Cand vor disparea "trupele de fotomodele " ?????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cand vor disparea "trupele de fotomodele " ?????

Mesajde Acid Bourn » Dum Iul 28, 2002 1:12 pm

Mi se pare mie sau in Romania trupele arata bine si doar atat ???Cand o sa dispara "parazitii" ( nu fac nici-o referire la trupa )muzicii romanesti ???? Cand vom merge la concerte fara sa avem impresia ca suntem la o defilare a la Botezatu sau Silvia Nanu ( ca tot se lauda trupele ca le imbraca si se fac de tot r****u ) ??????

:S
" Pacat ca dragostea la ochi legata
Nu rataceste drumul niciodata "
( Sheakspeare )
:G :G :G

Pt Claudiu de la mine.......:cry:
Acid Bourn
Junior Member

Localitate: pe scaunul meu , la mine in camera .....undeva in Romania

Re: Cand vor disparea "trupele de fotomodele " ?????

Mesajde qeru » Dum Iul 28, 2002 1:44 pm

Initial trimis de Acid Bourn
Mi se pare mie sau in Romania trupele arata bine si doar atat ???Cand o sa dispara "parazitii" ( nu fac nici-o referire la trupa )muzicii romanesti ???? Cand vom merge la concerte fara sa avem impresia ca suntem la o defilare a la Botezatu sau Silvia Nanu ( ca tot se lauda trupele ca le imbraca si se fac de tot r****u ) ??????

:S

eu nu zic ca o trupa nu trebuie sa aiba imagine, dar itzi dau dreptate. f. multzi se axeaza numai pe imagine, muzica fiind lasata pe ultimul plan (vezi andre, 3se, etc). sint shi unii care arata bine shi cinta (destul de) bine - class, amadeus... parazitzii (nu trupa) vor disparea cind nu o sa-i mai ceara publicul (ma cam indoiesc) sau cind vor functziona anumite legi shi organisme (drepturi de autor, sindicate ale autorilor shi tehnicienilor in domeniu, etc)
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Parerea mea....

Mesajde Renato2002 » Dum Iul 28, 2002 10:34 pm

Cred ca nu va veni acea zi cand inainte unor concerte de mare importanta sau nu sa apara aceste prezentari de moda....pentru ca stiti voi reclama este sufletul comertului...
Renato2002
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Aug 03, 2002 11:52 am

daca ar disparea, producatorii muzicali n-ar mai avea ce fute
some people deserve to die
vali

sunt intru totul de acord!!!!!!!!!!!din pacate,aste e...

Mesajde roma2002 » Dum Aug 04, 2002 12:46 pm

Initial trimis de zoso
daca ar disparea, producatorii muzicali n-ar mai avea ce fute
roma2002

Mesajde cutuma© » Dum Aug 04, 2002 10:17 pm

Lol fratzilor...trupele astea exista pt k sunt in continuare multzi kre cumpara casetele shi cd-urile pt copertzi. Ar trebui shi ei sa shtie k exista alte metode pt a le potoli instinctele de autosatisfacere...shi chiar mai ieftine. In ziua in care nu se vor mai vinde (asta ar presupune o creshtere a inteligentzei romanului de rand, deci ramane o situatzie ipotetica) atunci producatorii le vor da un shut in fund la fel de repede precum i-au luat in bratze acum.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde roma2002 » Mar Aug 06, 2002 9:50 am

Initial trimis de decret
Lol fratzilor...trupele astea exista pt k sunt in continuare multzi kre cumpara casetele shi cd-urile pt copertzi. Ar trebui shi ei sa shtie k exista alte metode pt a le potoli instinctele de autosatisfacere...shi chiar mai ieftine. In ziua in care nu se vor mai vinde (asta ar presupune o creshtere a inteligentzei romanului de rand, deci ramane o situatzie ipotetica) atunci producatorii le vor da un shut in fund la fel de repede precum i-au luat in bratze acum.
Producatorii??????????????????????????ce inseamna??
roma2002

Mesajde qeru » Vin Aug 09, 2002 1:47 pm

Initial trimis de roma2002
Producatorii??????????????????????????ce inseamna??

aia de scot din buzunar (citeodata) vreo 2-3 mii $ shi fac un album cu nishte unii care au impresia ca zgomotul emis de corzile vocale poate fi numit muzica, apoi baga inapoi in buzunar citeva zeci de mii de $ luatzi de la fraierii (a se citii romanii) de rind care dau bani pe zgomotele astea. dar nu intotdeauna scot bani, ca majoritatea artishtilor se cred shi ingineri de sunet, regizori, monteuri, etc shi vin cu totul facut de-acasa, deci producatorul e mai avantajat in acest caz, ca-shi ia bani gratis.
concluzia: cine-a zis ca-tzi trebuie echipamente de sute de mii de parai, oameni priceputzi shi de-o parte shi de alta a microfonului shi alte aberatzii din astea ca sa faci muzica, e un fraier. uite ca romanii shtiu sa faca muzica pe scule de 1000$, fara sa shtie sa cinte shi fara sa shtie sa foloseasca nishte scule adevarate cind le dai asha ceva. a, shi, bine-ntzeles, de ce sa te chinui sa faci un negativ intreg cap-coada cind ai atitea cd-uri la dispozitzie cu loop-uri gata facute, orchestratzii shi tot tacimul?
sint mai batrin decit voi
qeru
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii