(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
MOSHULEEEE, CUI NE LASHIIII!!!! VINO DEGRAB' INAPOI CA FARA TINE NU MIROASE A FLOARE...Se duc generalitatile de rapa, si apoi cine ma mai face pe mine bulanjiu in direct? Ce i-atzi facut mah, l-ati mazilit?! ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
E frumos... dar nesanatos
stiu ca e nasoala vremea, ca nu e moshu pe langa noi...., dar are probleme, asha ca nu poate sa intre, deocamdata. si ziceam ca e frumos sa plangi dupa el, dar nesanatos!!:p
cand o sa vina o sa-i facem o cucuna de flori, ca sa vada cat ne bucuram...
sper sa fii glumit. eu.:rolleyes:
cand o sa vina o sa-i facem o cucuna de flori, ca sa vada cat ne bucuram...

is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
Momentan sunt la o sala de net. La Bariera Vergului. Pe diagonala cu faimoasele bordeluri. Dupa ce termin am sa dau o raita si pe acolo. :p
Netul la sala merge destul de bine..pentru 10 000 lei/ora. Nu e ca acasa...dar asta e !
Sper sa rezolv problema cu hubul in maxim 10 zile. Pana atunci sa fitzi cumintzi.
Vad ca au aparut o gramada de useri noi..mai mult sau mai putin pertinentzi. Am de citit o gramada ! Dulcika cine mai e ? :p
Sper ca nu e o noua Melutza ! :eek:
Netul la sala merge destul de bine..pentru 10 000 lei/ora. Nu e ca acasa...dar asta e !
Sper sa rezolv problema cu hubul in maxim 10 zile. Pana atunci sa fitzi cumintzi.
Vad ca au aparut o gramada de useri noi..mai mult sau mai putin pertinentzi. Am de citit o gramada ! Dulcika cine mai e ? :p
Sper ca nu e o noua Melutza ! :eek:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu,nu..nu e o noua Melutza. Dulcika posteaza cat de cat..frumos !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu am timp de PM-uri acum . Sunt la sala. O sa itzi raspund eu o data si o data.....dar "not yet" .
-
hmmmmmm
va vaietati ca nu e nimic de spus!
faceti bai -utzelor subiecte noi si incitante care sa atraga lumea la scris! Sa faceti conversatii stupide,offtopic, si sa ziceti ca nu va cunosc sau ca nu sunteti ca altele e penibil!
pt a nu transforma acest subiect in scandal ma opresc aici. astept replicile voastre in subiecte noi bune pe tot formul!
succes!
faceti bai -utzelor subiecte noi si incitante care sa atraga lumea la scris! Sa faceti conversatii stupide,offtopic, si sa ziceti ca nu va cunosc sau ca nu sunteti ca altele e penibil!
pt a nu transforma acest subiect in scandal ma opresc aici. astept replicile voastre in subiecte noi bune pe tot formul!
succes!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
hai sa imi spun shi eu gandurile...
azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea deoarece ieri a fost ziua mea shi am primit multe lucruri k-lumea dar azi prietenii mei de la Hi-Q mi-au zis in direct la emisiune "LA multi ani" shi au mai vb de mine...
asha formatie!!
mersi prieteni sunteti cei mai tari!!(HI-Q)
azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea deoarece ieri a fost ziua mea shi am primit multe lucruri k-lumea dar azi prietenii mei de la Hi-Q mi-au zis in direct la emisiune "LA multi ani" shi au mai vb de mine...
asha formatie!!
mersi prieteni sunteti cei mai tari!!(HI-Q)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
La multi ani pt ieri!
Si ca sa nu fiu offtopic m-a incantata faptul ca mai sunt oameni fericiti pe pamant!:D
Edit: OPS! am postat aici ce trebuia sa postez pe Ce ne-a incantat sufletul astazi.
Si ca sa nu fiu offtopic m-a incantata faptul ca mai sunt oameni fericiti pe pamant!:D
Edit: OPS! am postat aici ce trebuia sa postez pe Ce ne-a incantat sufletul astazi.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
on my mind right now:
Happy birthday darkshines!!!!!
Happy birthday darkshines!!!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Eu i-am trimis azi-noapte pe la 1..un SMS lu' Darky...stiind ca este ziua ei ! :p
Momentan sunt la o sala de net..f. galagioasa. In jurul meu sunt vreo 10 oameni ce joaca CS. Sopra....ai fii fericit in locul meu !
Ai avea niste oponentzi pe masura talentului tau la CS .
De asemenea am in fatza un monitor enorm de 17 '' . Mi se pare incredibil..fatza de 14" ai mei de acasa.
Momentan sunt la o sala de net..f. galagioasa. In jurul meu sunt vreo 10 oameni ce joaca CS. Sopra....ai fii fericit in locul meu !
Ai avea niste oponentzi pe masura talentului tau la CS .

De asemenea am in fatza un monitor enorm de 17 '' . Mi se pare incredibil..fatza de 14" ai mei de acasa.
-
acu` ash vrea din tot sufletzelul meu sa fiu la MARE ...departare de casa.....de calculator .....de biroul meu ..unde m-am incins in ultimul hal ( din cauza caldurii .....!!! :hehe: )
si ash mai vrea sa am albumul celor de la THE CALLING ...b coz` i love ALEX's voice. ......
si ash mai vrea sa am albumul celor de la THE CALLING ...b coz` i love ALEX's voice. ......
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
acuma sunt putin cam suparat deoarece dinamo e condusa shi speram ca va intoarce rezultatul...desi nu sunt fan dinamo speram fff mult dar deocamdata fotbalul romanesc e sub orice critica 

The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
guess who's back baybee 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
YAY!!!!Darkys back!:D
- zuza
- Junior Member
iar tocmai acum cand vin si eu obosita acasa si imi citesc cele 56 de emailuri , nu e bhuttu (caruia i-a fost foarte dor de mine de altfel ) online . awell.
hello monika , nice to be back
hello monika , nice to be back

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Sunt acasa/Sunt cu tine
Eu ma duc acu' la concert sa-l ascult pe Bodo & Co. si sa regret ca nu canta si Kpital.
Ma simt de-a dreptul onorat ca un gand al micutei darky s-a indreptat spre mine si ii zic lu' Sod ca s-ar putea sa-i fac rost de Tomb Raider-ulie pe care le vrea in maxim 2 saptamani.
Pa-pa la tot fanclubul(deocamdata).
Ma simt de-a dreptul onorat ca un gand al micutei darky s-a indreptat spre mine si ii zic lu' Sod ca s-ar putea sa-i fac rost de Tomb Raider-ulie pe care le vrea in maxim 2 saptamani.
Pa-pa la tot fanclubul(deocamdata).
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510