aveti grija!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
aveti grija!
pe piata au aprut o groaza de albume postum.piratate.unii spun ca afeni shakur ar fi facut asta.eu stiu ca ea se afla in procese pentru drepturile de autor.oricum,dupa cate stiu eu,dupa moartea sa a aparut doat "greatest hits"2xCD.celelalte,makiaveli 2000 si restu sunt melodii vechi,de la inceputul careriei lui.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Death row Records a facut o groaza de tampenii remixand piese d'ale lui pac shi astfel au aglomerat piatza cu o groaza de lucruri de slaba calitate.
Mie nu mi se pare k ai avea dreptate...piesele lansate post mortem seamana cu stilul sau de la sfarshitul carierei. La inceput canta altfel. Diferentza e ushor de reperat.
Mie nu mi se pare k ai avea dreptate...piesele lansate post mortem seamana cu stilul sau de la sfarshitul carierei. La inceput canta altfel. Diferentza e ushor de reperat.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
iti arat albume lansate la inceputul carierei,lansate numai pe casete,dupa care s-au facut copii pe cd si s-a lansat ditamai albumul postum.nu am zis ca sunt piesele slabe!am zis ca sunt piese vechi.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
?
imediat dupa moartea lui a iesit Makaveli
1997 - R u still down (remember me) Deathrow/Amaru
1998 - G Hits - Deathrow/amaru
2000 - The rose that grew from concrete Deathrow/amaru
2001 - Untill the end of time Deathrow/amaru (album BETON)
deci astea sunt cele legale de dupa moartea sa! In tomana o sa apara albumul nou care urma sa apara anul trecut in toamna sub titlul de until the end of time 2! Nu stiu de ce a fost insa aminat. Geatrow a anuntat ca va fii ultimul album 2pac legal. Multi zic ca deja albumul a iesit "pe strada" si ca se numeste date of birth...da eu aici nu am auzit de asa ceva, defapt nimeni nu a auzit, nici macar de vreun bootleg vechi sau vreo piese veche cu numele asta! pace
1997 - R u still down (remember me) Deathrow/Amaru
1998 - G Hits - Deathrow/amaru
2000 - The rose that grew from concrete Deathrow/amaru
2001 - Untill the end of time Deathrow/amaru (album BETON)
deci astea sunt cele legale de dupa moartea sa! In tomana o sa apara albumul nou care urma sa apara anul trecut in toamna sub titlul de until the end of time 2! Nu stiu de ce a fost insa aminat. Geatrow a anuntat ca va fii ultimul album 2pac legal. Multi zic ca deja albumul a iesit "pe strada" si ca se numeste date of birth...da eu aici nu am auzit de asa ceva, defapt nimeni nu a auzit, nici macar de vreun bootleg vechi sau vreo piese veche cu numele asta! pace
-
n3aGabitz - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
7 mesaje
• Pagina 1 din 1