Asta e parerea mea si sper sa nu mi-o criticati !

Moderator: anjin-san
Initial trimis de Renato2002
[B]Vreau sa spun ca nu mi-ar place sa imi petrec timpul cu nici o vedeta...stiti voi care e treaba...este vorba despre o persoana care in ultimul timp in functie de succesul pe care l-a avut pe piata muzicala romaneasca isi acorda foarte multa importanta si are asa numitele aere de vedeta care mie nu imi plac sub nici o forma si pe care nu le-as suporta nici cinci minute...Parerea mea. [/B]
Chestia e ca din moment ce nu te poti intelege cu ea...degeaba are creier daca e plina de aere de vedeta...Asta este parerea mea.
Loooooooooooooooooooooooooooool....Cine nu shi-ar dori sa ishi petreaca o noapte cu una dintre fetele alea...sau de ce nu cu toate odata...In legatura cu acest subiect am o intrebare...Ce ai face sau ce ati face daca a-ti petrece o noapte cu o vedeta?...ce avetzi de gand sa facetzi o noapte intreaga?Initial trimis de original
J LO....sa moara usha mea...pe asta si la 50 de ani ashi iubiio....
[B]Oricum parerea mea ramane aceeashi...poate voi avetzi un altfel de temperament si a-ti suporta sa va petrecetzi o noapte cu o vedeta care are aere de vedete...Oricum daca stau bine shi ma gandesc nu shtiu cum m-ash simti langa o vedeta pe carenu ash cunoaste-o shi care s-ar comporta intr-un anumit fel cu mine!!! [/B]
Initial trimis de tre cool
ba,
in general prin 'cu cine ti-ai petrece o noapte?' se intelege 'pe cine ai fute daca ai avea ocazia?' asa ca ce conteaza aerele, comportamentul, etc? o futi n-o iei de nevasta.
ps: ai cam dat-o in bara cu 'ati/a-ti'.
Initial trimis de original
da ba....sa denaturat total post-ul asta! Apropo noi venim aici sa scriem cum vrea sexul nostru! Daca vroiam note ptr limba romana cred ca ne duceam la vruen curs de romana...asa ca astia obsedati cu "se scrie...." mai terminati in poola mea de sclavi...
pace
[B]In legatura cu acest subiect am o intrebare...Ce ai face sau ce ati face daca a-ti petrece o noapte cu o vedeta?...ce avetzi de gand sa facetzi o noapte intreaga? [/B]
Initial trimis de Emanuela
Peste vreo 4 ani (sa zicem) poate am putea face alte chestii...:a
Initial trimis de Emanuela
Nu m-am programat. Am estimat, asa, ca sa inteleaga oamenii. Pana atunci mai vedem...![]()
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator