Cel mai tare gen de muzica
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cel mai tare gen de muzica
Sunt foarte curioasa sa vad care e cel mai tare gen la ora actuala si prin urmare am facut acest sondaj...
- Acid Bourn
- Junior Member
- Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania
Cel mai tare gen muzical...hmmm
Niciodata nu poti sa stii care este cel mai tare gen muzical pentru ca parerea fiecaruia poate este diferita de a altuia si prin urmare niciodata nu o sa se ajunga la concluia celui mai bun gen muzical deoarece de-obicei parerea omului de rand se respecta si nu se comenteaza..Atat am avut de zis...mult succes cu sondajul!
- Renato2002
- Junior Member
Nu am inteles ce ai vut sa zici tre cool
Am spus-o si o mai repet...a fost o parere personala si am spus-o in alte posturi fiecare are o pare ...trebuie respectat si nu neaparat comentata caci in fond gusturile nu se discuta...Nu vreau sa o fac pe atotstiutorul si atotcunoscatorul dar asta este parerea mea...ramane la atitudinea ta daca imi vei respecta parerea.
- Renato2002
- Junior Member
Votat..house!!!..mi se pare cel mai cool gen de muzica!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
...
Am stat putin sa ma gandesc inainte sa votez dar pana la urma am ales hip-hop-ul... daca as fi avut inca un vot la dispozitie l-as fi pus la capitolul R&B.
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii