Micile bucurii ale vietzii
58 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ehe..
Micile bucurii ale vietii?
Cred ca aici intra toate bucuriile, incat nu-mi aduc aminte sa fi avut parte de vreo bucurie mare.
Cateodata ma bucura si cand vine mama de la servici si imi aduce o napolitana, altadata ma bucura sa am ce discuta cu cineva macar 5 minute.. exista insa si zile in care nu ma bucura nimic:(
Cred ca aici intra toate bucuriile, incat nu-mi aduc aminte sa fi avut parte de vreo bucurie mare.
Cateodata ma bucura si cand vine mama de la servici si imi aduce o napolitana, altadata ma bucura sa am ce discuta cu cineva macar 5 minute.. exista insa si zile in care nu ma bucura nimic:(
- Dulcika
- Junior Member
Iata o mica bucurie de'a mea in lipsa internetului. M-am jucat "animalic" (ca sa citez un bun prieten) FIFA 2000 in retzea. LAN-ul meu de acasa...lipsit de internet din pricina unui hub ars..s-a axat in ultima vreme pe joace.
Iar eu am jucat in draci FIFA....chiar daca m-a batut rau de tot un baiat din retea. Mi-o luam numai cu 7-1 ,5-0 ..etc. Dar tot am fost bucuros ! :p
Iar eu am jucat in draci FIFA....chiar daca m-a batut rau de tot un baiat din retea. Mi-o luam numai cu 7-1 ,5-0 ..etc. Dar tot am fost bucuros ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
o bucurie mica si deosebita
faptul ca bebe a batut ieri 2 caini de i-a spart,in ciuda faptului ca il tineam de ham si era numai pe labele din spate!
saracii......
saracii......
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Eu m-as bucura emorm de mult daca as lua examenul de carnet de conducere....si sa ma plimb toata ziua dintr-un colt in altul fara sa-i cer la sotul meu sa ma duca (99%nu are chef);-)
- 1FREAKBABY
- Junior Member
"mica mea bucurie "in momentul de fatza ..este o sticla de Pepsi twist .... impreuna cu muzica ..
....

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Pot spune ca ultima mea mica bucurie este ca Romario a semnat pentru Fluminense. Adica, mai concret, ca inca un an va mai juca.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
- Kayla
Initial trimis de Emanuela
In momentul de fata bucuria mea este o Cola enorma... :drool: Mmmmmm... Nu vi s-a facut pofta?!;)
ba da mi s-a facut pofta. Eu as vrea o carte buna de John Grisham si o cutie cu bomboane de ciocolata........ cu visine..... sa nu fie nimeni acasa si sa dau muzica la maximum:)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Nici nu mai pomeni de ciocolata, ca nu am mancat asa o delicatesa de 2 zile!!! Oricum, bune gusturi! Eu acum am terminat acea Cola enorma si ma pregatesc de televizor... Poate gasesc si eu vreun film bun... O bucurie ar fi ca surorile mele s-au culcat si acum stau numai eu cu parintii! Ador noaptea!:D 

- Kayla
mici bucurii?
senzatia de relaxare si curatenie pe care o ai dupa un dus bun
linistea pe care reusesti cateodata sa o obtii
locuri de suflet care sunt superbe fara a fi celebre si asaltate de turisti
diminetile in care ma trezesc in linistea unei ploi cuminti
senzatia de relaxare si curatenie pe care o ai dupa un dus bun
linistea pe care reusesti cateodata sa o obtii
locuri de suflet care sunt superbe fara a fi celebre si asaltate de turisti
diminetile in care ma trezesc in linistea unei ploi cuminti
-
axeandra - Junior Member
Mica mea bucurie astazi:ca am vorbit cu mama la tel si am putut sa-i spun cuiva tot ce m-a frecat zilele astea si anume my stepmother( :bleah: )
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Dupa cum va spuneam..am inceput sa joc FIFA 2000 in retea..cu un prieten de la bloc...cu care sunt conectat in LAN.
Si mi- luam numai cu 6-0,7-1...scoruri d'astea astronomice.
Si el isi radea de mine. Dar ii zic eu : "Bai smekere,daca esti asa tare...hai sa facem un meci pe 1 bere ! " .
El sigur pe el : "Gata..moshule..s-a facut ! Ca si asa nu am bani sa imi iau bere ! " . Omu era sigur de victorie.
Si imi selectez eu Manchester United...iar el Real Madrid. Si incepe meciu. Bum....1-0 pt. mine,2-0 pt. mine ! Incredibil. Eu nu condusesem niciodata. Pana in minutul 70..ma egaleaza el..2-2 .
In minutul 75...gol suoper Yorke...si conduc eu cu 3-2. In minutul 85...arbitrul inveteaza un penalty...iar Raul inscrie..3-3.
Se intra in prelungiri..la golul de aur. Si aici dau eu marea lovitura...gol de aur in minutul 100...si castig cu 4-3 !
M-am bucurat ca si cum ash fi jucat de adevaratelea..si ash fi fost coleg cu Keane,Giggs si Scholes.
Am mai jucat si alte meciuri cu omu dupa asta..dar am fost invins la scor de fiecare data.
Murea asta de ciuda....ca i-am luat berea !
Acum tre sa isi scoata alocatzia....ca sa imi dea o bere ! :p
Si mi- luam numai cu 6-0,7-1...scoruri d'astea astronomice.
Si el isi radea de mine. Dar ii zic eu : "Bai smekere,daca esti asa tare...hai sa facem un meci pe 1 bere ! " .
El sigur pe el : "Gata..moshule..s-a facut ! Ca si asa nu am bani sa imi iau bere ! " . Omu era sigur de victorie.
Si imi selectez eu Manchester United...iar el Real Madrid. Si incepe meciu. Bum....1-0 pt. mine,2-0 pt. mine ! Incredibil. Eu nu condusesem niciodata. Pana in minutul 70..ma egaleaza el..2-2 .
In minutul 75...gol suoper Yorke...si conduc eu cu 3-2. In minutul 85...arbitrul inveteaza un penalty...iar Raul inscrie..3-3.
Se intra in prelungiri..la golul de aur. Si aici dau eu marea lovitura...gol de aur in minutul 100...si castig cu 4-3 !
M-am bucurat ca si cum ash fi jucat de adevaratelea..si ash fi fost coleg cu Keane,Giggs si Scholes.

Am mai jucat si alte meciuri cu omu dupa asta..dar am fost invins la scor de fiecare data.
Murea asta de ciuda....ca i-am luat berea !

Acum tre sa isi scoata alocatzia....ca sa imi dea o bere ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
micile bucurii ale vietii mele?!hmm..sa stau o zi intreaga la salon..sa fiu relaxata si rasfatata
.. sa mananc o inghetata fara sa ma gandesc cate calorii are..sa dansez pe mese in La Cucaracha cu o tequilla in mana..sa ma sarute tandru prietenul meu ;v hehe!cam multe
ah!si senzatia aceea super tare dupa ce termin orele de fitness..parca sunt in stare de orice :lol:

ah!si senzatia aceea super tare dupa ce termin orele de fitness..parca sunt in stare de orice :lol:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Eu as fi bucuroasa daca as manca numai dulciuri, pizza sau mancaruri care imi plac asa, toata ziulica... Si sa stau la TV, poate si cu computerul prin preajma, sa mangai pisoii in timp ce halesc... Cu o Cola imensa, rece, langa mine... Si sa se spuna bancuri bune in apropiere... U may say I'm a
... You're right!:hehe:

- Kayla
ma aseara o intalnire cu pretenii dupa ce nu ne vazusem 2 saptamani.vreo 6 beri(pacat ca nu au fost silva),tequila,1 st jidvei....prietena mea ca se face din ce in ce mai buna
....clubul care s-a deschis in slatina..muzica faina.cam astea au fost pe ziua de ieri

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Eu cred ca atunci cand esti trist orice "mica bucurie"(daca exisata asa ceva...)te poate face sa te simti mai bine....Insa ce e de fapt o "mica bucurie"?Una modesta (o floricica simpla primita in cel mai bun moment)sau o bucurie pe care ti-o faci tu(iti cumperi o inghetata cu multa,multa frisca kiar daca stii ca ai 90 de kg si vrei sa slabesti...si totusi iti faci aceasta "mica bucurie "pt. ca esti suparat/a)?Eu ma simt mai bine cand merg la cumparaturi sau cand primesc un compliment(in momentul potrivit...)....Sper ca nu am degenerat de la subiect...
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
cel mai mult ma bucura natura...sa privesc soarele dimineata sau seara cand apune, sa privesc peisajul pe fereastra cand merg cu trenul, sa ma uit la fel si fel de fotografii cu peisaje , sa vad o floare in gradina, sa ascult o melodie frumoasa sau de ce nu, cantecul pasarelelor, sa privesc noaptea cerul si cel mai mult si mai mult imi place apa, ideal ar fi nishte valuri mari sau o cascada. imi plac diminetile de primavara cand imi servesc cafeau in balcon si atmosfera miroase a pomi infloritzi, sau toamna -mirosul teilor, imi place ziua de Ajun, cand orashul freamata de emotzie, si toata lumea e grabita si preocupata de ceva ,mie atunci imi place sa ma plimb pe strada (daca ninge e mai super ) si sa observ trecatorii, si sa ma uit prin vitrinele magazinelor. insa mai mult decat toate acestea ma bucura zambetul unui om ! 

- Hera
- Junior Member
micile bucurii ale vietzii sunt cele care fac partea frumoasa dintr-o viatza,cele pe care nu ti le poate lua nimeni.o mica bucurie e o tigara in momentul in care esti plin de draci,o bere pe o caldura mare sau cu un prieten bun.
ma simt bine cand imi strang prietena in brate,cand o sarut.ma simt bine cand stau cu prietenii in cur pe o piatra in parc sau mai ales pe un varf de munte.sa ma intalnesc cu un prieten bun pe care nu l-am mai vazut de mult timp.m-am simtit bine ieri cand am jucat cu totii pitulatea noaptea in parc.nu mai jucasem de vreo 15 ani.ma simt bine cand sunt departe de oamenii din jur pe care nu ii suport.doar eu cu ai mei.ma simt bine cand pot sa ajut pe cineva.
ma simt bine cand imi strang prietena in brate,cand o sarut.ma simt bine cand stau cu prietenii in cur pe o piatra in parc sau mai ales pe un varf de munte.sa ma intalnesc cu un prieten bun pe care nu l-am mai vazut de mult timp.m-am simtit bine ieri cand am jucat cu totii pitulatea noaptea in parc.nu mai jucasem de vreo 15 ani.ma simt bine cand sunt departe de oamenii din jur pe care nu ii suport.doar eu cu ai mei.ma simt bine cand pot sa ajut pe cineva.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
o sa ma bucur si eu cand vine vara...adica o sa ma bucur mai tare !
oricum asta e topic cu bucurii si eu sunt suparat ...pt ca imi tot vine in minte faptul ca am baut 7 pahare pana la fund ..toate pline cu vin ..si nu m-am imbatat ...wheaaaaaaaaaaa..nu vreau sa fiu alcoolist ..io vreau sa ma imbat dintr-o bere...mai bine ma duc sa ma uit in oglinda ..
oricum asta e topic cu bucurii si eu sunt suparat ...pt ca imi tot vine in minte faptul ca am baut 7 pahare pana la fund ..toate pline cu vin ..si nu m-am imbatat ...wheaaaaaaaaaaa..nu vreau sa fiu alcoolist ..io vreau sa ma imbat dintr-o bere...mai bine ma duc sa ma uit in oglinda ..

Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Micile bucurii ale vietii? pai hai sa dau si eu un exemplu care pe mien unu ma da gata....se ia urmatoarea combinatie:
Noaptea la tara,afara in aer liber culcat pe spate privind spre cer la stele + o combina scoasa pe geam afara la care sa cante o muzica ambientala de zile mari (nici in surdina dar nici sa sara satu in sus) ......pe mine ma da gata faza asta....o dai in filosofie veterinara original
))))))))))))))))))
bagi un Raison d'etre,un future sound of london sau un in slaughter natives si esti "mancat"
))))
Noaptea la tara,afara in aer liber culcat pe spate privind spre cer la stele + o combina scoasa pe geam afara la care sa cante o muzica ambientala de zile mari (nici in surdina dar nici sa sara satu in sus) ......pe mine ma da gata faza asta....o dai in filosofie veterinara original

bagi un Raison d'etre,un future sound of london sau un in slaughter natives si esti "mancat"

-
SatyR - Junior Member
You have mail!
O mica bucurie...atunci cand ma loghez pe mail si nu vad scris "You have 0 new messages". Cred ca mail-urile au romantism, si atunci cand cineva iti scrie, acest romantism te face sa zambesti...sau poate mai mult...te face fericit....
- Lovealot
- Junior Member
mmm. lucruri mici. un zambet. un telefon. o carte. un mail. muzica. muzica. muzica. plaja. ciocolata. o baie fierbinte. un rasarit. un apus. o luna plina. un film. shi muzica. oricand.
some do, some don`t, i might..
- salty
- Junior Member
Da , intradevar ,nimic mai romantic decat sa-ti verifici mailu' din juma' in juma' de ora si pana la urma sa gasesti mesajul mult asteptat .
O alta mare bucurie a vietii este sa stai treaz toata noaptea
si dimineata la 6 sa privesti pe geam cum ceilalti se duc la servici
sau mai rau la scoala iar tu sa fii liber in acea zi.
O alta mare bucurie a vietii este sa stai treaz toata noaptea
si dimineata la 6 sa privesti pe geam cum ceilalti se duc la servici
sau mai rau la scoala iar tu sa fii liber in acea zi.
- tikk
- Junior Member
O mica mare bucurie a vietii mele este slujba mea de vanzator de cd-uri. Imi place sa ajut oamenii sa-si gaseasca preferintele si linistea in muzica.
O alta bucurie a vietii este sa iti bei cafeaua si sa vizionezi la televizor o emisiune matinala.
Am mai avut placerea de a da dedicatii prietenilor pe MCM la vineri'80, dar acum nu mai am ocazia asta.
O alta bucurie a vietii este sa iti bei cafeaua si sa vizionezi la televizor o emisiune matinala.
Am mai avut placerea de a da dedicatii prietenilor pe MCM la vineri'80, dar acum nu mai am ocazia asta.
Atunci cand vei fi uitat, vei inceta sa mai existi
- xumbech
- Junior Member
bau
micile mele bucurii sunt putzine dar impreuna imi fac viatza mai frumoasa ..
una ar fi momentul in care termin de citit o carte .. si apoi realizez ca aceea carte ma va face sa schimb ceva in bine in comportamentul meu .. apoi o alta mika bukurie este atunci kand plek kiar si pentru doua zile la munte .. impreuna ku iubitu .. sau atunci kand se termina ora de matematika la skoala ...... deoarece am doua ore de matematika pe zi .. va datzi seama !!!!!!!!!! ;P
una ar fi momentul in care termin de citit o carte .. si apoi realizez ca aceea carte ma va face sa schimb ceva in bine in comportamentul meu .. apoi o alta mika bukurie este atunci kand plek kiar si pentru doua zile la munte .. impreuna ku iubitu .. sau atunci kand se termina ora de matematika la skoala ...... deoarece am doua ore de matematika pe zi .. va datzi seama !!!!!!!!!! ;P
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
2732
selecteaza, foca, selecteaza
o bere bauta duminica la Ruine, sau oriunde altundeva cu cei de pe forum, dar sa nu se gaseasca vreun ... sa imi spuna sa vorbesc mai incet ca nu toti au chef sa ma auda, de parca as fi la inmormantare. las la o parte faptul ca si pana la priveghi se rade in hohote.
evident, multumex pentru atentie
o bere bauta duminica la Ruine, sau oriunde altundeva cu cei de pe forum, dar sa nu se gaseasca vreun ... sa imi spuna sa vorbesc mai incet ca nu toti au chef sa ma auda, de parca as fi la inmormantare. las la o parte faptul ca si pana la priveghi se rade in hohote.
evident, multumex pentru atentie
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Micile bucurii ale vietii!
Sa stau toata ziua pe terasa la mine in camping,sa privesc marea sau seara pe luna plina, sa fiu cu pc-ul in fata si sa navighez pe internet fara sa ma intrerupa nimeni.
Ce fac ca sa obtin ceea ce vreau,trimit lumea la culcare ca e tirziu
Cele mici bucurii,loool,ca de ar fi sa mi le pun pe cele mari v-ati speria:D
Sa stau toata ziua pe terasa la mine in camping,sa privesc marea sau seara pe luna plina, sa fiu cu pc-ul in fata si sa navighez pe internet fara sa ma intrerupa nimeni.
Ce fac ca sa obtin ceea ce vreau,trimit lumea la culcare ca e tirziu

Cele mici bucurii,loool,ca de ar fi sa mi le pun pe cele mari v-ati speria:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
58 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2