omul cu sobolani

ce-a fost pe Muzici o data

catre fani

Mesajde niros » Mie Oct 10, 2001 10:42 pm

Salutare,
Cei care sunt fani OCS si care doresc sa afle mai multe de la alti fani si chiar de la membri trupei sunt liberi sa se inscrie pe lista de discutii a acestei formatii.Urmati linkul de mai jos si va descurati voi.Va asteptam.
http://www.rolistindex.com/dir/divertisment/omulcusobolani.html
niros

Mesajde curly » Joi Oct 11, 2001 1:51 pm

stiti ce nu-mi place mie la formatia asta?nu iau muzica in serios.....canta pe la mai mulye formatii,nu au nici un chef sa renunte la ceva pt muzica.......dar mesaj e clar ca au,insa de aici pana la a deveni un reper e mult!vocalul,insa,dan amariei, are capul plin de idei si cand o sa gaseasca chef sa le puna in opera o sa ajungem sa vb mai mult de ei
rau de gura!
curly
Junior Member

mie imi plac

Mesajde alexutza » Lun Oct 15, 2001 10:08 pm

mah....eu ce sa zic, mie imi plac cei de la Omul cu Sobolani, desi vad ca sunt destul de criticati. E una dintre putinele formatii de rock alternativ, gen care este muuuult prea putin ascultat in Rom, la ora actuala (si dupa parerea mea, unul din cele mai faine stiluri de muzica)..............cam atat.
alexutza
Junior Member

Mesajde Legolas » Vin Oct 19, 2001 10:37 pm

Eu ascult Omul cu sobolani de cand au scos "Razna" si mi se par buni. Versutile sunt interesante si muzicae ascultabila, chiar buna.
Piesele de pe "Razna" mi se par mai bune, chiar daca sunt mai putine.
"Dieta" celor de la Iris mi se pare si mie un cantec extraordinar de cretin, de umplutura. Nu are nici versuri bune si nici instrumentatie.
Legolas

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Oct 19, 2001 11:45 pm

Initial trimis de Legolas
Eu ascult Omul cu sobolani de cand au scos "Razna" si mi se par buni. Versutile sunt interesante si muzicae ascultabila, chiar buna.
Piesele de pe "Razna" mi se par mai bune, chiar daca sunt mai putine.
"Dieta" celor de la Iris mi se pare si mie un cantec extraordinar de cretin, de umplutura. Nu are nici versuri bune si nici instrumentatie.

mi-ai adus aminte de o chestie...care are albumul "razna"de vanzare pe caseta sau cd!
se pare ca ai citit ceva din forum.....mai baga cu subsemnatu' pe acilea!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica