
mai, dar voi v-ati suparat rau....... pe acele "utza"e:D alta varianta de a scrie nu a am gasit.
sunt curioasa cand veti trece peste chestia asta....:o
sunt curioasa cand veti trece peste chestia asta....:o
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Stimatzii "monshtrii sacrii" ai acestui forum au tot dreptul sa se supere vazand cum se deterioreaza imaginea acestui forum shi se vor opri doar atunci cand calitatea posturilor va fi la nivelul de odinioara. Pana una alta...
P.S. Ash sugera userilor noi sa se uite in spate la posturile lor, asha cum shi eu am facut shi am realizat ca am scris de multe ori aiurea pt k apoi sa ma redresez.
P.S. Ash sugera userilor noi sa se uite in spate la posturile lor, asha cum shi eu am facut shi am realizat ca am scris de multe ori aiurea pt k apoi sa ma redresez.
-
Initial trimis de Joao
observ ca forumul a fost invadat de fete de 12-14 ani ,moshule, toate cu nume de se termina in -utza si care nu au nimic de spus, dar fac posturi gramada (1000 sa-i moara talentul,vazui la una, mancati-as internetul tau) si se umple de kkt.
respect pt top useri!
In primul rand eu nu am zis ca vrea sa fac caterinca de tine(sau sa injur pe cineva!) in al doilea rand glumeam,If u want to I'm gonna be serious,pls don't compare me with animalutzaxxx or other girls......Why?....I'm not like them....and I don't listen to that S### they call music....animalx.
P.S.Eu nu am avut niciodata pretentii la top useri!
-
J'adore - Junior Member
Mai Crina..Joao nu s-a luat de tine ! Ai inteles tu gresit ! La alte usere facea referire !
Asa ca stai linistita ! Fortza fie cu tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Mai Crina..Joao nu s-a luat de tine ! Ai inteles tu gresit ! La alte usere facea referire !
A dat de inteles ca e vorba si de mine, numele meu se termina cu "uza" si eu am zis ca vreau sa fac caterinca de animaluzaxxxx. And I'm 14 years old!Ma rog, nu vreau sa ma cert cu nimeni.....eu respect userii care au ceva in cap!
-
J'adore - Junior Member
Dar Melutza ce impreise ti-a lasat ?
(nu mai raspunde cu quote la mesaje)
pt. Joao : ba..vezi ca Lulutza si Crinuza e bune ! Nu are ele treaba cu Animalutza si Melutza !
pt. Joao : ba..vezi ca Lulutza si Crinuza e bune ! Nu are ele treaba cu Animalutza si Melutza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar Melutza ce impreise ti-a lasat ?
Pe Melutza nu o stiu asa de bine.....probabil ca e o fata desteapta,vad ca vrea sa intre la un liceu bun si invata de acum........chestia care a lasat o impresie proasta este ca asculta animalx, si aberatile care le scrie pe forumul animalelor!
Mult succes la capacitate melutza,si merita sa inveti de acum.........trust me!
-
J'adore - Junior Member
-
Care e teoria chibritului? O stiam dar nu o mai stiu
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
De ce vrei tu, draga lulu, sa spui eu una ca asta?! Pai tocmai acum, cand ne-am imprietenit?! Adica de la mireasma de pepeni...Si cand tocmai am degustat shocata si am constatat ca-mi place?! Uite cum infloreshte comertu' datorita forumului. Mai isi spune omu' o parere, altzii se mira si nu-i vine a crede...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cred ca moshu ss-a plictisit sa mai stea pe forum tot timpul si pe buna dreptate:):p
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
se vede dragi amici ca a inceput sa va plictisesca forumu'. toti tac, nimeni nu mai posteaza nimik(vezi moshu)..... si altii......
e plictiseala mare in zona.... ca n-ai cu cine sa comunici. acum vb din punctul meu de vedere si este foarte trist ce se intampla, pt mine, normal. Parerea mea!;P
e plictiseala mare in zona.... ca n-ai cu cine sa comunici. acum vb din punctul meu de vedere si este foarte trist ce se intampla, pt mine, normal. Parerea mea!;P
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
cred ca voi incepe ca un batran screlozat si care se vrea mare filozof. deci pe vremea cand EU, frecventam des forumul jeneralitati, alte iera vremurile [nu de alta da erau sub 50] si alte iera discutile mai marpha... yo man.. puff... acum stau si ma cac in sus de plictiseala.... sa facem ceva pt. viatza acestui forum...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Andrada The Dev
cred ca moshu ss-a plictisit sa mai stea pe forum tot timpul si pe buna dreptate:):p
Nu e asta explicatia. Momentan are probleme cu netul dar imediat ce le rezolva revine. Fiti fara grija.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
e plicitseala mare in zona.........
moshu e bolnav de modem.............
altii ieri vedeau culori pe cer.....
bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
nu mai am chef de nimik nici eu. ;P
darkkiler ai avut dreptate: MARE ABUREALA!!!!
moshu e bolnav de modem.............
altii ieri vedeau culori pe cer.....
bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
nu mai am chef de nimik nici eu. ;P
darkkiler ai avut dreptate: MARE ABUREALA!!!!
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member